Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Olumlu Motivasyon İçeren CÜMLELER {Mucizenin Olumlama Cümleleri}

Kendimi yeni günün mucizelerine yaşama, akışa, İlahi güce açıyorum.

Bugün benim için Evrende muhteşem olasılıklar doğuyor.

Ben …..adınız..

bugün para ile ilgili yeni bir ilişkiye başlıyorum.

Kendimi bolluk berekete açıyorum.

Bana gelen tüm iyi ve güzel şeyleri sevgiyle kabul ediyorum.

Hemen şimdi refah ve zenginlik içinde yaşamaya niyet ediyorum.

Şimdi benim için yeni şans kapıları mutluluk olasılıkları ve yeni zenginlik İmkanları açığa çıkıyor.

Günün mûcizelerini kendimi açıyor

Ve en iyiyi hayatıma sevgiyle kabul ediyorum.

Çok şükür oldu oldu oldu..🙏💕🌸

Güçlü bir proses. Okuyun ve cevap düşünmeden serbest bırakın ♥️

" Tüm sonsuzluk boyunca; toplam kolaylıkla, tamamen kontrol dışı, tanımlama dışı , sınırlılık dışı, form yapı ve önem dışı, doğrusallık dışı ve eşmerkezlilik dışı olmak için ben ve bedenim hangi enerji, alan , bilinç, soru, seçim, olasılık, katkı, sihir, mucize ve gizem olabiliriz?

* Zaafın olduğu noktada kanarsın.
* Zaafın olduğu noktada acırsın.
* Zaafın olduğu noktada esir olursun.
* Zaafın olduğu noktada korkarsın.
* Zaafın olduğu noktadadır sert kabukların, kırılırsın.
* Bu merhalelerden sonradır ki zincirlerin kilidi açılır.
* Kanatlanırsın.
* Anahtar da sende, kilit de sensin…

Gün içinde enerji titreşiminizi hızla yükseltecek basit ama çok etkili bir çalışma

Elinizi kalbinizin üzerine koyun, kendi kendinize ve duyacağınız bir sesle söyleyin:

"Seni seviyorum.
Seni olduğun gibi kabul ediyorum.
Sen önemlisin ve değerlisin"

EVET EVET EVET
VE ÖYLEDE OLDU
ŞÜKÜRLER OLSUN

Bu sözlerin doğruluğunu hissedinceye kadar tekrarlayın. Bu çalışma hem enerji frekansını yükseltecek, hem de sizi niyetlerinizin ve dileklerinizin titreşimine yaklaştıracaktır

ATALAR ÇALIŞMASI

Tüm zaman, mekan, boyut, frekans, evren, yaşamlarımda, ezelimdeki, ebedimdeki ve tüm nesillerimdeki, tüm atalarım ve tüm varyasyonlarımın tüm atalarıyla aramdaki; yükselmemi engelleyen tüm bağlılıkları, tüm özdeşmelerimi, düğümlerimi, köklenmelerimi, çıkmazlarımı, onlardan bana aktarılan; tüm ruh parçalarını, empatik algılamaları, imajları, kimlikleri, duygu ve düşünce ile davranışları, travmaları, şokları, endişe, kaygı, huzursuzluk ve korkuları, kıtlık, kurban bilinçlerini, yargıları, kök inançları, karmaları, her birinin her hangi bir seviyede yapmış oldukları tüm söz/sözleşme/yemin/ ant ve anlaşmaları, ah/lanet/beddua/göz/nazar/büyü/stress ve tüm negatif enerjileri, onların yarım kalmış deneyimlerine olan sadakatimi, onlara ihanet etmemek için kendimi sabote etme ve deneyimlerini devam ettirme zorunluklarımı, onlara yardım ederken kendi özümü yaşamama zorunluğumu, ölüme doğru ve aynı son için takip ettiğim kopyaladığım tükenmeleri, din/dil/kültür/miras bağlılıklarımı, yaşamış oldukları haksızlık, suçluluk ,affedememenin bende oluşturduğu blokajları, düğüm ve dirençleri, onlardan gelen tüm yıkıcı davranış modellerini, anne karnında olduğum süre boyunca hepsinden bana gelen bende kayıtlanarak benim karakterim sandığım tüm aydınlık olmayan kopyalamaları, yıkıcı hücresel anıları, dışlanmışlıkları Kabul ediyorum.
Ve,
-Sorumluluğu %100 alıyorum.

