Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Olumlu Motivasyon İçeren CÜMLELER {Mucizenin Olumlama Cümleleri}

Almayı ve hak etmeyi gerçekten kabul ediyor muyum?”
? Kök İnançları Keşfetme Soruları:
• Hak etmeme inancım nereden geliyor?
• Kimden, ne zaman bu fikri aldım?
• Çocukken bana “Almak bencilliktir” veya “Ancak çok çalışırsan hak edersin” dendi mi?
• Bir şeyleri alırken suçluluk duyuyor muyum?
• Bolluk içinde olan insanlara nasıl bakıyorum?
✨ Dönüştürücü Yüklemeler:
• "Evrenin bana sunduğu tüm bolluğu ve sevgiyi almayı biliyorum."
• Almayı ve hak etmeyi gerçekten kabul ediyorum. Almak için kendimden bir şey vermem gerekmiyor.
• "Hak ediyorum ve bu güvenli."
• "Ben değerliyim ve almak benim doğamda var."
Benim İçin Almak Güvenli” Egzersizi
? Yapılışı:
• Ellerinizi açarak, gözlerinizi kapatın ve “Almayı seçiyorum” deyin.
• Evrenin size altın rengi bir ışık gönderdiğini hayal edin.
• Kalbinize ve tüm hücrelerinize aktığını hissedin.
• Bedeninizde bir direnç varsa gözlemleyin ve bunun nereden geldiğini fark edin.
• İçinizdeki ses "Hayır, alamam" diyorsa, o sesi nazikçe serbest bırakın ve şu cümleyi tekrarlayın:
“Almak doğaldır. Evren benim aracılığımla vermeyi seviyor.”

⭐EVRENSEL YILDIZ TOHUMLARI⭐
⭐ Bir yıldız tohumu Dünya'ya uyumlanakta cok büyük zorluk çekebilir. En büyük özellikleri, yalnızlığı,denizi ve mistik olayları sevmesidir.
⭐ Genel Olarak ele aldığımızda,Yıldız Tohumlarının kan grupları genelde " 0 Rh negatif" ve 0 Rh pozitiftir".
⭐ Dünya'da yaşarken diğer insanlardan farklı olduklarını düşünürler ve çok zaman da diğer insanlar gibi olamazlar.
⭐ Her zaman uzaya ve diğer yerlere büyük özlem duyarlar. Bu da Sosyal yaşantılarını büyük oranda dengesizleştiriyor.
⭐ Dünyadışı yaşama inanırlar. Özellikle Sirius, Andromeda, Orion, Arcturus, Pleiades ve Vega'ya.
⭐ Yıldız Tohumları çocukluktan itibaren sürekli kendini farklı hisseder, karakter olarak aileden kimseye benzemeyebilir.
⭐ Sürekli yıldızlara bakarak, "Eve dönme" hasreti çekerler. Biri dese ki evin neresi anlatamaz ama bunu ruhunda derinden hisseder.
Yıldız Tohumlarının diğer özellikleri şöyledir.
⭐ Etkileyici bakışlara sahipler.
⭐ Empati yetenekleri çok gelişmistir.
⭐ Yalnızlığı çok severler. Kalabalığı sevmezler
⭐ Dünyaya ait hissetmezler.
⭐ Dünyasal olayları dikkate almazlar.
⭐ Garip ama bebekler onları hemen tanırlar.
⭐ Yıldız tohumları yoğun yalnızlık duygusuna sahiptirler.
⭐ Yıldızlara yoğun ilgi duyarlar.
⭐ Belki de en önemli özellikleri, yalnız olmalarına karşı ,sürekli birilerin varlığını hissetmeleri.
⭐ Hissettikleri bu varlıkların kendilerinin "Rehber ve Koruyucuları" olduklarına inanmalarıdır.
Elbette daha bir çok özellikleri vardır. Rüyasal alemde temaslar,astral seyahat etme ve karşılarında duran birinin gözlerine bakarak o kişiyi "okumaları" örnek olarak verilebilir....
❤️ ALINTI ❤️

. İLAHİ BOYUTTAN KALBEN, RUHEN ŞİFALANMAYI İSTEYİN. HAYATINIZI DEĞİŞTİRİN.UNUTMAYIN ! ! ! İYİNİYETLİ İSTEYEN HERKESE TÜM KAPILAR AÇILIR...

⭐NEDEN İYİLEŞMİYORSUNUZ?

🌺İyileşmiyorsunuz çünkü hayatına iyi bir şey girdiğinde onu reddediyorsunuz ve seni mutlu etmeyen şeyle kalmayı tercih ediyorsun.

🌺İyileşmiyorsunuz çünkü hastalığınızın kaynağını bilmiyorsunuz.

🌺İyileşmiyorsunuz çünkü içinizdeki güçlü ve değerli varlığı görmezden gelmeye devam ediyorsunuz.

🌺Kendinizi ihmal etmeye devam ettiğiniz için ve dünyanızda her şey yolundaymış gibi davrandığınız için iyileşmiyorsunuz.

🌺İyileşmiyorsunuz çünkü hayatını yöneten insanlarla yüzleşmeye cesaret edemiyorsunuz.

🌺İyileşmiyorsunuz çünkü artık seni beslemeyen seni değersiz hissettiren insanlara hala değer vermeye devam ediyorsunuz.

🌺İyileşmiyorsunuz çünkü fedakarlığın başkalarına sevgi göstermenin yolu olduğunu varsayıyorsunuz.

🌺İyileşmiyorsunuz çünkü kendinizi öfke ve kızgınlıktan arındırmak için size yapılanları bağışlayarak yolunuza devam etmiyorsunuz.

🌺İyileşmiyorsunuz çünkü sizi çevreleyen varlıkların özgür iradelerine, oldukları gibi olma konusunda saygı duymuyorsunuz.

🌺İyileşmiyorsunuz çünkü vücudunuzu iç uyumsuzluktan bahseden semptomları susturan haplar ve kimyasallarla zehirliyorsunuz.

🌺İyileşmiyorsunuz çünkü doğadan kaçıyorsunuz, denizle konuşmuyorsunuz, ormanda kaybolacağınızı düşünüyorsunuz.

🌺Neden diye evrene soru sorduğunuzda gelen işaretlerle ve sizi dinlediğini ve sizi mutlu edecek bir yola yönlendirmeye çalıştığının farkına varmıyorsunuz.

🌺Özgür iradeniz var, eğer Siz iyileşmek istemiyorsanız iyileşmeyeceksiniz.

GEÇMİŞİNİZİ SERBEST BIRAKIN, AFFEDİN TEŞEKKÜR EDİN🙏 AKIŞTA OLUN.YOLUNUZA DEVAM EDİN...

❤️ SEVGİYLE VE KOLAYLIKLA DEĞİŞELİM❤️

❤️ ALINTI❤️

BOLLUK, BEREKETİ ÇEKMEK İÇİN KUANTUM OLUMLAMASI..🐞🍀
Ben bir para mıknatısıyım. Tüm güzelliklere kendimi açıyorum. İçimdeki psıcak enerjiyi evrene yayıyorum.
Evrenin bana sunduğu bolluk ve bereketi arzu ediyor ve kabul ediyorum. Ben bolluk ve bereket içinde yaşamayı hak ediyorum.
Ben….(İSMİNİZ) maddi ve manevi zengin olmayı tercih ediyorum. Zengin olma fırsatlarını değerlendiriyorum. Ben iyi bir insanım. Ben güçlüyüm ve yeteneklerimin farkındayım. İyi ve güzel şeyleri haketmem için olduğum gibi davranmam yeterli. Hayat benden yana kendi gerçek çıkarlarım, temelde herkesin de üstün çıkarıdır. İsteklerime kolayca ulaşırım. Zenginlik benim doğal halimdir. Zengin olmak benim için çok kolay. Ben bolluk ve bereket içinde yaşamayı seçiyorum. Zenginlik güzeldir; zenginliğimi her geçen gün arttırıyorum. Önüme çıkan her fırsatı değerlendiriyorum. Kendimi seviyor ve saygı duyuyorum.Zenginliğimle sevdiklerimi de mutlu ediyorum. Ben zenginliği doğam gereği hak ediyorum. Zenginliği tüm sevgimle kabul ediyorum. Kendime güveniyorum. Sonsuz yeteneklerle donatılmış, ruhsal bir varlığım. Bolluk ve bereket içinde yaşamaktan keyif alıyorum. Zenginliği tercih ediyorum.
Evrenin Sınırsız Zenginliği benimle.
Tüm Hesaplarımda Sınırsız kaynaklardan gelen paralar ile milyarlarca dolar, eurolar ,TL' ler ,altınlar dolup taşıyor.

