Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Turşuyu menemen diye yemek

Charismax

Fastcore
Konserve menemen bana göre turşu oluyor onu yemek menemen falan değil bana göre.. Taze en iyisi ..

Konserve kokusu yok mu yoooo ben yiyemem turşu bile olmuyor o

Şöyle ki; yazın domatesin kabuklarını soyup minik minik doğradık pişirmeden poşetledik her poşet bir yemeklik dondurucuya havasını alıp düz bir şekilde diziyoruz. Biberide aynı şekilde yapıyoruz mesela bu akşam hemen menemen yapacağım ve mükemmel oluyor.

Konserve kokusu yok mu yoooo ben yiyemem turşu bile olmuyor o

Şöyle ki; yazın domatesin kabuklarını soyup minik minik doğradık pişirmeden poşetledik her poşet bir yemeklik dondurucuya havasını alıp düz bir şekilde diziyoruz. Biberide aynı şekilde yapıyoruz mesela bu akşam hemen menemen yapacağım ve mükemmel oluyor.
Domates pek buzlukta olacak gibi değil yani olur da illaki ilki gibi olmaz ama konserveden iyi olacağı kesin..

Menemeni yazlık domatesle yapınca çok güzel oluyor.. Özellikle domatesi konserve yapıp koymak kışında işe yarıyor seviyorum..

Sorun prensesime neler yapmışım ona aç aç bekleyerek sorun sorun

Şimarma diye söylemiyorum. :T:
sofra hazırlamış bana, hazır sofraya oturması pek güzel ama toplaması bana kalıyor. klsjhgfdgh
Hah bana şimdi rank yap .. Karısının uzmanı diye bende bununla övüneyim en azınca icraat var..

Geri
Üst Alt