- Konu Yazar
Yapma be kamil yazdırıp düzenleyip sözler benim diyon.. Çocuklarını mı kandırıyon sen 
Senin karşında cümle mühendisi var gel sana ölçüleri geçişleri doğal yol dan öğreteyim
Abi anlamadığım şu ... Hiç mi düşünmez insan bu konuda uzman olan bir insanla aynı platform da ben bunları yapıyorum o yemez ama şunlar yer belki derken beni patlatır diye?
Hayatınız kolpacılık yalanla geçmiş aq

Senin karşında cümle mühendisi var gel sana ölçüleri geçişleri doğal yol dan öğreteyim

Abi anlamadığım şu ... Hiç mi düşünmez insan bu konuda uzman olan bir insanla aynı platform da ben bunları yapıyorum o yemez ama şunlar yer belki derken beni patlatır diye?
Hayatınız kolpacılık yalanla geçmiş aq

Rap için bunu sağlıyamıyor beceremiyor. Çünkü rap çok başka. Bir kişiye yazabiliyorsun, yaşadığın bir konu varsa bunu anlatabiliyorsun bu ayırt edilebiliyor ama pop ve r&b için zor. Çok sevdiğim bir sanatçı yeni şarkı yapmış insanların yarısı yapay zeka sözleri siz de mi ona yazdırdığınız diye laflar etmiş. Attım yapay zekaya ona da yarı yarıya sonuç çıkardı. Gerçek emek sahiplerinin işi çok zor.