Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
VaneSSa 'nın Tanınmış Yazarlara Ait Söz Paylaşımları Bölümü..
Sessizliğim sana bir zafer gibi gelmesin; suskunluğum, sadece artık konuşmaya değer görmediğimdendir.
Benim sessizliğim, senin en büyük kaybındır. Çünkü artık benim içimde sana dair hiçbir şey yok.
Herkesin seni alkışlaması, doğru yolda olduğunu göstermez. Bazen alkışlar, seni yanlış bir yola yönlendiren tuzaklardır.
Bir kalbi kırmak kolaydır; ama o kalbi tekrar birleştirmek, cesaret ve sevgi ister.
Hayat, sadece cesurları ödüllendirir.
Kelimeler acıtır, ama gerçekler yakar.
İncitmek kolay; zor olan, kırdığını tekrar birleştirmektir.
Senin söylediklerin, benim umrumda olmayan bir rüzgar.
Unutma, güçlü insanlar başkalarının yıkıntılarından değil, kendi inançlarından güç alır.
Hayatın bana öğrettiği tek şey: Hak etmeyene değer vermemek.
Kalite asla tesadüf değildir; ama senin buna ulaşman imkansız.
Bir şeyi bilmiyorsan, öğren. Ama bilmediğin şeyi konuşma.
Etrafındaki alkışlar seni kandırmasın; yalnız kaldığında gerçeklerle yüzleşeceksin.
Benim suskunluğum, senin en büyük başarısızlığındır.
Hayat, sadece doğruyu gösterir.
Yoruldum, ama pes etmedim.
Hayat, bazen kapıları kapatır; ama her kapanan kapının ardında yeni bir yol vardır.
Bir insanı tanımak istiyorsan, onun yoklukta neler yaptığına bak. Çünkü zenginlik herkesin yüzünü güldürür.
Gerçek sevgi, bir bedene değil; o bedenin taşıdığı ruha bağlanır.
Hatalar, insanı küçültmez; hatalarından ders almayan insanlar küçülür.
Dost dediğin, senin sessizliğini konuşmadan anlayabilendir. Gerisi sadece bir kalabalıktır.
Gerçek sevgi, bir bedene değil; o bedenin taşıdığı ruha bağlanır.
Hatalar, insanı küçültmez; hatalarından ders almayan insanlar küçülür.
İyiliğin gücü, hiçbir kötülüğün altında ezilmez. Sadece zamana ihtiyaç duyar.
Bir kalbi kırmak kolaydır; ama o kalbi tekrar birleştirmek, cesaret ve sevgi ister.
Gerçek dostluk, en ağır yüklerin altında bile dimdik kalabilmektir.
Hayat, bazen kapıları kapatır; ama her kapanan kapının ardında yeni bir yol vardır.
Affetmek kolay, unutmak zor.
Her yara, bir öğretmendir.