Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Olumlu Motivasyon İçeren CÜMLELER {Mucizenin Olumlama Cümleleri}

PARA AKIŞINIZDA BLOKAJ MI VAR?

Gün içerisinde aşağıdaki cümleleri kendinizi duyabileceğiniz bir ses tonuyla tek tek okuyun ; ( Para ile ilgili olumsuz düşünce ve inançlarını şifalandirmak isteyen 21 gün devam edebilir)

Atalarımda ve şuanki yaşam deneyimimde başkalarına ait olan zamanla elde edilmiş tüm olumsuz molekülleri iade etmeye niyet ediyorum .
Bu zengin bir evren ve burada hepimize yetecek bolluk var .
Bolluk ve zenginlik içinde yaşamak benim en doğal hakkım
Maddi ve manevi zenginliğim her geçen gün artıyor ve para bana bildiğim ve bilmediğim yollardan bol bol geliyor.
Para benim dostum. Para beni seviyor ve ben de parayı seviyorum .
Ben bir para mıknatısıyım, hayatın her alanında bolluğu kendime çekiyorum.
Para bana helal yollardan ve kolaylıkla gelir .
Ekonomik koşulların hergün gelişiyor ve çoğalıyor.
Ben hayal edebildiğimden daha fazla mutluluk, sevgi ve paranın hayatıma girmesine izin veriyorum
Tüm arzularımı gerçekleştirmek için yeteri kadar zamanım, param ve enerjim var
Harcadığım her para bana katlanarak geri dönüyor.
Huzurlu, dengeli ve güven doluyum
Sakin ve rahatım
Hayatımın akışına güveniyorum
Ve öyle de oldu
Teşekkür ederim Şükürler olsun🤲

BOLLUK VE BEREKET İÇİN HİS YÜKLEMELERİ

1. Bolluğun Akışı: “Evrenin sınırsız bolluğu bana kolaylıkla ve zahmetsizce akar.”

2. Bereketle Uyanış: “Her sabah bolluk içinde uyanıyorum ve günüm bereketle doluyor.”

3. Kazanç ve Refah: “Parayı, sevgiyi ve mutluluğu hak ediyorum; her gün daha fazlasını kendime çekiyorum.”

4. Altın Dokunuş: “Dokunduğum her şey bereketleniyor, tüm işlerim başarıya ulaşıyor.”

5. Evrensel Destek: “Evrenin sonsuz desteği benimle; ihtiyaç duyduğum her şey bana ilahi zamanlamayla gelir.”

6. Şükürle Bolluk: “Sahip olduğum her şey için şükran duyuyorum ve bu şükür, bolluğu katbekat artırıyor.”

