Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Her eylemide yazmamak lazımBu arada beni bu sıcakta yürütenlerde utansın.![]()
Kendime gelemedim dur la. Sus gariiiiHer eylemide yazmamak lazım
Daha da sıcak olacak bu geceeeÇok sıcaaaaaak
Acıktım bi dürüm alam kendime ahahahah.Daha da sıcak olacak bu geceee
Yanacammm işe gidecem.. Eleman arıyom beyler çıkın gelin konaklama benden
Duble yollu olsun bebeeemAcıktım bi dürüm alam kendime ahahahah.
Sen erkeksin sana yok gızlara var sjdjfkfkfk.Duble yollu olsun bebeeem
Rujlu sigara filtresi demekSen erkeksin sana yok gızlara var sjdjfkfkfk.
Beyin uyuşukluğun aptallığın kullandığın mallaştırıcı haplar dan o zaman... Bende diyorum bunun kafa niye pilot.. Sağlıklı olmayan kafa ile sidik yarışı
Bence boş prim kasıyor .. Götüne baka baka gittiği yerlere geri gidip kendince bir ortam toparlaması yapıyor.. Biz bel altı vururuz ama bunun mutlaka bir karşılık bir hamlesi olmuştur.. Maytap geçtiğimizi belirtmeme gerek yoktur sanırım.. En başta dediğim gibi kendisini küçük görüyor ve merhamet çatısı altında ben bir şeyler karalıyorum.. Ne kendisi ne çevresindeki'ler benim çıta yüksekliğimi tahmin edemez.. Ben madem bir ortamdayım seviyeyi en alta çekip zaman geçirme mentalite yapısında bir insanım.. Ne küçümsüyorum insanları ne tepe den bakıyorum.. Ama kaşınma halinde bocalama rolünde cevaplar göndermeler yapıyorum.. Benim bocalama nedenim seviyeyi yükseltmemeye çalışmak.. Yoksa kim s.ler
Tamam bırak yapsın.Bence boş prim kasıyor .. Götüne baka baka gittiği yerlere geri gidip kendince bir ortam toparlaması yapıyor.. Biz bel altı vururuz ama bunun mutlaka bir karşılık bir hamlesi olmuştur.. Maytap geçtiğimizi belirtmeme gerek yoktur sanırım.. En başta dediğim gibi kendisini küçük görüyor ve merhamet çatısı altında ben bir şeyler karalıyorum.. Ne kendisi ne çevresindeki'ler benim çıta yüksekliğimi tahmin edemez.. Ben madem bir ortamdayım seviyeyi en alta çekip zaman geçirme mentalite yapısında bir insanım.. Ne küçümsüyorum insanları ne tepe den bakıyorum.. Ama kaşınma halinde bocalama rolünde cevaplar göndermeler yapıyorum.. Benim bocalama nedenim seviyeyi yükseltmemeye çalışmak.. Yoksa kim s.ler
Boşver mi? Zamanı mı var?Tamam bırak yapsın.Herşeyin bi zamanı var.
Hee boşver.Boşver mi? Zamanı mı var?
Benim için her yer istanbul![]()
Annesi babası ilgilensinHe boşver.![]()