Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Olumlu Motivasyon İçeren CÜMLELER {Mucizenin Olumlama Cümleleri}

Neden Her Düşündüğümüz Başımıza Gelir?

Hayatın her anında düşüncelerimizin ne kadar büyük bir güce sahip olduğunu fark ettiğimizde, onları doğru şekilde yönlendirme sorumluluğunun da bizlere ait olduğunu anlarız. Birçok insan, düşündüklerinin başına geldiği düşüncesine kapılabilir. Bu fenomenin arkasında hem psikolojik hem de ruhsal düzeyde karmaşık bir etkileşim bulunmaktadır. Bu yazıda, “Neden her düşündüğümüz başımıza gelir?” sorusunu inceleyecek ve bu olgunun temelinde yatan faktörleri ele alacağız.

1. Düşünce Gücü ve Beynimiz
İnsan beyni, düşüncelerini sürekli olarak işler ve çevresindeki dünyayı anlamlandırmaya çalışır. Bir düşünce, beynin kimyasal ve elektriksel tepkimelerle ilgili bir süreç başlatır. Pozitif ya da negatif olsun, zihnimizdeki her düşünce, duygularımıza ve davranışlarımıza etki eder. Örneğin, bir şey hakkında sürekli endişe etmek, vücudun stres seviyesini yükseltir ve kişiyi o duruma daha fazla çekebilir. Beynin bu şekilde çalışmasının temel nedeni, onun çevresini ve olasılıkları sürekli analiz ederek hayatta kalma içgüdüsünü güçlendirmesidir.

2. Çekim Yasası (Law of Attraction)
Çekim Yasası, popüler bir psikolojik ve spiritüel kavramdır. Bu yasaya göre, insanlar neye odaklanırlarsa, o şeyleri hayatlarına çekebilirler. Kısacası, zihnimizde sürekli olarak belirli bir düşünceyi ve duyguyu barındırdığımızda, evren ya da bilinçaltımız bu düşünceyi gerçeğe dönüştürmek için fırsatlar yaratır. Örneğin, “Başarısız olacağım” düşüncesi, kişiyi adım atmaya korkar hale getirir ve sonuç olarak başarısızlık yaşanır. Buna karşın, “Başarılı olacağım” düşüncesi, kişiyi harekete geçmeye ve fırsatlar aramaya teşvik eder, bu da başarıyı daha olası kılar.

3. Bilinçaltı ve Davranışlarımız
Bilinçaltı, zihin dünyamızın büyük bir kısmını oluşturur ve genellikle düşündüğümüz ve hissettiğimiz şeylere göre şekillenir. Eğer bir kişi sürekli olarak olumsuz düşünceler beslerse, bilinçaltı ona bu olumsuz düşünceleri gerçekleştirecek davranışları sergileyen yollar sunar. Örneğin, sürekli olarak “Başaramam” diye düşünmek, kişinin girişimlerde bulunmaktan kaçınmasına yol açar, bu da sonuç olarak başarısızlıkla sonuçlanır.

Bilinçaltı, bir nevi içsel bir programdır ve kişisel inançlar, korkular ve arzularla şekillenir. Bu nedenle, düşündüğümüz şeylerin bir şekilde hayatımıza girmesi, aslında bilinçaltımızın yönlendirdiği eylemlerle doğrudan ilişkilidir.

4. Zihinsel Filtremiz ve Seçici Algı
Zihinsel filtreleme, insan beyninin dış dünyadaki bilgileri seçici bir şekilde almasıdır. Bu filtreleme, kişisel deneyimler, geçmiş yaşantılar ve duygusal durumlar ile şekillenir. Örneğin, negatif düşünceler besleyen bir kişi, çevresindeki olumsuzlukları daha çok fark eder ve bu durum ona “Her şey kötü gidiyor” hissini verebilir. Oysaki, aynı ortamda pozitif düşünen bir kişi, aynı olumsuz durumu farklı bir bakış açısıyla değerlendirebilir.

Zihinsel filtre, beynin odaklanma eğiliminde olduğu bir mekanizmadır. Bu nedenle, düşüncelerimizdeki sürekli odaklanma noktaları, gözümüze daha fazla görünür hale gelir.

5. Güçlü Duygular ve Etkileri
Düşünceler sadece zihinsel bir süreç değildir, aynı zamanda güçlü duygusal bir bileşen de taşır. Duygular, düşündüğümüz şeylerle doğrudan bağlantılıdır. Bir düşünce, duygusal bir tepkiyi tetikler ve bu da kişiyi o düşünceyi doğrulayan eylemler yapmaya yönlendirir. Örneğin, sürekli korku ve endişe ile yaşayan bir kişi, korku dolu bir durumu daha çabuk fark edebilir ve bu korkularını gerçeğe dönüştürme yolunda daha fazla fırsat yaratabilir.

6. Fiziksel ve Psikolojik Etkiler
Beyin, düşünce ve duygusal süreçleri vücuda yansıtır. Uzun süre olumsuz düşünceler beslemek, fiziksel sağlığı da etkileyebilir. Kronik stres, anksiyete ve depresyon gibi durumlar, bireyin genel sağlığını olumsuz etkileyebilir ve bu durum da kişiyi olumsuz deneyimlere daha yakın hale getirebilir. Beyin ve beden arasındaki bu bağ, “her düşündüğümüz başımıza gelir” düşüncesini daha somut bir hale getirebilir.

Sonuç
Düşüncelerimizin başımıza gelmesinin ardında psikolojik, biyolojik ve duygusal birçok faktör bulunmaktadır. İnsan zihni, çevresindeki dünyayı sürekli olarak analiz eder ve düşünceler, bilinçaltı, inançlar ve duygular ile bu analizler biçimlenir. Çekim Yasası ve zihinsel filtreleme gibi kavramlar, bu sürecin nasıl işlediğini anlamamıza yardımcı olur. Sonuç olarak, olumsuz düşünceler ve duygular, kişinin hayatında olumsuz olayları çekmesine neden olabilirken, pozitif düşünce ve inançlar da bireyi başarı ve mutluluğa yönlendirebilir.

Düşüncelerin gücünü anlamak, hayatı daha bilinçli bir şekilde yaşamanın anahtarıdır. Bu, hem bireysel gelişim hem de genel yaşam kalitesi açısından büyük bir rol oynar. Bu nedenle, düşüncelerimizi dikkatlice seçmek, bizi istediğimiz hayatı yaratma yolunda güçlü bir adım olacaktır.

Olumlamalar (Affirmasyon)
Kullandığımız her bir sözcük, evrene verilmiş bir mesajdır. Çünkü
cümlelerimiz, duygu ve düşüncelerimizin sesle ifade edilmiş biçimidir. Mesela;
her şeyden şikayet eden, hep mutsuz olan insanlara şöyle bir bakın. O kronik
mutsuzların sürekli olumsuz cümleler kullandığını, hep en kötüye
odaklandığını ve başlarına da hep mutsuz olunacak şeyler geldiğini rahatlıkla
görebilirsiniz. Sürekli olarak “ben çok şanssızım, hiçbir zaman şanslı
olamadım, şans bende ne gezer” gibi cümleler kullananların da gerçekten
atılabilecek en kötü zarı attıklarını görürsünüz. Zira onlar evrene bu şekilde
mesaj vermişlerdir . Diğer bir ifadeyle; “ben çok şanssızım” diyerek aslında
evrenden onlara kötü şans getirmelerini istemişlerdir . Farkında olmadan
şanssızlığı kabullenmişlerdir ve en kötü olasılıkla karşılaşmaya içten içe niyet
etmişlerdir . “Şanssızım” demek yerine “ben şanslıyım” dense, oluşan o pozitif
düşünce bilinçaltına yerleşecek. Evrenin de o kişiyi şanslı olarak görmesi
sağlanacaktır . Uzun lafın kısası; olumlama gerçekleşmesi istenen bir şeyin
gerçekleştiğine kalpten inanarak, bilinçaltında o pozitif imgeyi yaratmaktır.
Olumlama cümlesini belirli bir süre boyunca içinizden, alçak ya da yüks ek
sesle kullanmaktır .
Şimdiye kadar olanların üzerine bir perde çekerek, yaşamınızda yeni bir sayfa
açabilirsiniz. Bütün kalbinizle iyi şeyler olacağına inanarak, iyi şeylerin
çevrenizi sarmasını sağlayabilirsiniz.
Meditasyonlar
Meditasyon içsel benliğiniz ile bağlantı kurmaktır . Çoğu kişi bunu ‘Y aradan’ın
sesini duymak’ olarak bile adlandırabilir . İlahi olanın huzur veren sesini
duyabilmek için yaşam kargaşamızdan biraz uzaklaşmak gerekir.

Teşekkür Etmenin Gücü
Arka arkaya üç kez teşekkür ederim demek/yazmak güçlü bir şeydir , çünkü
kelimelerinizi boşa harcamanızı engeller ve böylece minnete yoğunlaşmanızı
arttırır. Üç kez teşekkür ederim demek aynı zamanda sihirli bir formüldür ,

İptal Etmenin Gücü
Olumsuz düşünceler sözel ve görsel olarak aktarılır (zihninizde görüntüler ya
da sözcükler olarak belirirler). Olumsuz sözel düşünceler sizi rahatsız
ettiğinde, onların olumsuz etkisini dönüştürmek için siz de sözcükleri
kullanmalısınız.