7. Zihinsel Zenginlik: “Zihnimde ve ruhumda bolluk bilinci var; bu bilinç fiziksel dünyama da yansıyor.”

8. Manyetik Çekim: “Bolluk ve bereket enerjisini doğal bir mıknatıs gibi kendime çekiyorum.”

Organlarla konuşarak kendini şifalandırma tekniği:
Beden-zihin bağlantısını güçlendirmek ve iyileşme sürecini desteklemek için kullanılan bir yöntemdir. Bu teknik, zihinsel odaklanmayı ve olumlu düşünceyi kullanarak bedenin kendini iyileştirme potansiyelini harekete geçirmeye yöneliktir.
Bu tekniği için Sessiz ve rahatsız edilmeyeceğiniz bir yere geçiniz.
Rahat bir pozisyonda oturun veya uzanıniz.
Derin nefes alarak gevşeyin, zihninizi ve bedeninizi sakinleştiriniz.
Gözlerinizi kapatın ve dikkatinizi bedeninize veriniz.
Zihinsel olarak vücudunuzu tarafınız; herhangi bir rahatsızlık, ağrı veya sıkıntı hissedilen bölgelere odaklanınız.
Şifa arzuladığınız organa zihinsel olarak odaklanınız. Örneğin, karaciğerinizde bir problem varsa, dikkatinizi karaciğerinize yönlendiriniz. Organınıza sevgi ve şefkatle yaklaşınız. Ona teşekkür edin ve onu takdir ediniz.
Organınıza zihinsel olarak olumlu ve iyileştirici mesajlar gönderiniz. Örneğin
"Sevgili karaciğerim, seni seviyorum ve sana saygı duyuyorum.
"Karaciğerim, güçlü ve sağlıklısın. Yenilenme gücüne sahipsin.
Bu ifadeleri birkaç kez tekrarlayın ve gerçekten hissetmeye çalışınız.Organınızı sağlıklı, güçlü ve fonksiyonel bir şekilde görselleştirinİz.
Eğer organınızda bir hastalık varsa, bu hastalığın iyileştiğini, organın eski sağlığına kavuştuğunu hayal ediniz.
Meditasyon 🧘 sonunda organınıza ve tüm bedeninize teşekkür ediniz.
Kendinizi hafif ve yenilenmiş hissedene kadar birkaç derin nefes alınız.
Bu tekniği günlük olarak veya ihtiyacınız olduğunda uygulayınız.
Düzenli kullanım, zihinsel ve bedensel iyileşme süreçlerini hızlandırabilmektedir.

Bu teknik modern tıbbın yerine geçmemekle birlikte tamamlayıcı bir yöntem olarak kullanılabilmektedir. Kendi kendine şifa sürecinde, zihinsel ve duygusal sağlığınızı desteklemek için bu yöntemi deneyebilir, ancak devam eden sağlık sorunlarınız varsa Dr:danişin.​

Eğer çevrende istemediğin biri varsa ve senden uzak durmasını istiyorsan, şu olumlamaları yapabilirsin:

🔹 "Ben sadece huzur, sevgi ve iyi enerjilerle çevriliyim. Bana zarar verebilecek kişiler hayatımdan kolayca ve doğal bir şekilde uzaklaşır."

🔹 "Etrafımda yalnızca bana iyi gelen, beni anlayan ve sevgiyi paylaşan insanlar var. Olumsuz kişiler hayatımdan kendiliğinden çıkar."

🔹 "Ben güvenli, huzurlu ve pozitif bir alan yaratıyorum. Evren beni koruyor ve benim için en doğru insanları hayatıma çekiyor.

Bu olumlamaları inanarak ve hissederek tekrar ettiğinde zamanla o kişinin yaşam alanindan yavaşça geri geldiğini korunduğunu görebilirsin.​

Yaşadığın hayatın içinde KENDİNİ GÜÇSÜZ HİSSEDİYORSAN bu güçsüzlük hissi ailenle yaşadığın olaylarda olabilir iş yerinde yaşadıklarınla olabilir ya da arkadaşlarının arasında olabilir
Bu güçsüzlük hissi kendine güven kaybına neden olur ve elbette bu durumda KENDİNLE İLGİLİ KARARLAR ALMAKTA ZORLANMANA NEDEN OLUR
İşte bu durum karşısında kendi gücünü ele alman ve hayatınla ilgili doğru kararlar verebilmen için bilinçaltı telkin olumlamaları yapmalısın
Ve olumlamaları sessiz bir yerde kendinle başbaşa kaldığın anlarda sesli olarak söylemelisin

SÖYLEMEN GEREKEN OLUMLAMALAR

BEN GÜÇLÜ VE KARARLI BİR İNSANIM
KENDİMİ SEVGİYLE ONAYLIYORUM
VE KARARLARIMI KOLAYLIKLA UYGULUYORUM
Işığınız Sevgiyle Parlasın 🙏❤️🙏
Alıntı​

Herkesi mutlu etmeye
Ve onların isteklerini yapmaya çalışan insan
Devamlı kendinden bir şeyler kaybeder

Sonunda kendini zayıf ve değersiz hisseder ve elbette
ezilmiş bir kişilikle mutsuz olur

