Charismax Vasy Katılım 4 ay 10 gün Mesajlar 2,923 Tepkime puanı 1,717 Yaş 36 Konum A Kalite Salı saat 22:37'de #1 Hani diyorlar ya ben kadınım! Her s.ki olan erkek olmadığı gibi Her .m. Olanda kadın değildir.. Sen git o.puluk yap, gel buralar da ben kadınım cakası sat.. Sen kadınsan burda ki arkadaşlar ne ?
Hani diyorlar ya ben kadınım! Her s.ki olan erkek olmadığı gibi Her .m. Olanda kadın değildir.. Sen git o.puluk yap, gel buralar da ben kadınım cakası sat.. Sen kadınsan burda ki arkadaşlar ne ?
Destina Katılım 4 ay 10 gün Mesajlar 1,370 Tepkime puanı 1,488 Konum TR-GB Çarşamba saat 01:14'de #2 On hossos noktom kodonlor, çocoklor vo hoyvonlordor!
Charismax Vasy Katılım 4 ay 10 gün Mesajlar 2,923 Tepkime puanı 1,717 Yaş 36 Konum A Kalite Çarşamba saat 01:34'de #3 Destina' Alıntı: On hossos noktom kodonlor, çocoklor vo hoyvonlordor! Genişletmek için tıkla ...
İlkiz Katılım 4 ay 3 gün Mesajlar 2,134 Tepkime puanı 988 Konum Yıldızlardan Çarşamba saat 08:24'de #4 Sabah sabah Allah iyiliğini versin @Destina Bostan korkuluğu değiliz tabiki bizde bayanız @H2o
Charismax Vasy Katılım 4 ay 10 gün Mesajlar 2,923 Tepkime puanı 1,717 Yaş 36 Konum A Kalite Çarşamba saat 09:32'de #5 İlkiz' Alıntı: Sabah sabah Allah iyiliğini versin @Destina Bostan korkuluğu değiliz tabiki bizde bayanız @H2o Genişletmek için tıkla ... Bağyan
İlkiz' Alıntı: Sabah sabah Allah iyiliğini versin @Destina Bostan korkuluğu değiliz tabiki bizde bayanız @H2o Genişletmek için tıkla ... Bağyan