-Hepinizin varlıklarınızı onurlandırıyorum.
-Burada açığa çıkan ve çıkmayan atalarımla ilgili tüm blokaj düğüm, direnç ve negatif kayıtlar; hepsi açığa çıkarılsın.

-Atalarımdan bana aktarılan tüm negatif etki varlığımın, DNA’mın, seviyelerimin tamamından sonsuza dek kaldırılsın.
-Şimdi ve burada bütün planlarda tüm zaman mekan boyut frekans evren ve yaşamlarda sonsuzluk boyunca ezelimde ebedimde ve tüm nesillerimde sizleri serbest bırakıyorum.

-Şimdiye kadar sizlere vermiş olduğum tüm görev ve hizmet noktalarını hükümsüz kılıyorum, iptal ediyorum.

-Ölmüş, ışığı gidememiş tüm atalarım Yaradanın ilahi nurdan ışığına gönderilsin.

-Sevgiden olmayan tüm enerjik ve eterik bağlar kesilsin.

- Atalarımla yapmış olduğum tüm öğreti kontratları bitirilsin.

-Atalarımla aramda öğretmen ve öğrenci olarak aldığım roller iptal edilsin.

-Beden hafızamdan atalardan akan; benim yükselmemi engelleyen negatif her türlü kayıt sonsuza dek silinsin.

-Ataların **Egregoresinden ve atalarla ilgili akan negatif kollektif bilinçten kendimi serbest bırakıyorum.

- Atalarımdan kalan yükleri yaşama zorunluluğundan hem kendimi hem diğerlerini serbest bırakıyorum.

-Atalarımla aramdaki tüm dolanıklar, düğümler çözülsün.

-Tüm anlaşmalar iptal edilsin.
-Tüm deneyimler tamamlansın.
-Tüm dersler bitsin.

-Burada açığa çıkan her ne varsa tamamı tüm seviyelerimden çıkarılsın, iptal edilsin ve Yaradanın ilahi nurdan ışığına gönderilsin.

- Açılan tüm boşluklara Yaradanın ilahi nurdan ışığı, koşulsuz sevgisi, Yaradanın ilahi şifası ve mucizeleri dolsun.

-Yaradanın ilahi nurdan ışık çağlayanı tüm yaşamıma, tüm hücrelerime, tüm bedenime, tüm moleküllerime, tüm hayatıma aksın.

-Şimdi şu andan itibaren tüm atalarımı başta annemi ve babamı affediyorum.

-Anne ve babamı bilerek ya da bilmeyerek yaptıkları hataların sorumluluğundan ve suçluluğundan Azad ediyorum.

-Anne ve babamı affettikçe; eril-dişil enerjim dengeleniyor ve tüm neslim şifalanıyor.
-Sonsuzluk boyunca benim ve tüm atalarımın ruhları arındırılsın, bağışlansın, yükselsin.

-Tüm bedenim, zihnim, yüksek benliğim, tüm seviyelerim Yaradanın ilahi nurdan ışığıyla, şifasıyla, koşulsuz sevgisiyle ve mucizeleriyle dolsun taşsın.

- Şimdi şu andan itibaren Yaradana kendimi ve her şeyi tam olarak teslim ediyorum.
-Ben insanım ve elimden gelen tüm arınmaları, sevgi boyutunda Erdemli seçimleri yapıyorum ve ötesi için her şeyi Yaradana bırakıyorum..

