ʚɞ

İLİŞKİDE ARINMA

ʚɞ Eril ile dişil dengemin mucize ötesi uyumunu; hayatıma ruh eşimi çekmemi ya da hayatımdaki kişi ile yeryüzünde cenneti yaşatacak uyum ve mucizede birlikteliği yaşamama; ruh eşimle aşkla yükselmeme engel olan; şu ana kadar bütün zaman, mekân, boyut, frekans, evren ve yaşamlar da sonsuzluk boyunca ezelimdeki ebedimdeki tüm nesillerimdeki yaratmış olduğum, kopyaladığım, rezone olduğum, ya da bana aktarılmış olan karşı cins ile ilgili tüm programlar, yargılar, kayıtlar, yargı yüklü anılar, karşı cinse oluşturulan tüm ötekileştirmeler, ayıplanmalar, utanç, alınganlık, suçluluk, affedememe, üzüntü, endişe, kaygı, korku, kayıp duygusu, Yaradan’ın önüne koyacak kadar ilahlaştırma, eleştiri, güvensizlik, sınırlama, kendini affedememe, empatik algılama, imaj, yıkıcı hücresel anılar, travma, şok, karma, yük, kolektiften gelen tüm negatif etkiler, ilişkiyi ve evliliğe dair egregoreler, yıkıcı kıskançlıklar, kadın erkek ilişkisine dair genelleyen yıkıcı kalıplar, erkeğin ya da kadının gücünü–özgürlüğünü ilişkisi üzerinde baskı–dayatma–eşini (partnerini) yok sayma ile ispatlama egosu, dengesizlik yaratan inançlar, sorumluluklar, duygu–düşünce–davranışlar, ilişkide tam anahtar–kilit uyumunu sağlatmayan sonsuzluktan ve zaman aralıklarından gelen tüm ruh parçacıkları, bana ait–bana ait olmayan ve ruh eşime ait–ona ait olmayan atalardan ve tüm varyasyonlarımızdan aktarılmış kavuşamama ve “aşk acıdır” yeminleri, aşkı yükseltmeyen tüm söz–anlaşma–yemin ve antlar, aşkı ve sevgiyi düşüren tüm direnç, dolanıklık, düğüm, tamamlanmamış deneyim ve dersler, birbirimize verdiğimiz öğretmen–öğrenci rolleri, huzursuzluk, tam ve emin hissedememe, ilişkide ataların kaderini paylaşma, onlara olan sadakat yüzünden aynılarını yaşamak için kendimi sabote ettiğim her alan, atalarımdan aktarılmış olan ilişkiyle aşkla ilgili tüm negatif kayıtlar, dolanıklıklar, deneyim tamamlama isteği ve kopyalamalar.
ʚɞ

Hepinizin varlığını onurlandırıyorum ve %100 kabul ediyorum.
ʚɞ

Burada açığa çıkan her şey; tüm zaman, mekân, boyut, frekans, evren ve yaşamlarımda sonsuzluk boyunca ezelimdeki ebedimdeki ve tüm nesillerimdeki seviyelerimden çekip çıkartılıp iptal edilsin.
ʚɞ

Yaradan’ın ilahi nurdan ışığına, şifaya gönderilsin.
ʚɞ

Ve açılan tüm boşluklar, tüm zaman–mekân–boyut–frekans–evren ve yaşamlarımdaki sonsuzluk boyunca ezelimdeki ebedimdeki benim ve ruh eşimin tüm seviyelerine, tüm bedenimize, tüm hayatımıza, tüm hücrelerimize ve aramızdaki tüm aşk ışığı bağlarına, her noktamıza; sonsuz sevgi, aşk, sadakat, güven, bağlılık, uyum, neşe, mutluluk, yükseliş, hayat enerjisi, coşku, ihtişam, değer, el üstünde tutulma, biricik olma, sahiplenilme, yücelme ve yükselme, akış, teslimiyet, sorumluluk, denge, birlikte eğlenme, samimiyet, huzur, varlığımızın mucize ötesi özleri, Yaradan’ın ilahi nurdan ışığı, Yaradan’ın koşulsuz sevgisi, şifası, mucizeleri, onun Yaradan katındaki aşkın anlamı ve Yaradan’ın anlamamızı istediği dişil–eril uyumunun yeryüzündeki mucize ötesi tezahürünün yüklenmesi, çoğaltılması ve parlatılması rica edilir. Teşekkür ederim. Oldu, oldu, oldu.
ʚɞ

Bana aşkı cennette gibi mucize ötesi bir şekilde yaşatmayan; şimdiye kadar karşı cinse vermiş olduğum tüm görev ve hizmet noktalarını hükümsüz kılıyorum, iptal ediyorum.
ʚɞ

Bende bulunan ve sevgiden olmayan tüm eterik ve enerjik bağlar kesilsin.
ʚɞ

Sevdiğimle yapmış olduğum tüm öğreti kontratları bitirilsin, iptal edilsin.
ʚɞ

Sevdiğimle aramda öğretmen–öğrenci olarak aldığımız roller iptal edilsin.
ʚɞ

Beden hafızamdan aşkı mucize ötesi şekilde yaşamamı engelleyen her türlü kayıt sonsuza dek silinsin.
ʚɞ

İlişki ve evlilik egregoresinden ve kadın–erkek ilişkisini genelleyerek akan tüm negatif kolektif bilinçten kendimi ve ilişkimi serbest bırakıyorum.
ʚɞ

İlişkiyi, aşkı, sevgiyi sonsuz güvenle yaşamama zorunluluğundan hem kendimi hem diğerlerini serbest bırakıyorum.
ʚɞ

İlişkimdeki ve sevdiğimle aramdaki tüm dolanıklıklar, düğümler çözülsün.
ʚɞ

Bana aşkı doya doya yükselerek yaşatmayan tüm anlaşmalar iptal edilsin.
ʚɞ

Aşka, sevgiye, ilişkiye dair tüm deneyimler tamamlansın.
ʚɞ

Aşk, sevgi ve ilişki ile ilgili tüm dersler bitsin.
ʚɞ

Burada açığa çıkan her ne varsa tamamınız tüm seviyelerimden çıkarılsın, iptal edilsin ve Yaradan’ın ilahi nurdan ışığına gönderilsin.
ʚɞ

Açılan tüm boşluklara Yaradan’ın ilahi nurdan ışığı, koşulsuz sevgisi, Yaradan’ın ilahi şifası ve mucizeleri dolsun.
ʚɞ

Yaradan’ın ilahi nurdan ışık çağlayanı tüm yaşamımıza, tüm hücrelerimize, tüm bedenimize, tüm moleküllerimize, tüm hayatımıza aksın.
ʚɞ

Şimdi, şu anda itibaren sevdiğim, seni affediyorum.
ʚɞ

Kendimi affediyorum.
ʚɞ

Sen benim eril (erkekler “dişil” demeli) yanımsın.
ʚɞ

Aynamsın.
ʚɞ

Bendeki kayıtları şimdiye kadar bana gösterdiğin için teşekkür ederim.