İstemediğiniz hiç bir şeyi yapmayın

kendinizden ödün vermeyin

Verdiğiniz her ödün kişiliğinizden bir parça koparır

Eğer böyle bir durumdaysanız aşağıdaki olumlamayı sık sık ve sesli olarak okuyun
👇👇👇👇
BEN DEĞERLİ BİR İNSANIM VE BUNUN FARKINDAYIM
ETRAFIMDAKİ İNSANLAR BENİ HER HALİMLE SEVİYOR VE TAKTİR EDİYOR
KENDİMİ BU ŞEKİLDE KABUL EDİYORUM VE ONAYLIYORUM
Işığınız Sevgiyle Parlasın🙏❤️🙏
Alıntı​

OLUMSUZ DÜŞÜNCE ZEHİRLİDİR
Kıskançlık hasetlik zehirli duygulardır.Başkası için düşündüğünüz olumsuz duygular bumerang gibi dönüp size gelir.Hatta beddua ederken bile üç defa düşünmek gerekir..Kötü duygular barındırmak hem ruhsal hem de bedenen insanı içten içe çürüten virüs gibidir.
Kendinizi böyle olumsuz duygular içinde bulduğunuz zaman önce derin bir nefes alın sonra sesli bir şekilde olumsuz düşündüğünüz şeylerin tam tersi olan olumlu cümleler kurun gün içinde aklınıza geldikçe kurduğunuz olumlu cümleleri tekrar edin.
ŞİMDİ ŞU ANDA TÜM OLUMSUZ DÜŞÜNCELERİ ÖZGÜR BIRAKIYORUM.
HERKESİ OLDUĞU GİBİ KABUL EDİYORUM
SEVGİYİ BARIŞI VE BİRLİKTELİĞİ KABUL EDİYORUM:cii:
-Alinti-​

Sizi kıran üzen size zarar veren kişilerle enerji bağınızı kesin

Yaşadığınız sıkıntılı olayları sürekli kafanızda çevirseniz ona daha çok enerji yüklersiniz

Dolaysıyla benzer olayları hayatınıza çekersiniz

Size yaşatılanları unutamıyorsanız şöyle bir çalışma yapın

Elinizi kalbinizin üzerine koyun
Sizi üzen kişinin adını söyleyerek “ ............. İLE OLAN TÜM DUYGU BAĞIMI KESİYORUM
ENERJİMİ BENİ MUTLU EDEN YENİ BİR HAYATA YÖNLENDİRİYORUM.”

Bu olumlamaları sesli olarak sürekli söyleyin
Bir müddet sonra yaşadığınız sıkıntılı olaylar aklınıza geldiği zaman yüreğinizin ferahladığını fark edeceksiniz
Çünkü artık enerjiniz o olaylardan ve kişilerden uzaklaşmıştır

ENERJİNİZİ HER ZAMAN MUTLULUĞUNUZ ADINA ÇALIŞTIRIN
GEÇMİŞ GEÇMİŞTİR
YENİ HAYATINIZ YAŞADIĞINIZ ŞİMDİKİ ANDADIR:dsy:
-Alinti-​

NİYET; Zihnimizde ve kalbimizde isteğimiz şeye kavuşmanın
SİHİRLİ ve ilk adımıdır.
ÖRNEĞİN; Oruca başlarken niyet ederiz değil mi ?
İşte bu yapacağımız bir şeyi düşünürken o şeyi kalbimizin de onaylamasıdır.
Yapacağımız işte önümüzün açık olmasını ve o işin bizim en yüksek iyiliğimiz adına olmasının da bir nevi kararıdır.
O nedenle sabah kalkınca güne başlarken
HER İŞİMİN YOLUNDA GİTTİĞİ
HARİKA BİR GÜNE NİYET EDİYORUM diye başlayabilirsiniz.
Bir projeye başlarken ya da bir işe başvururken BU İŞİN BENİM EN YÜKSEK İYİLİĞİM ADINA VE HIZLA KOLAYLIKLA GERÇEKLEŞMESİNE NİYET EDİYORUM diyebilirsiniz💜
Işığınız Sevgiyle Parlasın🙏❤️🙏
Alıntı​

