Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Seni kaldıranın...Öğlenden bu saate kadar iyi uyumuşum kaldıran olmasa geceyi bulurdu kesin.![]()
He senin..... kdkdldldSeni kaldıranın...
Dudaklarım sihirliyse ben napamHe senin..... kdkdldld
Lan olm şşş kdjdkdkdkdDudaklarım sihirliyse ben napam
Yaşlandık be kdkdkd.Biz çıkalım mı gençler jshshsh
Valla daha yeni genç bir kardeşimizi beğeniyordu cjxjxj Dikkat et yenge bu erkeklere güven olmazYaşlandık be kdkdkd.
Buraya video atmıştım kendini dünya güzeli sanan kızı.Valla daha yeni genç bir kardeşimizi beğeniyordu cjxjxj Dikkat et yenge bu erkeklere güven olmaz![]()
Kim angela kırmızı çizgimiz tom raider oynadım orta okulda benBuraya video atmıştım kendini dünya güzeli sanan kızı.O kıza yoo güzel asb dedi kfkfkf. Bu adam Angelina Jolie ye çirkin diyen kişi daha ne olsun kdkdkdkd Benide çirkin görüp aldı herhalde onda çirkin = güzel demektir kdndkdkd Neyi kimi kıskanayım bilemedim şimdi.
![]()
Lan çok akıllıca. Uyanığa bak. Bu sayede kandırıyor.Buraya video atmıştım kendini dünya güzeli sanan kızı.O kıza yoo güzel asb dedi kfkfkf. Bu adam Angelina Jolie ye çirkin diyen kişi daha ne olsun kdkdkdkd Benide çirkin görüp aldı herhalde onda çirkin = güzel demektir kdndkdkd Neyi kimi kıskanayım bilemedim şimdi.
![]()
ahahahah adam her şekil number one yaLan çok akıllıca. Uyanığa bak. Bu sayede kandırıyor.
Enişteden ders alabiliyor muyuz hxhxhxb
Dünya markasıahahahah adam her şekil number one yaDünyada fenomen, ders almaya geliyorlar dklgjdfgdf
Lan yok ironi yapıyor kendiside angeli ya benziyor zaten ilk beni öyle kandırdıLan çok akıllıca. Uyanığa bak. Bu sayede kandırıyor.
Enişteden ders alabiliyor muyuz hxhxhxb
Lan neyi kandırdım kdmdkfkd sanki görmeden evlendide kandırdı diyor.Lan yok ironi yapıyor kendiside angeli ya benziyor zaten ilk beni öyle kandırdı
Evrimleşiyonuz 3 senede birLan neyi kandırdım kdmdkfkd sanki görmeden evlendide kandırdı diyor.Geldin gördün beğenmesen birdaha buluşmazdın hala kandırdı diyor kdkdkdkd
Sanki imzayı attıktan sonra gördüde kandırdı diyor birde Angelina Jolie olarak kandırmışım sjgfdjlhgdfjghSanki gözün kapalı evlendin
Büyücü oSanki gözün kapalı evlendin
İyi etmiş seni büyülemişBüyücü o