Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Olumlu Motivasyon İçeren CÜMLELER {Mucizenin Olumlama Cümleleri}

🌀 Şans Enerjisi
✨9️⃣1️⃣7️⃣ 2️⃣1️⃣9️⃣ 7️⃣3️⃣8️⃣✨
🦋 Şans Her Zaman Benimle 🦋
🌟 "Şu andan itibaren, şansın, bolluğun ve bereketin enerjisini hayatıma davet ediyorum."
🍀 "Hayatımda güzelliklerin, mucizelerin, fırsatların ve ilhamın bana akmasına niyet ediyorum."
🔮 "Şans kapılarının bana açıldığı, fırsatların kolayca hayatıma geldiği, her adımda desteklendiğimi hissettiğim bir döneme giriyorum."
✨ "Kendimi hayatımda en yüksek hayrıma hizmet edecek şans enerjisine açıyorum."
🌈 "Evrenden gelen her güzel sürprize ve fırsata hazır ve istekliyim."
💫 "Karşıma çıkan her fırsatı fark ediyor, değerlendiriyor ve kendime güvenle ilerliyorum."
🎁 "Şans, her an yanımda ve bana en uygun şekilde hayatıma güzellikler getiriyor."
🌼 "Tüm korkuları, sınırlayıcı inançları, negatif düşünceleri sevgiyle serbest bırakıyor ve onların yerine şans, bolluk ve bereket enerjisini alıyorum."
🌠 "Her gün, bana sunulan mucizeleri fark etmeye ve onlara şükretmeye niyet ediyorum."
🍃 "Şans enerjisiyle çevrili, bereketli, huzurlu, kolaylıkla akan bir hayat için evrene kalbimi açıyorum."
🕊️ "Bu enerjinin bana en yüksek iyilikle gelmesine izin veriyor, şansa layık olduğumu kabul ediyorum."
🌞 "Şansım daim, yolum açık, hayatım bereketle dolu olsun."
🙏 "Teşekkür ediyorum, teşekkür ediyorum, teşekkür ediyorum. Öyle de oldu."

🌱 BAĞLARIMI SEVGİYLE SERBEST BIRAKIYORUM 🌱
🍀 Beni üzen ve enerjimi aşağı çeken her kişi, olay ve sözü sevgiyle serbest bırakıyorum ve özgürleşiyorum.
🍀 Bilmeden yarattığım tüm negatif enerjilerden hızla ve kolaylıkla arınıyorum.
🍀 Hayatımdaki tüm olumsuz karmik bağları, şimdi ve burada sevgiyle kesiyorum.
🍀 Hayatıma huzur, sevgi ve güzellik getirecek olan her şeyi içtenlikle davet ediyorum.
🍀 Bana mutluluk, sağlık ve şans getirecek tüm güzel enerjileri sevgiyle kabul ediyorum.
Şükürler olsun, öyle de oldu. 🙏🧡

