Genel Forum Site Forumtagram sitemiz sizler için en iyi kullanım kolaylığını sunmaktadır.

Gazze için yola çıkan gemiler

Mememin ucu mavi gerdanlık
İnsanlık adına aşılması gereken sessizliği bozan bir hareket' masumdur.. Ama bir vatandaş olarak siyasal bir düşünce belirtmem gerekirse bu durum israil'i kışkırtmak devletler arası savaş çıkarıp israili gömmek' de olabilir... Hem hiç bir devlet desteklemiyor hem de her devletten kişiler var... Aktivist demeyeceğim ben onların ne iş yaptığını bilmiyorum lakap iş ünvanları o çünkü işi eylem olanın doğru yolu kendi doğrusudur çünkü israilli aktivistler de türkiye ye çıkarma yapsın o zaman neyse ... Sanal bilgilerce tanımlanan vasıfları da bir vatandaş olarak beni çok şey etmiyor... Devletler pasif kaldı bir kaç vatandaş'ın sivil hareketi bu meseleyi çözecekse biz devletçilik ruhunu zihnimizden çıkaralım... Karşı değilim izleme de olan meraklı gözlerle bakan soru işaretleri olan bir insanım.. Teşekkürler..

Ha karşı değilim ama desteklemiyorum da... Hiç kimseyi hiç bir tarafı ..

Bu konuyu açtığım zaman ilk zamanlardı ve şimdi bu konuda işlenen anlam bütün kamuoyun da konuşuluyor.. Yine ilk ve tek analizci biz olduk teşekkürler interneyşılın

Siyasal açıdan değerlendirme yapmak istemiyorum çünkü ülkelerdeki başların hepsi birbirlerine karşı anlaşmalı harcanan hep halk oluyor hepsi kendi halkını kandırma peşinde.

Oraya giden bir çok insan ölümü göze alıp gidiyor. Başlarına ne geleceklerini bilmiyorlar iman olayı var işte böyle yerlerde devreye giriyor. Yıllardır başka milletten insanları ve gazetecileri katlettiler oraya gidenlerin başına gelmeyeceğinin garantisi var mıydı yok. Giden insanları tebrik ediyorum zalimin zulmüne sessiz kalmadılar bizimde elimizden gitmek gelmiyor dilimizle yapıyoruz, oda olmuyor elimizle yapıyoruz, oda olmuyor her yerde paylaşıyoruz duyuruyoruz niyetimiz belli.

Valla benim düşüncem şu... Peygamber efendimiz de öyle demiş.. Hadis dir rivayettir bilmem bana mantıklı geliyor.. Yan komşum yeteri kadar mutlu değil ise uzak diyarlar benim neyime..

Hani çevren den başla olayı..

Anlata anlata bitiremedi 2 kafadar. Adlarını bile anmak istemiyorum birisi kadın hani 15 temmuzu suriyeliler sayesinde kazandık diyen. :D Diğeride ülke ülke gezer kendini komik sanardı. İnsanlar orada o haldeyken kahkalarla anlattılar haber önünde ağlayarak. Demiştim şimdi aylarca sosyal medyadan da TV lerde de düşmezler konuşturacaklar en nefret ettiğim şey. Bunu o giden yabancılarda göremezsiniz. Bunların 2'si gazzeyi fethetti galiba ondan bütün bu sevinç. Dikkat ederseniz aradaki çelişki yalan sözleride kendilerinden katma çoğaltmalarıda anlayabilirsiniz. İsrail askerine asla hiç birşey için yalvarmadık diyen 2 dk sonra unutup su için yalvardık dedi. :D Gazzedekiler haftalarca su içemiyor hasta olanlarda dahil. Bunlar daha 3 gün aç bırakılmadan su için yalvarmışlar. Keşke lafını etmeyecek şovmen olmayanlar gitseydi. Bu 2sinden başka konuşan yok yıllardır bu 2sine neden içimin ısınmadığı belliymiş hiç yanılmıyorum. :D

Hatta şöyle bi ek bilgi vereyim. Bu gazzeye giden şovmen abimiz ve ablamız. Greta Thunberg için şunları söylemiştir. Ona işkence yaptılar yerlerde sürüklediler daha küçücük çocuk demişlerdir.

Greta Thunberg Pkk ile birlikte o paçavraların altında kürdistan provokasyonu yapıp, Türkiye katliam yapıyor diyerek hakaretler yağdıran bi çocuk değil 22 yaşında bi ittir kendisi. Ama bu şovmenlerin güzellemesine bakar mısınız fıkra bu kadar. :D

Anlata anlata bitiremedi 2 kafadar. Adlarını bile anmak istemiyorum birisi kadın hani 15 temmuzu suriyeliler sayesinde kazandık diyen. :D Diğeride ülke ülke gezer kendini komik sanardı. İnsanlar orada o haldeyken kahkalarla anlattılar haber önünde ağlayarak. Demiştim şimdi aylarca sosyal medyadan da TV lerde de düşmezler konuşturacaklar en nefret ettiğim şey. Bunu o giden yabancılarda göremezsiniz. Bunların 2'si gazzeyi fethetti galiba ondan bütün bu sevinç. Dikkat ederseniz aradaki çelişki yalan sözleride kendilerinden katma çoğaltmalarıda anlayabilirsiniz. İsrail askerine asla hiç birşey için yalvarmadık diyen 2 dk sonra unutup su için yalvardık dedi. :D Gazzedekiler haftalarca su içemiyor hasta olanlarda dahil. Bunlar daha 3 gün aç bırakılmadan su için yalvarmışlar. Keşke lafını etmeyecek şovmen olmayanlar gitseydi. Bu 2sinden başka konuşan yok yıllardır bu 2sine neden içimin ısınmadığı belliymiş hiç yanılmıyorum. :D

Hatta şöyle bi ek bilgi vereyim. Bu gazzeye giden şovmen abimiz ve ablamız. Greta Thunberg için şunları söylemiştir. Ona işkence yaptılar yerlerde sürüklediler daha küçücük çocuk demişlerdir.

Greta Thunberg Pkk ile birlikte o paçavraların altında kürdistan provokasyonu yapıp, Türkiye katliam yapıyor diyerek hakaretler yağdıran bi çocuk değil 22 yaşında bi ittir kendisi. Ama bu şovmenlerin güzellemesine bakar mısınız fıkra bu kadar. :D
Düşmanımın düşmanı dostum dur silsilesi... Abi tv için mi bilmem de tr ile israil diplomasi si yok zaten .. Neden gidiyorsun bilmiyorum .. Bakın normal bir vatandaş olur sen ben gideriz vicdan ilham deriz .. Aktivist derken ben kendi ülkemin aktivistlerini tanımıyorum demek ki bu gidenleri de tanımıyorum.. Cnn türk de ki fulya kardeşin tanıttığı ve cnn türk ün abarttığı kişiler var hep ... Bilmiyorum bana bu olay dünya katılmış bizde ucundan tutalım şekli gibi olmuş geliyor...