Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Böyle anlattı da anlamadım mıAnlamadın sanırım @Supervisor
Kışlık konserveden sebzeler yapılır ya.
Domateste olur biberde olur.
Kışın açarsın çeşitli yemeklerede konur.
Bunlarla menemende yapılır.
@Charismax da dedi ki konservenin tadı değişik oluyor pişince yemek olarak düşünemiyorum tadı turşu gibi dedi .
Doğruda ben turşu gibi demiyorum beğenmediğim bir koku var ben yemem dedim.
Ve sonuçta her sebze ile yapılan yemek mevsiminde güzel dedi doğruda.Tercih meselesi tabi
O zaman sorun neBöyle anlattı da anlamadım mı![]()
Evet bunun neyini anlamadın bilo @SupervisorAnlamadın sanırım @Supervisor
Kışlık konserveden sebzeler yapılır ya.
Domateste olur biberde olur.
Kışın açarsın çeşitli yemeklerede konur.
Bunlarla menemende yapılır.
@Charismax da dedi ki konservenin tadı değişik oluyor pişince yemek olarak düşünemiyorum tadı turşu gibi dedi .
Doğruda ben turşu gibi demiyorum beğenmediğim bir koku var ben yemem dedim.
Ve sonuçta her sebze ile yapılan yemek mevsiminde güzel dedi doğruda.Tercih meselesi tabi
Charismax anlatamıyorO zaman sorun ne
Bunu anladım Charismaxi anlamadım skskdndEvet bunun neyini anlamadın bilo @Supervisor![]()
Kendini niye benle kısyalıyon? Ben senin kıyaslanacağın birisi değilim.. Sen insan falansın ben başka bir varlığım .. Hem bunuda yanlış anlamışın etiketliyim birilerinide sana açıklama yapsın.. Bittin olim sen.. Bütün kadınları üzerine salacam kfndSen insansın da ben mi insan olmayacağım bana diyene bak![]()
Konuda charismax soruyor yazmıyor gayet açık yazdım.. Bittin sen bittinCharismax anlatamıyor![]()
@Supervisor bak sorun bende değil sende .. KdkdEvet bunun neyini anlamadın bilo @Supervisor![]()
Sen insanüstü bir varlıksın kanatların eksikKendini niye benle kısyalıyon? Ben senin kıyaslanacağın birisi değilim.. Sen insan falansın ben başka bir varlığım .. Hem bunuda yanlış anlamışın etiketliyim birilerinide sana açıklama yapsın.. Bittin olim sen.. Bütün kadınları üzerine salacam kfnd
Konuda Charismax yazıyor demedim senin yazdıklarını anlamadım diyorum çıkışta görüşürüz bekliyorum seni dkdkdmKonuda charismax soruyor yazmıyor gayet açık yazdım.. Bittin sen bittin
Hiç de bile sorun sende@Supervisor bak sorun bende değil sende .. Kdkd
Herkes anladı bi sen anlamadın ama sorun bende.. Ok bb kibSen insanüstü bir varlıksın kanatların eksikTeker teker gelin sksjdnd
Konuda Charismax yazıyor demedim senin yazdıklarını anlamadım diyorum çıkışta görüşürüz bekliyorum seni dkdkdm
Hiç de bile sorun sende![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.