Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Olumlu Motivasyon İçeren CÜMLELER {Mucizenin Olumlama Cümleleri}

Doğuştan Gelen Haklarımı Talep Ediyorum

Beni tatmin edecek düzeyde ve yaratıcı bir biçimde kendimi ifade edebilmem, benim doğuştan gelen hakkımdır.

Kendi isteklerimi gerçekleştirebilmem ve bu süreçte kendimi iyi hissetmem, benim doğuştan gelen hakkımdır. Şimdi burada, doğuştan gelen tüm haklarımı talep ediyorum. Evrenin sonsuz ve sınırsız bolluğundan ve zenginliğinden faydalanmak, iyi bir yaşam sürmek ve parayla olan ilişkimi iyileştirmek, benim doğuştan gelen hakkımdır.

Şu anda, doğuştan gelen tüm haklarımı kendim için talep ediyorum. Gittiğim her yerde sevgiyle karşılanmak, coşkulu ve sevgi dolu ilişkiler kurmak benim doğuştan gelen hakkımdır. Bu hakkımı şimdi, burada talep ediyorum.

Her bir organımın, kasımın ve eklemimin tam kapasiteyle, yüksek enerjiyle çalışması ve bunun sonucunda tam sağlığa sahip olmam, benim doğuştan gelen hakkımdır. Kendimi iyi hissetmek, yeterince dinlenmek ve her sabah dinç ve yenilenmiş bir şekilde uyanarak yeni günü selamlamak, benim doğuştan gelen hakkımdır. Bu hakkımı şimdi, burada talep ediyorum.

Doğuştan gelen tüm haklarımı almaya tamamen istekliyim. Onlara sahip olmaya niyet ediyorum. Şimdi, en yüksek hayrıma ve en büyük coşkuma bütünüyle kendimi açıyorum ve tümünü kabul ediyorum.

Şu anda, iyilikler ve güzellikler hayatıma tüm kaynaklardan akıyor. Etrafım sevgiyle ve destekle kuşatılıyor. Mucizeler, art arda hayatıma akıyor.

Parayla İlgili Olumlamalar ve Finansal Özgürlük

Merhaba Canlar! Bazı kelimeleri dinlemenin, para ve hayatınızı değiştirebileceğini biliyor musunuz? Finansal durumunuzu değiştirebilecek bir zihniyet değişimi mümkün! Evet, bu gerçekten mümkün. Bu 21 dakikalık Ben Parayım olumlamaları videosu, her gün "Ben parayım" cümlelerini söyleyerek, para hakkında nasıl düşündüğünüzü değiştirmenize yardımcı olacak. Paranın size gelmesi, hayatınıza yansıması için zihinsel engellerin ortadan kalkacak. Zenginliğe odaklanacak, her gün daha fazla para fırsatı görmeye başlayacaksınız.

Hazırsanız, bu video tam size göre! Olumlama pratiği ile gücümüzü harekete geçirelim. Bu güçlü olumlamaları içeren videoyu 21 gün boyunca düzenli olarak dinleyerek kalıcı finansal özgürlük için odaklanalım.

Olumlamalar:

Beklenen ve beklenmedik gelir fırsatlarına açığım ve bu fırsatları almaya hazırım.

Finansal bolluğu hayatıma çekme konusunda içsel gücümün arttığını hissediyorum.

Ben bir para mıknatısıyım, doğal olarak her gün hayatıma zenginlik ve refah çekiyorum.

Her gün zenginlik ve refahın hayatıma girdiğini fark ediyorum.

Finansal özgür olmak, yaşamı kendi şartlarımda deneyimlemek için gereken kaynaklara sahibim.

Para, çevremde dolaşıyor ve bolluk enerjisiyle uyumlu hareket ediyorum.

Para bana kolay ve mucizevi yollarla akıyor, zahmetsizce bana ulaşıyor.

İhtiyaçlarım her zaman karşılandığını bilerek, finansal olarak istikrarlı ve güvendeyim.

Sınırsız zenginlik ve başarıya layığım.

Hayatın sunduğu tüm zenginlikler için şükrediyorum.

Ben güçlü bir para manifestosuyum, para bana mıknatıs gibi çekiliyor.

Zenginlik için yeni yollar keşfediyorum.

Şimdi benim için eğlenceli ve heyecan verici yollar bana açılıyor.

Sürekli olarak kazançlı fırsatları kendime çekiyorum.

Bolluk, benim doğal varoluş halimdir.

Hayatıma neşe ve tatmin getiren çoklu gelir akışları için minnettarım.

Sonraki Adımlar:
Evren, tezahür ettirmemde beni tamamen destekliyor.

