VaNeSSa Katılım 2 ay 18 gün Mesajlar 1,203 Tepkime puanı 309 Konum Pastırma Diyarından.. 6/2/25 #81 Kapı açılır sen yeter ki vurmayı bil. Ne zaman? Bilmem. Yeter ki o kapıda durmayı bil.
VaNeSSa Katılım 2 ay 18 gün Mesajlar 1,203 Tepkime puanı 309 Konum Pastırma Diyarından.. 6/2/25 #82 İnsan her şeyi göremez; sevdiğin şeyler, seni kör ve sağır eder.
VaNeSSa Katılım 2 ay 18 gün Mesajlar 1,203 Tepkime puanı 309 Konum Pastırma Diyarından.. 7/2/25 #83 En iyisi, sevinmeyi öğrenelim; böylece başkalarına acı vermeyi ve acıları düşünmeyi unuturuz.' -Friedrich Nietzsche
En iyisi, sevinmeyi öğrenelim; böylece başkalarına acı vermeyi ve acıları düşünmeyi unuturuz.' -Friedrich Nietzsche
VaNeSSa Katılım 2 ay 18 gün Mesajlar 1,203 Tepkime puanı 309 Konum Pastırma Diyarından.. 7/2/25 #84 “Kafanı aslanın ağzına sokarsan, bir gün onu ısırırsa şikayet edemezsin.” - Agatha Christie
VaNeSSa Katılım 2 ay 18 gün Mesajlar 1,203 Tepkime puanı 309 Konum Pastırma Diyarından.. 7/2/25 #85 Seni iki şey anlatır. Hiçbir şeyin yokken gösterdiğin sabır ve her şeyin varken gösterdiğin tavır. Hz. Mevlana
Seni iki şey anlatır. Hiçbir şeyin yokken gösterdiğin sabır ve her şeyin varken gösterdiğin tavır. Hz. Mevlana
VaNeSSa Katılım 2 ay 18 gün Mesajlar 1,203 Tepkime puanı 309 Konum Pastırma Diyarından.. 7/2/25 #86 Gömleğin ilk düğmesi yanlış iliklenince, diğerleri de yanlış gider. - C. Bruno
VaNeSSa Katılım 2 ay 18 gün Mesajlar 1,203 Tepkime puanı 309 Konum Pastırma Diyarından.. 7/2/25 #87 Bir şeyi sevmenin yolu, bunun kaybolabileceğini fark etmektir. Gilbert K. Chesterton Dünyayı değiştirmenize gerek yok; kendini değiştirmek zorundasın. Miguel Angel Ruiz
Bir şeyi sevmenin yolu, bunun kaybolabileceğini fark etmektir. Gilbert K. Chesterton Dünyayı değiştirmenize gerek yok; kendini değiştirmek zorundasın. Miguel Angel Ruiz
VaNeSSa Katılım 2 ay 18 gün Mesajlar 1,203 Tepkime puanı 309 Konum Pastırma Diyarından.. 7/2/25 #88 Geleceğimin tam olarak nasıl olacağını hala bilmiyorum ama, bildiğim bir şey var ki içinde sen yoksun. - Post Grad
Geleceğimin tam olarak nasıl olacağını hala bilmiyorum ama, bildiğim bir şey var ki içinde sen yoksun. - Post Grad
VaNeSSa Katılım 2 ay 18 gün Mesajlar 1,203 Tepkime puanı 309 Konum Pastırma Diyarından.. 7/2/25 #89 İyi olduğunuz için herkesin size adil davranmasını beklemek, vejetaryen olduğunuz için boğanın saldırmayacağını düşünmeye benzer. - Dennis Wholey
İyi olduğunuz için herkesin size adil davranmasını beklemek, vejetaryen olduğunuz için boğanın saldırmayacağını düşünmeye benzer. - Dennis Wholey
VaNeSSa Katılım 2 ay 18 gün Mesajlar 1,203 Tepkime puanı 309 Konum Pastırma Diyarından.. 8/2/25 #90 Yanımda bir kişilik yer var ama o kişilik sende yok.