-Yaradanın benim hayal ve tasarlayabileceğim algının ötesinde mucizeleri hayatıma getireceğini biliyor ve tekamülüm için öğrenmem gerekenleri keyifle kolaylıkla ve mucizelerle öğrenmeyi, mucize ötesi olmayı, sevgi boyutunda yükselerek, parlayarak, neşeyle, coşkuyla, Işıldayarak yaşamayı seçiyorum.

Çılgın ifade ; Accessin muhteşem bir aracıdır. Bu cümle zihni by-pass eder.

⭐️“Herşey göründüğünün tersidir, hiçbirşey göründüğünün tersi değildir …
⭐️“Herşey göründüğünün tersidir hiçbirşey göründüğünün tersi değildir…”

🪄Eğer sizi çılgına çeviren biri varsa,
🪄Biriyle tartışma yaşıyorsanız ,
🪄 Uykusuzluk çekiyorsanız,
🪄Zihniniz susmuyorsa
🪄Sürekli düşünmekten kendinizi
alıkoyamıyorsanız ,
🪄Takılıp kaldığınız konular var ise,
🪄Kendinizi enerji olarak sıkışmış hissediyorsanız,

✨İşte size Access Consciousness’ın zihni by pass eden, sizi tüm düşünce ve sıkışmışlıktan özgür bırakacak harika bir aracı..
Hergün 3 ile 20 defa tekrarlayın …
Ve sihri görün …

Her gün okuyun ve soruda kalın.

Hayatın tümü bana kolaylık neşe ve ihtişamla gelir.

Hayatım bundan daha iyi nasıl olur?
Başka neler mümkün?

Bilmediğimi zannettiğim neyi biliyorum ?

Bugünün bana hediyeleri nelerdir?

Bugünün bana mucizeleri nelerdir?

Bugün ben kimim ve bugün ben kim olursam herşey daha fazla neşe daha fazla para daha fazla zaman oluşturacak?

Herşey göründüğünün tersidir hiç birşey göründüğünün tersi değildir...

Her şeyin bana yaşamıma katkı olması neye benzerdi?

Hayatımın her anını yeni bir kutlama gibi yaşamak bana daha fazla ne yaratırdı?

Bugünün en muhteşem haberi benim için ne olacak?

Bugün hangi hediye bana coşkun, hevesli ve muhteşem dinamik bir gün sunacak?

Bugün neyi olmaya gönüllü olabilirim ki Hayatım bambaşka bir realiteyi oluştursun?

Hiç kimsenin göz önünde bulundurmadığı ne olabilirim ki her an sonsuz ve sınırsız tanım dışı eğlenceli bir iş alanı tezahür ettireyim..?

ÖZGÜRLEŞMEYİ SEÇİYORUM!

“Annemi ve babamı; bilmeyerek yaptıkları hataların sorumluluğundan ve suçluluğundan azat ediyorum

Çocuklarımı, beni gururlandırmaları gereği inancından azat ediyorum ki; sadece kendi kalplerinin onlara seslendiği yöne doğru rahatlıkla gidebilsinler.

Eşimi; beni tamamlaması mecburiyetinden azat ediyorum. Ben eksik değilim; çevremdeki her canlıdan, her an yeni bir şey öğreniyorum.

Ailemin atalarına ve büyük ebeveynlerime; benim şuanda hayatta olmamı sağlayacak şekilde var oldukları için teşekkür ediyorum. Onları geçmiş hatalarından, tamamlanmamış arzularından azat ediyorum.

Her birinin, zamanın ve koşulların gerektirdiği en doğru şekilde davranmaya gayret ettiğinin farkındayım. Onları seviyor ve onurlandırıyorum.

Kimseden saklayacak bir şeyim olmadığı gibi kimseye bir borcum da yok. Kendim, olduğum gibiyim. Kalbimin bilgeliğini izleyerek ve kendime dürüst olarak yaşam yolunu yürürken huzurumu ve mutluluğumu gölgeleyebilecek olan, görünen ya da görünmeyen tüm bağların sorumluluklarından kendimi azat ediyorum.

