Yine kendi kendini aklama çabasına girmiş süper. Buradanda anlıyoruz ki herşey doğruymuş ahahahahahah. Hızını alamayıp içinde biriktirip 40 saat sonra anca düşünüp yazıyor 2 farklı hesaptan anca bu kadar ne yapsın.
Kız biz senin bitkisel hayattaki kocanla çocuğunla mı dalga geçmişiz. Biz sen miyiz çingene. Sen anca milletin hastalıklarıyla tipiyle ve aile değerleriyle dalga geçer sonrada burada eşime çocuğuma laf etti dersin tabii onuda başkasının eşi çocuğu olarak yansıtırsın. Kusura bakma yavrum biz senin kadar karaktersiz değiliz. Sen fake hesabınla milleti kekle gerçekleri görenler yanından çoktan gitti. Orada kalanlarda senin gibi olanlar zaten. Arkadaşın biri forum gülü hocanın ifşasını yapmıştı sende karakter olsa peşinde dönmezdin öyle birinin.
Şimdi hazımsızlığını yaşa kudur. Fake hesabınla masumları oyna köşeye sıkışınca tek kaçış yolun bu. Yazık ağır vaka tedavisi şart ama direniyor. 
Bu arada laf yapıp yine ezdiğini sanıyorda çocuk sahibi olamıyor değil canım, çocuk istemiyoruz bu bir tercihtir üzgünüm ezemedin. Sen dedin diyede çocuk doğuramam.
Çocuğuna laf ettiğimi söyleyen karaktersizin lafını ettiği şeyin çelişkisi? Hem gömdüğünü sanıp hemde bizi çocuğuna laf etmemizle suçluyor.
Valla tedavi masraflarını vereyimde git tedavi ol yazık çocuğuna psikolojisini düşünemiyorum.
Madem çocuk senin değil birde lafını yapmadığımız şeyin iftirasınıda yapıyorsun eee başkasının çocuğundan sanane? Kudurukluğun kendi çocuğun olmasından. Denilen lafta Yağmur adında kızı var bu. Çocuğun neyine laf etmişiz zekası geri şizofren arkadaş. Her şey ortaya çıktı diye kudurduğundan olmasın? 
Sözde diğer karaktere büründüğüde memurdu eee bu saatte ne işin var hergün sabahlıyon memur hanım. İnsan biraz usduruplu sallar. Kendi tek yazınca olmaz kudurukluğundan sabaha kadar kendini şakşaklattırıyor ama söylediği yalanı düşünemeyip memuru ev hanımı yapıyor.
Bizdeki memur arkadaşta sabah iş var deyip erkenden gitsin hergün. 
Senin zerre Allah'tan korkmadığını biliyoruz. Yani sen Allah'ı katınca çok inandırıcı oldu. Birileri gibi dini kullanan kişiye döndün. Bu halkı dinle kandırırsın haklısın işine gelince müslüman, işine gelmeyince deist olan havalı arkadaş.
Max deist bilgisi ama olsun işine geldimi deistim demenin havalı olduğunu sanıyor.
Kendisinin hiç evlenmediğini ve çocuğu olmadığını söyleyip bizide iftira atmakla suçlayan karaktersiz. Bu insanlarda gtlerinden mi uydurmuş kaç yıl önce? Ya harbi nasıl bir insansın sen? Hiç utanması arlanması yok. İnsanlar durduk yere buna evlendi diyecek.
Sevgilim için forumları bıraktım yalanıda çıktı evlenince bırakmış.
Bunun hayatı yalan. Buna inanıp hala yanında olanlarada yazık gerçekten.
Gözüne sok iyice. 40 saat bunuda yalanlamak için düşün yaz. Aklın olsaydı bana bulaşmazdın zaten, bana hava hoş her zaman beklerim.
Bu arada şuan kendisi dul boşanmış, bir kızı var. Artık adam o hale geldi diyemi boşadı bilemem. Kendini aklamak için 40 yalan ve iftira atanın insanlığından şüphe ederim.

Bu arada laf yapıp yine ezdiğini sanıyorda çocuk sahibi olamıyor değil canım, çocuk istemiyoruz bu bir tercihtir üzgünüm ezemedin. Sen dedin diyede çocuk doğuramam.

Sözde diğer karaktere büründüğüde memurdu eee bu saatte ne işin var hergün sabahlıyon memur hanım. İnsan biraz usduruplu sallar. Kendi tek yazınca olmaz kudurukluğundan sabaha kadar kendini şakşaklattırıyor ama söylediği yalanı düşünemeyip memuru ev hanımı yapıyor.

Senin zerre Allah'tan korkmadığını biliyoruz. Yani sen Allah'ı katınca çok inandırıcı oldu. Birileri gibi dini kullanan kişiye döndün. Bu halkı dinle kandırırsın haklısın işine gelince müslüman, işine gelmeyince deist olan havalı arkadaş.

Max deist bilgisi ama olsun işine geldimi deistim demenin havalı olduğunu sanıyor.

Kendisinin hiç evlenmediğini ve çocuğu olmadığını söyleyip bizide iftira atmakla suçlayan karaktersiz. Bu insanlarda gtlerinden mi uydurmuş kaç yıl önce? Ya harbi nasıl bir insansın sen? Hiç utanması arlanması yok. İnsanlar durduk yere buna evlendi diyecek.

Gözüne sok iyice. 40 saat bunuda yalanlamak için düşün yaz. Aklın olsaydı bana bulaşmazdın zaten, bana hava hoş her zaman beklerim.

Bu arada şuan kendisi dul boşanmış, bir kızı var. Artık adam o hale geldi diyemi boşadı bilemem. Kendini aklamak için 40 yalan ve iftira atanın insanlığından şüphe ederim.