Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Domates pek buzlukta olacak gibi değil yani olur da illaki ilki gibi olmaz ama konserveden iyi olacağı kesin..Konserve kokusu yok mu yoooo ben yiyemem turşu bile olmuyor o
Şöyle ki; yazın domatesin kabuklarını soyup minik minik doğradık pişirmeden poşetledik her poşet bir yemeklik dondurucuya havasını alıp düz bir şekilde diziyoruz. Biberide aynı şekilde yapıyoruz mesela bu akşam hemen menemen yapacağım ve mükemmel oluyor.
Ne yaptı acaba ?Sorun prensesime neler yapmışım ona aç aç bekleyerek sorun sorun
Bana değil ona sor haydi sor sorNe yaptı acaba ?
Söylesene yemek yemek anlamazlıktan geliyorO bana ne yapabilir.
anca başımın etini yer. sldkjgdfklch
Şimarma diye söylemiyorum.Söylesene yemek yemek anlamazlıktan geliyor
Hah bana şimdi rank yap .. Karısının uzmanı diye bende bununla övüneyim en azınca icraat var..Şimarma diye söylemiyorum.
sofra hazırlamış bana, hazır sofraya oturması pek güzel ama toplaması bana kalıyor. klsjhgfdgh
Eyvallah darısı başına kdldd@Charismax eline sağlık olsun yemeği yapmış masanızı hazırlamış
Anlamadığın kısım ne beyfendi? Söyle cevaplayalım forumtagram %100 sınav kazanma garantiliNe demek istediğini bir tek ben mi anlamadım![]()
1 Turşuyu niye menemen diye yiyorsunAnlamadığın kısım ne beyfendi? Söyle cevaplayalım forumtagram %100 sınav kazanma garantili
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.