İnsanlar insanları kıskanır çünkü

Açan: Charismax Tarih: 18 Ekim 2025 19:45 Görüntülenme: 1.973
Sayfalar 2 / 4 57 ileti
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Öyle süslü süslü cümleler destan yazar gibi ağdalı sözcükler yazmaya ne gerek var sade ve öz şekilde okuyanın da kafasını ütülemeye gerek yok. :D

E öyle zaten atla deve şeyler değil abartmaya gerek yok. Millet pireyi deve yapıyor. :D Bir insan her şeyi bilemez biliyorum diyen yalan söyler hshshd

İşin doğasında var bozulur da yapılır da. Mesela şuan YouTube videoları açılmıyor kendi kendine bozuldu YouTube bi boklar yedi olan bize oldu. Afrikada yaprak kımıldasa bizim foruma mızrak giriyor jkaskjkjsad

Güncelle sana bir wp sitesi açalım global bir ülkeyiz faydan olsun öğrensinler..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2

Güncelle sana bir wp sitesi açalım global bir ülkeyiz faydan olsun öğrensinler..

Yabancı kaynaklar var oradan alıp ben yaptım desinler :D
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Yabancı kaynaklar var oradan alıp ben yaptım desinler :D

Sanada yabancı açalım adı eypidestek.com al götür aşır - vb3 yakışır olsun..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2

Sanada yabancı açalım adı eypidestek.com al götür aşır - vb3 yakışır olsun..

Onu açarsam destek değil de arşiv niyetine kullanırım :D
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Onu açarsam destek değil de arşiv niyetine kullanırım :D

Sende o potansiyel var ha .. Klasik saklama huyu var sende.. Sen yaparsın :D
0 beğeni
Konu
2
Konu
2

Sende o potansiyel var ha .. Klasik saklama huyu var sende.. Sen yaparsın :D

Kamuya açık arşiv:D Site kapanmadan bir kısmını indirdim duruyor :d
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Kamuya açık arşiv:D Site kapanmadan bir kısmını indirdim duruyor :d

Kaç senedir saklıyorsun indirdiklerini ? :D Yeni forum açsan hepsi birbirine benzer bence... Konsol'dan iki kırmızı üç beyaz renk versen al sana uzman' niye ? Çünkü yapıyorsun bu sporu dwsfdf
0 beğeni
Konu
2
Konu
2

Kaç senedir saklıyorsun indirdiklerini ? :D Yeni forum açsan hepsi birbirine benzer bence... Konsol'dan iki kırmızı üç beyaz renk versen al sana uzman' niye ? Çünkü yapıyorsun bu sporu dwsfdf

Daha bi sürü eklenti arşivim vardı har diskim bozuldu kurtaramadım. :D Geçen yaz indirdim biraz :D O dediğini yapmaya ne var çocuk oyuncağı ne de olsa uzmanım jhjasdjhsajfjd
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
vB destek olayında da dedim açıp destek olabilen varsa güzel olur çünkü vB3 bitik zor ayakta duruyor çoğu şeye ulaşamıyorlar sitesi kapandığından beri ama hosting desteği kesti mi ne olur bilemem. Fakat bu vBdestek sadece vB3 içinse belirtmekte fayda var yoksa 6'ya kadar gider. Gerçi onların var ama olsun destek dediğin sürümlerin hepsini kapsar diye düşünüyorum. Sonuçta türk vB destek sitesi varsa adam 4,5,6 sürümlerini kullanıyorsa yabancı siteye gitmez ilk gideceği yer vBdestek sitesi olur istediğini alamazsa o adam gelir vB3 mü kaldı kardeşim bir de destek sitesi açmışsınız der doğruya doğru. Bu konuda kimsenin kötü olmasını istemem açacak kişide bunları göze alıyordur bence. Herkesin fikir farklılığına bir şey diyemem bu konuda.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2

vB destek olayında da dedim açıp destek olabilen varsa güzel olur çünkü vB3 bitik zor ayakta duruyor çoğu şeye ulaşamıyorlar sitesi kapandığından beri ama hosting desteği kesti mi ne olur bilemem. Fakat bu vBdestek sadece vB3 içinse belirtmekte fayda var yoksa 6'ya kadar gider. Gerçi onların var ama olsun destek dediğin sürümlerin hepsini kapsar diye düşünüyorum. Sonuçta türk vB destek sitesi varsa adam 4,5,6 sürümlerini kullanıyorsa yabancı siteye gitmez ilk gideceği yer vBdestek sitesi olur istediğini alamazsa o adam gelir vB3 mü kaldı kardeşim bir de destek sitesi açmışsınız der doğruya doğru. Bu konuda kimsenin kötü olmasını istemem açacak kişide bunları göze alıyordur bence. Herkesin fikir farklılığına bir şey diyemem bu konuda.

