Kebaplar paçalar beyranlar varken ne yapayım midyeyi breh breh breh 

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Olur.Tr li diye tupac ı temsil ediyor sanma ha.. Amerikalı dostlarınıza beni örnek göster kcldmf
Onlar zaten var bu zevk meselesi aslan parçası .. Madem yemiyon yiyene ses etme.. Ben sana diyom mu antep baklava ve hamam'da sıra gecesi niye yapıyon diye..Kebaplar paçalar beyranlar varken ne yapayım midyeyi breh breh breh![]()
Belki biz de bizim buralarda olmayıp oralarda olan şeyleri istiyoruzdurVallahi öyle…
Bugün annemin de doğum günü zaten, gidip alıp yapsam bugün yetiştiremem. Ama doğum günü haftası kutlaması olarak güzel olur, yapılabilir değil mi?
Şunu yapabilmek için ülke değiştirmeyi düşünmüşlüğüm var.
Bizde midye tane ile değil tepsi ile alınır azizim. Benim de yapmışlığım olduğu için sizi anlıyorum ama rica edicem kendiniz yaparak kendinizi kısıtlamayın
Başkası temizlediğinde midye yemek daha keyifli![]()
Kesinlikle öyledir.Belki biz de bizim buralarda olmayıp oralarda olan şeyleri istiyoruzdur![]()
Maalesef.Güzel olan şeyler hep insanların uzağında oluyor ne yazık ki![]()
O nasıl bir şey yeniyor muMaalesef.
Konudan bağımsız ama semizotu salatası da uzakta
Bu hepsinden daha üzücü.
Hem de bayıla bayıla yeniliyorO nasıl bir şey yeniyor mu
Mesela biz de Catz bulamıyoruz onun yerine Adana kebap yiyoruz![]()
Newyork'ta et ile yapılan bir sandviç türü.
Şöyle bir şey
1 kere yemek kısmet oldu. Ekmeğe az bir hardal ve yanında salatalık turşusu ile harika oluyor, yanında içecek tüketmenizi tavsiye etmiyorumTeşekkür ederim.
Şimdi herhangi bir pastrami sandviç’i yemek de olmaz. İlla bir seyahat gerek![]()
Biraz önce baktım. Sıra oluyormuş1 kere yemek kısmet oldu. Ekmeğe az bir hardal ve yanında salatalık turşusu ile harika oluyor, yanında içecek tüketmenizi tavsiye etmiyorum
Bu sandviç için seyahat edilir![]()
Galiba kıtanın en eski sandviç yapan yeri. Ben 2012 de yemiştim, 2 günlük bir ABD seyahati yapmıştım. O zaman da hala sıra oluyorduBiraz önce baktım. Sıra oluyormuşSiz gittiğinizde de o kadar popüler miydi?
Yakınlarında kokoreççi de olsa iki kere düşünmeden gidilir![]()
New York’a bir kaç defa gittim ama buranın ününü bugün sizden öğrendim. Bir daha gittiğimde mutlaka deneyeceğimGaliba kıtanın en eski sandviç yapan yeri. Ben 2012 de yemiştim, 2 günlük bir ABD seyahati yapmıştım. O zaman da hala sıra oluyordu
Kokoreç sevdası böyle bir şey işte![]()
Hamamda sıra gecesi ne la Urfalı değilim ben ha :d yüzyıllar da geçse anlam veremediğim şeylerden biri olacak midye :dOnlar zaten var bu zevk meselesi aslan parçası .. Madem yemiyon yiyene ses etme.. Ben sana diyom mu antep baklava ve hamam'da sıra gecesi niye yapıyon diye..
Maşallah görmeden inanmam50 60 ? Gülümsedim..
Biz 150 yiyor 250 içinde iddaya giriyoruz
Ben kısıtlamıyorum ki kendimi. Ben işin ticaretini yapıyorum. Midye dükkanım var benimVallahi öyle…
Bugün annemin de doğum günü zaten, gidip alıp yapsam bugün yetiştiremem. Ama doğum günü haftası kutlaması olarak güzel olur, yapılabilir değil mi?
Şunu yapabilmek için ülke değiştirmeyi düşünmüşlüğüm var.
Bizde midye tane ile değil tepsi ile alınır azizim. Benim de yapmışlığım olduğu için sizi anlıyorum ama rica edicem kendiniz yaparak kendinizi kısıtlamayın
Başkası temizlediğinde midye yemek daha keyifli![]()
Ben konuyu çok yanlış anlamışımMaşallah görmeden inanmamYok ya yiyen vardır. Etli pilav misali götür
Ben kısıtlamıyorum ki kendimi. Ben işin ticaretini yapıyorum. Midye dükkanım var benimToptan satış yaptığım. O yüzden diyorum. Şuan yapmıyorum ama eleman yokluğunda kolları sıvıyoruz. Bu işe girmeden önce ağzıma sürmedim. Elemanlar yaparkende merak edip yemedim ama sonra kendim yapmak durumunda kaldığımda nasıl oldu diye bakmam gerekti öyle yemeye başladım.
Tadı konusunda kimse kötü vs diyemez ama işte 2 şey var. Birincisi dini şeylerde sakıncalı oluşu diğeri de pis olduğuna istinaden şüpheler var. Yoksa yenilmeyecek şey değil.
Almak istediğinde söyle ben hallederim![]()
Ülke sınırlarına girince haber etBen konuyu çok yanlış anlamışım
Bakın ciddi misiniz? Ben çok uzaktayım. Halledebilir misiniz gerçekten? Halledebilirseniz bir an önce ticari bağlantılar kurmak zorundayız![]()