520 5531 777 888 541

✅️Sekansları okurken ne için okunduğuna niyet edilmeli ve niyette kalınmalidir.
✅️Oldu enerjisinde kalalım, inanalim ve pozitif düşünelim.

🎀Rakamlarını tek tek okuyun.17 saniye odaklan....Ve posttaki niyet ile birlikte 11 kez tekrarla.. 21 gün tekrar et...

ŞİFALANMAK İÇİN LÜTFEN TAMAMINI OKUYUN💜
Çakralarınızındaki tüm tıkanıklığın bağlı olan sebeplerle ve duygularla birlikte temizlenip, açılıp dengelenmesini ve şifalanmayı istermisiniz?

Her Çakranın ilgili renk ve bezlerinin açılıp dengelenmesini sağlayacak anahtar kelimeleri vardır.
Başlamadan önce aşağıdaki listedeki anahtar kelimeleri,derin nefesler alarak sırasıyla okuyabilirsiniz.

1.Kök Çakra ❤ Sahibim
2.Sakral Çakra 🧡 Seçiyorum.
3.Solar Pleksus Çakra 💛 Yapabilirim
4.Kalp Çakrası 💚 Seviyorum
5.Boğaz Çakrası 💎 Konuşuyorum
6.3.Göz Çakrası 💙 Görüyorum
7.Taç Çakra 💜 Biliyorum.

Yapmanız gereken 15 dakika sessiz bir yerde gözünüzü kapatıp uzanmanız.
NİYET CÜMLESİ: Şimdi, Yaradan'dan
gelen şifa enerjisini alıp kabul ediyorum, Tüm çakralarımın temizlenip, açılıp dengelenmesine niyet ediyorum.

HİS YÜKLEMESİ:
Ben enerjiyim.
Kendime İnanıyorum. Kendime Güveniyorum.
Hak Ettiğim tüm zenginlikleri hayatıma çekiyorum.
Evren içimden akıyor ve bana rehberlik ediyor Evet
Bedenimi seviyorum.
Ben sağlıklıyım ve daima yenileniyorum.
Teşekkür ederim öyle de şükürler OL'sun.

🔹️BEN ZENGİNİM.💸

Zenginlik perisi benimle.
Ben gerçekten cok zenginim
Işık hızında rahat kolay para akışını aktifleştiriyorum hesabım kasam cüzdanım para ile doldu taştı ekonomik özgürlük içinde yaşıyorum refah bolluk bereket içindeyim.
Ben paranın merkeziyim evrenden kâinatdan kaynaklardan sürekli olarak para akar bana.
Ben paranın ana merkeziyim frekansımı enerjimi titreşimi para enerjisine çevirdim aktiflestirdim.
Benim adım para dünyanın sonsuz sınırsız para akışı bana akar benden dağılır dünyaya.
Benim var oluşum para benim evet şükürler olsun bildiğim bilmediğim tüm kaynaklardan bana akan sınırsız katlanarak artan paralarım için teşekkür ederim.
Hak ettigim zengin ve ihtişamlı hayatım için teşekkür ederim.

Elini Kalbine Koy ve Tekrar Et.

Tüm niyet ve isteklerim birer birer
gerçekleşiyor.
Tüm kilitli kapılarım kolaylıkla açılmaya
başlıyor.
Tüm blokaj ve engellerim sevgiyle
kalkıyor.
Hayallerimin ve dualarımın önündeki
engeller kalkıyor.!
Tüm niyetlerim ve dileklerimin şu anda
birer birer gerçekleşmesine şahit oluyorum.
Ben çok şanslıyım.!
Tüm güzellikler ve süprizler kapımı
çallyor!
Aşk, Mutlu, sağlık, şifa, zenginlik, ihtişam, neşe, keyf satafat, lüks hayat beninle Tüm zenginliğim ve servetimle.
Evren benim iyiliğim ve mutluluğum için
harikulade bir şekilde çalışıyor.
❤ Layık olduğum şahane, ihtişamlı
hayat bana geliyor.
Aşkı seçiyorum. Aşkla Onaylıyorum.

💸Zenginlik Enerjisini Aktive Ediyorum⤵️

💸BEN BOLLUK BEREKET VE REFAH İÇİNDEYİM .
BAŞARI ,ŞANS , AŞK, SEVİNÇ, SINIRSIZ PARA ZENGİNLİK SEVGİ VE DOSTLUKLAR HER GEÇEN GÜN ÇOĞALARAK BANA VE BÜTÜNÜN HAYRINA OLACAK ŞEKİLDE BANA VE BÜTÜNE GELİR.
HER AN EVRENIN TÜM ZENGİNLİĞİ HAYATIMDA.
HARCADIKÇA 10 KATI KATLANARAK GELİRİM AN BE AN ARTIYOR.
HAYATIM KEYFLE NEŞEYLE DOLU.
ARZU ETTİĞİM TÜM NİYELERİME ISTEKLERIME VE ARZULARIMA KOLAYLIKLA SEVGİYLE KAVUŞTUM.
✅️ Sekanslarını Okurken Ne İçin Okunduğuna Niyet Edilmeli Ve O Niyette Kalınmalidir.
↪️ İzin Veriyorum. Kabul Ediyorum.
🪙 Onaylıyorum. Mühürlüyorum.
🪙 Sahip Olduğum Tüm Güzellikler için
Teşekkür Ederim.
✅️ Oldu Enerjisinde İnançla Kalalım, İnanalim ve Pozitif Düşünelim.

5531 741 888 777

↪️ Benim evrenin ve bütünün en yüksek hayrına öyle de oldu oldu. 🦄
🤲 Şükürler olsun.

✅️ 17 saniye odaklanarak. Paylaşımdaki Niyet ile birlikte Rakamları tek tek Okuyun. 21 gün.! Günlük 11 kez tekrar Edin.

⤵️HER GÜN TEKRARLA ⤵️
🫶🔹️Yaşamın bana sunabileceği tüm refah ve mutluluğu kabul etmeye hazırım ve kabul ediyorum.
🔹️Yaşam neşe dolu ben onun zevkini çıkarıyorum.
🔹️Sonsuz zenginlikler şimdi hayatıma özgürce akıyor.
🔹️Hayatta her şeyin en iyisini hak
ediyorum. İyi olan her şey bana kolayca geliyor. Kendimi bütünüyle, olduğum gibi seviyor ve takdir ediyorum.
🔹️Kendimi özgürce, tam anlamı ile ve kolayca ifade ediyorum.
🔹️Her şeyi kolayca elde ediyorum.
🔹️Ben işık ve sevgi dolu, neşe saçan
bir varlığım.
🔹️Kendi hayatımın efendisiyim.
🔹️Yaşadığım anın tadını çıkarmak için ihtiyacım olan her şeye sahibim.
🔹️Tüm duygularımı bir parçam olarak kabul ediyorum.
🔹️Kendimi daha çok sevdikçe, başkalarına vermek için daha fazla
sevgiye sahip oluyorum. Sevgiyi özgürce veriyor ve alıyorum.
🔹️İstediğim her şeye sahibim Param var.
Arabam var. Evim var.Huzurum var. Sağlığım var. Mutluluğum var.
Aşkım var. Başarım var.
🔹️İçimdeki ışık burada ve şimdi hayatımda mucizeler yaratıyor.
🔹️Her şey hayatımın iyiliği için birlikte çalışıyor.
🔹️Hayatımın yüce planı adım adım ortaya çıktıkça onu tanıyor, kabulleniyor ve uyguluyorum.
🔹️Şu anda sağlık, zenginlik, mutlulukla dolu hayatım için şükranlarımı sunuyorum
🔹️Kendim olmaktan çok mutluyum, yeterliyim, burada ve şimdiyi kabul ediyorum.

520 741 777 938 8888

oldu oldu oldu
şükürler olsunnn

✅️Sekansları okurken ne için okunduğuna niyet edilmeli ve niyette kalınmalidir.
✅️Oldu enerjisinde kalalım, inanalim ve pozitif düşünelim.
🎀Rakamlarını tek tek okuyun.17 saniye odaklan....Ve paylaşımdaki niyet ile birlikte 11 kez tekrarla. 21 gün tekrar et.