Bir kez düşüncelerinize dikkat etmeye başladığınızda, üzerinizde olumsuz
etkiler yapan düşünceleri tanımlayabileceksiniz ve olumsuz sözel bir
düşünceyi zihninize girerken yakaladığınızda her seferinde “iptal, iptal, iptal”
diyerek onu zihninizden uzaklaştırabileceksiniz. Olumsuzluğu, o henüz
zihinsel kattayken durdurarak, onun duyguların düzeyi olan eterik kata doğru
titreşim değiştirmesini, dönüşüm geçirmesini önleyebilirsiniz. O lumsuzluğun
aşağı katlara aktarılmasını önlediğinizde, duygularınızı kurtarmış ve fiziksel
bedeninizi korumuş olursunuz.

Beni incittin çok üzdün, çok kırdın ama şu an biliyorum ki aslında sen de sadece yaralı bir insanmışsın. Elinden gelenin en iyisi sadece bu kadarmış. Anette İnselberg-Her Şey Değişir

Önemli olan düştüysen ayağa kalkmak

Korksan da yola devam etmek.

Ve her şeyin değişeceğine, yoluna gireceğine inanmak.

Her şey değişir-Anette İnselberg

“Bedenimin verdiği mesajları sevgiyle dinliyorum”

BEDEN – Louise Hay
“Bedenimin verdiği mesajları sevgiyle dinliyorum”
Hayatta herşeyin olduğu gibi, beden de içsel düşünce ve inançlarımızın bir aynasıdır. Dinle…mesini bilirsek bedenimiz daima bizimle konuşur. Bedenimizin her hücresi, düşündüğünüz her düşünceye, söylediğiniz her söze karşılık verir.
Sürekli düşündüğünüz ve söylediğiniz şeyler, beden yapınızı, şeklini, sağlığını ve hastalığı oluşturur. Asık görünüşlü bir surata sahip kişi, bu görünüşünü sevecen ve mutlu düşüncelerle oluşturmamıştır. Yaşlı insanların yüz ve bedenleri açık bir biçimde hayat boyu sürdürdükleri düşünce kalıplarını yansıtır. Siz yaşlandığınızda nasıl görüneceksiniz?
Bu bölümde bedende hastalık yaratan Olası Düşünce Kalıplarını ve sağlık yaratmakta kullanacağımız Yeni Düşünce Modellerini ve Olumlu ifadelerini göreceksiniz. Size fikir vermesi açısından bazı yaygın sorunları nasıl yarattığımız konularından da bahsettik.
Her hastalığın zihinsel nedeni herkes için yüzde yüz geçerli değil elbette. Ama hastalığın nedenlerini araştırmaya başladığımız için bir başlangıç noktasını veriyor.
BAŞ, bizi temsil ediyor. Dünyaya gösterdiğimiz şey. Genellikle başımızla tanınırız. Baş bölgesinde bir sorunumuz varsa bu, genellikle “bizde” çok yanlış bir şey olduğu duygusunu taşıdığımız anlamına gelir.
Olumlaması “Barış, sevgi, haz, gevşeme, rahatlık. Hayatın akışına kendimi bırakıyor ve hayatın içinde kolaylıkla gelişiyorum“
SAÇ, dayanıklılığı temsil ediyor. Gergin ve korku dolu olduğumuzda, sıklıkla omuz kaslarında başlayan katılaşma başımızın tepesine, hatta göz çevresine kadar yayılır. Saç, saç kökleriyle beslenir. Kafa derimizde gerginlik olduğunda, sıkılmaktan dolayı saç nefes alamaz. Ölür ve dökülür. Gerginlik sürüyorsa, kafa derisi gevşeyemez. Saç kökleri sıkıştığı için yeni saç büyüyemez ve sonuç; kellik.
Gerginlik güçlü olmamaktır. Gerginlik zayıflıktır. Gerçekten güvenli ve güçlü olmak demek, sakin, dengeli ve huzurlu olabilmektir. Bedenlerimizi daha çok gevşetmeliyiz, baş derimizi de.
Şimdi deneyin. Baş derinize gevşemesini söyleyin ve bir farklılık hissedip hissetmediğinizi gözleyin. Eğer gevşediğini hissediyorsanız bu egzersizi sıkça yapmanızı öneririm.
KULAKLAR, işitme kapasitesini temsil ediyor. Eğer kulaklarınızda sorununuz varsa, genellikle işitmek istemediğiniz bir şeylerin olup bittiği anlamına gelir. Kulak ağrısı işittiğiniz bir şeyden kızgınlık duyduğunuzun göstergesidir.
Kulak ağrıları çocuklarda çok yaygın. Çocuklar, genellikle evlerinde işitmek istemedikleri şeyleri duymak zorunda kalıyorlar. Çoğu ailede çocuğun kızgınlığını ifade etmesine izin verilmez. Çocuk olayları değiştirme gücüne sahip olmamasının tepkisini, kulak ağrısı yaratarak gösterir.
Sağırlık, birlikte yaşamak zorunda olduğunuz bir kişiyi dinlemeye katlanamamanın göstergesidir. Dikkat edin, çiftlerden birinde sağırlık sorunu varsa, diğeri sürekli konuşur, konuşur, konuşur.
Yeni Düşünce Modeli: “Tanrıyı dinliyorum. Hayatın coşkusunu işitiyorum. Hayatın bir parçasıyım. Sevgiyle dinliyorum“
GÖZLER, görme kapasitesini temsil ediyor. Göz sorunları, görmek istemediğimiz bir şeyler olduğu anlamına geliyor. Kendimizle ya da hayatla ilgili; geçmişle, şimdiyle ya da gelecekle ilgili görmek istemediğimiz şeyler.
Bir çok insan gözlük takmaya başlamalarından 1-2 yıl öncesine dönüp görmek istemedikleri şeylerle yüz yüze gelmeyi kabul ettiklerinde, gözlerinde gözlük takmalarına gerek kalmayacak kadar iyileşme görüldü.
Şu anda olanları görmezden mi geliyorsunuz? Ne ile yüzleşmek istemiyorsunuz? Şu andan mı, yoksa gelecekten mi korkuyorsunuz? Eğer gerçekleri net bir şekilde görebilseydiniz, şu anda görmediğiniz neleri görüyor olacaktınız? Kendinize ne yaptığınızı görebiliyor musunuz?
Bakın, kendimize sormamız gereken ilginç sorular var, değil mi?
Yeni Düşünce Modeli: “Özgürüm. Özgürce ileriye doğru bakıyorum. Çünkü hayat sonsuzdur ve mutluluklarla doludur. Sevecen gözlerle bakıyorum. Kimse bana asla zarar veremez“
BAŞ AĞRILARI, kendimizi yanlış, geçersiz, değersiz görmekten kaynaklanıyor. Bir daha başınız ağrıdığında, kendinizi hangi konuda hatalı bularak yargıladığınıza dikkat edin. Kendinizi affedin. Baş ağrınızın geçtiğini göreceksiniz.
BOĞAZ, “istediğimiz şeyi söyleyebilme” ve “kendimizi ifade etme” yeteneğini temsil ediyor. Boğazla ilgili sorunlar, bunları yapmaktan korkmak, hakkımızı aramaktan çekinmek, “ben buyum” demek cesaretini gösterememekten kaynaklanıyor.
Kızgınlık, boğaz ağrılarının sebebidir. Eğer soğuk algınlığı da varsa zihinsel karışıklık yaşıyoruz demektir. LARENJİT, konuşamayacak kadar öfkeli olmak demek.
Boğaz ayrıca bedendeki yaratıcı akışı da temsil ediyor. Yaratıcılığımızı ifade ettiğimiz bu bölgede, yaratıcılığımız engellendiğinde, boğazla ilgili sorunlarımız olur. Hepimiz tüm hayatlarını başkaları için yaşayan bir çok insan tanıyoruz. Kendi istediklerini hiç yapamayan, sürekli anne-baba-eş-sevgili-patronların istekleri ve beklentileri doğrultusunda yaşayan ne çok insan var. BADEMCİK ve TİROİD sorunları, kendi isteklerinizi gerçekleştirememekten kaynaklanan, engellenmiş yaratıcılığın sonucu oluyor.
Boğazdaki enerji merkezi, yani beşinci çakra, bedende değişimin olduğu yerdir. Değişime karşı koyduğumuzda, değişimin tam ortasında ya da değişmeye çalıştığımızda, genellikle boğazımızda etkinlik artar. Öksürdüğümüzde ya da biri öksürdüğünde dikkat edin. Ne konuşuluyordu? Neye tepki gösteriyoruz? Direnç ve inatçılık mı, yoksa değişim süreci içinde miyiz? Grup çalışmalarımda öksürmeyi, kendini keşfetmede bir araç olarak kullanırım. Birisi öksürdüğünde, elini boğazına götürmesini ve yüksek sesle “Değişmeye Hazırım” ya da “Değişiyorum” demesini söylerim.
Yeni Düşünce Modeli: “Düşüncelerimi, hissettiklerimi, isteklerimi rahatlıkla ve özgürce dile getirebiliyorum. Yaratıcıyım. Sevgiyle konuşuyorum“
KOLLAR, hayat deneyimlerini kucaklama kapasitesini ve yeteneğini simgeler. Kolların dirsekten yukarısı kapasitemizle, dirsek altı bölümü yeteneklerimizle ilgilidir. Duygu birikintilerimizi eklem yerlerinde depolarız ve dirsekler yön değiştirmede esnekliğimizi simgeler. Hayatınıza yeni bir yön verme konusunda esnek misiniz? yoksa eski duygu birikimleriniz sizi aynı noktada mı tutuyor?
ELLER, yakalar, tutar, kavrar. Bir şeylerin parmaklarımızın arasından akıp gitmesine izin veririz. Bazen gerektiğinden fazla tutarız. Açık elli, sıkı elli, el becerili, yumruk sıkan, yumuşak elli oluruz. Elden veririz, el veririz, elde edemeyiz, elinin hakkını veririz. El ele veririz, avucumuzun içine alırız, elimizden gelmez. Eli maşalıdır, eli uğurlu gelir veya ele avuca sığmaz.
Eller yumuşak olabilir veya parmak boğumları çok fazla evhamlı ya da katı düşünceli olmaktan dolayı sert ve yumru yumru olabilir. Elleri sıkmak korkudan kaynakların; kaybetme korkusu, asla yetmeyeceği korkusu, bırakırsan gider korkusu.
Bir ilişkiye sıkı sıkıya yapışmak, eşin arkaya bakmadan kaçmasına yol açar. Sıkılmış yumruklar yeni bir şeyi tutamazlar. Elleri bileklerden rahatça sallamak, insana rahatlık ve açıklık duygusu verir. Size ait olan şey, sizden alınamaz. Rahat olun.
Yeni Düşünce Modeli : “Tüm düşüncelere sevgiyle ve kolaylıkla uyum sağlıyorum”
SIRT, destek sistemimizi temsil eder. Sırt sorunları genellikle yeterince destek görmediğimizin ifadesidir. Sıklıkla bizi işimizin, ailemizin, eşimizin desteklediğini düşünürüz. Gerçekte, tümüyle Evren ve Hayatın kendisi tarafından destekleniyoruz.
