Forum atışmaları

Açan: Charismax Tarih: 17 Şubat 2026 16:19 Görüntülenme: 386
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Forum atışmaları
Güzel oluyor aslında foruma girip çıkınca zaman geçiriyon'da bazen boku çıkıyor la :D Ama ben severim bunun bir ölçüsü olması lazım'da adamına göre ... Şimdi bak bu konuyu açtım biraz'dan aklım başka işe kayacak çünkü forum'da takılma saatim geçti ya dışarı çıkacam ya beat ya söz yazacam yada tv izliycem.. Yıl 2026 oldu başka işimiz gücümüz yok ellam sdfgsdg
Kimin ki daha büyük oyunu gibi olunca olmuyor sıkıyor ama doğru yalan sallamasyon olunca hoşuma gitmiyor.. Eleştiri severim eleştiri yaparım eleştirime farklı tepki gelirse farklı şeyederim..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Kaliteli düşman kalmadı. O yüzden sıktı artık bi değeri, heyecanı kalmadı. Zaten forumlarda artık böyle bir şey kalmadı bi siz. Tabi arada bende giriyorum ama harbi saçma sapan oldu. Dün şunu dedim kendime bakmazsan görmezsin ne dediği umrumda değil kendi kendine eğlenebilir ve hiç bakmadım. Girdiğim foruma bile girmedim dünden beri, öyle bi bıkkınlık yani görmek istemiyorum gerek yok.
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Kaliteli düşman kalmadı. O yüzden sıktı artık bi değeri, heyecanı kalmadı. Zaten forumlarda artık böyle bir şey kalmadı bi siz. Tabi arada bende giriyorum ama harbi saçma sapan oldu. Dün şunu dedim kendime bakmazsan görmezsin ne dediği umrumda değil kendi kendine eğlenebilir ve hiç bakmadım. Girdiğim foruma bile girmedim dünden beri, öyle bi bıkkınlık yani görmek istemiyorum gerek yok.

Yavrum ben bitti diyom eskilere bakıp bakıp tilki gibi kendisini övdürmek için beni kullanıyor övülesi insanları gömmek komik görüntü çevresine temas etsem neler diyeceklerini biliyom zaten ..Ben boşver desem boşver dediğim den sonra bir sataşma gelse o an susarım ama ileri de yine açarım çünkü son sözcüyüm ben.. Kimin ne olduğunu kimin nelerle uğraştığını herkes biliyor..

Bak şimdi artan Forum açtım laf soktular duyuruma

Kendileri genele destek forumu duyurusu yaptı ben burda işledim sıfır eleştiri sıfır hakaret olmaz olur tarzı takıldım karşılığı ne oldu? Mal varlığım işim ne alaka mk
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474

Yavrum ben bitti diyom eskilere bakıp bakıp tilki gibi kendisini övdürmek için beni kullanıyor övülesi insanları gömmek komik görüntü çevresine temas etsem neler diyeceklerini biliyom zaten ..Ben boşver desem boşver dediğim den sonra bir sataşma gelse o an susarım ama ileri de yine açarım çünkü son sözcüyüm ben.. Kimin ne olduğunu kimin nelerle uğraştığını herkes biliyor..

Bak şimdi artan Forum açtım laf soktular duyuruma

Kendileri genele destek forumu duyurusu yaptı ben burda işledim sıfır eleştiri sıfır hakaret olmaz olur tarzı takıldım karşılığı ne oldu? Mal varlığım işim ne alaka mk

Küçük insanların işi o zaten. Bir insan seninle baş edemiyorsa, kötüleyecek bir şey bulamıyorsa, ya geçmişi açar ya da kötülediği insanlara yanaşıp sana laf ettiğini sanır. Acizlik, kalitesizlik, karaktersizlik bütün seviye düşüklüğü, yerin dibine girme. Küçük büyük kimseye abi demem deyip abi abi diye peşinde dolanması. Biz de abi, ablaydık. Kendiyle çelişiyor çünkü yalanlarını unutuyor. O yüzden sus başım ağrıdı hep aynı saçma konular.
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Küçük insanların işi o zaten. Bir insan seninle baş edemiyorsa, kötüleyecek bir şey bulamıyorsa, ya geçmişi açar ya da kötülediği insanlara yanaşıp sana laf ettiğini sanır. Acizlik, kalitesizlik, karaktersizlik bütün seviye düşüklüğü, yerin dibine girme. Küçük büyük kimseye abi demem deyip abi abi diye peşinde dolanması. Biz de abi, ablaydık. Kendiyle çelişiyor çünkü yalanlarını unutuyor. O yüzden sus başım ağrıdı hep aynı saçma konular.

Valla ister kabul etsin ister etmesin biz yaralı parmağa işemedik onlar işedi onun o çevresi beni ilgilendirmez de .. Bilip bilmiyor gibi takılması bize ayıp aq... He de geç ne var bunda demi... Ben olsam iki yumurta kırar yer birde Yeşilçam açar izlerim..

Neyse dur hele sevgilim ilgi istiyo geliyom hayatım çayını getiriyom muah
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Başka işiniz mi yok? :D
0 beğeni
Konu
474
Konu
474

Başka işiniz mi yok? :D

Artık var kanka, seninle uğraşacam. :evil;
0 beğeni
Konu
2
Konu
2

Artık var kanka, seninle uğraşacam. :evil;

Uğraş canın sağolsun :D
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Forum dışı yer verdiler bana millet bıktı benden ama işlerine yarıyorum kaybetmemek için beni forum dışı verdiler bana ben oyun parkı yapacam adını ve orda apoya bulaşacam... Apoo Forum dışı seni sevecemmm
0 beğeni
Konu
2
Konu
2

Forum dışı yer verdiler bana millet bıktı benden ama işlerine yarıyorum kaybetmemek için beni forum dışı verdiler bana ben oyun parkı yapacam adını ve orda apoya bulaşacam... Apoo Forum dışı seni sevecemmm

Demirden korksak trene binmezdik. Gel bekliyorum...
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Demirden korksak trene binmezdik. Gel bekliyorum...

Küçük dilin var mı var mı hfodkdkf
0 beğeni
Konu
2
Konu
2

Küçük dilin var mı var mı hfodkdkf

Kelle paça mı yapacaksın? :D
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Kelle paça mı yapacaksın? :D

Yok çay da çıra
0 beğeni
13 mesajSayfa 1 / 1