Kendi huzurum ve mutluluğum yegane sorumluluğumdur. Ötekilerin beklentilerini karşılamak üzere yüklediğim tüm rolleri bırakıyorum.
Kendimi onaylıyorum ve kendime saygı duyuyorum.
Kendimi olduğum gibi kabul ediyorum…
Ben Ben’im…
Ve öyle de oldu şükürler olsun🙏🏻

RUH EŞİNİ HAYATINA ÇEKME OLUMLAMASI

-Kendimi olduğum gibi kabul ediyor ve seviyorum

-Ben çok değerliyim

-Hayatımdaki olumlu değişiklikleri sevgiyle kabul ediyorum

-Bağlanmakla ilgili bütün korkularimdan kolayca arınıyorum.

-İçim aşkla dolu ve kendim için gerçek olan aşkı hayatıma çekiyorum

-Hayatımı şu andan itibaren sevgi ve güzellik enerjisi ile dolduruyorum

-Hayatımdaki tüm insanlara değer vermeyi seviyorum

-İçimdeki yaratıcı gücün farkındayım

-Çekim yasasına inanıyorum

-Şimdi şu anda ruh eşimi yaşantıma çekiyorum

-ilahi akisin dengesine güveniyorum

-İçimdeki ilahi kaynak her daim bana rehberlik ediyor

-Aldığım her nefeste sevgi ve mutluluğu çoğaltarak yaşamıma katıyorum

-Farkında olduğum tüm eksikliklerimi sevgiyle tamamlıyorum

-Ruh eşimin hayatıma girmesine hazırım

-Ruh eşim için hayatımda alan yaratıyorum

-Ben ruh eşimle olmayı hak ediyorum ve kabul ediyorum

-Hayatım mucizelerle dolu

-Ruh eşim beni seviyor bende ruh eşimi seviyorum

-Ruh eşimle uyum,denge ve mutlu bir şekilde yaşamayı kabul ediyorum

Öyle de oldu

Öyle de oldu

Öyle de oldu

Şükürler olsun...

Para ile ilgili ya da genel olarak her olay veya her duygu için aşağıdaki soruları sorabilirsiniz. Sor & Bırak

» Öncelikle soracağınız konuyu belirleyin.

» Sonra bunu en başa ekleyerek sorun.

» Aynı konudaki 7 soruyu arka arkaya sorun.
.
1-Bundan daha iyi nasıl olur ?

2-Başka neler mümkün?

3-Bu konunun çözülmesi için sonsuz olasılıklarım nelerdir?

4-Bunun için ben ve bedenim hangi enerji, alan, bilinç, seçim ve sihir olabilirim?

5-Kim yada kimler bana katkı sağlar ?

6-Ben kimlere katkı olurum?

7-Neler bana katkı sağlar ?

Örneklendirelim;

➥ Para realitesi ile ilgili bir ödememiz var , Off nasıl ödeyeceğim? demek yerineee
❥ Bundan daha iyi nasıl olurrr?

❥ Bu ödemeyi kolaylıkla yapabilmem için
başka neler mümkün ?

❥ Bu ödemeyi kolaylıkla yapabilmem için bundan iyi sonsuz olasılıklarım nelerdir

❥ Bu ödemeyi kolaylıkla yapabilmem için ben ve bedenim hangi enerji alan bilinç seçim sihir olabilirim ?
❥ Bu ödemeyi kolaylıkla yapabilmem için kim yada kimler bana katkı sağlar ?

❥ Bu ödemeyi kolaylıkla yapabilmem için ben kimlere katkı olurum?
❥ Bu ödemeyi kolaylıkla yapabilmem için neler bana katkı sağlar ?

Eğer paranın zor kazanıldığı, para bize gelmez ki şekilde kalıplarınız varsa, önce onların silinmesi çok daha verimli olmanızı sağlar.

Bir de bir mağazaya girdiğimizde ve her şeye hayran olduğumuzda ancak o konuda bütçemiz kısıtlı olduğunda , o an hemen şu enerjiye geçin. “Aslında ben buradaki her şeyi alabilecek güçteyim ama şu an almamayı seçiyorum” bunu çok samimi bir kalple yaptığınızda emin olun ki hiçbir şey cazip görünmüyor. Nasıl olduğuna Şaşıracaksınız.