21 GÜNLÜK NİYET VE DUA ÇALIŞMASI

Şimdi her sabah, niyet ve dua özelliği taşıyan, aşağıdaki cümleleri 21 gün okuyarak, kısa surede değiştiğimize şahit olacağız.

Hayatıma maddi ve manevi bolluğu ve bereketi çağırıyorum.

Para bildiğim ve bilmediğim her türlü helal kaynaktan bol bol bana akar ve gelir.

Kendimi seviyorum, kendimi affediyorum.

Sevgi ve uyum içinde bir hayata sahibim.

Sağlığım her gün daha da iyi oluyor, kainattan bana gelen şifayı sevgiyle kabul ediyorum.

Korunduğumu, güvende olduğumu ve her şeyin hayrıma olduğunu biliyorum.

İhtiyacım olan her şey, ihtiyacım olduğu anda kolaylıkla bana gelir. Her şey çözümlenir.

İyi ve güzel olan sağlığı, mutluluğu, huzuru hızla hayatıma çekiyorum.

Şimdi beni mutlu edecek şeyleri yaşamayı seçiyorum.

Kendimi çok iyi ifade ediyorum ve insanların beni çok iyi anladıklarını biliyorum.

Ailemle mutlu, huzurlu ve sevgi dolu bir ilişkiye sahibim. Ailem ve çocuklarım beni anlıyor ve seviyor.

Yeteneklerimi fark ediyorum ve her zaman en iyi çözümleri üretiyorum.

Gereksiz şeyleri hayatımdan kolaylıkla çıkarıyorum, benim için gerekli olan şeyleri kolaylıkla hayatıma çekiyorum.

Sağlıklı, Mutlu, Huzurlu ve uyumlu bir evliliğim var bunun için Allah'ıma şükrediyorum. "Evli olmayanlar için"
Mutlu, huzurlu ve uyumlu bir evlilik yapmayı seçiyorum. Evleneceğim kişinin hızla hayatıma geldiğini biliyorum.

Ben değerliyim, kendime güveniyorum ve kendimi kabul ediyorum.

Hayatımın akışına güveniyorum, ben güvendeyim sevdiklerim güvende.

Olumlu değişimi seçiyorum, hızlı bir şekilde değişimim başlıyor.

İşimi seviyorum, işimde ve mesleğimde başarılıyım ve bu başarım her geçen gün daha da artıyor.

Yaşam amaçlarıma en kolay şekilde ve doğru yollarda ulaştığımı biliyorum. Kendim için ve herkes için en hayırlı şeyleri amaçlıyorum.

Arınıyorum, temizleniyorum, yepyeni ve güzel enerjilerle hayatımı sürdürüyorum.

Hafızam güçleniyor, hızlı öğreniyorum ve iletişim yeteneğim artıyor.

Hayatıma yaradanın sonsuz mucizelerini çağırıyorum.

Rabbimden bana gelen tüm güzel hediyeleri mutluluk içinde kabul ediyorum.
Yaşam kalitem her geçen gün daha da artıyor ve yapmak istediklerimi kolaylıkla yapabilecek bir enerjiye sahip olduğumu biliyorum

NİYET; Bir şeye kesin karar verdiğinizi ve bunu yapmak istediğinizi evrene deklare etmektir. Doğru şekilde edilmiş niyetler çok güçlü sonuçlar getirir.

Her gün hep yeni bir enerji ile doğar ve birçok seçenekle kapımızdadır o yüzden güne başlarken niyetle başlamalıyız.

Bugün güne bolluk ve berekete niyet ederek başlayalım...

Refah, zenginlik, bolluk ve bereket içinde yaşamayı seçiyorum. Paramı huzurla edinmeyi ve huzurla harcamayı kabul ediyorum.

Kazançlarım bereketli ve hayatım keyifli olsun.
Kalbim sevgiye, ruhum birliğe açık olsun.

Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum.”

Sevgiyle Kalın 💖

Şimdi Şu Anda Niyet Ediyorum. 🫶Sağlığı, Mutluluğu, Evliliği, Huzuru, Bereketi, Başarıyı, Aşkı, Sevgiyi, bedenime, kalbime şifayı, keyfi, neşeyi, zenginliği, ihtişamı ve hakkım olan tüm güzellikleri Kabul Ediyorum. 🍃Cüzdanıma görünür görünmez tüm kaynaklardan katlanarak gelen paralar ile doluyor.. 🍃Bana, Evrene ve Tüm İnsanlığa iyilikler akıyor, tüm kaynaklardan gelen, mucizeleri, olasılıkları Kabul Ediyorum. 🍃 Sevdiklerimle birlikte huzurlu, sevgi dolu, aşk dolu, şifa dolu, başarı guven dolu, bolluk , bereket dolu, Banka hesaplarıma paraların katlanarak aktığı, Zenginligimin arttığı, Muhteşem haberler aldığım, Şans ve Mucize dolu Hayatı Onaylıyorum.

EVRENLE UYUM SAĞLAMAK Enerji, kendini madde olarak değil ama hareketle gösteren bir kuvvettir. Örneğin kar fırtınasını ele alalım; uçuşan kar kümesi görülür, ama rüzgar (enerji) kendini göstermez. Herkesin kabul edeceği gibi ortada, görünmese de gerçek olan bir kuvvet vardır. Bu kuvvet, enerjidir. Bütün fiziksel evrenimiz "enerji"dir. Aslında, evrende bulunan yegane şeyin, enerji olduğunu söyleyebiliriz. Gördüğümüz, dokunduğumuz ve hissettiğimiz her şey, belli bir ritimde hareket eden enerjidir. Bu yüzden, bu gezegende varolan her şeyin; insanların, hayvanların, bitkilerin ve minerallerin vs. titreşimlerini algılamak mümkündür. Bu kuvvetin farkına vararak kendimizi bu akımlara "bağlayabilir" ve böylece evrenle uyum sağlayabiliriz.

BEN "BÜTÜN "ÜM Evren bize, gözleyen kişinin de hep vazgeçilmez bir şekilde dahil edildiği, ayrılmaz enerji örnekleri bulunan, dinamik bir doku olarak görünür. Böyle bir evrende, hiçbir taraf soyutlanmamıştır. Bizler, bir "bütün"ün parçaları değiliz, bizler "bütün "üz. Madem ki bütün parçalar birbirlerine bölünmez bir şekilde bağlı ve hareketlilikleri bütün sistemle ilgili, enerjiden bahsederken "bütün"ü ele almalıyız. Bir başka deyişle, ilgilendiğimiz, dokunduğumuz, yaşadığımız her şey "bü-tün"ü, yani içinde bulunduğumuz evreni etkiler. Bütün yaşananlar birbiriyle ilgilidir. Bu algılama evresinin bilincine varınca, zaman içindeki yerleri ne olursa olsun bütün olayların da bilincine varabiliriz. Böylece, daha önceki davranışlarımızı tekrar gözden geçirebileceğimiz gibi, olası gelecek olayları da görebiliriz (önsezi). Buna karşın, "ben"in anlamını tekrar ele aldığımızda, hemen bizi bütünden ayıran bir ikileme düşeriz. Tüm yaşamımız bu ikilemin üzerine kuruluyken, bu karşılıklı ilişkiyi yaşamak kolay değildir. Holistik (bütüncül) bilinç, doğrusal zamanın ve üç boyutlu uzayın dışında yer alır ve bu yüzden, kolayca ayırt edilemez. Demek ki, holistik yaşamı tanımak için, onu önce uygulamalıyız. Meditasyon, doğrusal dönüşümün sınırlarını aşmanın ve her şeyin birbiriyle olan ilişkisini anlamanın yollarından biridir. Bu gerçeği sözle anlatmak - kelimeleri doğrusal bir şekilde kullandığımız için - çok zordur. Đşi kolaylaştırmada bize yardım edecek bir sözlük geliştirmeliyiz. Japon Zen meditasyonunda üstatlar koan 'lar kullanırlar. Bunlar, öğrencilerin doğrusal zamanın sınırlarını aşmak amacıyla yoğunlaşacağı kısa söz gruplarıdır. Đşte koan'a bir örnek: "Alkışlayan tek el, nasıl ses çıkarır?" "Đnsanoğlu, evren denilen bütünün bir parçasıdır. Uzay ve zamanla sınırlanmış bir parçanın. Kişiliğini, düşüncelerini, duygularını, geri kalandan ayrıymış gibi algılar. Orada söz konusu olan, bilincini etkileyen Bir çeşit optik yanılsamadır. Bizim için, bu yanılsama, bize yakın bazı kişilere karşı olan sevgimiz kadar, kişisel arzularımızı da sınırlayan bir hapis gibidir. Görevimiz, bütün canlıları ve tüm güzelliğiyle doğayı içine Alacak kadar, merhamet çemberimizi genişleterek Bu hapisten kurtulmak olmalıdır. Kimse bu noktaya tam olarak gelemeyebilir ama, Böyle bir amacın peşinden koşmak, içinde yine de, kısmen bir özgürlük ve temelde iç huzuru barındırır."