Üst sırt ağrıları, duygusal destek yoksunluğunun hissedilişidir. Kocam-karım-sevgilim-arkadaşım-patronum beni anlamıyor ve desteklemiyor.
Orta kısım suçluluk duygusuyla ilgili. Geçmişimizde arkamızda kalan bir şey. Arkanızda ne bıraktığınızı görmekten mi korkuyorsunuz ya da arkada bıraktığınız bir şeyi mi gizliyorsunuz? Sırtınızdan hançerlenmiş gibi mi hissediyorsunuz? Gerçekten “bitip tükendiğinizi” mi hissediyorsunuz? Ekonomik sorunlarınızla bir çıkmaz içindesiniz? Ya da ekonomik endişeleriniz çok mu fazla? Bu durumda, alt sırt bölgenizde sorunlarınız olacaktır. Parasızlık ya da parasal korku bunu yaratacaktır. Miktarın hiç önemi yoktur.
Çoğumuz hayatımızda en önemli şeyin para olduğunu düşünürüz. Onsuz yaşanamaz. Bu doğru değildir. Paradan çok daha önemli, onsuz yaşayamayacağımız bir şey var. O nedir? Nefesimiz.
Nefesimiz hayattaki en değerli şey. Ama nefes verdiğimizde, bir sonraki nefesi almak için havanın orada olacağından zerre kadar şüphe etmeyiz. Bir nefes daha alamazsak, üç dakika dayanamayız. Bizi yaratan GÜÇ, hayatımız boyunca yetecek nefesi bize verdiğine göre, neden tüm diğer ihtiyaçlarımızın da karşılanacağına güvenemiyoruz?
Yeni Düşünce Modeli: “Hayat beni destekliyor. Evrene güveniyorum. Sevgi ve güveni özgürce veriyorum“
MİDE, tüm yeni düşünce ve deneyimlerimizi hazmeder. Mideniz neyi alıyor, neyi almıyor? Hazmedemediğimiz şey ne? Mide sorunları, yeniliklere kolaylıkla adapte olamadığımızın göstergesi. Korkuyoruz.
Çoğumuz uçakla yolculuğun yaygınlaşmaya başladığı ilk dönemleri hatırlıyordur. Kocaman metal bir kuşun içine girip, güvenli bir şekilde yolculuk edeceğimizi düşünmek oldukça zordu. Her koltukta kusma torbaları vardı ve çoğumuz torbaları kullanıyorduk. Şimdi aradan geçen yıllardan sonra torbalar hala var. Ama çok ender kullanılıyorlar. Uçma fikrini hazmettik artık.
Yeni Düşünce Modeli: “Yeni düşünceleri kolaylıkla özümlüyorum. Hayat benimle uyum içinde. Hiçbir şey bana rahatsızlık veremez. Dinginim“
BACAKLARIMIZ, hayatta bizi ileriye doğru götürüyor. Bacaklardaki sorunlar, öne adım atma korkusu ya da bir yolda ilerlemekteki kararsızlığımızın göstergesi. Ayaklarımızla koşarız, ayağımız geri geri gider, ayağımız sürünür. Bir şeyleri yapmak istemediğimiz zamanlar, bacaklarımızda küçük sorunlar yaratırız. VARİS DAMARLARI nefret ettiğimiz bir yerde veya iş de olduğumuzu gösterir. Damarlar zevki taşıma yeteneklerini kaybederler. Siz istediğiniz doğrultu da mı ilerliyorsunuz?
AYAKLARIMIZ, kendimiz ve hayat hakkındaki anlayışımızla ilgilidir. Geçmişle, şimdiyle ve gelecekle. Çoğu yaşlı insan yürümekte zorluk çeker. Hayat anlayışları geçerliliğini yitirmiştir ve gidecek bir yerleri kalmamış gibidir. Küçük çocukların hoplayıp, zıplayıp, dans eden ayakları vardır. Yaşlı insanlar hareket etmekten korkarcasına durdukları yerde bile sallanırlar.
Yeni Düşünce Modeli: “Gerçek benim desteğim. İleriye doğru zevkle adım atıyorum. Spiritüel anlayışa sahibim“
CİLDİMİZ, bireyselliğimizin ifadesidir. Cilt sorunları genellikle bireyselliğimizin bir şekilde tehdit edilmesinden kaynaklanır. Başkalarının üzerimizde gücü olduğu duygusuna kapılırız. Cilt sorunlarından kurtulmanın en iyi yollarından biri, günde yüzlerce defa “kendimi onaylıyorum” demektir. Gücünüze tekrar sahip çıkın.
Yeni Düşünce Modeli: “Olumlu yollarla dikkat çekiyorum. Güvenliyim. Kimse bireyselliğimi tehdit edemez. Huzurluyum. Dünya güvenli ve dostça. Tüm kızgınlık ve öfkelerimden kendimi özgür kılıyorum. İhtiyacım olan şeyler bir şekilde karşılanacaktır. Suçluluk duymadan iyi olan her şeyi kabul ediyorum. Küçük mutluluklardan yararlanmasını biliyorum“
KAZALAR, kaza değildir. Her şeyi olduğu gibi kazaları da biz yaratırız. Tabii ki, “bir kaza geçirmek istiyorum” demeyiz. Ama düşünce kalıplarımızla kazaları kendimize çekeriz. Bazıları “sakardır”, kazalar her yerde onları bulur, bazılarının ise hayat boyu başlarına birşey gelmez.
Kazalar kızgınlık ifadesidir. Birikmiş öfkedir. Kazalar ayrıca otoriteye karşı çıkma arzusudur. O kadar kızarız ki birisine vurmak isteriz, ama birisi bize vurur (çarpar). Kendimize kızdığımızda, suçluluk duyduğumuzda, kendimizi cezalandırma ihtiyacı duyduğumuzda , kaza bu işlevi görür.
Kazada bizim hiç suçumuz yokmuş gibi görünebilir, kaderin talihsiz bir kurbanıyızdır. Kaza, başkalarından ilgi ve şefkat görmemizi sağlar. Birileri bize bakar, yaralarımızı iyileştirir. Bazen yatakta uzun süre istirahat etmek zorunda kalırız. Ve ağrılarımız olur. Ağrılarımızın bedenimizde oluştuğu yerler, hayatımızın hangi alanında kendimizi suçlu hissettiğimiz konusunda bize ipucu verir. Bedensel hasarın boyutu, ne kadar ağır cezalandırılmak istediğimizi ve mahkumiyetimizin süresini gösterir.
ASTIM, Kendin için nefes almayı hak etmeme duygusu. Astımlı çocuklar aşırı duyarlılığa sahip oluyorlar. Çevrelerinde tüm olan bitenlerden kendilerini sorumlu hissediyor ve suçluluk duyuyorlar. Kendilerini “değersiz” ve bu yüzden de suçlu hissederek, kendilerini cezalandırma ihtiyacındalar. Coğrafı değişiklikler bazen astım için yararlı oluyor, özellikle aileden uzaktaysa.
Genellikle astımlı çocuklar büyüdükçe hastalıklarını “yeniyorlar”. Yani ev ortamından okula giderek, evlenerek ya da yanlız yaşamaya başladıklarında, hastalık geçiyor. Ama hayatlarının bir döneminde, çocukluk dönemlerini hatırlatan bir deneyim yaşarlarsa bir astım nöbetine yakalanıyorlar. Böyle bir durumda, tepki gösterdikleri şey, o anda olanlar değil, çocukluklarında yaşadıkları bir şeyle duygu bağlantısı kurmaları oluyor.
YARALAR, YANIKLAR, KESİKLER, ATEŞLENME, ŞİŞME, KABARMA, KAŞINMA kızgınlığın bedendeki ifadesi oluyor. Ne kadar bastırmaya çalışırsak çalışalım, kızgınlık ifade edilmenin bir yolunu bulur. Birikmiş öfke patlamaması için içimizden çıkmalıdır. Öfkemizle dünyamıza zarar vereceğimizden korkarız. Ama kızgınlık kolaylıkla “şu konuda kızgınlık duyuyorum” diye ifade edilebilir. Tabii bu sözleri patronumuza her zaman söyleyemeyiz ama yastığı yumruklayabilir, arabada avazımız çıktığı kadar bağırabilir veya tenis oynayabiliriz. Bunlar, kızgınlığı fiziksel olarak ifade etmenin zararsız yollarıdır.
Spiritüel insanlar genellikle kızmamaları gerektiğini sanırlar. Evet hepimiz duygularımız için başkalarını suçlamayacağımız noktaya gelmeye çalışıyoruz. Ama o noktaya erişinceye kadar, an içinde ne hissettiğimizi olduğu gibi kabul etmek daha sağlıklı.
ŞİŞMANLIK, Korunma ihtiyacını temsil eder. İncinmelerden, eleştiriden, tacizden, cinsel sömürüden korunmaya ihtiyaç duyarız. Yani genelde hayattan ya da bazı konulardan korkarız. Siz seçiminizi yapın.
Ben şişman bir insan değilim. Ama yıllar boyu, kendimi güvende hissetmediğim dönemlerde birkaç kilo aldığımı farkettim. Tehlike gittiğinde, kilolar da kendiliğinden gidiyordu. Kilolarla savaşmak zaman ve enerji ziyanıdır. Rejimi bıraktığınız anda kilolar tekrar geri geliyor. Kendinizi sevmek ve onaylamak, yaşam sürecine güvenmek, aklınızın gücünü bilmekten gelen güvencede olma duygusu, bence en iyi rejim. Olumlu düşünenlerin rejimini yapın, kilolarınız kendiliğinden kaybolacaktır.
Birçok anne, baba sorun ne olursa olsun, bebeğin ağzına yiyeceği dayıyor. Bu bebekler büyüdüklerinde bir sorunları olduğu zaman “ne istediğimi bilmiyorum” diyerek buzdolabının kapısını açıyor.
AĞRI, Her türlüsü bir suçluluk duygusunun belirtisi. Suçluluk duygusu daima ceza arar, ceza da ağrıyı yaratır. Kronik ağrılar, kronik suçluluk duygusundan kaynaklanır. Bu duygular o kadar derinlere gömülmüştür ki, çoğunlukla farkında bile olmayız. Suçluluk duymak, tümüyle faydasız bir duygu. Ne kimsenin kendisini daha iyi hissetmesini sağlar, ne de durumu değiştirir.
KASILMA, TUTULMA, Zihindeki tutukluğun ifadesi. Korku, bildiğimiz eski yollara yapışıp kalmamıza neden oluyor, esnek olmakta zorlanıyoruz. Eğer birşeyi yapmanın sadece “tek yolu” olduğuna inanıyorsak, genellikle bir yerimiz tutulur. Daima başka yollarda vardır.
Beden ile ilgili çalışabileceğiniz bir olumlama
Hayatın sonsuzluğunda, bulunduğum noktada her şey mükemmel, bütün ve tam.
Bedenime iyi bir arkadaşım olarak bakıyorum.
Bedenimin her hücresi kutsal zekaya sahip.
Bana ne söylediğini dinliyor ve önerilerinin geçerli olduğunu biliyorum.
Daima güvendeyim ve tanrısal olarak korunuyor ve yönlendiriliyorum.
Sağlıklı ve özgür olmayı seçiyorum.
Dünyamda herşey iyi ve güzel.
Düşünce Gücüyle Tedavi / Louise Hay

