Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

İçinden Geleni Söyle

Valla daha yeni genç bir kardeşimizi beğeniyordu cjxjxj Dikkat et yenge bu erkeklere güven olmaz 😂😂
Buraya video atmıştım kendini dünya güzeli sanan kızı. :D O kıza yoo güzel asb dedi kfkfkf. Bu adam Angelina Jolie ye çirkin diyen kişi daha ne olsun kdkdkdkd Benide çirkin görüp aldı herhalde onda çirkin = güzel demektir kdndkdkd Neyi kimi kıskanayım bilemedim şimdi. :hahaha;

Buraya video atmıştım kendini dünya güzeli sanan kızı. :D O kıza yoo güzel asb dedi kfkfkf. Bu adam Angelina Jolie ye çirkin diyen kişi daha ne olsun kdkdkdkd Benide çirkin görüp aldı herhalde onda çirkin = güzel demektir kdndkdkd Neyi kimi kıskanayım bilemedim şimdi. :hahaha;
Kim angela kırmızı çizgimiz tom raider oynadım orta okulda ben

Lan çok akıllıca. Uyanığa bak. Bu sayede kandırıyor.

Enişteden ders alabiliyor muyuz hxhxhxb

Sanki gözün kapalı evlendin

Geri
Üst Alt