Beklenmedik kaynaklardan finansman almaya açığım.

Tutkularım ve odaklanmam için finansal olarak özgürüm.

Finansal hedeflerime ve hayallerime ulaşmak için sınırsız potansiyele sahibim.

Bolluk enerjisi ve bilinciyle uyumluyum.

Para bana bilinen ve bilinmeyen kaynaklardan kolayca akıyor.

Armağanları dünyayla cömertçe paylaşmak için sürekli olarak kazançlı fırsatları kendime çekiyorum.

Finansal özgürlüğüm ve hayatı kendi şartlarımda yaşayabilme yeteneğim için minnettarım.

Ben zenginliğin ve başarının bilinçli bir yaratıcısıyım.

Refah için sonsuz olasılıklara açığım.

Sabırlıyım ve tezahürlerin zamanlamasına güveniyorum.

Evren, zenginliği çekmem için beni destekliyor.

Dünyaya armağanlarla hizmet etmek için sürekli olarak kazançlı fırsatlar keşfediyorum.

Birden fazla pasif gelir akışı için minnettarım.

Her gün bana refah çeken bir parayım.

Tutkularım peşinden gitmek ve armağanları paylaşmak için finansal olarak özgürüm.

Para, hayatıma kolayca ve zahmetsizce akıyor.

Sürekli olarak kazançlı ve neşeli yollar çekiyorum.

Sabırlıyım ve refahın doğal akışına güveniyorum.

Zenginlik ve başarı enerjisiyle uyumluyum.

Ben finansal bolluğun güçlü bir yaratıcısıyım.

Yeni gelir fırsatları mucizevi ve heyecan verici şekillerde ortaya çıkıyor.

Sürekli olarak daha fazla zenginlik ve refah çekiyorum.

Para kolayca ve beklenmedik kaynaklardan geliyor.

Birden fazla pasif gelir akışı için minnettarım.

Hayatı kendi şartlarımda yaşamak için finansal olarak özgürüm.

Sonuç:
Evren beni, finansal özgürlüğü tezahür ettirmem için tamamen destekliyor.

Her ihtiyacım ve arzum için zengin bir şekilde sağlanan bolluk için minnettarım.

Para, hayatıma kolayca ve sık sık geliyor.

Sonsuz refahı almaya açığım.

Evren beni, zenginlik ve refahı çekmemde tamamen destekliyor.

Günaydın. Bayramlar daim uyum ve dengeli olsun. Amin.

AN’da Olmak ve Anda Kalmak İçin Nefes Tekniği

BEN ŞİMDİ BURADA BİRİM

Öncelikle gözlerinizi kapatın ve nefesinize odaklanın.
Yapmanız gereken, nefesinizle birlikte şu dört kelimeyi söylemek:
Nefesinizi burundan alıp burundan verebilirsiniz.

Bu egzersiz, sakinleşmek ve anda kalmak için harikadır. Gün içerisinde ihtiyaç hissettiğinizde 2-3 dakika yapabilirsiniz.

Derin bir nefes alın ve içinizden “BEN” deyin.

Nefesinizi verirken “ŞİMDİ” deyin.

Tekrar nefes alın ve “BURADA” deyin.

Nefes verin ve “BİRİM” deyin.

Hepimiz için anda kaldığımız ve anı yaşadığımız harika bir gün olsun.

SEÇİMLER YARATIR.
EVET, ŞU ANDA:

Mutlu olmayı seçiyorum.

Sevgiyi seçiyorum.

Sağlığı seçiyorum.

Şansı seçiyorum.

Mucizeleri seçiyorum.

Huzuru seçiyorum.

Güveni seçiyorum.

Seçimlerinin gücüne daima inan.
Hayatta deneyimlediğin her şeyi kadere bağlayamazsın.
Senin özgür iraden ve seçim hakkın var.

Bu bilince yükselerek hayatını muazzam derecede pozitife dönüştürecek bilinçli seçimlerde bulunabilirsin.
Şu andan itibaren hayatı öylesine yaşamayı bırak.
Seçimlerinle hayatının kontrolünün sende olduğunu fark et.
Seçimlerinle hayatın değişip dönüşür.

Evet!
Benim, evrenin ve bütünün en yüksek hayrına olan seçimlerim sağlık, aşk, sevgi, mucizeler, bereket, huzur ve mutluluk şu andan itibaren benimle.
Şükürler olsun.

Yaratılmışlar arasında mucize sizsiniz!

Kendinizi rahat ve huzurlu hissettiğiniz bir alanda uzanabilir ya da rahat bir şekilde oturabilirsiniz.
Boynunuzu ve omuzlarınızı gevşetin, kollarınızı serbest bırakın.
Nefes alıp verdikçe rahatladığınızı ve bedeninizin gevşediğini hissedin.