Kendimi Seviyorum Çünkü Değerliyim
Kendine Değer Vermen İçin Bazı İpuçları :

Değerli olup olmadığınızı kendinizi diğer insanlarla kıyaslayarak anlayamazsınız.

Siz elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

Bazen elimizden gelenin en iyisini de yapsak bazı şeyler yolunda gitmeyebilir, bunun farkında olmamız bizi güçlü kılar.

Başardığınız her şey için kendinizi tebrik edin.

Attığınız her adımın sizin gücünüz olduğunu unutmayın.

İlerleme kaydettiğiniz her süreç için kendinize teşekkür edin.

Mutlu olmanız konusunda sizi motive eden şeyi bulun ve bu yönde kendinizi nasıl geliştirebileceğinizi düşünün.

“Ne yaparsam mutlu olurum?” sorusunu sorun kendinize.

Gezip eğlenmeyi mi seviyorsunuz yoksa okuyup bilgilenmeyi mi?

Unutmayın tüm bunlar bir seçenek.

Önemli olan şey sizi hangi seçenek tatmin ediyor.

Her zaman yapmak istediğiniz hedefleriniz olsun.

Hedeflerinizi gerçekleştirmek için adım atın.

Aktif olmak psikolojik olarak size çok iyi gelecektir.

Yapılan araştırmalara göre aktif bir beyin mutluluğun en büyük kaynağı.

Hayatı anlamlandırma noktasında pozitif olun.

Sizi mutsuz eden cümleleri daha güzel cümlelerle değiştirin.

Düşüncelerinizin duygularınızı etkileyeceğini unutmayın.

Güzel düşünceler güzel duyguları yansıtır.

Kişisel bakımınıza önem verin.

Sağlıklı beslenin, iyi uyku çekin ve kendinizle vakit geçirin.

Kendinizi olmak istediğiniz gibi hayal edin.

“Gelecekte ne olmak istiyorum?” sorusunu sorun.

Kendinizi olduğunuz gibi kabul edin.

Kendinize karşı dürüst olun ve kendinize haksızlık etmeyin.

Kendinize zaman ayırın.

Günlük hayatın telaşından uzaklaşıp kendinize ne kadar vakit ayırıyorsunuz?

Bu soru üzerine düşünün.

Günün birkaç saatini kendinize ayırıp kendinizle vakit geçirmeyi deneyin.

Bu şekilde kendinizi keşfedebilir ve ruhunuzu tazeleyebilirsiniz.

Böylece doğru kararlar vermeniz kolaylaşacaktır.

Başarılarınızı kendinize hatırlatın.

Kendisine Değer Veren İnsanların Belli Başlı Davranışları Şunlardır:

Günde bir saat de olsa kendisiyle ilgilenir.

Sevdiği aktivitelerle uğraşır, kişisel bakımını yapar.

Başkalarıyla kıyaslamaz hayatını.

Olduğu gibi kabul eder.

Dünyaya gerçekçi bir bakış açısıyla bakarlar.

Başkalarını olduğu gibi kabul ederler.

Başkalarına karşı önyargıları yoktur.

Yaşamlarındaki problemleri çözme odaklıdırlar.

Kendisini takdir eder ve kendisine saygı gösterir.

Sevgi doludurlar.

“Hayır” demekten korkmazlar.

İstemedikleri hiçbir şeyi yapmak zorunda hissetmezler kendilerini.

Kendi istek ve ihtiyaçlarını başkalarıyla paylaşmaktan çekinmezler.

Başkalarının istek ve ihtiyaçlarına saygı duyarlar.

Başkalarıyla iletişim kurmaktan çekinmezler.

Olumlu veya olumsuz her türlü duyguyu kabul ederler ve bu duygulara uyum sağlamaya çalışırlar.

Sürekli olarak bir başkasını memnun etmeye çalışmazlar.

Kendi fikirlerine değer verirler ve bunu başkalarıyla paylaşmaktan çekinmezler.

Yeni şeyleri denemekten ve risk almaktan çekinmezler.

Kendime Not:

Başkalarını memnun etmek senin görevin değil.

“Hayır” demekten korkma.

Yanlış olduğunu düşündüğün şeyi yapmak zorunda değilsin.

Duygularına güven ve sana iyi gelen şeyi yap.

Tüm emeklerim için kendime minnettarım.

Kendimi seviyorum çünkü değerliyim.

Mükemmel olmak zorunda değilim.

Kendimi tüm hatalarımla kabul ediyorum.

Beni ben yapan her şeyi önemsiyorum.

ARKADAŞLAR BU MUHTEŞEM OLUMLAMALARI HEP BİRLİKTE HER GÜN KALBEN, RUHEN HİSSEDEREK SÖYLEYELİM. SEVGİ BU HAYATIN ŞİFRESİDİR...

❤️VARLIĞIMIN EN DERİN MERKEZİNDE SONSUZ SEVGİ VARDIR❤️

☀️Varlığımın en derin merkezinde sonsuz SEVGİ vardır..Şimdi bu sevginin su yüzüne çıkmasına izin veriyorum..SEVGİ yüreğimi, bedenimi, düşüncelerimi, zihnimi, bilincimi, tüm varlığımı doldurup benden dört bir yana yansıyor ve çoğalarak bana geri dönüyor..Ne kadar çok seversem o kadar çok seviliyorum.. Sevgi deposu asla tükenmez...

☀️Sevgiyle yaşamak kendimi iyi hissetmemi sağlıyor.. Bu aynı zamanda benim iç dünyamın neşesinin ifadesidir de..

☀️Kendimi seviyorum; dolayısıyla bedenimle sevgiyle ilgileniyorum.. Bedenimi sevgiyle besliyor, giydiriyorum..Bedenim de bana sağlık ve enerji sağlayarak yaptıklarımın karşılığını veriyor..

☀️Evimin çok rahat olmasını tüm gereksinimlerime yanıt vermesini sağlıyorum.. Odaları sevgiyle doldurduğum için, içeri kim girerse girsin, ben dahil anında bu sevgiyi hissediyor...