Para enerjinizi aktifleştirin

🍀Yaptığınız hiçbir ödeme için şikayet etmeyin

🍀Ödemelerinizi yaparken hangi histe olduğunuz çok önemlidir

👉🏻Verdiğim para katlanarak kolaylıkla bana geri gelir hissi 👈🏻
👉🏻Yine bir sürü ödeme yaptım boşu boşuna hissi👈🏻

🍀Bu iki his arasında uçumlar var, ilki bolluk bereket enerjisinde ikincisi ise kıtlık enerjisinde
Hangisini seçiyorsunuz?

🍀Faturalarınızı öderken söylenmeyin, doğalgaz ile ısındınız, ışığınız yandı sevdiklerinizle rahat ve konforlu vakit geçirdiğiniz
Sevgi ile ödeyin, enerji değişsin

🍀Ödeme yaparken, birine para verirken karşı tarafa bolluk bereket getirmesini dileyin, sizden hangi enerji yayılırsa sizi o enerji bulacaktır

🍀Birisi size bir şeyler verdiğinde itiraz etmeyin, sevgi ile kabul edin
Alma verme dengesi sizin için her daim işliyor

🍀Şükür enerjisinde kalın

Bolluk Bereket olsun💚

BİLİNÇALTI SEMBOL DİLİ

Anne karnında aileniz sizi erkek mi beklemiş?

Kendinizi hep erkek işleri yaparken mi buluyor sunuz?

Eşinizle aranız mesafeli mi?

Regl döneminiz ağrılı mı geçiyor?

İşleriniz hep ters gidiyor ve yarım mı kalıyor?

...........

💃Kadınlığının tadını çıkarmak

💃Kadınlığını kabullenmek

💃Dişil enerjinizi ortaya çıkarmak

İsterseniz bu travmayı yenmek için;

İMAJİNASYON

Dolunayın aydınlattığı suya yunus balığının daldığını hayal edin

İmajinasyonlar

Her gün en az 1 dakika

23 gün boyunca yapılmalıdır.

Bolluğu arttırmak için bir olumlama ; bilinçaltınızla konuşun 😊

Sevgili bilinçaltım;

Seni yaşamıma bolluğu, bereketi ve parayı çekmen için programlıyorum. Şüphesiz ki sen bunun için gereken sınırsız güce sahipsin . Para enerjisini yaşamıma kolaylıkla ve çabasızca çekiyorum . Yaşamımda her şey bana ve herkese yetecek kadar bol ve bereketli. Ve öyle de oldu 🙏🏻

TESLİMİYET ÇALIŞMASI

İçimdeki evrensel zihin endişelerimi kaygılarımı değersizlik duygusunun o önemsiz dertlerimi bağışlıyor ve onları sana veriyorum.
Sorunları benden çok daha iyi çözebilecek akla sahip olduğunu biliyorum.

Dünyamdaki oyuncuları ayarla ki, kapılar açılsın.

İçsel zeka üzüntülerimi ve kendime duyduğum acıma duygularımı sana bırakıyorum uzun zamandır içsel düşüncelerim ve eylemlerimle baş edemedim.

Müdahale etmene ve benim için doğru olan daha üstün bir yaşam sunmana İzin veriyorum
Bunu kendinize yüksek sesle söyleyin, tıkandığınız, teslim olamadığınız herzaman söyleyebilirsiniz.💜🙏

Sesli olarak , hissederek söyleyelim

Kendimi affediyorum

Kendimi önemsiyorum

Kendimi seviyorum

Kendimi takdir ediyorum

Kendimi onaylıyorum

Kendimi görüyorun

Kendimi olduğum gibi kabul ediyorum ve seviyorum

Kendime değer veriyorum

Kendime saygı duyuyorum

Kendime inanıyorum

Kendime güveniyorum

Kendime öfke duyabiliyorum

Kendime kızabiliyorum

Kendimle barışığım

Kendimden utanıyorum

Kendimden nefret ediyorum

Ben yeterliyim

Ben değerliyim

Ben Özgüvenliyim

Varlığımı hissediyorum

Ben bir mucizeyim

Her türlü duyguyu kendimizde hissetmemiz çok doğal!