🔐♾️🙏🏻Para enerjisi ile ilgili çalışmalara yönelik birkaç öneri paylaşabilirim. Bunlar, bolluk ve bereket enerjisini hayatınıza daha fazla çekebilmek, para konusundaki inanç ve düşünce kalıplarınızı dönüştürmek için kullanılabilir.
🌀 Para ile Barış Prosesleri
"Para ile barış içindeyim. Para, bana sevgiyle geliyor ve bana hizmet ediyor. Para benim için güven, kolaylık ve huzur kaynağıdır. Parayı hayatıma sevgiyle kabul ediyorum."
"Paranın bana kolayca akmasına izin veriyorum. Paraya karşı olan tüm korkularımı, endişelerimi ve dirençlerimi sevgiyle serbest bırakıyorum."
🌀 Bolluk ve Bereket Enerjisini Hayatınıza Çekme
Her sabah şu niyetle başlayabilirsiniz: “Bugün bolluk ve bereketle dolu bir gün olsun. Hayatıma giren her türlü bolluk ve bereket enerjisi için şükrediyorum. Maddi ve manevi zenginliğin bana kolayca akmasına izin veriyorum.”
Elinizi kalbinize koyarak şunu tekrarlayın: "Ben bolluk ve bereket enerjisiyim. Tüm evren benim iyiliğim için çalışıyor ve her türlü refahı hayatıma kolaylıkla çekiyorum."
🌀 Parayla İlgili Olumlama Çalışmaları
"Para bana beklediğimden çok daha fazlasıyla, kolaylıkla ve sürekli olarak gelir."
"Para, hayatımda pozitif bir enerji kaynağıdır ve beni mutlu eder. Hayatıma gelen her paranın sevgi dolu bir niyetle geldiğini biliyorum."
"Kendimi zenginliğe layık hissediyorum ve tüm güzel fırsatları sevgiyle kabul ediyorum."
🌀 Para Blokajlarını Temizleme Prosesleri
"Tüm para blokajlarımı, bana parayı hak etmediğimi veya zor kazanılması gerektiğini düşündüren tüm inançlarımı şimdi iptal ediyorum. Para, sevgiyle ve kolaylıkla bana akıyor."
"Para ile ilgili tüm olumsuz düşüncelerimi, paranın kısıtlı olduğu inançlarımı, bilinçaltımdan serbest bırakıyorum ve tüm bu düşüncelerin yerine bolluk enerjisini yerleştiriyorum."
🌀 Para Enerjisini Güçlendirme
Her gün kendinize şunu hatırlatın: "Ben, parayı sevgiyle kabul ediyorum. Paranın enerjisi hayatımda güçleniyor ve bana huzur getiriyor."
Gözlerinizi kapatıp birkaç dakika boyunca bolluk ve bereket enerjisini hissedin. Paranın size her zaman kolaylıkla geldiğini, elinizde tuttuğunuzu hayal edin ve bu enerjiyi kabul edin.
Bu prosesleri günlük olarak tekrar etmek, para konusundaki bakış açınızı ve enerjinizi dönüştürmeye katkı sağlayabilir. Her afirmasyonu kalpten, içsel bir güvenle ve yüksek bir inançla yapmanız önemlidir.🙏🏻🙏🏻🦋✨💜

Kendimi Affediyorum:
Geçmişimi affediyorum
Geçmişteki hatalarımı affediyorum
Kusurlarımı affediyorum
Negatif duygularımı affediyorum
Negatif düşüncelerimi affediyorum
Kabul Ediyorum:
Utancımı kabul ediyorum
Suçlu olduğum durumları kabul ediyorum
Endişelerimi kabul ediyorum
Korkularımı kabul ediyorum
Kırgınlığımı kabul ediyorum
Zayıflığımı kabul ediyorum
Kıskançlığımı kabul ediyorum
Pişmanlıklarımı kabul ediyorum
Nefretimi kabul ediyorum
Hırsımı kabul ediyorum
Öfkemi kabul ediyorum
Serbest Bırakıyorum:
Tüm negatif inançlarımı affediyorum
Tüm negatif inançlarımı serbest bırakıyorum
Tüm negatif düşüncelerimi serbest bırakıyorum
Tüm negatif duygularımı serbest bırakıyorum
Korkularımı serbest bırakıyorum
Öfkemi serbest bırakıyorum
Endişelerimi serbest bırakıyorum
Nefretimi serbest bırakıyorum
Tüm sorunlarımı serbest bırakıyorum
Evrene Güveniyorum:
Tüm sorunların benim için evren tarafından çözülmesine izin veriyorum
Evrenin benim için en iyi çözümü sunmasına izin veriyorum
Evrenin akışına teslim oluyorum
Evrene güveniyorum
Evrenin her şeyi benim yüksek hayrıma çözeceğine güveniyorum
Evren tüm sorunlarımı sevgiyle çözüyor
Evrene Teşekkür Ediyorum:
Evrene güvenle teslim oluyorum
Evrenin akışına güvenle teslim oluyorum
Kendimi serbest bırakıyorum
Evren beni çok iyi tanıyor
Evren beni çok seviyor
Evren beni çok önemsiyor
Evren tüm sorunlarımı çözdüğün için teşekkür ederim
Evrene teslim olduğum için teşekkür ederim
Tüm kontrolü serbest bıraktığım için teşekkür ederim
Tüm her şey benim için gerçekleşiyor, teşekkür ederim.
Hayatıma Davet Ediyorum:
İlhamı davet ediyorum
Neşeyi davet ediyorum
Sevgiyi davet ediyorum
Özgürlüğü davet ediyorum
Evrenin mucizelerini davet ediyorum.
Teşekkür ederim Evren.💜🌈🌸🙏🏻