☀️Kendimi seviyorum; dolayısıyla zevk aldığım bir işte çalışıyorum..İşimde yaratıcı yeteneklerimi kullanıyor, beni seven ve benim de sevdiğim kişilerle birlikte çalışıyorum..

☀️Kendimi seviyorum; dolayısıyla herkese karşı sevgiyle yaklaşıyorum, sevgi dolu davranıyorum.. Çünkü verdiğim tüm sevginin çoğalarak bana geri döneceğini biliyorum…

☀️Dünyama yalnızca sevgi dolu insanları alıyorum, onların benim bir yansımam olduklarını biliyorum..

☀️Kendimi seviyorum; dolayısıyla Ben değerliyim.. Ben önemliyim..

☀️Evrenin sevilen bir çocuğu olduğum, evren benimle sonsuza dek ilgileneceği için.. Geleceğimin Parlak, Neşe ve Mutluluk dolu ve Güvenli olacağını biliyorum...

❤️LOUISE SE L.HAY❤️

Bugün “PARA VE BOLLUK” enerjisini kendinize çekmek için sizlere MANİFEST cümleleri hazırladım. Bu cümleleri düzenli olarak tekrar etmelisiniz. Buradaki en önemli püf noktası cümlelere yürekten inanmanız. Çünkü sizin inanmadığınızı evren size teslim etmez. ????

? “Para hayatıma kolayca ve zahmetsizce akar.”
? “Maddi bereketim her gün artarak katlanıyor.”
? ”Evrendeki sınırsız zenginliğe sahibim.”
? “Hak ettiğim zenginliği çekiyorum ve kabul ediyorum.”
? “Para benim için bir amaç değil bir araçtır.”
? “Maddi refah içindeyim, bolluk bereket bana doğal gelir.”
? “Kendi değerimin farkındayım. Ben kendime değer verdikçe paramın akışı artıyor.”
? “Para, yapmayı sevdiğim şeyleri gerçekleştirmem için bana hizmet ediyor.”
? “ Para kazanmak ve biriktirmek benim doğamda var.”
? “Her yatırımım bana daha büyük kazançlarla geri dönüyor.”
? “Yorulmadan para kazanıyorum, çünkü para beni seviyor.”

ŞİMDİ ŞU ANDA BÜTÜN NİYETLERİMİ AKTİFLEŞTİRDİM. ALDIM KABUL ETTİM
??????

PARA OLUMLAMALARI

BOLLUK BEREKET VE ZENGİNLİĞİ HAKETMEYE DAİR SABAH VE AKŞAM 21 gün boyunca söyleyebileceğiniz bilinçaltı olumlama cümleleri bir kağıda yazın sabah ve akşam 1 kez okuyabilirsiniz.

? YARADAN BENİ VE SEVDİKLERİMİ DAİMA KORUR. SAHİP OLDUĞUM HERŞEY KORUNUR. KENDİ MERKEZİMDE SAKİN VE DENGELİYİM.
BOLLUK VE BEREKETİM ARTTIKÇA ÖZDEĞERİM VE ÖZGÜVENİM ARTIYOR,HUZURUM VE SEVİNCİM ARTIYOR. İLİŞKİLERİM DAHA DA GÜZELLEŞİYOR DAHA ÇOK SEVİLİYOR VE ONAYLANIYORUM.

? ZENGİNLİĞİ HAKEDİYORUM. ZENGİNLİĞİN GETİRECEĞİ TÜM GÜZELLİKLERE LAYIĞIM.
ZENGİNİM VE HER GEÇEN GÜN DAHA DA ZENGİNLEŞİYORUM. PARAM ARTTIKÇA İLİŞKİLERİM DAHA DA GÜZELLEŞİYOR. DAHA ÇOK BİLİNÇLENİYOR,SEVİLİYOR VE ONAYLANIYORUM.
BEN HER HALİMLE DEĞERLİYİM VE SEVİLİRİM.

? BEN DÜŞÜNDÜĞÜMDEN ÇOK DAHA FAZLASIYIM
DÜNYANIN TÜM GÜCÜ VE KUVVETİ BENİM İÇİMDEDİR.
ARZULARIMI MADDİ BOYUTA DÖNÜŞTÜREN BU GÜÇLE BİR BÜTÜNÜM.
ŞİMDİ ŞU ANDA HAYAL EDEBİLDİĞİMDEN DAHA FAZLA MUTLULUK ,HUZUR VE PARANIN HAYATIMA GİRMESİNE İZİN VERİYORUM
ŞİMDİ ŞU ANDA ZENGİNLİK ENERJİSİNİN BANA HİZMET ETMESİNE İZİN VERİYORUM
ÇÜNKÜ BEN ONU ÇOKTAN HAKETTİM.

? BEN DEĞERLİYİM. PARAYI SEVİYOR VE HAYATIMA AKMASINA İZİN VERİYORUM. BOLLUK VE ZENGİNLİK İÇİNDE YAŞAMAYI HAK EDİYORUM...

Sevgiyle Kalın ?

Bilinçaltın Diyor Ki: Dile Benden Ne Dilersen!!

✨ Şimdi derin bir nefes al ve gözlerini kapat. İçinden en büyük dileğini geçir ve bilinçaltına fısılda. Çünkü o seni her an dinliyor.

Bilinçaltın, senin en güçlü mıknatısın! Ne verirsen, ne söylersen, neye inanırsan onu alıp büyütür ve sana geri yansıtır. Aynı Alaaddin’in sihirli lambası gibi… ?

Peki, bilinçaltına bugüne kadar neler söyledin?
“Hayat çok zor.” dedin mi? O zaman sana zor deneyimler sundu.
“Para kazanmak emek ister.” dedin mi? O yüzden parayı hep zor kazandın.
“Ben şanssızım.” dedin mi? O yüzden fırsatlar hep başkalarına gitti.

Şimdi bunu değiştirme zamanı! Çünkü bilinçaltın her an senden komut alıyor.

? Bugün ona şu güçlü mesajları gönder:
? “Bolluk ve bereket bana kolayca akıyor.”
❤️ “Sevilmeye ve mutlu bir ilişkiye layığım.”
? “Hayalini kurduğum hayatı yaşıyorum”
? “Başarı ve fırsatlar beni buluyor.”

Finansal Hayatınızı Olumlu Yönde Etkileyecek Olumlamalar

Belirli kelimeleri dinlemenin finansal hayatınızı olumlu yönde etkileyebileceğini biliyor muydunuz? Zihniyetinizde bir değişim başlatma ve nihayetinde finansal koşullarınızı dönüştürme potansiyeline sahiptir. Günlük olarak parayla ilgili olumlamalar yapmak, zenginlik algınızı yeniden şekillendirebilir. Sadece 21 gün içinde, yeni geliştirdiğiniz zihniyet hayatınızda tezahür etmeye başlayacak ve somut değişiklikler ortaya çıkacaktır. Her gün birkaç dakikanızı ayırarak, sessiz bir ortamda bu videoyu izleyin ve olumlamaların yankılanmasına izin verin.

Onlara inanın, tutarlı uygulama zihninize taze olumlu düşünceler aşılayacak ve parayla ilgili eski olumsuz kavramları bolluk zihniyetiyle değiştirecektir. Bu rutin, yenilikçi para kazanma fikirlerini ateşleyecek ve fırsatları fark etmenizi sağlayacaktır. Finansal hedeflerinize ulaşmaya ve zenginlik konusunda farklı bir bakış açısı benimsemeye hazırsanız, bu video tam size göre!

Ben olumlamaların gücünden yararlanarak bu güçlü seriyi 21 gün boyunca uygulayarak, kalıcı finansal özgürlüğün anahtarını ortaya çıkaracağım. İşte başlamanız için bazı olumlamalar:

Bolluk ve Zenginlik Olumlamaları:

Hem beklenen hem de beklenmeyen kaynaklardan gelen yeni gelir fırsatlarına açık ve anlayışlıyım.

Bu olumlamaları söylemek, finansal bolluğu tezahür ettirmem için bana güç veriyor.

Ben bir para mıknatısıyım; zahmetsizce zenginlik ve refahı günlük hayatıma çekiyorum.

Hayatı kendi şartlarımla yaşamak için finansal olarak özgürüm.

Etrafımdaki sonsuz para dolaşımı için minnettarım.

Bolluk enerjisi ve bilinciyle hizalanıyorum.

Para bana mucizevi yollarla zahmetsizce akıyor ve beni finansal olarak istikrarlı ve güvenli kılıyor.

Bolluk ve Fırsatlar:

Zahmetsizce zenginlik ve refahı hayatıma çekiyorum.

Finansal özgürlük, hayatı kendi şartlarımda yaşamamı sağlıyor.

Hem beklenen hem de beklenmeyen yollarla sürekli olarak bolluk çekiyorum.

Elde ettiğim çeşitli gelir akışları için şükran duyuyorum ve refah için yeni fırsatlara açık kalıyorum.

Tezahürler zamanlamasına güvenirken sabır bana rehberlik ediyor ve evren bolluğu çekmemde beni destekliyor.

Refah enerjisi ve bilinciyle uyumlu olarak, ihtiyacım olan her şeye sahip olduğum bilgisinde güvenlik buluyorum.

Zenginlik ve Refah:

Finansal özgürlüğün güçlü bir yaratıcısı olarak, ilham verici eylem ve olumlu düşünce yoluyla bolluğu tezahür ettiriyorum.

Evren zenginlik ve refahı çekmemde beni sürekli destekliyor ve yeteneklerimle uyumlu kazançlı fırsatları keşfetmem yol açıyor.

