Ben banlamadım banlamayada karşıyım. Banı açan benim. Evet ben ayrıyım Fatih ayrı ama her zaman şunu derim haksızlığı yapan babam olsa karşısında dururum. Kavganın bile bir adabı dürüstlüğü olur. Söylenenlere cevap verme dışında senin yaptığın yalanlarla manipüle etmek bunu görünce karşılığını benden aldın her zamanda alırsın. Burada başka telefonda başka konuşup iki yüzlülük yapmayacaksın o zaman. İlk zamanlar Fatihe övgüler yağdırıp ilk kavganızda sana hiç güvenmiyordum zaten, hiç özel hayatımı anlatmadım diye sırf etrafı inandırma çabasına girmeyeceksin o zaman. Sanaldaki insanlar için fırıldak olmayacaksın benim yanımda dursun bana inansınlar diye. Bende istesem yalanlarla 40 takla atar herkesle samimi olmuştum aram bozuluncada ya ben size hiç güvenmiyordum birşey anlatmıyordum zaten diyip sıyrılmaya çalışırdım. Öyle olmadığım için konuştuğum 3 4 kişiyi geçmez.
Son yaptığın şeyleri biliyoruz sana bunun ahlaki olmadığınıda bin kere söyledik kimse bilmiyor diye manipüle edersen sonra çıkıp bunları dersin. Onlardan dolayı senin ahlaksız olduğunu yazmış olabilir. Bunu zaten yüzüne dedik yeni birşeymiş gibi yapmanda saçma. Bunun böyle olduğunu sende iyi biliyordun yapmam dedin yaptın. Yani geçecen onları.
Adaletsizlik yapan kocam olsun onunda karşısında dururum. Evde nasıl uyarıyorsam burada da uyarıyorum kendisini.
Başkalarına karşı seni savunduğumda da neden karışıyorsun deseydin keşke benimle beraber laf atacağına ama konu sen olunca o pencereden bakmıyorsun demekki.
Elinden geleni ardına koyma lütfen. En azından bir kez olsun sözünde durup yasal hakkını kullandığın Fatih olur. Bende tarihe altın harflerle yazarım bunu.
Evet güvenmiyordum, şunu unutma; dedikodu tek taraflı yapılmaz. Bana mailde şu kişi bence şöyle biri aslında, bu bu böyle vs. dediği zamanlarda aa öyle miymiş? Bilmiyorum ben çok tanımam bilmem gibisinden salağa yattığım konuşmaları KVKK demeyecekseniz ve açık rızası varsa paylaşabilirim örnek olarak. Kaç kez böyle geçiştirip güvenmediğimi gösterdiğimin haddinin hesabı olmadığını bir ben bilirim. Yalan mı konuşacağız? Sana itimatım vardı, hele ilk barıştığımız zamanlarda ama ona hiçbir zaman bu olmadı. Zorla mı kardeşim, ben herkese güvenmek ve bir şeyler paylaşmak zorunda mıyım? Dostluk olduğundan bahsediyor, şunu şunu anlattın diyor; ne zaman ailevi, reel bir konumu bahsetmişim, buradan bile anlayabilir onunla yüzeysel konuştuğumu ve asla! güvenmediğimi. Zaten kendi samimiyetsizlik diyor, e çünkü samimiyet hissetmiyordum, güvenmiyordum, güvenmem de asla!
O adamın sana hiçbir kötülüğü olmadı diyorsun. Detayına girmek istemiyorum ama eskisi gibi fight yapalım tarzı şaka yaptığımda; "Ben zor zamanımda senin desteğini gördüm, daha eskisi gibi olmaz, benim için o mevzular bitti." dediği günleri daha dün gibi hatırlıyorum. Bir insan nankör olmayacak. Dediğinin arkasında durmayan birini arıyorsan önce kocanı baz alabilirsin. Eleştirdiği, gönderme yaptığı, laf soktuğu konularda benim size ne gibi bir fenalığım oldu? Size ne abi? Bu kentin zaptiyesi siz misiniz? Size giren çıkan ne?
Ben doğrularıyla, yanlışlarıyla her zaman her yaptığımın arkasındayım. Kimseye hesap vermem, kimsenin lafıyla hareket etmem, kimsenin gönlü olsun diye de yapacağım şeyi yapmamazlık veya yapmayacağım bir şeyi yapma durumuna girmem.
Bak senin tasvip etmediğin bir şeyi sürdürdüğüm için dostluk bitirdiğinden bahsediyorsun değil mi Neslihan? E tamam, neden hâlâ laf sokup gönderme yapıp duruyorsun? İnsanlar anlaşamayabilir, prensipleri farklı olabilir, dostlukta beklentileri başka olabilir. O zaman görüşmezler ve konu kapanır. Neden sürekli bir şekilde laf sokuyorsun? Ben karışmıyorum deme bunu sen de son aylarda da yaptın, düşman değilim sana dediğin halde yaptın. Kendi hayatınıza, kendi işinize gücünüze bakın. Beni bana bırakın, size göre ben doğru değilsem o zaman siz doğru olanı yapın kendinize yakın olan insanlarla takılın. Size ne benden?
Koz biriktirmeniz ve en ufak bir şeyde bile açığa vurmanız dahi benim güvensizliğimin ne kadar haklı olduğunun açık kanıtıdır. Kol kırılır yen içinde kalır derler. Siz maalesef bu doğrultuda sınıfta kaldınız. Sana yine çok bir şey demiyorum ama bilakis iyi niyetiyle bana övdüğün eşin için bu durum geçerli. Eğer sen sözünün eriysen ve senin dostluğun dostluktuysa o zaman uzak durursun. Karışmıyorum, ben daha bir şey ypamadım deyip deyip destek atıyorsan o zaman başından beridir iyi polis kötü polis oynamışsın demektir.
Bu da son mesajım. Hadi iyi bakın kendinize.