"*🌙 Bu gece, huzur ve sükunet dolu bir uykuya niyet ediyorum. Vücudumun her hücresi, zihnim ve ruhum, dinlenmek ve yenilenmek için bu güzel geceye teslim oluyor. Gün boyunca deneyimlediğim her şey için minnettarım ve yaşadıklarımı şefkatle kabul ediyorum. Uykumda tüm gereksiz düşünceler, kaygılar ve ağırlıklar, evrene teslim edilerek benden uzaklaşıyor.
✨ Bu gece, zihnimde ve bedenimde bulunan tüm enerji, şifa ve huzur dolu bir uyku için dengeleniyor. Sevgi, barış ve güven dolu bir alanda, koruma ve destek içinde uyuyorum. Tüm ihtiyaçlarımın karşılandığını, bana iyi gelecek her şeyin zaten hayatıma akmakta olduğunu bilerek güvenle uyuyorum.
🌈 Rüyalarım bana rehberlik eden işaretlerle dolu ve sadece beni güçlendiren, bana mutluluk getiren enerjilerle buluşuyorum. Uykumda tüm hücrelerim yenileniyor, ruhum huzur buluyor ve kalbim şifalanıyor. Sabah, dinç, enerjik ve yenilenmiş bir şekilde uyanacağım.
💫 Bu gece, huzur, sağlık ve sevgiyle uykuma çekiliyor, Yaradan’ıma şükrediyorum. Her şey olması gerektiği gibi. Öyle de oldu.*"

🕯️✨🪷 Şimdi ve şu anda ...
Kasım ayında yepyeni başlangıçların olduğu, hayatımın en güzel dönemine adım atıyorum.
Her gün bana daha fazla huzur, mutluluk ve sağlık getiriyor. İstediğim tüm güzellikler, hayatımda hızla yerini buluyor.
Evrenin bana sunduğu yeni fırsatları sevgiyle kucaklıyor, cesaretle karşılıyorum.
İçimdeki güçle, hayatıma bolluk ve bereket çekiyorum.
Yeni başlangıçların heyecanını yaşıyor, her sabah şükranla uyanıyorum.
Bu ay, bana umut, sevgi ve başarı dolu yollar açıyor.
Şimdi, hayatımın mucizelerini kabul ediyorum ve daha iyi nasıl olur diyorum.
Öyle de oldu.🙏🏻🌸🦋💜