Şimdi hayal et:
Her istediğini yapabilecek olsan,

Ne olmasını isterdin?

Hangi seçimleri yapardın?

Neyi değiştirmek isterdin?

Seni ne mutlu ederdi?

Düşün.

En çok istediğin niyetine odaklan.
Gözlerin kapalı bir şekilde, olmuş halini zihninde canlandır.
Kalbinde o anın heyecanını ve mutluluğunu hisset ve inan.
Yüzünde bir gülümseme oluşuncaya kadar devam et.

Kalbinden beyaz bir ışık gönder, o ışık görüntüyü daha da parlatsın.
Sonra o ışığın tekrar kalbine geri dolduğunu gör.
Ellerini kalbinin üzerinde birleştir.

Niyetim gerçekleşmeye başladı bile. Aldım, kabul ediyorum. Oldu, oldu, oldu. Teşekkürler.

Hazır hissettiğinde gözlerini açabilirsin.

Niyetlerinizi zihninizde gerçekmiş gibi yaşar, hisseder ve kabul ederseniz, gerçekliğiniz olur.
Kalbinizden geçen tüm niyetlerinizin kabul olması dileğiyle.

Şems-i Tebrizi’den Nasihatler

Sana hizmet etmeyen bir duygunu değiştir ve yerine yenisini koyarak güne başla.

Sana hizmet etmeyen bazı bilgileri silmekle başla.

Zanlarını, yargılarını, önyargılarını ve genellemelerini bir kenara bırak.

Dedikodudan uzak dur, çünkü kötü enerji çeker.

Kimsenin aleyhine konuşma, insanları yargılama, çünkü yanılabilirsin.

Birini ne kadar aşağılar ya da dışlarsan, onun durumuna düşme ihtimalin o kadar artar.

Kâinatın matematiği böyledir: İnsan bilmeden kendi hesabını dürer.

Hiçbir konuda kesin konuşma.

Kendini ayrıcalıklı sayma.

Mevkine, ismine ya da şöhretine güvenme.

Hayattaki tüm zahiri kisveler geçicidir, tıpkı sabun köpüğü gibi.

Her zaman başkalarından öğrenmeye açık ol.

En iyi bildiğin konularda bile köşeli düşünme, büyük konuşma.

Cümlenin sonuna nokta değil, virgül ya da üç nokta koy. Açık bir kapı bırak.

Ne kadar bilsen de hiçbir zaman yeterince bil
emeyeceğini unutma.

Tevazudan şaşma.

Edeple gelen, lütufla gider.

Ancak o zaman bilginin cehaletinden kurtulabilirsin.

