Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Düşün'ki O Bunu Okuyacak Yada' Öyle Sanacaksın!

Sustum sustum taa ki fake konusuna gelene kadar, hele bir dur la dedim bu gene neler kıvırıyor. :D Bende doğrucu davut olduğuma göre şimdi bu fake olayına el atıyorum. Ulan cücük fake'nin daniskasısın. Skleyen olmayınca kendi kendini skleyip millete laf ediyon yoksa nasıl edecen sende haklısın.

Zamanında ''dedikosu'' hatanı 2 farklı üyeliğinden yazdın bende attım buraya fake oluşuna görsel kanıttı. Sonra bu fake arkadaş onun suçunu telefon markasına attı. Onunda telefonla alakası olmadığını bir video ile paylaşmıştım öngörüyü kapatman yeterdi Iphone suçsuz la jksdfhskjhg.

Şimdi gelelim bugün kendi üyeliğinden ve fake üyeliğinden yaptığın hataya.

Bu Leylonun yazdığı.

TNLbkM.png

Buda Süronun yazdığı.

TNLyXq.png

Buna ne bulacak çok merak ediyoruz durun bakalım. :T:

Ve den önce ve sonra virgül kullanılmaz, arkadaşımında dediği gibi bunu en salak insan bilir böyle bir hata yapmaz ki görmedik kimsede. Seni okutan hocanın gözleri yaşlı.

Millete laf atmakla olmuyor öyle git bir tedavi ol kendi kendine yazıyon, konuşturuyon. En büyük hatası zaten kimsenin hiç konuşmadığı süronun herşeyi bilip millete salça olması. Hızını alamayıp oradan yazıyor. Biraz büyü kızım. Git tedavi ol sanalda böyleysen reel hayatında düşünemiyorum kaç kişiyi birbirine düşürdün Allahbilir. Orada olanlarda salak yerine konulmayı çok seviyor geçmiş olsun.

Gerçekler acıdır üzgünüm. Evet FAKE'SİN!

Ekleme: Her zamanki gibi arkasında duramayıp silmiş dsjkghdfjkgd.

Geri
Üst Alt