vBulletin 3 serisi şuan en fazla php 5.6 serisiyle uyumlu çalışıyor. Sonraki sürümlerde uyum sorunları yaşanıyor. Malum yılların forumu, kodlandığı dönemde en güncel php ne ise ona göre yapıldı yenilerde cortluyor doğal olarak. İşletim sistemi/kontrol paneli seçimi de sıkıntı. Bir kere bulunca kurcalarsan aynısını bulmak zor çünkü artık eski sürümlere destek veren kontrol panelleri kalmadı. Manuel yükleyeyim deseler php depolarında uygun sürüm bulmak samanlıkta iğne aramak gibi. vBulletin 3 sürümünün desteğinin kesilmesinden sonra kullanıcı tarafında da ömrü çok uzun ömürlü olmaz önünde sonunda o güncelleme ya da farklı sisteme geçiş olacak. :D Bana kalsa bizim forumu geçiririm de şartlar olgunlaşmadı. hjasdasd
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Daha bi sürü eklenti arşivim vardı har diskim bozuldu kurtaramadım. :D Geçen yaz indirdim biraz :D O dediğini yapmaya ne var çocuk oyuncağı ne de olsa uzmanım jhjasdjhsajfjd

Hatırlıyorum okul zamanında dediydin harddisk şu bu diye bende sana gönder bana dediydim :D Kaldı öyle istanbul'da yapılır o ama sağlam domalırsın parasal olarak :D

Ya kim ne açarsa açsın yeri gelir bende faydalanırım .. Benim sinir olduğum gıcık olduğum olay şahıs üzerine değil' biz burada yazıyoruz çiziyoruz ama gördüğümüz üzerine .. Ben nerelere neler yazdım'da banlandım yani bu benim yapımda var ben mantıklı eleştiri yaparım boş atıp tutmam...

Şöyle düşünüyorum ben...
Bu arada 3 kişi var hatta 4 kişi var vbulletin nostalji sürüm çıkaracaklar bak bunu bilmiyorsunuz mesela türk tipi' diğer platformlarda'da konuşuluyor bu ama sizler onlar dünya küçük kendi çevremde mantığı ile hareket ettiğiniz için sizin görmediğinzi duymadığınız bir şey olamaz sanıyorsunuz hayır var 3 arkadaş biliyorum ben yazılımcı bu konuda hedefleri olup düşünüp tartışan.. Şimdi bir yazılım alemin'de dönen konu ile standart bir yerde açılan dönen konu gördüğüm'de ister istemez fikirlerim aynı olmaz.. 3 sene falan oluyor hala o muhabbet dönüyor ..

Düşüncem şu benim mantıklı olmak gerekirse ki mantıklıyım.. Attığın taş hedefine gidecekse eminsen sapanı çek kardeşim kimse bir bok diyemez' ama şunu yapacam bunu yapacam düşünürüm'mü' de katarsan yapacam edecem yerine düşünüyorumu'nu alıp sana derim ki yanlış düşünüyorsun! Bak yapacam edecemlerin sana kalsın o bir idda'dır senin iddan'dır.. Ben düşünüyorum dersen bu bir ihtar'dır onu ben alırım çünkü servis ettin herkese, bende fikrimi söylerim.. Derim'ki düşündüğün şey imkansız değil' ama senin yapabileceğin bir şey değil.. Bunu her uzun süreli tanıdığıma hal ve hareketlerince bildiğim kadarı ile söylerim..