Elinizi KALBİNİZİN üzerine koyarak sık sık ve yüksek sesle
“ HAYATIMDA HER ŞEY YOLUNDA “ diyin.Zor şartlar altında yaşıyor olsanız bile bu cümleyi kendinize söyleyin.Yüreğinizde büyüttüğünüz yokluk enerjisinin titreşimlerini kendinize bu şekilde seslenerek düzenleyebilirsiniz.KALP tüm organların titreşimlerini düzenleyen büyük bir enerji merkezidir.Duygularınızı sakinleştirdiğiniz vakit KALBİN titreşimleri güçlenir .Dolaysıyla düşüncelerinizin titreşimleri ile vücudumuzun titreşimleri birbirini etkiler.Vücudumuz ve düşüncelerimiz birbirine bağlıdır.Düşünce titreşimleri hayatımızı ve organlarımızı etkileyen yapıcı ve yenileyici aynı zamanda yıkıcı ve yok edici mucizevi bir enerjiyle hayatımıza yön veren titreşimlerdir.
Işığınız Sevgiyle Parlasın.🙏💜🙏
Alıntı​

DÜŞÜNCELERİNİZİ
KONTROL EDİN
Umutsuzluk,gelecek korkusu, sevilmeme korkusu, yalnız kalma korkusu,işsiz parasız kalma korkusu gibi korkularınız varsa bu düşüncelerinize müdahale edin

Böyle korkular yaşıyorsanız aşağıdaki olumlamayı sık sık sesli olarak okuyun

BU DÜŞÜNELER BİLİNÇALTIMIN BANA YAŞATTIĞI KORKULAR.

BEN SAĞLIĞI SEVGİYİ BOLLUK İÇİNDE YAŞAMAYI HAK EDİYORUM .

SEVGİNİN SAĞLIĞIN BOLLUĞUN MUTLULUĞUN BANA YAKIŞTIĞINI BİLİYORUM .

ŞU ANDAN İTİBAREN BU DÜŞÜNCE YAPISINI SEÇİYORUM VE TÜM KALBİMLE ONAYLIYORUM.
Işığınız Sevgiyle Parlasın 🙏❤️🙏
Alıntı​

Günün Olumlaması

Benim ismim ASENA,
Bilinçaltımda var olan tüm olumsuz düşünceleri sevgiyle kabul ediyor ve dönüştürüyorum. Kendimi olduğum gibi seviyor, saygı duyuyor ve değer veriyorum. İçimde sınırsız bir potansiyel olduğunu biliyorum ve her geçen gün bunu daha çok keşfediyorum.

Hayatımda bolluk, sağlık, huzur ve sevgiye yer açıyorum. Evrende bana sunulan tüm güzellikleri hak ettiğimi biliyorum ve onları şükranla kabul ediyorum. Geçmişi sevgiyle bırakıyor, şu anın mucizesine odaklanıyorum.

Her nefesimde bedenim şifalanıyor, zihnim berraklaşıyor ve ruhum huzur buluyor. Hayatıma giren her deneyimin beni geliştirdiğini ve bana değerli dersler sunduğunu biliyorum. Karşılaştığım her fırsat, beni hayallerime bir adım daha yaklaştırıyor.

Ben güçlü, yeterli ve değerliyim. Sevilmeye, mutlu olmaya ve başarılı olmaya layığım. Evrenin sonsuz desteği her an benimle. Bugün benim için harika bir gün olacak!

Teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim.​

NEGATİF Enerji temizleme için kullanabileceğiniz olumlamalar:

"Tüm negatif enerjileri ve olumsuz düşünceleri serbest bırakıyorum. Şimdi sadece sevgi ve huzur kabul ediyorum."
"Her nefeste bedenimden ve zihnimden tüm negatif enerjiler arınıyor."
"Tüm korkularımı, kaygılarımı ve olumsuz hislerimi bırakıyorum. İçimde sadece barış var."
"Beni zayıflatan her şeyi salıveriyorum. İçsel gücümü ve huzurumu kabul ediyorum."
"Negatif enerjiler artık hayatımda yer alamaz. Kendimi tamamen arındırıyorum."
"Zihnimdeki tüm olumsuz düşünceler yerine, sevgi ve pozitif düşünceler alıyorum."
"Her geçen an, içimdeki olumsuzluklar temizleniyor ve yerini huzura bırakıyor."
"Hayatımda negatif enerjiye yer yok. Ben sadece yüksek frekanslı, pozitif enerjilerle çevrilmişim."
"Tüm olumsuz duygularımı ve enerjilerimi şefkatle salıveriyorum. İçimdeki barışı kabul ediyorum."
"Ben her zaman kendimi arındırmaya, sevgi ve ışıkla dolmaya izniyorum."
"Bedenim, zihnim ve ruhum tamamen arınmış ve temizdir. Şu an, tüm negatif enerjilerden özgürüm."
"Her an, hayatımda sadece sevgi, huzur, mutluluk ve iyilik akıyor."
"Tüm karmik bağları temizliyorum ve kendimi özgürleştiriyorum. Yüklerden arınıyorum."
"Zihinsel ve duygusal blokajlarım çözülüyor. Şimdi tamamen arındım."
"Her nefeste bedenim ve ruhum temizleniyor, yenileniyor ve güçleniyor."​

🍀DEĞERSİZLİK DUYGUSU 👈
👉Değersizlik duygusu:👈
❣Ben çok değerli bir insanım ve kendi değerimi biliyorum.

👉Başarsızlık duygusu:
❣Ben başarılı bir insanım ve tüm
başarılarım için ayrıcalıklıyım.

👉Yetersizlik duygusu:
❣Her durumda yeterli olduğunu
biliyorum ve her zaman kendime
yetiyorum.

👉Sevilmeme duygusu:
❣Kendimi seviyorum, sevilmeyi hak ediyorum ve bana gelen sevgiyi mutlulukla kabul ediyorum.

👉Terk edilme korkusu:
❣Her zaman sevdiğim insanların orada bulunduğunu biliyorum.

👉Güvensizlik duygusu:
❣Kendime tamamen güveniyorum ve bana güvenen insanların hayatınıma çekiyorum.

👉Gelecek korkusu:
❣Hayatın başarılarına güveniyorum ve bana gelen güzel şeyleri sevgiyle kabul ediyorum.

👉Onaylanma korkusu:
❣Kendimi onaylıyorum ve bu benim için tamamen yeterli.

👉Suçluluk duygusu:
❣Kendimi ve hayatıma giren herkesi affediyorum. Geçmişimi sevgiyle arkamda bırakıyorum.

👉İhanete düşme korkusu:
❣Ben dürüst bir insanım bu yüzden
dürüst insan hayatıma çekiyorum.

👉Esir olma bağlanma korkusu:
❣Sevdiğim insanla birlikte özgür özgürlüğü
biliyorum.

👉Hata yapma korkusu:
❣Her zaman en doğru uygulama ve her şey benim hayrima oluyor.

👉İhtiyacınız olan onun yüklemesini 21 gün boyunca akşam uyumadan önce ve uyanır uyanmaz bir kaç kere diyebilirsiniz....​

🍀SERBEST BİRAKIYORUM
🎋Hayatınıza ilgi duyan arzularınızın enerjisini engelleyin ne varsa serbest bırakın sihirli kelimelerden bi parça kesinlikle!
🎋Çünkü direnç bırakıyorsunuz ve çoğalıyorsunuz.

