Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Biz çok seviyoruz.Sabah kalkmayı hiç sevmiyorum ya.![]()
Vallahi az aldım normal de 4 ler şeklinde alacaktımYav gelirken 2 simit 2 pizza al dedim. Bu kocalar neden denildiği kadar almaz. 3 simit almış, pizza almış, börek almış kdjdkdkdkd.
Alma yenmiyor kalıyor sen dediğim kadar al kalmaz kdmdkdVallahi az aldım normal de 4 ler şeklinde alacaktım
Vodka içince hepsi bir olur sus senAlma yenmiyor kalıyor sen dediğim kadar al kalmaz kdmdkd
Sen özeli mi iplemeyinceYeni gördüm @Gara Marsık ta nerden aklına geldi bak ya![]()
Ne vardı sanki hııı demişsin o kadarSen özeli mi iplemeyince
Bir tepki vermemek ben seni takmıyorum ben gamsızım demektir hem bu ilk değilNe vardı sanki hııı demişsin o kadar
Olim yazık yinede la deme öyleBiraz önce tatlı almaya gittim 10 yaşında bir çocuk abla diye durdurdu. Abla bana bayramlık ayakkabı alsana diyor yok diyince harçlık ver o zaman diyor. Benden sonra yanımdan geçen karı kocayı durdurdu onlara dedi. Seni yetiştiren ana babanın... Nesil böyle bozuluyor işte. Ne utanma var ne saygı sanki insanlar mecbur size birşey almaya yada vermeye, emir veriyor paşam.
Kime yazık dediysek kazık yedik.Olim yazık yinede la deme öyle
OlsunKime yazık dediysek kazık yedik.Üstü başı düzgün önünede asmış marka çantayı merak etme sen kdkdkdkd.
Yav yürü git.
YerYav yürü git.![]()
Ne alaka balımFff içip saçmalama moduna girdi. Geçmiş olsun bana.