Albert Einstein

ENERJi ALANI
Bir odadaki kişinin varlığını, onu görmeden veya işitmeden daha önce "hissettiğiniz" oldu mu?
Ya da hiç, ilk defa karşılaştığınız birine karşı, anında "sempati" veya "antipati" duydunuz mu?
Bu "izlenim"ler, enerji alanındaki uyum veya uyumsuzlukla açıklanabilir.
Bernard Simon Nagy, La Magie du Subconscient adlı kitabında, bu olayı şu şekilde açıklar:
"[...] Evrensel yerçekimi yasası,
bütün cisimlerin birbirlerine doğru çekildiklerini bildirir.
Örneğin, bir taşı atarsam, yere düşer.
Dünya 'nın merkezine doğru çekilir.
Aynı şekilde, Ay Dünya'ya,
Dünya da Ay'a doğru çekilir.
Dünya ile Ay arasında,
Çekim enerjisinin yer değiştirebileceği uzunlukta bir çeşit
Görülmez hat vardır.
Bu hat, iki cisim arasında,
Enerjinin iletilebileceği uzunlukta
beyaz bir ip, ışık veya kuvvet olarak hayal edilebilir.
Bu çekim, aynı şekilde iki atom arasında da vardır.
Soluduğumuz hava,
atomlar ve moleküllerden oluşmuştur.
Bunlar da aynı şekilde küçük enerji ipleri aracılığıyla
Birbirlerine bağlıdırlar."
Aslında, bütün canlı varlıklar, bu küçük enerji ipleriyle birbirlerine bağlıdırlar. Canlılardan
bahsederken, tüm varolanları dahil ediyorum; yani hayvan, bitki ve mineral sınıflarının dahil
olduğu bir bütünü.
Elektromanyetik olayının keşfi, alan kavramını gündeme getirdi. Alan, bir kuvvet üretecek
imkanı olan, uzayın içinde yer alan bir durumdur. Her parçacık, kendini çevreleyen uzayda bir
"düzen bozukluğu" yaratır. Bunun sonucunda, aynı uzayda başka parçacıklar da olduğundan,
bir "kuvvet" hissederler. Bir taşı suya attığınızı düşünün, suyun üstünde dalgalar oluşturacak bir
"kuvvet'e yol açacaktır.
Bu bilimsel kavram, görme veya konuşma dışındaki yollarla uzaktan başkalarıyla etkileşme
kapasitemizi açıklayabilir. Hepimiz, telefonu karşı taraftaki kişinin kim olduğunu bilerek açtığımız
veya aynı anda bir başkasıyla aynı şeyleri düşündüğümüz durumlar yaşamışızdır. Demek ki bu
algıladığımız şey, "enerji alanı"nı veya "manyetik alanı"nı yayan enerjidir.

AĞZIMIZDAN ÇIKAN KELİMERİN ETKİSİ OKADAR BÜYÜK Kİ OKUYUP ÖĞRENELİM

1-YAPAMAM = Tüm yapabilme imkanlarınızı kısıtladınız. Başaracak güce sahip olsanız da artık başaramazsınız.
2-OLMAZ = Olabilecek olan tüm olasılıkların önüne bir SET çektiniz. Olabilecek olasılıkları da devre dışı bırakarak bloke ettiniz. Artık ne yaparsanız ne kadar çabalarsanız çabalayın sistem devre dışı. Yapamazsınız.
3- DEĞİŞMEZ = Böyle geldi böyle gider zihniyeti. Yapacak hiçbir gücünüz de kalmadı. Hatta daha da çektiniz negatiflikleri.
4- HERŞEY ÇOK KÖTÜ = Işte tüm iyi olasılıkları ve imkanları sildiniz. Hepsi uçtu gitti.
5- GÜVENMEM = KİMSEYE ve HİÇBİR ŞEYE !!!!!!!!! Güvene dayalı tüm kapıları kapattınız. Tüm güven veren şeyler sizden uzaklaştı gitti.
6- SEVMEM = Kalp merkezi tüm sevgi iletişimine dayalı şeylere kapandı. Kalp merkezi , duygular , hisler , sevgiye dair , sevgiye dayalı olan herşeye kapandı.
7- İNANMIYORUM = Hiçbir şeyin dolduramayacağı bir boşluk oluşturdunuz.
8- ŞANSSIZIM = Talihsizlikler yakanızı bırakmaz. İşleriniz ters gider , olacak işleriniz bir anda olmaz , herşey bozulur da bozulur. Şanssızım diyerek kötü şansı da çektiniz. Yani NEGATİF ÇEKİM YASASI çalıştı.
9- HEP AYNI İNSANLAR / ARIZALAR / KÖTÜLER BENİ BULUR = Yeni insanların ve yeni işlerin hayatınıza girmesini bloke ettiniz. Yine NEGATİF ÇEKİM YASASINI çalıştırdınız.
10-HEMEN HASTALANIRIM = İşte yine kendi kendinizi hasta etmek için BAĞIŞIKLIK sisteminizi bloke ettiniz. İlaç şirketleri için potansiyel biri oldunuz.
11- KORKTUĞUM ŞEY BAŞIMA GELIR /AKLIMA GELEN BAŞIMA GELİR = Ben medyum gibiyim. Falanca zaman rüya gördüm.kötü idi. Bak işte çıktı. Korkularınızın gerçekleşmesi için onu güçlendirdiniz.
12- BIKTIM USANDIM = Olumsuz herşey sürekli olarak üstünüze üstünüze gelmeye başlayacak.
13- NEYE ELİMİ ATSAM KURUR = Bereket kapılarını kapattınız. Rızık yok.Aşk yok.Para yok.Evlilik hayatı berbat. Yolda yürürken ayakkabınızın topuğu kırılır ya da arabayla giderken kaza yaparsınız.
14- İMKANSIZ = Ben asla başaramam. Yine NEGATİF ÇEKİM YASASINI çalıştırdınız. Ne kadar çalışırsanız çalışın başarılı olamazsınız.
15- BUNU ASLA AFFETMEYECEĞIM = Geçmişe takılı kaldınız ve artık özgür değilsiniz.

Herşeyin tam tersini düşünün
Herşey çok güzel olacak.

KAZARA KİMSEYLE TANIŞMIYORUZ. 5 ÇEŞİT KOZMİK BAĞLANTI

Evren, ve yolları gizemli, kaotik ve karmaşıktır, ama her nasılsa her şey doğru yerde gibi görünüyor.

Tesadüf diye bir şey olmadığını söyleyen pek çok gerçek var. En basit şeyler bile, daha büyük bir plan bağlamında ortaya çıkar ve daha büyük bir amaca hizmet eder. Ve bunların hepsi, evrenin sihrini kullanır.

Hayat pürüzsüz değildir. Hepimizin iniş ve çıkışlarımız var, bazı yollardan geçiyoruz, bazıları diğerlerinden daha zor ve yaşamın tüm ayrıntıları, en önemsiz deneyimleri bile, anlam ve değer ile ağır. Ve Evren yolculuğumuzda bize eşlik ediyor.

Tüm yaşamımız boyunca, farklı amaçlara hizmet eden insanlarla karşılaşırız, bize birşeyler öğretirler ya da hiçbir iz bırakmadan hayatımızdan ayrılırlar. Bazıları sonsuza kadar yanımızda kalmak zorunda kalır, bazıları değildir, ama kısacası her tür insanla tanışmamızın bir sebebi var.
Hayatınızda karşılaşacağınız 5 tür kozmik bağlantı vardır:

1.Bizi uyandırmak isterler

Hayatlarımıza giren ve çok sayıda değişiklik getiren bazı insanlar var. Doğrudan ya da dolaylı olarak, varlığını hatırlatarak uyanmamızı isterler, eğer hayatımızda bazı değişiklikler yapmazsak ilerleyemeyiz. Ve Evren uyanmamız için başka yollar arar.