İmkansızı söyleyen ben değilim teknik bunu söylüyor.. Güvenlik açığı barınma hosting' sunucu da başlıyor olay script değil.. Yani bu olmaz bence diyenlere açıklama yapmak varken neden düşman olunur ben anlamıyorum.. İşte burda aklıma şu gelir diplomasız ülke yönetmeye çalışan bir insanın ekomomi uzmanıyım demesi gözümün önüne gelir.. Yaşanmışlık ve tecrübelerle dolu bir milletiz.. Bu benzetme büyük bir benzetme küçük insanlar için' ama kendi koyunlarına verdiğin vaadleri genele sıçratırsan zıplarlar.. Anlata'bildim mi?
0 beğeni
Konu
474
Konu
474

vBulletin 3 serisi şuan en fazla php 5.6 serisiyle uyumlu çalışıyor. Sonraki sürümlerde uyum sorunları yaşanıyor. Malum yılların forumu, kodlandığı dönemde en güncel php ne ise ona göre yapıldı yenilerde cortluyor doğal olarak. İşletim sistemi/kontrol paneli seçimi de sıkıntı. Bir kere bulunca kurcalarsan aynısını bulmak zor çünkü artık eski sürümlere destek veren kontrol panelleri kalmadı. Manuel yükleyeyim deseler php depolarında uygun sürüm bulmak samanlıkta iğne aramak gibi. vBulletin 3 sürümünün desteğinin kesilmesinden sonra kullanıcı tarafında da ömrü çok uzun ömürlü olmaz önünde sonunda o güncelleme ya da farklı sisteme geçiş olacak. :D Bana kalsa bizim forumu geçiririm de şartlar olgunlaşmadı. hjasdasd

Biliyorum ondan dedim ya zor ayakta duruyor diye. Yani sonunda çöp kovasına atılacak belki 1 sene belki 2 sene sonra, onun için değer mi bilmiyorum. Zaten herkes standart bir biçimde kullanıyor fazladan eklentiye gerek yok çünkü ömrü yok. 5, 6 desen anlarım uzun süre gider ama 3 harbi antika konumunda. :D 3 için emek harcamaya değer mi bilmiyorum. Düzgün çalışanları bile bozuyor bir de onunla uğraşıyorsun pek akıl kârı gelmiyor bana. Tamam vB3 sevdası olur ama bu kadarı emekleri çöp etmeye gider. XenForo zaten kullanamazlar çoğu bilmiyor + sevmiyoruz ayağıda var. O zaman vB3 aşıkları 4,5,6 diye gidecekler ki onuda beğenmiyorlar + lisansda sıkıntı hacı onunda sürüme göre fiyatları uçuk ne yapacağınız belli değil neresinden tutsan elinde kalıyor. :D Kafası rahat olan bi biziz sanırım kjfhgkdjfhgf.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2

Biliyorum ondan dedim ya zor ayakta duruyor diye. Yani sonunda çöp kovasına atılacak belki 1 sene belki 2 sene sonra, onun için değer mi bilmiyorum. Zaten herkes standart bir biçimde kullanıyor fazladan eklentiye gerek yok çünkü ömrü yok. 5, 6 desen anlarım uzun süre gider ama 3 harbi antika konumunda. :D 3 için emek harcamaya değer mi bilmiyorum. Düzgün çalışanları bile bozuyor bir de onunla uğraşıyorsun pek akıl kârı gelmiyor bana. Tamam vB3 sevdası olur ama bu kadarı emekleri çöp etmeye gider. XenForo zaten kullanamazlar çoğu bilmiyor + sevmiyoruz ayağıda var. O zaman vB3 aşıkları 4,5,6 diye gidecekler ki onuda beğenmiyorlar + lisansda sıkıntı hacı onunda sürüme göre fiyatları uçuk ne yapacağınız belli değil neresinden tutsan elinde kalıyor. :D Kafası rahat olan bi biziz sanırım kjfhgkdjfhgf.

Çoğunun elinden bir şey de gelmiyor patlasa da gümlese de kapatana kadar o şekilde idare ederler artık. kasjkjkds
0 beğeni
Konu
474
Konu
474

Çoğunun elinden bir şey de gelmiyor patlasa da gümlese de kapatana kadar o şekilde idare ederler artık. kasjkjkds

Geliştirenler bile vB3 çöp diyerek yüzüne bakmıyor yani daha ne diyim. Kanka sen bence ufaktan XF'ye yönel yada 5,6. fkjhdfjkhfd
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Biz burada bunu tartışıyoruz ya malum şahıs ve şahıslar zıplıyordur... Burası bir FORUM SİTESİ ve orta'da bir paylaşım yapılmış vaad verilmiş fikir sunulmuş doğal olarak FORUM'DA TARTIŞIYORUZ tartışma platformları buralar bilirsiniz ha kullanma amacınız başka ise bilemem orasını..
0 beğeni
Konu
2
Konu
2