🎋Özellikle kullanıma sunulmasını istemediğiniz şeyler için ....'yı serbest bırakıyorum,istediğiniz şeylerin olması için ise bunun dışında engeller serbest bırakıyorum şeklinde kullanabilirsiniz.
🍀Bana zarar veren, ilerlemeyi engelleyen tüm korkularımı endişelerimi, yargılarımı,faydasız inançlarımı şimdi şu anda sevgiyle SERBEST BİRAKIYORUM. Beni üzen, bana zarar veren tüm hayal kırıklıklarımı, tüm öfkemi, kurban bilincimi, suçluluk duygumu sevgiyle şifalandırmayı SEÇİYORUM...Bugün hayatındama sevgiyi, şansı, refahı, mutluluğu, bolluk ve bereketi, zenginliği hızla çekmeyi SEÇİYORUM ...
💎Güzel Düşün Güzel Söyle
🌸Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelerine dönüşür.
🌸Düşüncelerinize dikkat edin; değerlerinize dönüşür.
🌸Duygularınıza dikkat edin; parçalanmanıza dönüşür.
🌸Davranışlarınıza dikkat edin; biriminize dönüşür.
🌸Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlerinize dönüşür.
🌸Değerlendirmelerinize dikkat edin; karakterinize dönüşür.
🌸Karakterinize dikkat edin; kaderinize dönüşüm...​

🍀Gün içinde de yapsanız sadece
5 dakikanızı ayırın.
⤵️
Gücümü kendimi geri çağırıyorum; onu orada, oradan, onun varlığından..
Her uzaydan, portaldan, zaman zaman ve boyutlardan...
Bıraktığın onu bağlantıdan, gruptan ve kanaldan.
Enerjiyi çeken çalışan herkes ve her şey;
Canlılığımı kullanma iznime sahip olmadığın ve ben gücümü geri çağırıyorum.
Artık bana ait olmayan şeyleri serbest bırakıyorum,
Bana ait olmayan / ve olan ağırlığı da bırakıyorum.
Her şeyi, tüm insanları ve diğerlerini affediyorum.
kendimi affediyorum.
Kendim parlak, aşılmaz bir koruma ışığıyla gizliyorum.
Şimdi, Tüm Zaman, Mekan, Boyut ve Alanlarda, Enerjimi her bir Zaman diliminden, her Alandan ve her bir Gerçeklikten geri çağırıyorum.
Bilinçli ya da bilinçsiz olarak verilmiş olan onun parçası, yenilenmiş ve bağlardan arınmış olarak bana geri döner.

Teşekkür ederim.​

🌈
KORKU,ENDİŞE BİTTİĞİNDE
SAĞLIK BİR ANDA DÜZELİR.

🦜Endişe bitti sağlık bir anda Düzelir.
🦜Eğer sürekli hastalık ya da nefret
, öfke, olumsuzluk, kırılırsanız, bu fiziksel boyuta dönüşecektir.. Endişe, nefretten sonra insanın kendisine kırıldığı en kötü zihinsel aktivitedir
...
anlamı, amacı yoktur..
Ziyanlanmış zihinsel enerjidir..
🦜Endişe aynı zamanda bedene zehirli zarar veren biyokimyasal reaksiyon yaratır..
🦜Hazımsızlıktan, kalp krizine kadar her türlü neden olur..
🦜ENDİŞE BİTTİĞİNDE SAĞLIK BİR ANDA DÜZELİR

...
🦜Bilinçlendirilmiş Sevgi ile sahibine iade ediyorum...
ŞİFALANIYORUM. Özgürleşiyorum.
BEN ÖZGÜRÜM. Kabil Ediyorum Onaylıyorum Sevgiyle Mühürlüyorum. Teşekkür Ederim.​

