Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkes kendi yüreği kadar anlar, yürek yazar, dil susar….
Bir çay bardağının sıcağında durur hayatım.Bir kitabın sayfalarında kaybolur zamanın telaşı.
Çiçeklerime dokunurum usulca; sanki onların sessiz sabrından bir şeyler öğrenir gibi.Sevdiklerimin sesiyle hafifler yüreğim ve bir yürüyüşle toprağın kokusuyla yenilerim kendimi.
Hayatım büyük anlarda değil…İçinde çay kokusu, kahve kokusu, kitap sayfası, bir gülümseme ve derin bir nefes aldığım anlarda güzelleşir…
Bazı dönemler kıymet bilmelerle büyüyor kelimeler... içinin söylediği her zaman gerçek, çevrendekilerle bağın daima hisli ve bu hisler en doğru belirteç. -güzel ya da çok güzel- olacaklara inanmak; inandığını yaşamak, cesur olmak, tevekkül etmek, kabullenmek ve beklemek.
Öğreniyorsun ki kendi değerini sahiplendiğin ölçüde mutlu, sevgiyi yaydığın müddetçe huzurlu ruhun...
Hatalarınla yüzleştikçe olgun kalbin ve herkesi affettiğin sürece hafif...
Birinin yüzündeki tebessüm, yaşadığı fırtınaların sonrasında bulduğu sakinliktir belki.
İnsanlar içinde yaşadıkları zorlukları bir sır gibi göğsünde saklar ben öyle hissediyorum.
Güzel görünen bir hayat, belki de acıların öğrettiği dayanıklılıktan gelir.Kimi zaman bu söz, farkında olmadan bir yargıya dönüşür.
Oysa sormalıyız: Hayat gerçekten güzel mi? Yoksa biz mi onu güzel görmek için savaşıyoruz? Belki de güzellik insanın kendine kurduğu küçük bir sığınaktır.
Yaralarımızım çiçek açtığı bir bahçe olması dileğiyle…
Ben kimsenin hayatı ile ilgili yorum yapmam.Biri ağlarken, üzgünken asla kendi mutluluğumu anlatarak onların gözüne sokmam ya…
Biri yeni bir başlangıç yaptığında sen yapamazsın, nasıl yapacaksın ki diyen zor cümleler kurmam.
Biri bir çıkmazın içindeyse bana anlatıldıysa, şefkatli sözler arar, kalbini rahatlatmaya çalışırım.
Buna karşılık; yine de fesatlıklar, kıskançlıklar o kadar çok ki ne demeliyim.Kötüsünüz diyemiyorum ama hayata baktığınız yerden bir gün sınanmanız dileğiyle…