Geliştirenler bile vB3 çöp diyerek yüzüne bakmıyor yani daha ne diyim. Kanka sen bence ufaktan XF'ye yönel yada 5,6. fkjhdfjkhfd

Yav ben yıllar önce geçecektim daha vBulletin3 kapanma durumu bile yoktu hala güncelleniyordu. O zamanda örnek site bile açtım anket yaptım ıyy bu ne ya bilmem ne istemezük dediler öyle kaldı. Hatta şimdi aradım tarihini de buldum. 16 Aralık 2015'te konu açmışız. :D Son 3.8 güncellemesinden sonra da artık durum böyle böyle çok dayanmaz bu artık xF'ye geçelim dedim geçelim dediler de iş maddi duruma bakıyor onu bekliyorum. Kier Darby'e lisans parası olarak öpücük vermeyeceğiz sonuçta. kjkjasdjkad Haber bekliyorum hala bakalım. ;d
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Yav ben yıllar önce geçecektim daha vBulletin3 kapanma durumu bile yoktu hala güncelleniyordu. O zamanda örnek site bile açtım anket yaptım ıyy bu ne ya bilmem ne istemezük dediler öyle kaldı. Hatta şimdi aradım tarihini de buldum. 16 Aralık 2015'te konu açmışız. :D Son 3.8 güncellemesinden sonra da artık durum böyle böyle çok dayanmaz bu artık xF'ye geçelim dedim geçelim dediler de iş maddi duruma bakıyor onu bekliyorum. Kier Darby'e lisans parası olarak öpücük vermeyeceğiz sonuçta. kjkjasdjkad Haber bekliyorum hala bakalım. ;d

Xenforo ya geçmeyin... 4 e zıplayın onunda desteği kesik ama o da götürür ... Sonra 5 e geçin.. Ben vbulletin 5 i beğeniyorum.. Çok iyide anlıyorum ondan güzel o ben size diyim.. Xenforo popüler sadece geniş destek ekibi var sadece.. Vb 5 anlarsan süperdir..
0 beğeni
Konu
474
Konu
474

Biz burada bunu tartışıyoruz ya malum şahıs ve şahıslar zıplıyordur... Burası bir FORUM SİTESİ ve orta'da bir paylaşım yapılmış vaad verilmiş fikir sunulmuş doğal olarak FORUM'DA TARTIŞIYORUZ tartışma platformları buralar bilirsiniz ha kullanma amacınız başka ise bilemem orasını..

Zıplanacak bir şey yok. Açılırsa iyi olur ama emeklere yazık diyorum kısa zamanda hepten çöp olursa hayal kırıklığı olur. Bunun zerre kıskanmayla alakası yok vBulletin3 kimsenin babasının malı değil herkes fikrini söyler. Bu destek olayı bana söylendiğinden beri dedim iyisiyle kötüsüyle en sonda aç dedim iyi olur. Yani bunları bile hazmedemiyorlarsa insanım demesinler kendilerine. Kendi adıma söyleyim kötülediğim bir şey yok. Emek emektir çöp olursa illaki üzülür insan. Yoksa birilerinin yada vB3'ün düşmanı değilim sadece dilim sivri o kadar bilen biliyor. Açanıda tebrik ederim hasetliğim yoktur ama öyle yansıtılıyor işte ne diyelim. Herkesin başarısı kendinin o başarıda sahtelik görürsem konuşuyorum fakat haksız olanlar haklı gibi davrandıkları için okları üstlerinden çıkarıp bize döndürmeye çalışıyor hepsi bu. Kısacası sürekli duyuruldu ya her yerde kesin açılacak diye bakıyorum ondan yazıyorum fikrimi. Özelden paylaşıldığı için özel konuştum genele yazmadım ama genel yazıldığı içinde bende genel yerde fikrimi beyan ederim buna da herkesin hakkı var. Yine diyorum benden yana kötüleme yok bi yerlerinizden anlamanız beni bağlamaz.
0 beğeni
Sayfalar 2 / 4 57 ileti
57 mesajSayfa 2 / 4