🔴Enerji Çağrısı 🔴
Bilmeden Verdiğim Enerjilerimi Her Yerden Geri Alıyorum. Benden İzinsiz bir şekilde kullanan Herkesten ve Her şeyden Kanallığımı genişleterek, bunlara yaygıni alıp benim.Enerjimi düşüren her şeyin enerjisini de onlara geri yolluyorum.
Her Kişiden, Her Yerden, Her Varlıktan
Gücümü Kendime Geri Çağırıyorum.
Her Uzaydan, Portaldan,
Zamandan ve Boyuttan
Bırakılan Her Bağlantıdan,
Bağlılıktan ve Damardan
Enerjimi Çekmeye Çalışan Herkes ve Her Şey Canlılığımı Kullanma İznime Sahip Değilsin.
Vee Ben Gücümü Geri Çağırıyorum.
Enerjimi kendime geri çağırıyorum.
Bana hizmet eden her şeyi arıdım, safım ve ayrıyım.
Yerleşmiş ve yaşadığım enerjilerimi olduğu yerden Şimdi Geri çağırıyorum.
Gücümü Tekrar Alanıma, Merkezime Davet ediyorum.
Benim Enerjimi düşüren ve
Alana yerleşmiş bireysel
Enerjilerini de onlara Geri gönderiyorum.
Bana hizmet etmeyen enerjilerden korunuyorum. Ben Güvendeyim.
Ben korunuyorum.Ben mükemmelim.
BEN'İM.

Şükürler Olsun ❤️

💰PARA ENERJİMİ, BOLLUĞUMU, BEREKETİ Mİ AKTİVE EDİYORUM..
💸
Ben bir para yatıyorum bana sürekli para çekiliyor.
Şimdi Tüm kanallardan gelen bolluğu,
Bereketi, zenginliği ve parayı
Sevgiyle kabul ediyorum.
Sınırsız bolluğa, berekete sahibim.
Görünür tüm görülebilir kaynaklar.
Banka hesaplarıma; paralar katlanarak elde edilir.
Sınırsız tüm Kaynaklardan sınırsız paralar ve hesaplarıma akıyor.
Ben sınırsız bolluğu ve bereketi hayatıma çekiyorum.
Sağlıkla Şifayla özgürce....
Ben zengin ve donanımlıyım
Varlık ve refah içindeyim.
Hayatımda yaşamak istediklerimi seçmekte özgürüm.
Servetim her geçen gün artıyor.
Her gün daha fazla para kazanıyorum.
Zenginliği kolayca çekerim.
Para bana bolluk dalgaları halinde akıyor.
Bol ve refah içindeyim.
Servetim her geçen gün artıyor.
Para bana her yerden sevgiyle
Mutlulukla, Kolaylıkla, başarı ve neşeyle gelir.
Artık olmayan şeyleri yapmakta özgürüm.
BENDE SEVGİYLE KABUL EDİYORUM. 💰
Evrenin bana sunduğu;
Tüm zenginlikler için Teşekkür Ederim.​

🪷Tüm Mucizelerimi Kabul Ediyorum.!
⭐️Ben tam ve mükemmelim, seviyorum.
⭐️Kendimi ve faaliyetlerimi sevgiyle beslenme .
⭐️Kendimi yaşamına bırakıyorum.
⭐️Sevgi ile iletişim kuruyorum.
⭐️Kendi merkezimdeyim, sakinim ve dengeliyim.
⭐️Ben onun dünyasında zengin başarılı biriyim.
⭐️Sağlığım her açıdan mükemmel.
⭐️Refah ve başarı, şimdi ve her zaman yaşamını kolay ve neşeli hale getiriyor
⭐️Zengin bir bilince ve isteğimi gerçekleştirme gücüne sahibim.
⭐️Hayatımda düzenli ve bol miktarda para dökümü var
⭐️Sevgi sürekli olarak beni sarmalar.
⭐️Hayatıma neşe sevgi ve sanimiyet davet ederim.
⭐️Sevilen ve neşeli bir insanım.
İçimdeki çocuk güvenli ve mutlu.
💕Hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum...

🪷Kabil Ediyorum/ Onaylıyorum.
MÜHÜRLÜYORUM.
TEŞEKKÜR EDERİM..🪷

Geri
Üst Alt