🪷 Evrenin bana sunduğu tüm mucizelere kalbimi ve ruhumu açıyorum.
🪷 Her nefes alışımda, evrenin sınırsız bereketinden, şifasından, huzurundan ve neşesinden faydalanıyorum.
🪷 İçimde, sevgiyi, şükranı ve güveni büyütüyorum.
🪷 Hayat yolculuğumda karşıma çıkan her deneyim, her insan, her olay bana daha fazla bilgelik ve farkındalık getiriyor.
🪷 İçimdeki ışıkla, hayatıma sevgi, sağlık, bolluk ve mutluluğu davet ediyorum.
🪷 Şu andan itibaren beni kısıtlayan tüm düşünceleri serbest bırakıyor, kendimi yeni olasılıklara açıyorum.
🪷 Her sabah, sevgiyle dolu kalbimle yeniden uyanıyorum.
🪷 Bugünün bana getireceği tüm güzellikleri ve fırsatları kabul ediyorum.
🪷 Evrenin rehberliğine güveniyorum; karşıma çıkan her durumun beni desteklediğini, daha iyiye doğru yönlendirdiğini biliyorum.
🪷 Hayatımdaki tüm olumlu değişimlere izin veriyor, kendimi evrenin akışına bırakıyorum.
🪷 İyiliği, mutluluğu ve mucizeleri hayatıma çekiyorum.
🪷 Geçmişte yaşadığım tüm tecrübeleri sevgiyle kabul ediyorum; bu yolculukta kazandığım güçle, bugünümü ve geleceğimi güzelliklerle yaratıyorum.
🪷 Evrenin bana sunduğu nimetler için sonsuz şükürler olsun.
🪷 Bolluk, bereket ve huzur hayatımın her anında, her alanında artarak büyüyor.
🪷 Ruhsal ve maddi tüm isteklerime ulaşmam için bana güç veren, beni destekleyen, bana her zaman doğru yolu gösteren evrene minnettarım.
🪷 Kendimi sevgiyle ve huzurla sarmalıyorum.
🪷 Sevilmeye ve sevgiyi paylaşmaya layık olduğumu biliyorum.
🪷 İçimdeki sınırsız potansiyele güveniyor, ışığımın parlamasına izin veriyorum.
🪷 Her gün, her adımda daha çok güvenle, neşeyle ve şükranla ilerliyorum.
🪷 Hayatımdaki tüm güzelliklerin tadını çıkarıyorum ve her nefesimde evrene 'teşekkür ederim' diyorum.
🪷 Her şeyin en hayırlı şekilde gerçekleşmesi için teslim oluyorum.
🪷 Ve öyle de oldu.
🪷 Şükürler olsun 🙏🏻

~ AŞK VE İLİŞKİLERDE GODZİLYON KEZ YIKIP İPTAL ETME ~
1. Geçmiş İlişki Yaralarını Temizlemek:
"Geçmiş ilişkilerimden kalan tüm olumsuz anıları, yaraları ve korkuları Godzilyon kez yıkıp iptal ediyorum. Kalbimi yeni aşklara ve deneyimlere sevgiyle açıyorum."
2. Kendine ve Partnere Güven Geliştirmek:
"İlişkilerimde güvensiz hissetmeme neden olan tüm inançları Godzilyon kez yıkıp iptal ediyorum. Hem kendime hem de partnerime güveniyorum."
3. Sevgiyi Hak Etme İnancını Güçlendirmek:
"Sevgiyi hak etmediğime dair tüm negatif inançları Godzilyon kez yıkıp iptal ediyorum. Sevgiye layık olduğuma inanıyor ve bunu kabul ediyorum."
4. Aşka Dair Korkuları Bırakmak:
"Aşkta kaybetme, acı çekme veya incinme korkularını Godzilyon kez yıkıp iptal ediyorum. Aşkın huzur ve mutluluk getirdiğini biliyorum."
5. Bağlanma Sorunlarını Temizlemek:
"Aşkta sağlıklı bağlanmamı engelleyen tüm düşünce kalıplarını ve korkuları Godzilyon kez yıkıp iptal ediyorum. Partnerimle güvene dayalı bir ilişki kuruyorum."
6. Aşkı Huzurla Kabul Etmek:
"Kalbimdeki tüm dirençleri Godzilyon kez yıkıp iptal ediyorum. Aşkı ve sevgiyi huzurla, özgürce kabul ediyorum."
7. Geçmişteki Hayal Kırıklıklarını Bırakmak:
"Geçmişte yaşadığım hayal kırıklıklarını Godzilyon kez yıkıp iptal ediyorum. Bu andan itibaren sevgi dolu, sağlıklı ilişkiler yaşamayı seçiyorum."

🌟 Bilinçaltımda, beni kısıtlayan, değerli olduğumu ve mutluluğu hak ettiğimi görmeme engel olan her türlü inancı ve düşünce kalıbını şimdi serbest bırakıyorum.
🌈 Hayatın bana sunduğu tüm güzel armağanları, sevgiyi, huzuru ve bolluğu hak ettiğimi kabul ediyor, tüm dirençlerimi sevgiyle yok ediyorum.
💖 Kendime değer vermemi engelleyen, mutluluğu hak ettiğime inanmamı zorlaştıran her türlü engeli godzilyon kez yıkıyor, yerine sevgi dolu yeni bir bilinç yaratıyorum.
✨ Tüm bu dönüşüm için teşekkürler; öyle de oldu! 🙏💫

