Destina Katılım 25 gün Mesajlar 510 Tepkime puanı 566 Konum Aksaray 31/1/25 #1 1. Adım: 'Ayarlar ve hareketler' bölümüne gidin.Tüm mesajlar için okundu bilgisini kapatmak için ana ‘ayarlar ve hareketler’ bölümüne gidin. 2. Adım: Mesajlar ve hikâye yanıtlarına gidin.Mesajlar ve hikâye yanıtlarına gidin ve tıklayın. 3. Adım: ‘Okundu bilgilerini göster’ seçeneğine tıklayın.Instagram'daki tüm DM'lerinizde okundu bilgisini göstermek isteyip istemediğinize bağlı olarak ‘okundu bilgisini göster’ seçeneğini açıp kapatabilirsiniz.
1. Adım: 'Ayarlar ve hareketler' bölümüne gidin.Tüm mesajlar için okundu bilgisini kapatmak için ana ‘ayarlar ve hareketler’ bölümüne gidin. 2. Adım: Mesajlar ve hikâye yanıtlarına gidin.Mesajlar ve hikâye yanıtlarına gidin ve tıklayın. 3. Adım: ‘Okundu bilgilerini göster’ seçeneğine tıklayın.Instagram'daki tüm DM'lerinizde okundu bilgisini göstermek isteyip istemediğinize bağlı olarak ‘okundu bilgisini göster’ seçeneğini açıp kapatabilirsiniz.
Charismax Fastcore Katılım 25 gün Mesajlar 786 Tepkime puanı 608 Yaş 35 Konum Aksaray 11/2/25 #2 İnstagram ekibi bence ayarları basitleştirmeli anlaşılır olmalı.. Ben zorlanıyorum