Birden fazla pasif gelir akışı, finansal refahımız kimliğimi onaylıyor.

Finansal özgürlük sayesinde finansal hedeflerime ve hayallerime ulaşmak için sınırsız potansiyelim farkına varıyorum.

Sürekli Yenilik ve Bolluk:

Neşe ve tatmin getiren yeni gelir fırsatlarını kendime çekerek finansal gerçekliğimi bilinçli bir şekilde yaratıyorum.

İçimdeki ve etrafımdaki zenginlik için minnettarım.

Evren birden fazla gelir akışı yoluyla bolluğu tezahür ettirmem için beni sürekli olarak destekliyor.

Ben bir para mıknatısıyım; zenginliği doğal olarak çekiyorum.

Finansal özgürlük tutkularım peşinden gitmemi sağlıyor ve hayallerime ulaşmak için sınırsız potansiyelim farkındayım.

Bu olumlamalarla birlikte, 21 gün boyunca uygulamanız, finansal hayatınızda olumlu değişiklikler yaratacaktır. Unutmayın, bilinçaltınızın yeni inançları içselleştirmesi 21 gün sürecektir. Bu süre boyunca, geceleri uyumadan önce olumlamaları dinleyerek zihninizin bu yeni inançlarla şekillenmesine yardımcı olabilirsiniz.

Mucizeleri Hayatıma Çekiyorum | Zenginlik İçin Güçlü Olumlamalar | Bilinçaltı Olumlama Cümleleri

Bugün, hayatın bana sunduğu tüm güzelliklere kalbim açık. Bereket ve bolluğun yollarımı aydınlatmasına izin veriyorum. Her an, hayatımın mucizelerle dolduğunu hissediyorum. Minnettar oldukça daha fazlasını hayatıma çekiyorum. Evrenin bana sunduğu iyiliklere yürekten teşekkür ediyorum. Bugün, tüm hedeflerime kolaylıkla ulaşmaya hazırım.

Sevgi, bolluk ve huzur bugün de benimle birlikte. Her yeni gün, sınırsız fırsatlar getiriyor. Kalbim sevgiyle dolu, mucizelerle çevriliyim. Hayatın bana fısıldadığı güzellikleri duyuyorum. Bugün, bolluğun bana kolayca akmasına izin veriyorum. Şükrettikçe içimdeki huzur ve mutluluk büyüyor. Bugünüm, mucizelerin ve mutluluğun günü olmaya hazır.

Bereketli bir yaşam için her şeyin yerli yerinde olduğunu biliyorum. Kalbim, şükürle her gün daha da zenginleşiyor. Evrenin sevgisiyle doluyum, tüm dileklerim gerçeğe dönüşüyor. Bolluk, huzur ve mutluluk kapımı çalıyor, açıyorum. Her şey olması gerektiği gibi akıyor ve beni mutlu ediyor. Hayatın bana sunduğu her şey için minnettarım.

Bugün, hayallerimin kolayca gerçekleştiği bir gün. Evrenin desteğiyle tüm arzularım kolayca gerçek oluyor. Şükür duygusu, her şeyin daha güzel olmasını sağlıyor. Hayatımda sevgi, bolluk ve mutluluğa yer açıyorum. Minnettar oldukça evrenin kapıları bana ardına kadar açılıyor. Bugün, içimden taşan huzur ve sevgiyle dolu bir gün.

Her nefesimde mucizelere bir adım daha yaklaşıyorum. Bolluk ve bereket, her an hayatımı sarmalıyor. Hayatımın her köşesinde şükredecek şeyler görüyorum. Kalbimdeki sevgi büyüdükçe mucizeler beni buluyor. Bugün, her anımda huzur ve mutluluk hissetmeye niyetliyim. Bereket ve mutluluk, hayatıma kolayca akıyor.

Hayatın her anında güzellikleri bulmaya hazırım. Şükrettikçe mucizeler beni buluyor ve büyülüyor. Evrenin bana sunduğu bolluğa kucak açıyorum. Bugün, sevgi ve huzur dolu bir gün geçireceğimi biliyorum. Bugün, hayatın bana sunduğu tüm güzelliklere kalbim açık. Bereket ve bolluğun yollarımı aydınlatmasına izin veriyorum.

Her an, hayatımın mucizelerle dolduğunu hissediyorum. Minnettar oldukça daha fazlasını hayatıma çekiyorum. Evrenin bana sunduğu iyiliklere yürekten teşekkür ediyorum. Bugün, tüm hedeflerime kolaylıkla ulaşmaya hazırım. Sevgi, bolluk ve huzur bugün de benimle birlikte. Her yeni gün, benim için sınırsız fırsatlar getiriyor.

Kalbim sevgiyle dolu, mucizelerle çevriliyim. Hayatın bana fısıldadığı güzellikleri duyuyorum. Bugün, bolluğun bana kolayca akmasına izin veriyorum. Şükrettikçe içimdeki huzur ve mutluluk büyüyor. Bugünüm, mucizelerin ve mutluluğun günü olmaya hazır. Bereketli bir yaşam için her şeyin yerli yerinde olduğunu biliyorum.

Kalbim, şükürle her gün daha da zenginleşiyor. Evrenin sevgisiyle doluyum, tüm dileklerim gerçeğe dönüşüyor. Bolluk, huzur ve mutluluk kapımı çalıyor, açıyorum. Her şey olması gerektiği gibi akıyor ve beni mutlu ediyor. Hayatın bana sunduğu her şey için minnettarım. Bugün, hayallerimin kolayca gerçekleştiği bir gün.

Evrenin desteğiyle tüm arzularım kolayca gerçek oluyor. Şükür duygusu, her şeyin daha güzel olmasını sağlıyor. Hayatımda sevgi, bolluk ve mutluluğa yer açıyorum. Minnettar oldukça evrenin kapıları bana ardına kadar açılıyor. Bugün, içimden taşan huzur ve sevgiyle dolu bir gün. Her nefesimde mucizelere bir adım daha yaklaşıyorum.

Bolluk ve bereket, her an hayatımı sarmalıyor. Hayatımın her köşesinde şükredecek şeyler görüyorum. Kalbimdeki sevgi büyüdükçe mucizeler beni buluyor. Bugün, her anımda huzur ve mutluluk hissetmeye niyetliyim. Bereket ve mutluluk, hayatıma kolayca akıyor. Hayatın her anında güzellikleri bulmaya hazırım. Şükrettikçe mucizeler beni buluyor ve büyülüyor.

Evrenin bana sunduğu bolluğa kucak açıyorum. Bugün, sevgi ve huzur dolu bir gün geçireceğimi biliyorum. Bugün, hayatın bana sunduğu tüm güzelliklere kalbim açık. Bereket ve bolluğun yollarımı aydınlatmasına izin veriyorum. Her an, hayatımın mucizelerle dolduğunu hissediyorum. Minnettar oldukça daha fazlasını hayatıma çekiyorum.

Evrenin bana sunduğu iyiliklere yürekten teşekkür ediyorum. Bugün, tüm hedeflerime kolaylıkla ulaşmaya hazırım. Sevgi, bolluk ve huzur bugün de benimle birlikte. Her yeni gün, benim için sınırsız fırsatlar getiriyor. Kalbim sevgiyle dolu, mucizelerle çevriliyim. Hayatın bana fısıldadığı güzellikleri duyuyorum.

Bolluk Bilinci ile Derin Dönüşüm Yolculuğu

Merhaba ve hoş geldin! Bugün, zihnini bolluk frekansına ayarlamak için derin bir dönüşüm yolculuğuna çıkacağız. Kıtlık bilinci, farkında olmadan hayatımızı kısıtlayan bir zihin durumudur. Ancak merak etme, bilinçaltındaki eski inançları yenileriyle değiştirerek bolluğun kapılarını açabilirsin. Şimdi, önce kıtlık bilincinin ne olduğuna bakalım, ardından zihnini programlamak için güçlü olumlamalar ve telkinler paylaşacağım. Bu telkinleri düzenli olarak tekrar ettiğinde hayatında mucizevi değişimler yaşayacaksın.

Kıtlık Bilinci Nedir?

Kıtlık bilinci, bilinçaltına yerleşmiş eksiklik ve yetersizlik düşünceleridir. Bu düşünceler, genellikle çocuklukta ya da geçmiş deneyimlerden kaynaklanır. "Para kazanmak çok zor, fazla para insanı bozar, her şey sınırlıdır, daha fazlası bana gelmez, benden daha iyileri var, ben başarılı olamam" gibi inançlar, bilinçaltına yerleştiğinde farkında olmadan bolluğu reddeden bir enerji yaratır. Ancak iyi haber şu: Bu inançları değiştirebilirsin.

Zihnini Bolluk Bilincine Geçirecek Olumlamalar

Şimdi, zihnini bolluk bilincine geçirmek için güçlü olumlamaları birlikte yapalım. Gözlerini kapat, derin bir nefes al ve şu olumlamaları yüksek sesle tekrar et:

"Para bana kolaylıkla ve beklenmedik yollarla geliyor."

"Ben, bolluğun manyetik çekim alanıyım ve bunun doğal bir parçasıyım."

"Evrende her şey sınırsızdır, benim için de fazlasıyla yeterli var."

"Ne kadar çok paylaşır ve harcarsam, o kadar çok para bana geri döner."

"Hayatın bana sunduğu bolluğu sevgiyle kabul ediyorum."

"Büyük kazançlar elde etmek benim doğal hakkımdır."

"Her zaman ihtiyacım olandan daha fazlasına sahibim."