🦋 Sevgili günüm,
🦋 Bugün yeni bir başlangıç, yeni fırsatlar ve güzelliklerle dolu.
🦋 Hayatımda şükrettiğim her şey için minnettarım.
🦋 Kendime, hayallerime ve hedeflerime inanıyorum.
🦋 Her nefesimde, sevgi ve mutluluğun enerjisini hissediyorum.
🦋 Kendimi seviyor, potansiyelimin farkına varıyorum.
🦋 Bugün, karşıma çıkacak her zorluğun üstesinden gelebileceğim güce sahibim.
🦋 Olumsuz düşünceleri serbest bırakıyor, pozitif bir zihinle güne başlıyorum.
🦋 Hayatımda bana iyi gelen insanlarla ve deneyimlerle dolu bir gün geçireceğim.
🦋 Günün bana sunduğu tüm fırsatları kucaklıyorum.
🦋 Kendime, sevgi dolu bir kalple, mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum.
🦋 Evrenin bana sunduğu nimetler için şükrediyorum.
🦋 Bugün harika geçecek!

🌀 Sevgili ruhum,
🌀 Bugün yaşadıklarım için şükrediyorum.
🌀 Her deneyimim bana bir şeyler öğretti ve bu süreçte büyüdüm.
🌀 Günü geride bırakırken, yaşadığım anların kıymetini biliyorum.
🌀 Negatif düşüncelerimi, kaygılarımı ve olumsuzlukları, evrene salıveriyorum.
🌀 Kendime huzur ve dinginlik sağlıyorum.
🌀 Her nefesimde, sevgi ve mutluluğun enerjisini hissediyorum.
🌀 Hayatımda bana iyi gelen, sevgi dolu insanlara, fırsatlara ve deneyimlere odaklanıyorum.
🌀 Kendime şefkat gösteriyor, yaralarımı iyileştiriyorum.
🌀 Yarın yeni bir gün ve yeni fırsatlar getirecek.
🌀 Her şeyin en hayırlı şekliyle gerçekleşmesi için evrene güveniyorum.
🌀 Kalbimde sevgi, ruhumda huzurla uykuya dalıyorum.
🌀 Her gece, rüyalarımın güzelliklerle dolmasını diliyorum.
🌀 Huzurla uyuyorum ve yarının getireceklerine açığım.
🌀 İyi geceler.

🌼 Anne ve atalardan gelen tüm epigenetik kodları iptal ediyorum.
🌼 Atalarımdan gelen, bana uygun olmayan, benim ve yaşam yolculuğum için sağlıklı olmayan, beni sınırlayan tüm kodları serbest bırakıyorum.
🌼 Ailemden ve geçmişten miras aldığım, bana hizmet etmeyen bütün kalıpları, inançları ve sınırlamaları şimdi bilinçli bir şekilde iptal ediyorum.
🌼 Benim enerjime, hayatıma ve sağlığıma zarar veren her türlü genetik, epigenetik bağları, atalarımın izlerini taşıyan tüm karmik bağları serbest bırakıyorum.
🌼 Tüm bu enerjileri sevgiyle, şifayla evrene iade ediyorum.
🌼 Artık kendimi geçmişin yüklerinden özgürleştiriyor ve kendi yolumda, kendi ışığımla ilerlemeyi seçiyorum.
🌼 Tüm bu değişim ve dönüşüm için şükürler olsun.
🌼 Oldu, oldu, oldu.

