Duran emmi niye kızdı acepDuran emmi kızdı
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Duran emmi niye kızdı acepDuran emmi kızdı
Çükü yok ondan... Kız kızDuran emmi niye kızdı acep
Bu gece niyetlendik yarın gece gidiyoz. Mersin beni tanıyacaksın!! Beyaz donumu hazırladım sana geliyorum !!! Şıp şıp şip gulu gulu tuzlu su hastasıyız dedeee2 haftadır başımın etini yedi deniz deniz diye denize girmek istiyorum diye. En yakın neresi var mersin. 5 yıl mersinde oranın sıcağını yaşamış biri olarak para verseler gitmem ama kocam için gidiyorum. Hadi günü birlik gidelim dedi yarın gece yola çıkacaz mersine günü birlik denize girip gelecez. Niye çünkü karı koca manyağız, kafa nereye biz oraya. ksjdkdjdkd.
Çağırdı bi kere kurtuluşu yok sıra sıra hepsine gideriz.@Dea Dia sana gelemedikbir sonraki evrende davet edersen söz lan
Valla uzak geldi tatilim kısıtlı yoksa giderdik 3 lü çarşı pazar güzel arazi olurduk hatta ana baba kim varsa günlük anasını bellerdik memleketin.. Benim adım fatih benden çılgını cumhurbaşkanı!Çağırdı bi kere kurtuluşu yok sıra sıra hepsine gideriz.![]()
Ben teklif ettim. Zaten az kaldı, daha bulamazsınız beni burada.@Dea Dia sana gelemedikbir sonraki evrende davet edersen söz lan
Gittiğin yerde buluruz seni dişi aslan! Tasalanma senBen teklif ettim. Zaten az kaldı, daha bulamazsınız beni burada.![]()
İstersen fizana git yine geliriz dert ettiğin şeye bak.Ben teklif ettim. Zaten az kaldı, daha bulamazsınız beni burada.![]()
Seneye kayısı zamanı Malatya’ya gelin, deniz yok ama Fırat Nehri var o da iş görür.İstersen fizana git yine geliriz dert ettiğin şeye bak.![]()
İnş bayram tatilinde ayarlasın gününü 2 3 gün kalır gezeriz.Seneye kayısı zamanı Malatya’ya gelin, deniz yok ama Fırat Nehri var o da iş görür.![]()
İnşallah bi fırsat olsun da, orası kolay.İnş bayram tatilinde ayarlasın gününü 2 3 gün kalır gezeriz.![]()
Atlarım arkandan.Fırat mı? Beni alır fırat.. Nesliii ibo dan dinlersin artık