Bu insanlar, gizli kaldığın halde, keşfedilmemiş kalan gizli potansiyelini uyandırır.

2.Bize hatırlatanlar

Bazı insanlar hayatlarımızda sadece hedeflerimizi hatırlatmak için dururlar. Evrenin bize böyle bir şey vermesinin nedeni, yaşamdaki yolumuza odaklanmamıza yardımcı olabilir.

Bu insanlar bize kim olduğumuzu ve gerçekten ne istediğimizi hatırlatır.

3.Büyümemize yardımcı olanlar.

İnsan olarak büyümemize yardım eden insanlar var. Bize eşlik ediyorlar ve hayatımızdaki yolculuğumuzda bize rehberlik ediyorlar. Bazen bizi incitebilir veya zorlu bir maceraya sürükleyebilirler ve bu sayede bize kaybettiğimiz zamanı gösterirler. Kendi başımıza öğrenemeyeceğimiz şeyleri öğrenmemize yardımcı olurlar.

Bu insanlar büyümemiz için bizi cezbeder.

4.Bizim için yer tutanlar.

Bazı insanlar hayatımızda kısa ve önemsiz bir şekilde bulunurlar, muhtemelen onları hatırlamıyoruz bile. Bunlar metroda, caddede, bir kahvehanede tanıştığınız, daha az bağlantı kurduğumuz, daha fazla bağlantı kuramadığımız insanlardır. Amaçları sadece bizim için yer tutmaktır.

Bunlar, yolculuğunuzda sizi destekleyen yoldaşlar, ruhunuzun hayranlarının bir türü, içinizdeki iyiliği neşelendirmek için varlar!

5.Kalanlar.

Birkaç kişi, sonsuza kadar bizimle kalamayacak kadar ileriye götürecek Nadir ve bulması zor olan bizim için en değerli insanlardır. Onlar bizim yakın dostlarımız, ailemiz, kendi ruh grubumuzun tüm üyeleri ve hatta belki de ruh eşimizdir.

Bu insanlar, sizinle aynı veya en azından benzer bir görevi sürdüren ortaklardır.

Zamanı geldiğinde, Evren bizim için bir kişi gönderecektir. Varlığı bizi hoş ve güvenli hissettirir. Yapmanız gereken tek şey, onları beklerken sabırlı olmaktır, çünkü er ya da geç geleceklerdir. Ve onları bulduktan sonra sonsuza dek kalacaklardır.

Onlar sizin İkiz Aleviniz ve ruhlarınızdaki manyetik güç sizi birbirine doğru yönlendirecektir. Yapmanız gereken tek şey kalbinizi takip etmektir!

Kaynak: spritüeller

Koruyucu Meleklerin Sizi İzlediği ve Kötülüklerden Koruduğunu Gösteren 9 İşaret

Hayatınız melekler ya da ruhlar gibi daha yüksek varlıklardan etkileniyor mu? Bazen koruyucu bir meleğin sizin izlediğini ve koruduğunu hissedersiniz, bazen de korku, karışıklık, soğukluk ile sarılırsınız ve böyle şeylerin neden olduğunu anlayamazsınız.

Aslında, çevrede birçok ince etki vardır ve bunları tanımlamayı öğrenmelisiniz.

Koruyucu melekler aslında içgörü, barış ve bilgeliğin kişisel habercileridir. Işık ve doğru yolu bulmanıza yardımcı olmanın yanı sıra her zaman yanınızdalardır. Her ne kadar meleklerden mesajların nasıl iletileceğini öğrenmek için yıllar harcayabiliyor olsanız da, koruyucu melekler her zaman sizi koruyor ve izliyorlar. Size melek enerjisi, bilgelik ve yön verirler ve hiçbir şey yapmanız gerekmez.
Meleklerin Sizi İzlediğini Gösteren 9 İşaret

1.Melek sesleri

Melek sesi, meleklerin en belirgin işaretlerinden biri olabilir, ancak beklediğiniz gibi olmayabilir. Kafanızda bir dürtme veya fısıltı gibi görünebilir. Bunu yaşarsanız, melekten daha yüksek sesle konuşmasını istemelisiniz. Melekler sizi duyacaklardır. Ancak, hayal gücünüzün bir parçası için sesi karıştırmadığınızdan emin olmalısınız.

2.Ani sıcaklık değişimi

Ani bir sıcaklık hissederseniz, koruyucu meleğinizin size yakın olduğunun göstergesi olabilir. Boynunuzda da bir karıncalanma yaşayabilirsiniz.

3.Uhrevi görünen bir yabancı

Melekler genellikle eski hikayelerde ortak bir yabancı olarak ortaya çıkmışlardır. Bugünlerde, bu hala oluyor.

4.Bir varlık hissi

Melekler genellikle varlıklarını bariz hale getirirler. Örneğin, bir kütüphanede olduğunuzda, yardım talebinde bulunduğunuzda ve bir anda kitabın önünüzdeki raftan düştüğü zaman ortaya çıkabilir.

5.Rüyalar

Melekler, hayalinizdeki belirli bir problemin çözümünde de görünebilir. Ertesi sabah, ne yapman gerektiğinden emin olacaksın. Ayrıca daha olumlu hissedeceksiniz.

6.Farklı renklerde ışıklar

Meleklerin varlığında garip gölgeler veya ışık ışınları ortaya çıkabilir, çünkü bunlar maddi olmayan varlıklardır. Alarm için bir sebep değil, üzerinizde izledikleri bir göstergedir.

7.Gizemli görünen koku

Koruyucu melekleri ile deneyim sahibi olan insanlar, genellikle tanımlayamadıkları tuhaf bir koku olduğuna işaret ediyorlar.

8.Hava basıncında bir değişiklik

Bu sadece sıcaklık kayması olmayabilir. Havanın bir odadan dışarı çıktığını da hissedebilirsiniz.

9.Beyaz tüyler
Herkes beyaz tüyleri fark etmese de, meleklerle tanışmış olan bazı insanlar yakınlarında ki beyaz tüyler fark ettiler.

Kaynak: spritüeller

FARKINDALIK ÜZERİNE EGZERSİZLER…

En çok hoşunuza gidenleri seçin ve kendiniz için en uygun olanı bulun. Her yöntemin değeri her insanın özgün ihtiyaçlarına göre farklılık gösterecektir. Her ne kadar bu egzersizler oldukça kolay olsa da, her şeyin üzerine inşa edildiği temel, bunlardır.

1)Sabahları İlk Uyandığınızda Tebessüm Edin
Tavana veya duvara bir dal, herhangi başka bir işaret ve hatta “gülümse” sözcüğünü asın ki gözlerinizi ilk açtığınızda önce onu görün. Bu işaret size anımsatıcı işlevi görecektir. Yataktan kalkmadan önceki saniyeleri nefesinize sahip çıkmak için kullanın. Hafifçe gülümsemeyi sürdürürken üç kez usul usul nefes alıp verin. Nefeslerinizi izleyin.

2)Boş Zamanlarınızda Hafifçe Gülümseyin
Kendinizi oturur veya ayakta bulduğunuz her yerde hafifçe gülümseyin. Bir çocuğa, bir yaprağa, duvardaki bir tabloya, nispeten durağan olan herhangi bir şeye bakın ve gülümseyin. Üç kez yavaşça nefes alıp verin. Hafif gülümsemenizi sürdürün ve dikkatinizi verdiğiniz noktaya kendi gerçek doğanız olarak düşünün.

3)Müzik Dinlerken Hafifçe Gülümseyin
Bir müzik parçasını iki, üç dakika dinleyin. Sözlere, müziğe, ritme ve duygulara dikkat edin. Nefes alışınızı ve nefes verişinizi izlerken gülümseyin.

4)Sinirlendiğinizde Hafifçe Gülümseyin
Sinirlendiğinizi fark ettiğinizde derhal hafifçe gülümseyin. Bu gülümsemeyi koruyarak üç kez sessizce nefes alın ve nefes verin.