🎁
İçimdeki çocuğu mutlu eden seçimler yapmayı kabul ediyorum.
Güvende hissetmeyi ve güvende yaşamayı kabul ediyorum.
Varlığımı güçlendiren doğru seçimler yapmayı kabul ediyorum.
Sağlıklı olmayı ve bedenimin uyum içinde çalışmasını kabul ediyorum.
Ruhumun derinliklerini anlayan insanları hayatıma kabul ediyorum.
Çevreme, insanlara, hayvanlara ve doğaya hayırlı olmayı kabul ediyorum.
Karşılıksız iyilik yapmayı ve karşılıksız iyilik görmeyi kabul ediyorum.
Koşulsuzca sevilmeyi ve koşulsuz sevmeyi kabul ediyorum.
Ruhumu, kalbimi ve zihnimi mucizelere açmayı kabul ediyorum.
Sevgiyi kabul ediyorum.
Mutluluğu kabul ediyorum.
Kendimi sevmeyi kabul ediyorum.
Bolluğu ve bereketi kabul ediyorum.
İyileşmeyi KABUL EDİYORUM. 🎁🏆👏
BEN huzurum.
BEN sevgiyim.
BEN şifayım.
BEN bereketim.
BEN sınırsızım.
BEN özgürüm.
BEN her şeyle BİRİM.
BEN hayatın aynasıyım.
BEN ilahi ışığın bir parçasıyım.
BEN sonsuz kaynaktan geldim ve Rabbime beni en güzel surette yarattığı için şükrediyorum. 🤲

🌌 Sevgili Evren, bolluk ve bereketi hayatıma çekmeye niyet ediyorum.
💫 Hayatımda her şeyin kolaylıkla ve güvenle gerçekleşmesine izin veriyorum.
💎 Maddi ve manevi zenginliğin bana doğru akmasını seçiyorum.
🌱 Her adımımda bereketin ve bolluğun işaretleriyle karşılaşıyorum; tüm kapılar, ihtiyaç duyduğum kaynaklar ve fırsatlar benim için açılıyor.
✨ Bugünden itibaren, hayatımda zenginliği ve refahı büyüten bir enerji yaratıyorum.
🙏 Şükürler olsun ki her şey benim en yüksek hayrıma ve mutluluğuma hizmet ediyor.
🌈 İstediğim, dilediğim ve ihtiyaç duyduğum her şey bollukla, sevgiyle bana akıyor.
💖 Şükrediyorum, kabul ediyorum, evet diyorum!

🦋Babamız bizim ic‌in bu hayattaki gücü ve güveni temsil eder. Hayata karşı sağlam duruşumuzu, para akışımızı, cesaret , dayanıklılık gibi konuları, eril enerjimizi etkileyen babamızla olan bağımızdan gelir .
💫 Eg‌er hayatınızda bu konularda SORUNLAR varsa babanızla aranızdaki negatif bağı şifalandırmanız gerekir.
Şimdi goözlerinizi kapatın ve babanızı karşınızda görün ve aşağıdaki ‌cümleleri babanız karşınızda gibi ona söyleyin 👇🏻
“Baba aramızda sevgi olmayan tüm bag‌ları negatif duygu, düşünceleri ve yargıları şifa bulması ic‌in serbest bırakıyorum.
Senin duyguların sana benim duygularım bana senden duygusal olarak özgürleşiyorum.
Senin düşüncelerin sana benim düşüncelerim bana senden düşünce olarak özgürles‌iyorum.
Senin inanc‌ların sana benim inanc‌larımı bana senden inanc‌sal olarak o‌zgu‌rles‌iyorum
Ben senin kaderini devamı deg‌ilim senden kadersel olarak ayrıs‌ıyorum.”( bu metni telefonunuza ses kaydı olarak alın ve imgelemeyi yaparken ac‌ıp tekrar edin)
Lu‌tfen c‌alıs‌manın sonunda babanızın size verdig‌i kadersel elbiseyi u‌zerinizde görün ve o elbiseyi çıkarın ates‌e atıp yakın.
Ve onun go‌zlerine bakıp,
🌹Seni seviyorum
🌹Lütfen beni affet
🌹Tes‌ekku‌r ederim
🌹Özür dilerim
Cümlelerini hissedinceye kadar söyleyin.
Şifa olsun✨🙏🏻