"Bereketli bir yaşam sürmek için doğdum."

Napoleon Hill der ki: "Zihnin neye inanırsa, onu gerçekleştirebilir." Bu yüzden, parayı sev, ona iyi enerji yükle ve onun sana doğal bir akışta gelmesine izin ver.

Sevgi ve İlişkiler İçin Olumlamalar

Şimdi, sevgi ve ilişkiler için olumlamaları tekrar edelim:

"Ben sevgiyle doluyum ve sevgiyle çevriliyim."

"Sevgi ve dostluk bana akıyor."

"Ben sevgiyi hak ediyorum ve hayatıma sağlıklı ilişkiler çekiyorum."

"Evren, bana tam da ihtiyacım olan insanları getiriyor."

"Sevgi hayatımın her alanında akış halinde."

"Ben değerliyim ve insanlar beni olduğum gibi seviyor."

"Affetmeyi seçiyorum, çünkü kalbimi sevgiye açıyorum."

"Karşılıksız sevgiyi almayı ve vermeyi kabul ediyorum."

Başarı ve Kariyer İçin Olumlamalar

Şimdi de başarı ve kariyer için şu olumlamaları tekrar edelim:

"Başarı benim doğal hakkımdır."

"Doğru zamanda doğru yerdeyim."

"Evrendeki fırsatlar sonsuzdur ve ben onları fark ediyorum."

"Kariyerimde hızla yükseliyorum."

"Hak ettiğim başarıyı elde ediyorum."

"Yeteneklerimi en iyi şekilde kullanıyorum ve ödüllendiriliyorum."

"Hayatımda hizmet etmeyen tüm korkuları bırakıyorum."

"Kendime inanıyorum ve her zaman en iyisini yapıyorum."

"İnsanlar benim değerimi görüyor ve takdir ediyor."

"Çalışmalarım karşılığını kat kat alıyor."

"Bolluk, sadece para değil, ilham ve başarı olarak da bana akıyor."

Zihinsel ve Ruhsal Bolluk İçin Olumlamalar

Şimdi de zihinsel ve ruhsal bolluk için şu olumlamaları tekrar edelim:

"Ben evrenin sonsuz bolluğuna tamamen açığım."

"Hayatıma gel, her şeyin benim hayrım için olduğuna inanıyorum."

"Şu anda sahip olduklarım için şükrediyorum ve daha fazlası bana geliyor."

"Hayatta her şey bana kolaylıkla ve huzurla geliyor."

"İç huzurum arttıkça hayatımdaki bolluk da artıyor."

"Ben bir varlığım ve her şey benim için mümkün."

"Evrensel fırsatları sevgiyle kabul ediyorum."

"Akışa güveniyorum ve her şeyin zamanında olacağını biliyorum."

"İçimdeki bolluk hissi, dış dünyamı da bolluğa dönüştürüyor."

"Ben sınırsızım, özgürüm ve hayatımın yaratıcısıyım."

Günlük Rutinler ve Uygulamalar

Kıtlık bilincini kalıcı olarak dönüştürmek için günlük rutinler uygulaman çok önemlidir. İşte birkaç pratik öneri:

Her sabah ve gece 5 dakika olumlama yap.

Minnettarlık pratiği yap, sahip olduğun her şey için şükret.

Başarıyla ve bollukla ilgili eski inançlarını sorgula.

Bolluk içinde yaşayan insanlarla vakit geçir.

Gün içinde negatif bir düşünce geldiğinde hemen olumlamalara dön.

Epiktetos der ki: "Mutluluk, kontrol edemediğin şeyleri umursamamayı öğrendiğinde başlar." O yüzden bolluğu hak ettiğini kabul et ve hayatın akışına güven. Bugün, kıtlık bilincini bolluk bilincine dönüştürmek için zihnindeki değişimi fark edeceksin. Unutma, bolluk dış dünyada değil, senin zihnindedir. Eğer iç dünyanı değiştirirsen, dış dünyan da değişecektir.

Mucizelere Açılmak

Hayatında mucizeler olduğunu fark ettiğinde, bu mucizeler daha da çoğalacak. Mucizeleri nasıl çekebileceğini bilmek istiyorsan, şimdi sessiz bir yere geç ve sakince sesime odaklan. Gözlerini kapat, derin bir nefes al ve her nefes alışında, "Tesadüf" olarak adlandırdığın güzel olayların zihninde canlanmasına izin ver.

Her nefeste, yaşadığın o güzel olayların sana akmaya başladığını hisset. Evet, şu anda fark ediyorsun, "tesadüf" dediğin her şey aslında bir mucize. Mucizelerin hayatına nasıl aktığını hissediyor musun? Ne kadar muazzam bir ilahi sistemin parçası olduğunu fark et. Evet, görüyorsun! Mucizeleri nasıl kendine çekebildiğini fark ediyorsun. Sen bir mucize mıknatısısın!

Şimdi, söylediklerimi tekrarla:

Allahümme salli alâ Seyidina Muhammedin ve alâ âli Seyidina Muhammed. Bismillahi Rahmanir Rahim, her işimize kafi olan Allah’ım, mucize mıknatısıyım.

Hayatımda mucizelere yer açmayı, her an ve her nefeste mucizeleri yaşamayı, mucizeleri fark etmeyi seçiyorum. Pozitif enerjileri kendime çekiyorum. Kendimi seviyorum ve olduğum gibi kabul ediyorum. Sevgi, aşkta, bollukta, zenginlikte, para akışında ve başarıda hayatımın tüm alanlarında mucizeleri ve güzellikleri yaşıyorum. Kendimi güvende hissediyorum.

Mutluluğu, huzuru, başarıyı, bolluk bilincini ve sevgi bilincini seçiyorum. Her an hayatım daha iyiye, daha güzele dönüşüyor. Mucizevi bir dönüşüm içindeyim. Endişeleri, korkuları, kaygıları, olumsuz düşünceleri, negatif sözleri, inançları ve kalıpları tüm zaman, mekan ve boyutlarda iptal ediyorum.

Beni engelleyen tüm negatif bilinçaltı kalıpları, tamamen pozitif enerji ve olumlu kalıplarla yer değiştiriyor. Aura alanımdan tüm olumsuz düşünceler, hisler, enerji ve yaratımlar temizleniyor. Aura alanım güçleniyor, enerjim yükseliyor.

Sözlerimle her an enerjim yükseliyor. Hayallerimle aynı frekansta, mucizeler bana akıyor. Mucizeler hayatıma akıyor. Her günün mucize hediyelerini alıyorum. Her nefeste mucizeleri çekiyorum.

Her anım mucize! Mucize benim. Veren sensin, Allah’ım. Amin, amin, amin.

Şükürler olsun, şükürler olsun, şükürler olsun! Mucizeler içinde kendine inan.

Güçlü Olumlamalar ile Zihin Programlaması
Orijinal telkinlerle donatılmış zihin programlama olumlamalarını okuyacaksınız. Her gün yapmanızı tavsiye ederim. Günlük işlerinizde, spor yaparken, yemek yaparken, bulaşık yıkarken veya araba sürerken, kendinize vakit ayırdığınızda bu olumlamaları dinleyebilir veya kelimeleri yüksek sesle tekrar edebilirsiniz.

Şimdi olumlamalarımıza başlayalım:

Ben, ilahi iradenin kanalından gelen her şeyi kapsayan bir güçle bağlantılıyım. Bu güç her şeyin içindedir ve herkesin üzerinde etkilidir. Ben ruhum ve ilahi ateşimle maddeyi aşan bir varlığım. Kalbim ve büyük yaratıcı ruh arasında yönlendiriliyorum. Kendi ruhsal gücümü tanıyor ve onu aktif hale getiriyorum. Bu gücün bana yol gösterdiğini biliyorum. Bu güç, beni dünyadaki tüm yaşam formlarıyla birleştiriyor.

Ben atalarımın gücüne bağlanıyorum. Ruhumun bilgeliğinin açığa çıkmasına izin veriyorum. Ruhsal gözlerimin açılmasına izin veriyorum. Hayatı gerçek haliyle görebilmeyi niyet ediyorum. Kalbimin açılmasına izin veriyorum.

İçimde ve dışımda bir ışık var. Bir güç var, bu güç beni her şeyin içinde tutuyor ve herkesin üzerinde etki etmemi sağlıyor. Ben, yaratılışın eseriyim, büyük yaratıcı ruhun çocuğuyum. Beni dünyaya getiren ailemi onurlandırıyor, beni büyüten ailemi onurlandırıyor, beni kabul eden herkesi onurlandırıyorum. Beni koruyan ve bana hayatın derslerini öğreten herkesi onurlandırıyorum. Varlıklarını tüm boyutlarda, meleklerini, elementlerini, tüm alemlerini ve elçilerini onurlandırıyorum.

Işık herkesin içindir. Yaratıcı ruhun desteği herkese yöneliktir. Işık her şeydedir; bu yaşamın temelidir, bu evrenin özüdür. Bu Öz tamdır ve sınırsızdır. Bu Öz sınırsız enerji, sınırsız güç, sınırsız bolluktan bedensel ve ruhsal özgürlüğe yükseliyorum.

Tükenmiş olan her parçama huzurla veda ediyorum. Yorgun hücrelerime teşekkür ediyorum. Beni oluşturan tüm parçacıklara teşekkür ediyorum. Özüme ait olmayan tüm bilgilerin ve uyumsuz enerjilerin uyum ve hafiflik içinde beni terk etmesine izin veriyorum.