VaNeSSa Katılım 2 ay 18 gün Mesajlar 1,203 Tepkime puanı 309 Konum Pastırma Diyarından.. 8/2/25 #91 Bazı insanların resimlerine bakıyorum, o kadar güzeller ki; hep resimlerde kalsınlar istiyorum. Çünkü karakterler objektife girmiyor.
Bazı insanların resimlerine bakıyorum, o kadar güzeller ki; hep resimlerde kalsınlar istiyorum. Çünkü karakterler objektife girmiyor.
VaNeSSa Katılım 2 ay 18 gün Mesajlar 1,203 Tepkime puanı 309 Konum Pastırma Diyarından.. 8/2/25 #92 Tamam hiçbir şey bildiğin yok ama bari arada bir de olsa haddini bilsen diyorum. Bazıları iyi bir küfrü hak etmek için o kadar çok emek veriyor ki, emeklerine saygı duyuyorum!
Tamam hiçbir şey bildiğin yok ama bari arada bir de olsa haddini bilsen diyorum. Bazıları iyi bir küfrü hak etmek için o kadar çok emek veriyor ki, emeklerine saygı duyuyorum!
VaNeSSa Katılım 2 ay 18 gün Mesajlar 1,203 Tepkime puanı 309 Konum Pastırma Diyarından.. 8/2/25 #93 Matematiği kötüydü ama çıkarlarını hesaplamada çok iyiydi.
VaNeSSa Katılım 2 ay 18 gün Mesajlar 1,203 Tepkime puanı 309 Konum Pastırma Diyarından.. 8/2/25 #94 Yüz kere yere düşmüş olayım; başkalarına çelme takan biri olmayacağım. Ben kazanan değil, insan olmak istiyorum
Yüz kere yere düşmüş olayım; başkalarına çelme takan biri olmayacağım. Ben kazanan değil, insan olmak istiyorum
VaNeSSa Katılım 2 ay 18 gün Mesajlar 1,203 Tepkime puanı 309 Konum Pastırma Diyarından.. 8/2/25 #95 Bu dünya senden önce de dönüyor, senden sonrada dönecek. Yani seninle bir şey değişmediği gibi, sensiz de bir şey değişmeyecek.
Bu dünya senden önce de dönüyor, senden sonrada dönecek. Yani seninle bir şey değişmediği gibi, sensiz de bir şey değişmeyecek.
VaNeSSa Katılım 2 ay 18 gün Mesajlar 1,203 Tepkime puanı 309 Konum Pastırma Diyarından.. 10/2/25 #96 İnandığınız gibi yaşamayı seçmezseniz, yaşadığınıza inanmaya çabalayan bir zavallı haline düşersiniz.
İnandığınız gibi yaşamayı seçmezseniz, yaşadığınıza inanmaya çabalayan bir zavallı haline düşersiniz.
VaNeSSa Katılım 2 ay 18 gün Mesajlar 1,203 Tepkime puanı 309 Konum Pastırma Diyarından.. 10/2/25 #97 Gözler yaşarmadıkça gönüllerde gökkuşağı çıkmaz.
VaNeSSa Katılım 2 ay 18 gün Mesajlar 1,203 Tepkime puanı 309 Konum Pastırma Diyarından.. 10/2/25 #98 Düşmanlarını daima ama daima affet... Emin ol ki hiçbir şey onları daha fazla sinirlendiremez.
VaNeSSa Katılım 2 ay 18 gün Mesajlar 1,203 Tepkime puanı 309 Konum Pastırma Diyarından.. 10/2/25 #99 Hayata karşı ilk küstüğün an yanındakileri karşında görmeye başladığın andır. Yorma kendini; hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin.
Hayata karşı ilk küstüğün an yanındakileri karşında görmeye başladığın andır. Yorma kendini; hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin.
VaNeSSa Katılım 2 ay 18 gün Mesajlar 1,203 Tepkime puanı 309 Konum Pastırma Diyarından.. 10/2/25 #100 Umudunu yitirme şu hayatta bir şeyin bitişi, her zaman başka bir şeyin başlamasına sebep olmuştur.