Kendimize nazik şefkatle yaklaşmayı hep hatırlayalım!

Hayatınızı Değiştirmek için Günlük 4 Pratik Çalışma;

1. Her güne “Evren bugün bana çok güzel bir şey göster.” Ve “Bugünün bana hediyeleri neler?” diyerek başlayın.

2. Her ne zaman iyi veya kötü bir şey olursa

“Bundan daha iyi nasıl olur?” diye sorun. Hayatınızın gidişatını daha harikaya doğru değiştireceksiniz.

3. Ya yargıya ya da mutluluğa sahip olabileceğinizi fark edin. Eğer yargılarımızı durdurabilirsek, tamamıyla farklı bir dünyaya sahip olabiliriz.

4. 3 gün boyunca sahip olduğunuz her düşünce, his ve duyguda “Bu kime ait?” diye sorun. Yürüyen ve konuşan bir meditasyon haline geleceksiniz. Kafanızdaki düşünceler, hisler ve duyguların %98’i sizin bile değildir.Bunu bilmenize ve dünyanızda daha fazla alan yaratmanıza izin verir.
Bundan daha iyi nasıl olur?

Başka neler mümkün?

Nasıl bu kadar şanslı oldum ?

Hayatın tümü bana neşe kolaylık ve ihtişamla gelir.

SEÇİMLER YARATIR...

⭐️İç sesimi dinlemeyi seçiyorum

⭐️Şansı seçiyorum

⭐️Kendimi geliştirmeyi seçiyorum

⭐️Dengede kalmayı seçiyorum

⭐️Sakinliği ve rahatlığı seçiyorum

⭐️Verimli ve üretken olmayı seçiyorum

⭐️Bedenime özen göstermeyi seçiyorum

⭐️Formda ve zinde görünmeyi seçiyorum

⭐️Güzel iletişim kurmayı seçiyorum

⭐️Hedeflerimin gerçekleşmesini seçiyorum

⭐️Konforlu bir hayatı seçiyorum

⭐️Kendimle barışık olmayı seçiyorum

⭐️İnsanlarla uyumlu ilişkiler kurmayı seçiyorum

⭐️Sevgi ve huzur dolu ortamları seçiyorum

⭐️Kolaylıkla para kazanmayı seçiyorum

⭐️Enerji dolu ve hareketli olmayı seçiyorum

⭐️Tüm hayatımın dengelenmesini seçiyorum

⭐️Ailemle sağlıklı ve mutlu ılişkiler kurmayı seçiyorum

⭐️Bedenimdeki tüm hücrelerin sağlıklı ve uyumla çalışmasını seçiyorum

⭐️Huzurlu ve mutlu bir aile hayatı seçiyorum

⭐️Dürüstlüğü seçiyorum

⭐️Bereketli olmayı seçiyorum

⭐️Sevmeyi ve sevilmeyi seçiyorum

⭐️Anda kalmayı seçiyorum

⭐️Barışı seçiyorum

⭐️Saygıyı seçiyorum

⭐️Hayattan keyif almayı seçiyorum

⭐️Neşeyi seçiyorum

⭐️Yakın ve sağlam dostluklar kurmayı seçiyorum

⭐️Takdir edilmeyi seçiyorum

⭐️Sağlıklı beslenmeyi seçiyorum

⭐️Güvenilir ilişkileri seçiyorum

⭐️Gülmeyi seçiyorum

⭐️Berrak bir zihin seçiyorum

⭐️Kendime inanmayı seçiyorum

⭐️Potansiyelimi yüzde yüz kullanmayı seçiyorum

⭐️Harekete geçmeyi seçiyorum

PARA BİLİNCİ İLE İLGİLİ ÇALIŞMA.