Bugün HARİKA bir gün
Bugün evrene niyetlerimizi savuralım...
..........(niyetinizi söyleyin) için bütün kalbimle ve ruhumla HAZIRIM.
Bu deneyimle gelişmeye ve büyümeye ruhum ihtiyaç duyuyor.
Şimdi kalbimden geçen niyetimin hayatıma girmesine izin veriyorum.
Ben mutluluğu HAKEDİYORUM
Ben neşeyi HAKEDİYORUM
Ben aşkı HAKEDİYORUM
Ben koşulsuz sevgiyi HAKEDİYORUM
Ben huzuru HAKEDİYORUM
Ben sağlığı HAKEDİYORUM
Ben iyiyi ve güzeli HAKEDİYORUM
Ben başarıyı HAKEDİYORUM
Ben kolaylığı HAKEDİYORUM
Ben bolluğu ve bereketi HAKEDİYORUM
Ben zenginliği HAKEDİYORUM
Sahip olduğum herşey için teşekkür ediyorum
OLDU OLDU OLDU!!!
Sevgiler 💖👑💛⭐

❤️ KENDİMİ SEVİYORUM...
SENİ SEVİYORUM ….. (adınızı söyleyin)
SENİ GERÇEKTEN SEVİYORUM
GÖRDÜĞÜM EN TATLI ŞEYSİN SEN
SENİNLE ARKADAŞ OLMAK ÇOK EĞLENCELİ
SENİ SEVMEYİ ÖĞRENİYORUM
ÇOK YAKINDA SENİ GERÇEKTEN AMA GERÇEKTEN ÇOK SEVECEĞİM
YAŞAM BOYUNCA BERABERİZ
SEN ÇOK MÜTHİŞ VE TATLISIN
✅Zor bir durumla karşılaştığınızı düşündüğünüz zamanlarda:
SENİ SEVİYORUM ……..
SENİ GERÇEKTEN GERÇEKTEN SEVİYORUM
KARŞIMIZA NE ÇIKARSA ÇIKSIN ONU HALLEDEBİLİRİZ.
HATIRLA : HAYAT SENİ SEVİYOR
VE BEN DE SENİ SEVİYORUM
ÇOK TATLISIN ŞİMDİ KENDİMİZİ MUTLU ETMEK İÇİN NE YAPALIM?
BİR SONRAKİ ADIMIMIZ NE OLSUN?
✅Huzursuz ya da keyifsiz uyandığınız sabahlarda:
SENİ SEVİYORUM ……..(adınızı söyleyin)
SENİ GERÇEKTEN GERÇEKTEN SEVİYORUM
GÜNE GÜLEREK BAŞLAMAK ÇOK GÜZEL
GÜLDÜĞÜNDE SENİ ÇOK SEVİYORUM
BANA KENDİMİ İYİ HİSSETTİRİYORSUN
CANIM BENİM, SEN BENİM DÜNYADAKİ EN YAKIN DOSTUMSUN
SENİN İYİ GÖRÜNMEN, İYİ HİSSETMEN, HARİKA OLMAN İÇİN TÜM GÜCÜMLE
NE VARSA YAPACAĞIM
SENİ BUGÜN MUTLU HİSSETTİRMEK İÇİN NE YAPABİLİRİM?
Louise Hay
💚

- BAZI SAYI SEKANSLARI -
➖➖➖➖➖➖➖
🔮Borçlarımı kolaylıkla ödüyorum
"5 7 4 7 8 1 4 9 8 1 4 8 "
🔮Zamanı paraya dönüştürüyorum
"4 1 4 8 1 8 8 "
🔮Bolluk bereketi hayatıma çekiyorum
"3 1 8 7 9 8"
🔮Genel sağlık sekansı
"1 8 1 4 3 2 1"
🔮Blokajlarımı kaldırıyorum
"9 1 6 8 8"
🔮Bütün negatif enerjilerden arınıyorum
"8 1 4 4 1 8 7 1 9"
🔮Tüm olumlu koşullar gerçekleşiyor
"4 1 9 4 8 8 7 1"
🔮Tüm dileklerim gerçekleşiyor
"5 1 8 4 9 1 3 1 9 8 9"
🔮Beklenmedik Servet
"1 7 5 1 7 0 3 8"
🔮Hızlı sonuç
"4 9 5 2 9 1 1 5 1"
🔮Tüm zorluklara kolaylaşıyor
"9 5 3 6 4 6 5"
🔮Dilediğim her şey çabucak olumlu sonuçlanıyor
"7 1 8 9 8 1"
🔮Şanslı olmayı hak ediyorum ve şans Enerjim artıyor
"8 1 7 2 1 9 7 3 8"

