VaNeSSa Katılım 1 ay 16 gün Mesajlar 1,080 Tepkime puanı 302 Konum Pastırma Diyarından.. Dün 19:56 da #861 Dünyada başarı kazanmanın iki yolu vardır: Ya kendi aklından faydalanmak yahut da başkalarının akılsızlığından faydalanmaktır. La Bruyere
Dünyada başarı kazanmanın iki yolu vardır: Ya kendi aklından faydalanmak yahut da başkalarının akılsızlığından faydalanmaktır. La Bruyere
VaNeSSa Katılım 1 ay 16 gün Mesajlar 1,080 Tepkime puanı 302 Konum Pastırma Diyarından.. Dün 19:56 da #862 Bir araya gelmek bir başlangıçtır, beraberliği sürdürmek bir ilerleme. Beraber çalışmaksa gerçek başarıdır. Henry Ford
Bir araya gelmek bir başlangıçtır, beraberliği sürdürmek bir ilerleme. Beraber çalışmaksa gerçek başarıdır. Henry Ford
VaNeSSa Katılım 1 ay 16 gün Mesajlar 1,080 Tepkime puanı 302 Konum Pastırma Diyarından.. Dün 19:56 da #863 Asla her şeyi bildiğini sanma. Gerçekten çok bilgili olsan da “ben cahilim” diyebilecek cesaretin daima olsun İvan Pavlov
Asla her şeyi bildiğini sanma. Gerçekten çok bilgili olsan da “ben cahilim” diyebilecek cesaretin daima olsun İvan Pavlov
VaNeSSa Katılım 1 ay 16 gün Mesajlar 1,080 Tepkime puanı 302 Konum Pastırma Diyarından.. Dün 19:57 da #864 Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olayları, küçük beyinler ise kişileri konuşur. Hyman Rickover
Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olayları, küçük beyinler ise kişileri konuşur. Hyman Rickover
VaNeSSa Katılım 1 ay 16 gün Mesajlar 1,080 Tepkime puanı 302 Konum Pastırma Diyarından.. Dün 19:57 da #865 İnsanlar tecrübeleri oranında değil tecrübelerinden aldıkları dersler oranında olgundurlar. George Bernard Shaw
İnsanlar tecrübeleri oranında değil tecrübelerinden aldıkları dersler oranında olgundurlar. George Bernard Shaw
VaNeSSa Katılım 1 ay 16 gün Mesajlar 1,080 Tepkime puanı 302 Konum Pastırma Diyarından.. Dün 20:08 da #866 Başarının anahtarı nedir bilmiyorum; ama başarısızlığın anahtarı herkesi memnun etmeye çalışmaktır. Bill Cosby
Başarının anahtarı nedir bilmiyorum; ama başarısızlığın anahtarı herkesi memnun etmeye çalışmaktır. Bill Cosby
VaNeSSa Katılım 1 ay 16 gün Mesajlar 1,080 Tepkime puanı 302 Konum Pastırma Diyarından.. Dün 20:09 da #867 Hayallerinin peşinden koş, bir gün mutlaka yorulacaklardır.
VaNeSSa Katılım 1 ay 16 gün Mesajlar 1,080 Tepkime puanı 302 Konum Pastırma Diyarından.. Dün 20:09 da #868 Aslında sorulmalı senin için ölürüm deyin sevgiliye. Sen benim için ölürsen ben kimin için yaşayacağım diye.
Aslında sorulmalı senin için ölürüm deyin sevgiliye. Sen benim için ölürsen ben kimin için yaşayacağım diye.
VaNeSSa Katılım 1 ay 16 gün Mesajlar 1,080 Tepkime puanı 302 Konum Pastırma Diyarından.. Dün 20:09 da #869 Basit erkek, bütün bayanlara güzelsin demeyi tercih eder, bu bir gerçektir. Hiçbir kadın da buna inanmaz, bu da bir gerçektir.
Basit erkek, bütün bayanlara güzelsin demeyi tercih eder, bu bir gerçektir. Hiçbir kadın da buna inanmaz, bu da bir gerçektir.
VaNeSSa Katılım 1 ay 16 gün Mesajlar 1,080 Tepkime puanı 302 Konum Pastırma Diyarından.. Dün 20:09 da #870 Sen onun hayatında bir seçenek isen, onun senin hayatında bir öncelik olmasına müsaade etme!
VaNeSSa Katılım 1 ay 16 gün Mesajlar 1,080 Tepkime puanı 302 Konum Pastırma Diyarından.. Dün 20:10 da #871 Kaçtığın şey içinde saklıysa eğer, gittiğin yere onu da götürürsün.
VaNeSSa Katılım 1 ay 16 gün Mesajlar 1,080 Tepkime puanı 302 Konum Pastırma Diyarından.. Dün 20:10 da #872 Bir defa aldatan kişiyi affedersen, seni yine kullanır; çünkü ihanet bir ruh hali değil, karakterin dökülüş biçimidir.
Bir defa aldatan kişiyi affedersen, seni yine kullanır; çünkü ihanet bir ruh hali değil, karakterin dökülüş biçimidir.
VaNeSSa Katılım 1 ay 16 gün Mesajlar 1,080 Tepkime puanı 302 Konum Pastırma Diyarından.. Dün 20:10 da #873 Bil ki düşmek değildir insanları üzen… Elinden tutar gibi yapıp aslında itenlerdir insanı hayata küstüren.
Bil ki düşmek değildir insanları üzen… Elinden tutar gibi yapıp aslında itenlerdir insanı hayata küstüren.
VaNeSSa Katılım 1 ay 16 gün Mesajlar 1,080 Tepkime puanı 302 Konum Pastırma Diyarından.. Dün 20:10 da #874 Aramayacaksın kimseyi, olması gerekenler zaten yanında. Ve yanında olmayıp gidenler ne aklında olmalı ne umurunda.
Aramayacaksın kimseyi, olması gerekenler zaten yanında. Ve yanında olmayıp gidenler ne aklında olmalı ne umurunda.
VaNeSSa Katılım 1 ay 16 gün Mesajlar 1,080 Tepkime puanı 302 Konum Pastırma Diyarından.. Dün 20:11 da #875 Bir kadının ne dediğine değil ne demek istediğine kulak ver. Çünkü onlar, kimse kırılmasın diye bazı şeyleri söylemezler.
Bir kadının ne dediğine değil ne demek istediğine kulak ver. Çünkü onlar, kimse kırılmasın diye bazı şeyleri söylemezler.