Daha bi sürü eklenti arşivim vardı har diskim bozuldu kurtaramadım.

Geçen yaz indirdim biraz

O dediğini yapmaya ne var çocuk oyuncağı ne de olsa uzmanım jhjasdjhsajfjd
Hatırlıyorum okul zamanında dediydin harddisk şu bu diye bende sana gönder bana dediydim

Kaldı öyle istanbul'da yapılır o ama sağlam domalırsın parasal olarak
vB destek olayında da dedim açıp destek olabilen varsa güzel olur çünkü vB3 bitik zor ayakta duruyor çoğu şeye ulaşamıyorlar sitesi kapandığından beri ama hosting desteği kesti mi ne olur bilemem. Fakat bu vBdestek sadece vB3 içinse belirtmekte fayda var yoksa 6'ya kadar gider. Gerçi onların var ama olsun destek dediğin sürümlerin hepsini kapsar diye düşünüyorum. Sonuçta türk vB destek sitesi varsa adam 4,5,6 sürümlerini kullanıyorsa yabancı siteye gitmez ilk gideceği yer vBdestek sitesi olur istediğini alamazsa o adam gelir vB3 mü kaldı kardeşim bir de destek sitesi açmışsınız der doğruya doğru. Bu konuda kimsenin kötü olmasını istemem açacak kişide bunları göze alıyordur bence. Herkesin fikir farklılığına bir şey diyemem bu konuda.
Ya kim ne açarsa açsın yeri gelir bende faydalanırım .. Benim sinir olduğum gıcık olduğum olay şahıs üzerine değil' biz burada yazıyoruz çiziyoruz ama gördüğümüz üzerine .. Ben nerelere neler yazdım'da banlandım yani bu benim yapımda var ben mantıklı eleştiri yaparım boş atıp tutmam...
Şöyle düşünüyorum ben...
Bu arada 3 kişi var hatta 4 kişi var vbulletin nostalji sürüm çıkaracaklar bak bunu bilmiyorsunuz mesela türk tipi' diğer platformlarda'da konuşuluyor bu ama sizler onlar dünya küçük kendi çevremde mantığı ile hareket ettiğiniz için sizin görmediğinzi duymadığınız bir şey olamaz sanıyorsunuz hayır var 3 arkadaş biliyorum ben yazılımcı bu konuda hedefleri olup düşünüp tartışan.. Şimdi bir yazılım alemin'de dönen konu ile standart bir yerde açılan dönen konu gördüğüm'de ister istemez fikirlerim aynı olmaz.. 3 sene falan oluyor hala o muhabbet dönüyor ..
Düşüncem şu benim mantıklı olmak gerekirse ki mantıklıyım.. Attığın taş hedefine gidecekse eminsen sapanı çek kardeşim kimse bir bok diyemez' ama şunu yapacam bunu yapacam düşünürüm'mü' de katarsan yapacam edecem yerine düşünüyorumu'nu alıp sana derim ki yanlış düşünüyorsun! Bak yapacam edecemlerin sana kalsın o bir idda'dır senin iddan'dır.. Ben düşünüyorum dersen bu bir ihtar'dır onu ben alırım çünkü servis ettin herkese, bende fikrimi söylerim.. Derim'ki düşündüğün şey imkansız değil' ama senin yapabileceğin bir şey değil.. Bunu her uzun süreli tanıdığıma hal ve hareketlerince bildiğim kadarı ile söylerim..
İmkansızı söyleyen ben değilim teknik bunu söylüyor.. Güvenlik açığı barınma hosting' sunucu da başlıyor olay script değil.. Yani bu olmaz bence diyenlere açıklama yapmak varken neden düşman olunur ben anlamıyorum.. İşte burda aklıma şu gelir diplomasız ülke yönetmeye çalışan bir insanın ekomomi uzmanıyım demesi gözümün önüne gelir.. Yaşanmışlık ve tecrübelerle dolu bir milletiz.. Bu benzetme büyük bir benzetme küçük insanlar için' ama kendi koyunlarına verdiğin vaadleri genele sıçratırsan zıplarlar.. Anlata'bildim mi?
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratınTaklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.