Bir yerimiz ağrıdığında ne yaparız? Genellikle elimizin altındaki ecza dolabına veya en yakın eczaneye koşup ilaç alırız. Ancak bu davranışımız aslında vücudumuza "Seni dinlemek istemiyorum" demekten farksızdır. İlacı alırız ve vücudumuz bir süre susar. Ama bir süre sonra daha yüksek bir sesle sinyal vermeye başlar. Bu kez daha güçlü çözümler arar, doktora gidip iğne veya reçeteli ilaç isteriz. Fakat burada durup düşünmeliyiz: Belki de vücudumuz bize çok daha derin bir mesaj vermeye çalışıyor.
Bazen, rahatsızlıklarımızın sebebi geceleri kaliteli uyku uyumamak, kendimize vakit ayırmamak ya da fazla çalışmak olabilir. Kim bilir, belki de neden hasta olduğumuzun cevabı bu kadar basittir. Vücudumuz zinde ve sağlıklı olmak ister; bu yüzden onu dinlemek için kendimize şans vermeliyiz.
Ben kendimi iyi hissetmediğimde veya bir yerim ağrıdığında, önce sessiz bir ortamda kalmaya özen gösteririm. İçimdeki derin bilgelik kaynağının bana yol göstereceğine inanırım. Sessizlik içinde olduğum bu zamanlarda hayal kurarım, gözlerimin önüne en sevdiğim doğa manzaralarını getiririm. Etrafımı saran ılık rüzgarı hissederim ve kaslarımın gevşediğine odaklanırım. Tamamen rahatladığımda kendime şu soruları sorarım:
  • Bu rahatsızlığın oluşmasına nasıl katkıda bulundum?
  • Bu rahatsızlık bana neyi göstermeye çalışıyor?
  • Hayatımın hangi alanlarında değişiklik yapmalıyım?
Derin bir nefes alır ve içimdeki bilgelik kaynağından gelecek mesajları anlamaya niyet ederim. Cevap o an gelmeyebilir ama er ya da geç geleceğini bilirim. Önemli olan, bu sürece güvenmek ve vücudumuzun bizden ne istediğini anlamaya çalışmaktır.
Değişiklik yapmamız gerektiğinde genellikle korkuya kapılırız. "Nasıl yaşayacağım? Çocuklarım ne olacak? Faturalarımı nasıl ödeyeceğim?" gibi sorular zihnimizde döner durur. Ancak unutmayın, büyük değişimler küçük adımlarla başlar. Çin atasözünün dediği gibi: "Binlerce kilometrelik bir yolculuk bile tek bir adımla başlar."
Ağrılar bir günde geçmez, ama bu sizi yıldırmasın. Süreç sabır gerektirir. Kendinize nazik ve saygılı olun. Unutmayın, bu sizin iyileşme yolculuğunuz ve herkesin süreci farklıdır. Siz biriciksiniz ve kendiniz için en doğrusunu en iyi siz bilirsiniz.
Özgürlüğün anahtarı affetmektir. "Eh işte, idare eder" demeyi mi, yoksa gerçekten "mutluyum" demeyi mi tercih edersiniz? Çoğu zaman başımıza gelen olaylar için başkalarını suçlarız. Ancak geçmişi değiştiremeyiz; yapabileceğimiz tek şey, geçmişin üzerimizdeki etkisini değiştirmektir. Affetmek, acı veren her şeyi serbest bırakmaktır.
Affedemediğiniz birileri varsa, bilin ki en çok onları affetmeye ihtiyacınız var. Affetmemek, başkasına değil, sadece kendinize zarar verir. İçinizde duyduğunuz öfke ve kin, sizi geçmişe hapseder. Geçmişten özgürleşmek için affetmeye niyet edin. "Herkesi, ama istisnasız herkesi affetmeye niyet ediyorum. Beni inciten her şeyi serbest bırakıyorum." diyerek kendinize bu özgürlüğü verin.
Eğer geçmişte size zarar veren biri varsa, ona sevgiyle teşekkür edin ve gitmesine izin verin. Onlar zihninizde yer kaplamaya devam ettikçe, kendi iyileşme sürecinizi geciktirmiş olursunuz. Ben geçmişimde beni üzen insanları affetmeseydim, bugün bulunduğum yerde olamazdım. Onların yaptıklarının cezasını neden ben çekeyim ki? Affetmek, onların hatalarını kabul etmek değil; sizin yolunuza devam etmenizi sağlamaktır.
Eğer bir şeyiniz çalındıysa, unutmayın ki gerçekten hak ederek sahip olduğunuz hiçbir şey sizden alınamaz. Eğer kaybettiğiniz şey size geri dönmezse, bilin ki o aslında sizin hakkınız değildi. Bunu kabullenmek, özgürlüğünüzü kazanmanın bir yoludur.
Kendinizi çaresiz ve güçsüz hissettiğinizde, bilin ki güç sizin içinizdedir. Güçlenmek için ayağa kalkmayı, kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı ve sorumluluk almayı istemelisiniz. Gözlerinizi kapatın ve güzel bir akarsuyun kenarında olduğunuzu hayal edin. Geçmişteki tüm acıları, üzüntüleri ve affedemediğiniz her şeyi bu akarsuyun akıntısına bırakın. Suların onları uzaklara taşıdığını ve tamamen yok olduğunu gözünüzde canlandırın. Bunu istediğiniz zaman, istediğiniz kadar yapabilirsiniz.
Şimdi şefkat ve şifa zamanı. Özünüze dönün ve onunla iletişime geçin. İçinizdeki bilgelik, nasıl şifalanacağınızı biliyor. İnanılmaz bir potansiyele sahipsiniz; belki de bugüne kadar fark etmediğiniz yeteneklerinizi keşfetme zamanınız gelmiştir.
Hastalıkları sadece fiziksel olarak değil, ruhsal olarak da ele almalıyız. Hayatımızı bir duvar halısı gibi düşünelim: Yaşadığımız her şey, bu halıyı oluşturan motiflerden biridir. Emanuel kitabında geçen şu sözü çok seviyorum: "Bizi inciten olayları ceza olarak değil, ders olarak görmeliyiz."
Sevginin gücüne inanın. Hayat sizi ne kadar zorlu yollara götürürse götürsün, bilin ki bu yolculuk sizin gelişiminiz için gereklidir. Zorluklar, neyin gerçek neyin illüzyon olduğunu anlamanızı sağlar. Düşünce biçiminizi değiştirerek hayatınızı değiştirebilirsiniz. Bu yüzden dargınlıkları bırakın ve affetmeyi seçin.

Geri
Üst Alt