Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Midye Yenilir mi? Yenilmez mi?

Kebaplar paçalar beyranlar varken ne yapayım midyeyi breh breh breh :D
Onlar zaten var bu zevk meselesi aslan parçası .. Madem yemiyon yiyene ses etme.. Ben sana diyom mu antep baklava ve hamam'da sıra gecesi niye yapıyon diye..

Vallahi öyle… 🫠
Bugün annemin de doğum günü zaten, gidip alıp yapsam bugün yetiştiremem. Ama doğum günü haftası kutlaması olarak güzel olur, yapılabilir değil mi? 🤓

Şunu yapabilmek için ülke değiştirmeyi düşünmüşlüğüm var. 🤭

Bizde midye tane ile değil tepsi ile alınır azizim. Benim de yapmışlığım olduğu için sizi anlıyorum ama rica edicem kendiniz yaparak kendinizi kısıtlamayın 😂
Başkası temizlediğinde midye yemek daha keyifli 🤩
Belki biz de bizim buralarda olmayıp oralarda olan şeyleri istiyoruzdur 😀

1 kere yemek kısmet oldu. Ekmeğe az bir hardal ve yanında salatalık turşusu ile harika oluyor, yanında içecek tüketmenizi tavsiye etmiyorum :)
Bu sandviç için seyahat edilir 😀
Biraz önce baktım. Sıra oluyormuş 🤭 Siz gittiğinizde de o kadar popüler miydi?
Yakınlarında kokoreççi de olsa iki kere düşünmeden gidilir 😅

Biraz önce baktım. Sıra oluyormuş 🤭 Siz gittiğinizde de o kadar popüler miydi?
Yakınlarında kokoreççi de olsa iki kere düşünmeden gidilir 😅
Galiba kıtanın en eski sandviç yapan yeri. Ben 2012 de yemiştim, 2 günlük bir ABD seyahati yapmıştım. O zaman da hala sıra oluyordu :)
Kokoreç sevdası böyle bir şey işte 😀

Galiba kıtanın en eski sandviç yapan yeri. Ben 2012 de yemiştim, 2 günlük bir ABD seyahati yapmıştım. O zaman da hala sıra oluyordu :)
Kokoreç sevdası böyle bir şey işte 😀
New York’a bir kaç defa gittim ama buranın ününü bugün sizden öğrendim. Bir daha gittiğimde mutlaka deneyeceğim 😊
Ahh kokoreç…
Ben en iyisi gideyim de akşama ıspanağımı pişireyim 🥹

50 60 ? Gülümsedim..

Biz 150 yiyor 250 içinde iddaya giriyoruz
Maşallah görmeden inanmam :D Yok ya yiyen vardır. Etli pilav misali götür :D

Vallahi öyle… 🫠
Bugün annemin de doğum günü zaten, gidip alıp yapsam bugün yetiştiremem. Ama doğum günü haftası kutlaması olarak güzel olur, yapılabilir değil mi? 🤓

Şunu yapabilmek için ülke değiştirmeyi düşünmüşlüğüm var. 🤭

Bizde midye tane ile değil tepsi ile alınır azizim. Benim de yapmışlığım olduğu için sizi anlıyorum ama rica edicem kendiniz yaparak kendinizi kısıtlamayın 😂
Başkası temizlediğinde midye yemek daha keyifli 🤩
Ben kısıtlamıyorum ki kendimi. Ben işin ticaretini yapıyorum. Midye dükkanım var benim :D Toptan satış yaptığım. O yüzden diyorum. Şuan yapmıyorum ama eleman yokluğunda kolları sıvıyoruz. Bu işe girmeden önce ağzıma sürmedim. Elemanlar yaparkende merak edip yemedim ama sonra kendim yapmak durumunda kaldığımda nasıl oldu diye bakmam gerekti öyle yemeye başladım. :D Tadı konusunda kimse kötü vs diyemez ama işte 2 şey var. Birincisi dini şeylerde sakıncalı oluşu diğeri de pis olduğuna istinaden şüpheler var. Yoksa yenilmeyecek şey değil. :D

Türkiye’de olsam ben de alırım.
@Tupac değilim 😅

Almak istediğinde söyle ben hallederim :D

Maşallah görmeden inanmam :D Yok ya yiyen vardır. Etli pilav misali götür :D

Ben kısıtlamıyorum ki kendimi. Ben işin ticaretini yapıyorum. Midye dükkanım var benim :D Toptan satış yaptığım. O yüzden diyorum. Şuan yapmıyorum ama eleman yokluğunda kolları sıvıyoruz. Bu işe girmeden önce ağzıma sürmedim. Elemanlar yaparkende merak edip yemedim ama sonra kendim yapmak durumunda kaldığımda nasıl oldu diye bakmam gerekti öyle yemeye başladım. :D Tadı konusunda kimse kötü vs diyemez ama işte 2 şey var. Birincisi dini şeylerde sakıncalı oluşu diğeri de pis olduğuna istinaden şüpheler var. Yoksa yenilmeyecek şey değil. :D

Almak istediğinde söyle ben hallederim :D
Ben konuyu çok yanlış anlamışım 😂
Bakın ciddi misiniz? Ben çok uzaktayım. Halledebilir misiniz gerçekten? Halledebilirseniz bir an önce ticari bağlantılar kurmak zorundayız 🤓

Midye ye e posta attım.. Seni çekiştiriyoruz diye.. Abi dedi iki deniz süzeyim gelecem dedi

Geri
Üst Alt