5)Uzanmış Durumdayken Kendinizi Serbest Bırakın
Düz bir yüzeyde sırtüstü, bir şiltenin veya bir yastığın desteği olmaksızın uzanın. İki kolunuzu rahatça iki yanınızdan uzatın ve iki bacağınızı hafifçe aralayarak öne doğru uzanın. Hafifçe gülümsemeyi sürdürün. Dikkatinizi nefesinize odaklayarak yavaşça nefes alıp verin. Vücudunuzdaki her kası gevşetin. Her kası sanki zeminden süzülerek aşağıya doğru ağır ağır çöküyormuş gibi ya da kuruması için hafif esintiye bırakılan yumuşak ve akıcı bir ipek kumaş gibi rahatlatın. Dikkatinizi yalnızca nefesinize ve gülümsemenize vererek tümüyle gevşeyin. Kendinizi ılık bir sobanın önünde, kasları herhangi birinin dokunuşuna hiç direnmeden teslim olan tümüyle gevşemiş bir kedi olarak düşünün. On beş nefes devam edin.
6)Oturma Pozisyonunda Gevşemek
Yarım veya tam lotus şeklinde ya da bacaklarınızı çapraz yaparak veya iki bacağınızı kıvırıp altınıza alarak hatta bir iskemlede iki ayağınızı yere değecek şekilde oturun. Hafifçe gülümseyin. Hafif gülümsemeyi sürdürürken nefes alın ve nefes verin. Gevşeyin.

7)Derin Nefes Almak
Sırtüstü uzanın. Dikkatinizi midenizin hareketine odaklayarak yavaşça ve düzenli olarak nefes alın, verin. Nefes almaya başladığınızda ciğerlerinizin alt bölümünün havayla dolması için midenizin yükselmesine izin verin. Ciğerlerinizin üst bölümleri havayla dolmaya başladığında göğsünüz yükselmeye, mideniz alçalmaya başlar. Kendinizi yormayın. On nefes boyunca devam edin. Nefes vermek nefes almaktan daha uzun sürecektir.

8)Nefesinizi Adımlarınızla Ölçmek
Bahçede, bir nehir boyunda veya bir köy yolunda ağır ağır, telaşsızca yürüyün. Normal nefes alın. Nefesinizin uzunluğunu, nefes alış verişinizi adımlarınızı sayarak belirleyin. Birkaç dakika bunu yapmaya devam edin. Nefes vermenizi bir adımla uzatmaya başlayın. Daha uzun nefes almak için zorlamayın. Doğal şekline bırakın. Nefes almanızı, bir uzatma arzusu var mı diye dikkatle izleyin. On nefes boyunca devam edin.
Şimdi nefes vermeyi bir adım daha uzatın. Nefes almanız da bir adım uzuyor mu yoksa uzamıyor mu diye izleyin. Nefes almayı ancak size mutluluk vereceğini hissettiğinizde uzatın. Yirmi nefes sonra nefesinizi normale döndürün. Yaklaşık beş dakika sonra uzatılan nefesleri uygulamaya yeniden başlayabilirsiniz. En ufak bir yorgunluk hissettiğinizde normale dönün. Birkaç seans yapılan, uzatılan nefes egzersizinden sonra nefes vermeniz ve nefes almanızın süresi eşitlenecektir. Normale dönmeden önce uzun ve eşit nefesleri on ile yirmi nefesten fazla uygulamayın.

9)Nefesinizi Saymak
Yarım veya tam lotus pozisyonunda oturun veya bir yürüyüşe çıkın. “Nefes alıyorum, bir” diye derin düşünün. Nefes verirken, “Nefes veriyorum, bir” diye derin düşünün. Midenizden nefes almayı unutmayın. İkinci nefesi almaya başladığınızda, “Nefes alıyorum, iki” diye derin düşünün. Ve yavaşça nefes verirken “Nefes veriyorum, iki” diye derin düşünün. Bunu 10′a kadar sürdürün. 10′a ulaştığınızda, bire geri dönün. Ne zaman saymayı şaşırırsanız, bire geri dönün.
10)Müzik Dinlerken Nefesinizi İzlemek
Bir müzik parçasını dinleyin. Uzun, hafif ve eşit nefesler alın, verin. Nefesinizi izleyin, müziğin hareketinin ve duygusallığının farkında olmayı sürdürürken nefesinizin hakimi olun. Müziğin içinde kendinizi yitirmeyin, nefesinizin ve kendinizin hakimi olmaya devam edin.

11)Bir Sohbeti Sürdürürken Nefesinizi İzlemek
Uzun, hafif ve eşit nefesler alın, verin. Arkadaşınızın sözlerini ve kendi yanıtlarınızı dinlerken nefesinizi izleyin. Müzikte olduğu gibi devam edin.

12)Nefesi İzlemek
Yarım veya tam lotus durumunda oturun veya bir yürüyüşe çıkın. Farkında olarak, “Normal nefes alıyorum” diye düşünürken, usulca ve normal nefes almaya başlayın (mideden). Nefes verdiğinizin farkında olun, “Normal nefes veriyorum”. Üç nefes boyunca devam edin. Dördüncü nefeste, “Uzun bir nefes alıyorum” diye farkında olarak nefes almayı uzatın. Nefes verirken farkında olun, “Uzun bir nefes veriyorum”. Üç nefes boyunca devam edin.

13)Neşenin Farkına Varmak İçin Aklı ve Bedeni Sakinleştirmek Üzere Nefes Alıp Vermek
Tam veya yarım lotus durumunda oturun. Hafif gülümseyin. Nefesinizi izleyin. Aklınız ve bedeniniz sakinleşince çok hafif nefes alıp nefes vermeye devam ederken “Nefes alıyorum ve nefes bedenimi hafif ve huzurlu hale getiriyor. Nefes veriyorum ve nefes bedenimi hafif ve huzurlu bir hale getiriyor” diye derin düşünün. Üç nefes boyunca devam edin ve farkındalık içindeyken, “Nefes alıyorum ve tüm bedenimi hafif, huzurlu ve neşe dolu hale getiriyorum” düşüncesinin doğmasını sağlayın. Üç nefes boyunca devam edin ve farkındalık içinde, “Bedenim ve zihnim huzur ve neşeyken nefes veriyorum” düşüncesinin doğmasını sağlayın.
Bu düşünceyi farkındalık içinde, yeteneğinize ve müsait olan zamanınıza göre beş dakikadan otuz dakikaya ya da bir saate kadar sürdürün. Egzersizin başı ve sonu rahat ve yumuşak olmalı. Durmak istediğinizde iki elinizle gözlerinize ve yüzünüze hafifçe masaj yapın ve sonra da normal oturma şeklinize dönmeden önce bacak kaslarınıza masaj yapın. Ayağa kalmadan önce bir an bekleyin.

14)Vücudun Duruşunun Farkındalığı
Bu her zaman ve her yerde uygulanabilir. Dikkatinizi nefesinize odaklamaya başlayın. Her zamankinden daha sessiz ve derin nefes alın ve verin. Vücudunuzun duruşunun farkında olun, yürüyor musunuz, ayakta mısınız, uzanıyor musunuz yoksa oturuyor musunuz? Yürüdüğünüz yeri bilin; ayakta durduğunuz yeri, uzandığınız ve oturduğunuz yeri bilin. Pozisyonunuzun amacının farkında olun. Örneğin, yeşil bir tepenin yamacında kendinizi tazelemek, nefes alma alıştırması yapmak veya sadece öylesine durmak için durduğunuzun bilincinde olabilirsiniz. Eğer hiçbir amacınız yoksa hiçbir amacınızın olmadığının farkında olun.
15)Çay Hazırlarken Farkındalık
Bir konuğa ikram etmek veya kendiniz içmek için bir çaydanlık çay hazırlayın. Her hareketi yavaşça, farkındalık içinde yapın. Hareketlerinizin en ufak bir ayrıntısının bile farkına varılmadan gelip geçmesine izin vermeyin. Elinizin, çaydanlığı sapından tutarak kaldırdığını bilin. Kokulu sıcak çayı bir fincana döktüğünüzü bilin. Her adımı farkına vararak izleyin. Her zamankinden daha yavaş ve derin alın, verin. Aklınız, başka yere kayarsa nefesinizin denetimini ele alın.

16)Bulaşıkları Yıkamak
Bulaşıkları gevşeyerek, sanki her kâse, üzerinde derin düşüncelere dalınacak bir nesneymiş gibi yıkayın. Her kâseyi kutsal addedin. Aklınızın başka yerlere kaymasını önlemek için nefesinizi izleyin. İşi bir an önce yapıp bitirmek için acele etmeye çalışmayın. Bulaşık yıkamanın yaşamdaki en önemli şey olduğunu düşünün. Bulaşık yıkamak meditasyon yapmaktır. Eğer bulaşıkları farkındalık içinde yıkayamazsanız, sessizlik içinde otururken derin düşünemezsiniz de.

