Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Belkide oda duymamıştır ne bilsin kiKafiyeli olsun diye uydurmuşlardır.@Dea Dia sen duydun mu skdj
Kendisi Malatyalı belki kulağına gelmiştir diye dedim. :dBelkide oda duymamıştır ne bilsin ki
Gördüm mü kınadı işte kız konuyuBu konuyu kınıyorum.![]()
Şaka bi yana, bunu Malatyalılar kullanıyor. Malatyalı değilsen malsın gibisinden ama herkes biraz farklı kullanıyor ve düşünüyor. Şakasına yaptım onu.Gördüm mü kınadı işte kız konuyu![]()
Her Malatyalının kayısı bahçesi yoktur. Bırakın şu düşünceyi sjsjsjsMalatyalı arkadaşımız var kayısı gönderenimiz yok... Bu şey gibi çorapçı adamım ama ayağıma çorabı parayla başka yerden alırım..
Evet ama o memleketin havası değmiş çürük çarık iki meyvenin lafı olmazHer Malatyalının kayısı bahçesi yoktur. Bırakın şu düşünceyi sjsjsjs
Tamam söz, kayısı zamanı gidersem gönderirim.Evet ama o memleketin havası değmiş çürük çarık iki meyvenin lafı olmaz![]()
Gidersin ama bu seferde unuttum yok misafirdim falanlar filanlar... Ahh ahhhTamam söz, kayısı zamanı gidersem gönderirim.![]()