İçinden Geleni Söyle

Görüntülenme Sayısı: 1,788
Copyright @ Charismax
Efkarlanmış yine bu adam neyse formu düzeltti ya olsun
Mekanı değiştircez ilkiz bir kaç aya olursa yapay zeka destekli kalıp kodlarla yapıyoz bu işi ama mantık oturursa olacak yapay zeka işlemiyor belli bir seviden sonra manuel oluyor.. Bu foruma benzer çok süslü bir şey olmasa bile yaşanacak bir yer olacak diye tahmin ediyorum .. Az kaldı az kaldı derken var yine baya zamanı neticede geçiş olacağı için geçiş olmadan hatalarınıda bilemeyiz kusursuz olmaz..

Aman başkasına kızıpta takma kafanı yaşına da takılma, aslında takılmazdın ama biri bişey demiş belli.Sen akıllı adamsın sağlıklı olmak yeterli bu zamanda.

Copyright @ Charismax
Aman başkasına kızıpta takma kafanı yaşına da takılma, aslında takılmazdın ama biri bişey demiş belli.Sen akıllı adamsın sağlıklı olmak yeterli bu zamanda.

Geç olsun güç olmasın acele etme.Yeterki istediğin kıvama gelsin, ortaya güzel ve beğenilesi bişey çıksın.
İşin içine beğeniye sunmak girerse kasarım kendimi :haha:
Valla bitiyorum sende ki şu kafaya. :haha:
He valla ilkiz kafası gibi kafamız olsa çözemeyeceğimiz sorun yok :haha: @İlkiz sen bu işi biliyon ha

Copyright @ Charismax
Ben senin işini bilmiyorum tabiki ama yapacağından eminim, herkesin işi başka.
Amaç odaklı forum ya ıvır zıvır dan ziyade detay işlevsellik var yani ihtiyacımız olan her şey var.. @Destina bile tam görmedi bilmiyo birde forumu kullanma eğitimi lazım yönetime jdldld