17)Giyecek Yıkamak
Bir kerede çok sayıda giysi yıkamayın. Sadece üç veya dört parça giysi seçin. Sırt ağrısını önlemek için en rahat oturur veya ayakta durur pozisyonu bulun. Giysileri gevşek bir halde çitileyin. Ellerinizin ve kollarınızın her hareketine dikkatinizi verin. Sabunu ve suyu önemseyin. Çitilemeyi ve durulamayı bitirdiğinizde aklınız ve bedeniniz giysileriniz kadar temiz ve taze hissetmelidir. Hafif gülümsemeyi sürdürmeyi ve aklınız dalıp gittiğinde nefesinizi kontrol altına almayı unutmayın.
18)Evi Temizlemek
İşinizi aşamalara bölün: Öteberiyi düzeltmek ve kitapları yerine kaldırmak, tuvaleti ovmak, banyoyu ovmak, yerleri süpürmek ve toz almak. Her iş için yeterince uzun zaman tanıyın. Yavaş hareket edin, her zamankinden üç kere daha yavaş. Her işe dikkatinizi tam odaklayın. Örneğin; rafa bir kitap yerleştirirken, kitaba bakın, hangi kitap olduğunun farkına varın, onu belirli bir yere koymak niyetiyle rafa yerleştirme süreci içinde olduğunuzu bilin. Elinizin kitaba uzandığını ve onu aldığını bilin. Herhangi bir ani veya sert hareketten kaçının. Nefesin farkında olun, özellikle de düşünceleriniz başıboş hale gelince.

19)Yavaş Hareketlerle Banyo Yapmak
Banyo yapmak için kendinize otuz ile kırk beş dakika zaman ayırın. Bir saniye bile acele etmeyin. Banyo yapacağınız suyu hazırlamaktan üzerinize temiz giysilerinizi giyene kadar her anın hafif ve yavaş olmasını sağlayın. Her harekete önem verin. Ayrım yapmadan ve korkmadan, dikkatinizi bedeninizin her bölümüne verin. Vücudunuzdaki her su akıntısının farkında olun. Banyonuz bittiğinde aklınız da vücudunuz kadar huzurlu ve hafif hissetmelidir. Kendinizi yaz mevsimindeki temiz ve mis kokulu bir lotus havuzunda düşünün.

20)Çakıl Taşı
Hareketsiz otururken ve yavaş nefes alırken, berrak bir derenin içine düşen bir çakıl taşı olduğunuzu düşünün. Dibe çökerken hareketinizi yönlendirme maksadı yoktur. Dere yatağındaki yumuşak kum üzerinde tümüyle dinlenilecek noktaya doğru batın. Aklınız ve bedeniniz tam dinlenmede, kum üzerinde dinlenen bir çakıl taşı olana kadar çakıl taşı üzerine meditasyon yapmaya devam edin. Bir yandan nefesinizi izlerken, bu huzuru ve neşeyi sürdürün. Geçmişe ve geleceğe ait hiçbir düşünce, şimdiki huzur ve neşenizden sizi çekip uzaklaştıramaz. Evren şimdiki anda vardır. Hiçbir arzu sizi şimdiki huzurdan uzaklaştıramaz, ne Buddha olma ne de bütün varlıkları kurtara arzusu. Buddha olmanın ve bütün varlıkları kurtarmanın, ancak şimdiki anın saf huzur temelinde gerçekleşebileceğini bilin.

21)Bir Farkındalık Günü
Haftanın bir gününü, kendi durumunuza uygun olan herhangi bir günü ayırın. Diğer günlerde yaptığınız işleri unutun. Hiçbir toplantı organize etmeyin veya arkadaşlarınızı çağırmayın. Sadece evi temizlemek, yemek pişirmek, giysileri yıkamak ve toz almak gibi basit işler yapın.

Ev temiz ve tertipli olduktan sonra her şeyinizi düzene koyduktan sonra yavaş çekim bir banyo yapın. Daha sonra çay demleyin ve için. Kitap okuyabilir ya da arkadaşlarınıza mektup yazabilirsiniz. Daha sonra nefes alıştırması yapmak için bir yürüyüşe çıkın. Kitap okurken ya da mektup yazarken farkındalığınızı koruyun, yazının veya mektubun sizi başka yerlere çekip götürmesine izin vermeyin. Kitap okurken ne okuduğunu bilin, mektubu yazarken ne yazdığınızı bilin. Müzik dinlerken veya bir arkadaşınızla sohbet ederken aynı yöntemi izleyin. Akşam olduğunda kendinize hafif bir yemek hazırlayın, belki sadece bir meyve veya bir bardak meyve suyu. Yatağa gitmeden önce bir saat meditasyon yapın. Nefesinize hakim olun. Gözleriniz kapalı, midenizin ve göğsünüzün inip kalkmasını izlerken yumuşak nefesler alın (nefes çok uzun olmamalıdır). Gün içindeki her hareket her zamankinden en az iki kez daha yavaş olmalıdır.

22)Karşılıklı Bağımlılık Üzerine Derin Düşünmek
Çocukluğunuza ait bir fotoğraf bulun. Yarım veya tam lotus durumunda oturun. Nefesinizi izlemeye başlayın. Yirmi nefesten sonra, dikkatinizi önünüzdeki fotoğrafa odaklamaya başlayın. Fotoğrafın çekildiği zamanda sizi oluşturan beş kümeyi yeniden yaratın ve yaşayın: Vücudunuzun fiziksel nitelikleri, duygularınız, algılarınız, zihinsel faaliyetleriniz ve o yaştaki bilinçlilik durumunuz. Nefesinizi izlemeye devam edin. Anılarınızın sizi ayartmasına ya da yenmesine izin vermeyin. Bu derin düşünce halini on beş dakika koruyun. Hafif gülümsemeyi sürdürün. Farkındalığınızı şimdiki kendinize döndürün. Vücudunuzun, duygularınızın, algılarınızın, zihinsel faaliyetlerinizin ve şimdiki andaki bilinçliliğinizin bilincinde olun. Sizi oluşturan beş kümeyi görün. “Ben kimim?” sorusunu sorun. Soru, yumuşacık toprağa gömülmüş ve su ile ıslanmış yeni bir tohum gibi içinizde derinlere kök salmış olmalıdır. “Ben kimim?” sorusu söylemsel zihninizle düşünülen soyut bir soru olmamalıdır. “Ben kimim?” sorusu zihninizle sınırlı olmayacak, beş kümenin hepsinin ilgisine maruz bırakılmalıdır. Zihinsel bir yanıt aramayın. On dakika için derin düşünceye dalın, felsefi kısıtlamanın sizi uzaklaştırmasını önlemek için hafif ama derin nefesi sürdürün.
23)Kendiniz
Karanlık bir odada tek başınıza ya da gece yalnız başınıza, bir nehir kenarında herhangi bir yerde oturun. Nefesinizi denetlemeye başlayın. “Kendimi göstermek için parmağımı kullanacağım” düşüncesinin oluşmasını sağlayın ve sonra kendi bedeninize doğru işaret etmek yerine, ters yöne, ileriye doğru işaret edin. Kendinizi beden biçiminizin dışında görmek üzerine düşünün. Beden biçiminizin karşınızda var olduğunu görmek üzerine düşünün; ağaçlarda, çimende ve yapraklarda, nehirde. Evrenin içinde olduğunuzun, evrenin de sizin içinizde olduğunun farkında olun; Eğer evren varsa siz de varsınız; eğer siz varsanız evren de var. Doğmak yok. Ölüm yok. Gelmek yok. Gitmek yok. Hafif gülümsemeyi sürdürün. Nefesinize egemen olun. On ile yirmi dakika derin düşünceye dalın.