Hayatımın herhangi bir zamanında veya mekanda yapmış olduğum,kıtlık, fakirlik,
açlık, noksanlık, eksiklik, parasızlık, sevgisizlik ve yoksunluklar oluşturabilecek
tüm anlaşmalar, tüm sözleşmeler
ve yeminler bütün, zamanlarda, bütün boyutlarda ve bütün evrenlerde temizlenip arınıp, şifalanıp sıfır noktasına ulaşıncaya
kadar andan ana

ho'oponopono

Seni seviyorum

Senden Özür dilerim

Lütfen beni Affet

Teşekkür ederim💰

Bilerek ya da bilmeyerek daha çok bolluk bereket zenginlik refah aşk haz sevgi konfor lüks zevk neşe mutluluğu alıp kabul etmeyle ilgili kendime koyduğum tüm engelleri kaldırıyor bilincimde bilinçaltımda dna ve hücrelerimde alıp kabul etmeyle ilgili tüm kod kayıt anlaşma korku direnç yargı bakış açısı ve yeminleri şimdi şu anda sonsuz kez yıkıp yaratımını iptal ediyorum.🗝💚

Ben hayal edebileceğimden daha çok neşe mutluluk haz konfor lüks sağlık bolluk bereket ve huzura bedenimi ve ruhumu açıyor sevgiyle alıp kabul ediyorum 🗝💚
Daha fazla mutluluk neşe huzur sağlık para konfor lüks bolluk bereket aşk olabilmem için neler mümkün?

İnsanın davranış biçimi, onun kendine ait bir seçimidir...

Yani, bireyin yaşamında karşısına çıkan olay ve durumlara karşı geliştirdiği tepkiler, bir tercihtir. Çünkü bir olaya karşı geliştirilebilecek tepki çeşidi birden fazladır.

Birey, onlardan sadece birini seçer ve uygulamaya koyar.

Böylece birden fazla olasılık içinden tercih edilmiş olan o davranış, bir seçime dönüşür.
Bu da aslında onun yerine daha işlevsel bir başka davranışın seçilebileceği anlamını taşır...

Evrende her zaman sonsuz olasılıklar vardır...

Dileklerimizi doğru sorular ile Sonsuz kaynağa gönderiyoruz!

Ve olasılıkları harekete geçiriyoruz...
Sorular güçlendirir ve hayatımızda alan açar!

"Nasıl" dediğimiz anda, beyin ön lobunu aktive eder! Sorunlarımızı çözmek için çalışmaya başlar...

"Neden" diye sorular sormayın!

"Neden" dediğimizde beyin ön lobunu, yani problem çözme merkezini kapatır! "Neden" sorusu yargı enerjisi içerir...
Gerçekleşmesini istediğin şeylerle ilgili, evrene güçlü sorular sor ve bırak... Cevap arama... Cevap aradığında olasılıkları kısıtlamış olursun!..

Beklentiye girme! İlahi sisteme teslim ol... Evrende her sorunun cevabı vardır! Cevap sistemin işi!

DEĞİŞİM İÇİN GÜÇLÜ SORULAR
-Bugünün bana hediyeleri nelerdir❓
-Mucizelerin hayatıma gelmesi için neler mümkün ❓
-Bana mutluluk getirecek bugün neyi seçebilirim❓
-Zenginliğin bana akması için, sonsuz olasılıklar nelerdir ❓
-Bugün mutlu, keyifli, ve bol neşeli geçseydi nasıl olurdu ❓
-Bugün ne yapsam, bana ve bütüne katkısı olur❓
-Daha mutlu, daha şanslı, daha neşeli nasıl olurum❓
-Mutlu, sağlıklı, huzurlu bir gün olması için neler mümkün ❓
-Bundan daha iyi nasıl olur ❓
-Sırada hangi mucizeler var❓

Haydi evren sihirini, ihtişamını, Mucizelerini göster 🙏🏻♥️