💙
💫NEGATİF ENERJİLERDEN ARINMAK İÇİN ÇALIŞMA.
💫“Atalarımdan, anne karnından, çocukluk yıllarımdan bu zamana kadar bildiğim bilmediğim hatırladığım hatırlamadığım tüm negatif duyguların, enerjilerin hepsini şimdi serbest bırakmaya niyet ediyorum.”
💫Şu an bedenimde geriye kalan tüm negatifleri, nefesimle beraber serbest bırakıyorum.
💫Öyle de oldu…
💫Çok şükür…
💫Teşekkür ederim…🙏
BUGÜN kendimi sevmeyi, kendi değerimi görmeyi ve kendimi olduğum gibi kabul etmeyi seçiyorum.
💫BUGÜN kendimi iyi ve güzel şeylere açıyorum. Bolluğu bereketi, şansı, yeni fırsatları ve harika olasılıkları hayatıma çekiyorum.
💫BUGÜN ŞİMDİ kolaylığı, hafifliği, şifayı, sevgiyi, neşeyi hayatıma çekiyorum.
💫BUGÜN hayatımda harika olasılıklar yeni kapılar Yaradanın izniyle sevgiyle ve ışıkla açılsın.
💫ŞİMDİ harika birgün yaşamayı tüm kalbimle kabul ediyorum izin veriyorum ve onaylıyorum.
💫Öyle de oldu.
💫Teşekkür ederim.
💫Çok şükür.
💫Güzel bir gün olsun…💫💐💖🤩🙏

PARA ENERJİSİ OLUMLAMA ÇALIŞMASI 💜💫
🩵 Para enerjisini sevgiyle kabul ediyorum.
💚 Bolluk ve bereket her an hayatıma akıyor.
🩵 Parayı kazanmak, tutmak ve büyütmek için her zaman yeterliyim.
💚 Evrenin sonsuz bolluğu bana akmaya devam ediyor.
🩵 Paranın hayatıma kolaylık ve mutluluk getirmesine izin veriyorum.
💚 Para benim doğal hakkım ve onunla dengeli bir ilişkideyim.
🩵 Her gün finansal olarak daha da güçleniyorum.
💚 Para bana güvenli, huzurlu ve mutlu bir yaşam sunuyor.
🩵 Hayatımda paranın rahatça akmasına izin veriyorum.
💚 Parayı sevgiyle kazanıyor, bilinçli şekilde harcıyor ve bolluk içinde yaşıyorum.
🩵 Para, hayatımda özgürlük ve güvenlik yaratıyor.
💚 Finansal fırsatları kolayca fark ediyorum ve değerlendiriyorum.
🩵 Her an bolluk ve zenginlik frekansında yaşıyorum.
💚 Paranın sürekli olarak bana kolay ve rahat bir şekilde geldiğini biliyorum.
🩵 Tüm finansal ihtiyaçlarım, evrenin sonsuz bolluğuyla karşılanıyor.
💚 Para, hayallerimi gerçekleştirmemde bana yardımcı oluyor.
🩵 Her alışverişim bana daha fazla bolluk ve bereket getiriyor.
💚 Finansal olarak tamamen özgürüm ve refah içinde yaşıyorum.
🩵 Para enerjisi hayatıma huzur ve mutluluk getiriyor.
💚 Zenginlik enerjisini çekmeyi hak ediyorum ve bunu kabul ediyorum.
🩵 Para akışım her gün daha da artıyor.
💚 Parayı hem kendim hem de sevdiklerim için en iyi şekilde kullanıyorum.
🩵 Maddi kaynaklarım sınırsız ve sonsuz.
💚 Para, yaşamımda tüm hayallerimi gerçekleştirmeye yardımcı oluyor.
🩵 Her yatırımım bana kazanç ve bereket olarak geri dönüyor.
💚 Evren, bana her zaman maddi olarak destek oluyor ve her an bolluk içinde yaşıyorum.
Teşekkür ederim 🍀 Şükürler olsun 🩵

Geri
Üst Alt