24)İskeletiniz
Rahat hissettiğiniz bir pozisyonda yatağa, bir şiltenin üzerine veya çimenlere uzanın. Yastık kullanmayın. Nefesinizi kontrol etmeye başlayın. Vücudunuzdan geriye kalanın sadece toprağın üzerine uzanmış beyaz bir iskelet olduğunu düşünün. Hafif gülümsemeyi devam ettirin ve nefesinizi izlemeyi sürdürün. Bütün etinizin çürüyüp yok olduğunu ve gömüldükten seksen yıl sonra, şimdi, iskeletinizin toprakta uzandığını hayal edin. Başınızın, sırtınızın, kemiklerini, kaburgalarınızı, kalça kemiklerinizi, bacak ve kol kemiklerinizi, parmak kemiklerinizi net bir şekilde görün. Hafif gülümsemeyi koruyun, kalbiniz ve aklınız açık, çok hafifçe nefes alın. İskeletinizin siz olmadığını görün. Bedensel formunuz siz değilsiniz. Yaşamla bütünleşin. Ağaçlarda, çimende, başka insanlarda, kuşlarda ve diğer hayvanlarda, gökyüzünde, okyanusun dalgalarında sonsuza dek yaşayın. İskeletiniz sizin sadece bir bölümünüz. Siz her yerde ve her an da varsınız. Sadece bedensel bir form ya da hatta duygular, düşünceler, hareketler ve bilgi değilsiniz. Yirmi ile otuz dakika arasında bir süre devam edin.
25)En Çok Nefret Ettiğiniz veya Hor Gördüğünüz Kişi İçin Şefkat Duymak
Sessizce oturun. Nefes alın ve gülümseyin. Size en büyük acıyı veren kişinin hayali üzerinde derin düşünceye dalın. En çok nefret ettiğiniz ve hor gördüğünüz veya en itici bulduğunuz özellikleri göz önüne alın. Bu kişinin günlük yaşamında onu en mutlu eden veya ona acı çektiren şeyleri incelemeye çalışın. Bu kişinin algıları üzerinde düşünün; bu kişinin hangi düşünce ve mantık kalıpları izlediğini anlamaya çalışın. Bu insanın umutlarını ve davranışlarını neyin harekete geçirdiğini inceleyin. Ve nihayet bu insanın bilinçliliğini dikkate alın. Görüşleri ve sezgileri, açık ve serbest mi, değil mi? Ve herhangi bir ön yargının, dar görüşlülüğün, nefretin veya öfkenin etkisi altında kalmış mı? Kendi kendinin hakimi mi, değil mi? Taze suyla dolan bir kuyu gibi kalbinizde şefkatin yükseldiğini, kızgınlığın ve dargınlığın yok olduğunu hissedene kadar devam edin. Bu egzersizi aynı insan üzerinde çok kereler uygulayın.

26)Bilgelikten Yoksunluğun Neden Olduğu Acı
Tam veya yarım lotus şeklinde oturun. Nefesinizi izlemeye başlayın. Bildikleriniz içinde en çok acı çeken insanın, ailenin veya toplumun durumunu seçin. Bu seçtiğiniz derin düşünmenizin nesnesi olacaktır.
Bu bir insansa, bu insanın çektiği her acıyı anlamaya çalışın. Vücut biçiminin acılarıyla başlayın (hastalık, fakirlik, fiziksel acı) ve sonra duyguların neden olduğu acılara geçin (iç çatışmalar, korku, nefret, kıskançlık, azap çeken bir vicdan). Sonra algılamaların neden olduğu acıları düşünün (karamsarlık, karanlık ve dar bir bakış açısıyla kişinin sorunları üzerindeki ısrarı). Zihin faaliyetlerini harekete geçirenin korku, cesaretsizlik, umutsuzluk veya nefret mi olduğunu anlayın. Durumu, çektiği acılar, çevresindeki insanlar, eğitimi, propaganda veya kendini kontrol etme eksikliği sebebiyle bilinçliliğinin kapalı olup olmadığına bakın. Bütün bu acılar üzerinde derin düşünceye dalın, ta ki yüreğiniz temiz suyla dolu bir kuyu gibi şefkatle doluncaya ve siz o insanın şartlar ve cehalet nedeniyle acı çektiğini görebilene dek. O insanı şu an ki durumundan, olabilecek en sessiz ve gösterişsiz yollarla çıkarmaya azmedin.

Bu bir aileyse, aynı yöntemi izleyin. Ailenin bir ferdinin sonra bir diğerinin sonra bütün ailenin acılarını gözden geçirin ve bütün ailenin çektiği acıları inceleyene kadar böyle devam edin. O acıların kendi acılarınız olduğunu düşünün. O grup içinde bir tek kişiyi bile suçlamanın olanaksız olduğunu görün. Şu an ki durumlarından kendilerini kurtarmalarına, olabilecek en sessiz ve gösterişsiz yöntemlerle yardımcı olmanız gerektiğini anlayın.
27)Bağlılıklardan Kopmak
Tam veya yarım lotus durumunda oturun. Nefesinizi izleyin. Yaşamınızın en önemli başarılarını anımsayın ve her birini inceleyin. Yeteneğinizi, erdeminizi, kapasitenizi, başarıya yol açmış olan elverişli şartların bir araya gelmesini inceleyin. Böyle bir asıl nedeni olmak duygusundan kaynaklanan kendini beğenmişliği ve böbürlenmeyi inceleyin. Başarının aslında sizin değil, sizi eriminizin ötesindeki çeşitli şartların birleşmesinin olduğunu görmek için karşılıklı bağımlılığın ışığını bütün meselenin üzerine yansıtın. Bu başarılar için sizin şart olmayacağınızı görün. Ancak bu başarılardan vazgeçebildiğinizde gerçekten özgür olabilirsiniz ve artık onların saldırısına uğramazsınız.
Yaşamınızdaki en acı başarısızlıkları anımsayın ve her birini inceleyin. Yeteneğinizi, erdeminizi, kapasitenizi, başarısızlığa yol açan elverişli şartların olmaması durumunu inceleyin. Başarıyı gerçekleştirememe duygusundan kaynaklanan komplekslerinizi inceleyin. Başarısızlıklarınızın sorumluluğunun sizin yetersizliklerinize değil, elverişli şartların olmamasına bağlanabileceğini görmek için karşılıklı bağımlılığın ışığını meselenin üzerine çevirin. Bu başarısızlıkları yüklenecek gücünüzün olmadığını, bu başarısızlıkların sizin kendiniz olmadığını görün. Onlardan kurtulmaya bakın. Ancak onları bıraktığınızda gerçekten özgür olabilirsiniz ve artık onların saldırısına uğramazsınız.

Kitap farkındalığın mucizesinden alıntıdır

Elimiz Şifa Kaynağı…

1- Baş parmak altı: Bu noktaya basarak tiroit bezinin fonksiyonunu iyileştirebilir, ayrıca öksürük ve nefes sorunlarını çözebilirsiniz.
2- Baş parmak ucu: Bu nokta depresyonu, heyecan ve stresi gidermeye yardımcı olur. Ayrıca, baş parmak ucuna nokta masajı mide, pankreas ve baş ağrılarını iyileştirir.

3- Şehadet (İşaret) parmağı: Eğer böbrek ve idrar kesesi gibi hastalığınız varsa, bu noktaya etkili masaj yapılması tavsiye edilir. Bu yöntemle bel ve kas ağrılarını, mide yanmasını ve diş ağrısını da azaltmak mümkündür. Heyecandan ve ruhsal gerginlikten kurtulmaya yardımcı olur.

4- Orta parmak: Bu nokta karaciğer ve safra kesesinin faaliyetlerinin düzenlemesinde yardımcı olabilir. Eğer kendinizi aciz ve sinirli hissediyorsanız, bu noktayı kullanarak ruh halinizi düzeltebilirsiniz. Buradaki noktaya masaj yapmak görme keskinliği ve kan dolaşımının iyileştirilmesi için faydalıdır, o migreni ve adet ağrılarını da hafifletebilir.

5- Yüzük parmağı: Bu nokta akciğer ve kalın bağırsağın işlevini uyarır, cilt hastalıkları durumunu iyileştirir.
6- Serçe parmağı: Bu noktaya masaj kalp faaliyetine, ince bağırsak sorunlarına, boğaz ağrılarına olumlu etkiliyor. Özellikle panik, endişe ve güvensizlik hissettiğiniz zaman serçe parmağına masaj önerilir.

7- Avuç içi dışı noktası: Bu nokta kan şekerinin seviyesini düzenlemeye yardımcı olabilir.

8- Elin avuç içi merkezi: Elin merkezinde bulunan bu noktaya masaj sindirim sisteminin çalışmasında ihlalleri ortadan kaldırmaya yardımcı olur ve karın ağrılarını azaltır.

9- El avuç içi etli bölümü: Bu nokta endokrin sistemi ve kalp çalışmasından sorumludur….

alıntı

Geri
Üst Alt