Kaliteli düşman kalmadı. O yüzden sıktı artık bi değeri, heyecanı kalmadı. Zaten forumlarda artık böyle bir şey kalmadı bi siz. Tabi arada bende giriyorum ama harbi saçma sapan oldu. Dün şunu dedim kendime bakmazsan görmezsin ne dediği umrumda değil kendi kendine eğlenebilir ve hiç bakmadım. Girdiğim foruma bile girmedim dünden beri, öyle bi bıkkınlık yani görmek istemiyorum gerek yok.
Yavrum ben bitti diyom eskilere bakıp bakıp tilki gibi kendisini övdürmek için beni kullanıyor övülesi insanları gömmek komik görüntü çevresine temas etsem neler diyeceklerini biliyom zaten ..Ben boşver desem boşver dediğim den sonra bir sataşma gelse o an susarım ama ileri de yine açarım çünkü son sözcüyüm ben.. Kimin ne olduğunu kimin nelerle uğraştığını herkes biliyor..
Bak şimdi artan Forum açtım laf soktular duyuruma
Kendileri genele destek forumu duyurusu yaptı ben burda işledim sıfır eleştiri sıfır hakaret olmaz olur tarzı takıldım karşılığı ne oldu? Mal varlığım işim ne alaka mk
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratınTaklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.