Ben, ilahi kader yolumla yenileniyorum. Bedenim şifalanıyor. Bedenim güvenle sevgiye açılıyor. Yaşam ışığı şifa enerjisi içime akıyor. Ben, ilahi matrisin gücünü yeniden aktive ediyorum. Ben yaratılışın özüyüm, her şey yenileniyor, varlıklar özlerine geri dönüyor.

Bedenim, yaşam enerjisiyle aydınlanıyor. Bedenim bu ışıkla daha da aktif hale geliyor. İlahi yolculuğum tüm varlığımı sarsıyor, ruhumu sarsıyor, tüm boyutlarımı sarsıyor. Hayatım boyunca yaptırılmış tüm etkileri, tüm yanlış yansımaları bırakıyorum. Ben, başkalarının benim hakkımda düşündüğü kişi değilim. Ben, özgür bir ruhum. Ismim ve etiketlerim ötesinde bir bilincim var.

Benim ışığım benzersizdir. Hiçbir gölge, hiçbir olumsuz düşünce öz ışığımı değiştiremez. Ben sonsuz ve değişmez bir ışıkım. Bu ışık ebedidir ve süreklidir. Ben yaratılışın ışığıyım. Ben özümün orijinal ışığıyım. Hiçbir gölge benim ışığımı söndüremez.

Tüm yanlış olasılıkları, tüm negatif olasılıkları ortadan kaldırmaya niyet ediyorum. Kendi orijinal ışığım ile dengeleniyorum. Evren basitlik içinde ayarlanır ve her şey uyum içerisinde gerçekleşir. Ben kutsal matrisle uyum içerisindeyim.

Ben, hayat yolumda ilerliyorum. Şu andan itibaren sadece ışık benimle kalır. Geriye kalan her şeyi bana hizmet etmeyen her şeyi bırakarak hayatıma kabul ediyorum. Şükranla her şeyi bırakıyorum.

Benim güçlü bir vizyonum var. Gizli bir gücüm var ve bu gücü kullanmaya hazırım. Her istediğimde gücümü kullanmaya hazırım. Ben, harika fikirlerle gücüme güç katıyorum ve yeni fikirler uyandırıyorum. İçimdeki şifa gücünü uyandırıyorum. Bu gücün şimdi gerçekleşmesine izin veriyorum. Şimdi genişleme zamanı. Ruhsal vizyonum genişliyor.

Hayatımın her alanında başarıya ve tatminlere ulaşırken, tüm engelleri kolaylıkla aşıyorum. Yeni fırsatlar ve imkanlar buluyorum. Yaşam yolumda her geçen gün daha sağlıklı, daha güçlü ve daha mutlu oluyorum. Her şey yolunda ve ben bu yolculukta sadece ışıkla ilerliyorum.

Bolluk, Bereket ve Para Çekme Olumlamaları

Bu video, dileklerinizi ve bolluk, bereketi kendinize çekmenize yardımcı olacak güçlü olumlamalar içermektedir. Bu kaydı 21 gün boyunca dinlemek, bilinçaltınızın olumlamaları rahatça kabul etmesine yardımcı olacaktır.

Bir gece uyumadan önce veya gün içerisindeki dinlenme anlarınızda, hatta bir işe odaklandığınızda arka planda dinlemeniz, bilinçaltınızın olumlamaları kabul etmesini kolaylaştıracaktır. Görseli takip etmek zorunda değilsiniz; sesi takip etmeniz yeterlidir.

Olumlamalar Başlıyor:

Ben doğal bir mıknatısım; benim için olan her şey bana doğru kolayca çekilir.

Bolluk ve bereket içinde yaşamanın nasıl bir şey olduğunu biliyorum.

Bu evrende herkese yetecek kadar var; ben de bana ait olanı kolayca kendime çekiyorum.

Ben şanslıyım ve şansı kendime rahatlıkla çekiyorum.

Her gün, yepyeni mucizeleri sevgiyle kendime çekiyorum.

Zengin, mutlu, sağlıklı, neşeli ve başarılı olmak benim hakkım. Zihnimde hep zenginlik, mutluluk, sağlık ve başarı fikirleri doğuyor ve ben doğal bir mıknatıs olarak bunları kendime çekiyorum.

Para ve bolluk kolaylıkla hayatıma giriyor. Para bana her yerden ihtişamla geliyor.

Hayatımı daha iyi imkanlarla yaşamayı hak ediyorum.

Hayatımda çektiğim her güzelliğe şükrediyor ve teşekkür ediyorum.

Para hayatımda hep var ve ben bir arkadaş gibi varlığını kabul ediyorum.

Hayatıma çekilecek bol paranın beni görmesine izin veriyorum.

Hayatıma çekilecek bol neşenin beni görmesine izin veriyorum.

Hayatıma çekilecek bol sağlığın beni görmesine izin veriyorum.

Hayatıma çekilecek mutluluğun beni görmesine izin veriyorum.

Hayatıma çekilecek huzurun beni görmesine izin veriyorum.

Her gün, evren paranın bana gelebilmesi için yeni bir rota olasılığı oluşturur.

Ben çekim gücü çok yüksek bir mıknatısım ve aklıma gelen her güzelliği hızlıca kendime çekerim.

Tüm seçimlerimde en iyi ve en hayırlısını hayatıma çekeceğimi biliyorum.

Ben kendime ve evrene güveniyorum; her şey bana iyilikle, kolaylıkla, rahatça ve hafif bir şekilde gelir.

Her nefes alışverişimde çekim gücümün arttığını hissediyorum.

Hayalini kurduğum her şeyin kolay ve hızlıca bana çekildiğini hissediyorum.

Ben istediklerini çeken doğal bir mıknatısım. Hayatım istediğim şekilde yönleniyor.

Her zaman doğru zamanda doğru yerde olurum; varlığım mıknatısın çekim gücü ile istediğim her şeyi kendime kolayca çekerim.

Her isteğim bana hızla koşar. Ben güçlü bir mıknatısım. İhtiyaç duyduğum her şey sadece benim davet etmemi bekliyor.

Para enerjisini daha iyi tanıyorum ve tanıdıkça hayatımda daha çok yer açıyorum.

Paranın bana kolayca geleceğini biliyorum ve buna güveniyorum.

Artık evrende benim için sınırsız para olduğunu biliyorum ve evrendeki hakkım olan parayı kolayca hayatıma çekiyorum.

Bana ve hayatıma gelen parayı rahatlıkla alıp kabul ediyorum.

Her durumda kendime kolayca ve keyifle para çekmeyi biliyorum.

Bu evrenin sonsuz bolluk ve bereketini hemen şimdi hayatıma kabul ediyorum. Sonsuz kaynaktan sınırsızca bol para bana kolayca gelir ve bereketlenir.

Hayallerimin bile ötesinde bir şansım var. Her türlü zenginliği ve parayı kolaylıkla kendime çekiyorum.

Her yerde karşıma altın fırsatlar çıkıyor. Ben doğal bir mıknatısım; bolluk ve bereket içinde yaşamanın nasıl bir şey olduğunu biliyorum.

Ben şanslıyım ve şansı kendime rahatlıkla çekiyorum. Bu evrende herkese yetecek kadar var; ben de bana ait olanı kolayca kendime çekiyorum.

Hayatımı daha iyi imkanlarla yaşamayı hak ediyorum.

Hayatımda çektiğim her güzelliğe şükrediyor ve teşekkür ediyorum.

Bu olumlamalar, her gün dinlenerek veya sesli olarak tekrar edilerek zihinsel engelleri aşmanıza ve hayatınızda bolluk ve bereketi çekmenize yardımcı olabilir. Her gün birkaç kez bu olumlamaları dinleyerek veya sesli tekrar ederek yaşamınızı dönüştürebilirsiniz.

Bilinçaltı Olumlamalarla Hayatınızı Dönüştürün

Bilinç ve hayata dair inançlarınız değiştiğinde, yaşadığınız dünya kendiliğinden pozitif yönde değişip dönüşmeye başlayacaktır. Dinleyeceğiniz olumlamalar, bunu sizin adınıza yapacak, bu nedenle kendinizi şanslı hissetmelisiniz. Amacımız, bilinçaltınızdaki kök inançları değiştirip dönüştürmek olduğu için, lütfen bu videoyu 21 gece ard arda uyku öncesi dinleyin. Uygulama, birbirini takip eden 21 gece boyunca yapılmalıdır; aksi takdirde etkili olmayacaktır. Bu süreyi dikkate almanız önemlidir.

Olumlamalar:

Ben harika deneyimlere ve muazzam bir hayata layığım.

Ben her halimle tam ve mükemmelim; kendime yeterliyim.

Kendimi seviyor, kabul ediyor ve onaylıyorum.

Artık yeni bir hayat yaşama vakti geldi.

Ben yeterliyim ve kendime inanıyorum.

Her gün, her an öğreniyor ve gelişiyorum.

Yaşadığım her şey beni daha iyiye götürmek için basamaklardan oluşuyor ve ben bu basamakları sevgiyle tırmanıyorum.

İyi ki varım; kendi hayatımın en özel insanı benim.

İstediğim hayatı yaşama gücüne sahip olduğumu biliyor ve bu gücümü kullanmaya niyet ediyorum.

Ben sürekli ve sadece olumlu şeyler düşünen ve böylelikle olumlu şeyler tezahür ettiren harika bir insanım.

Önümde engel olarak gördüğüm her şeyin, kendi tezahürlerim olduğunu kabul ediyor ve onların yolumdan çekilmelerini tezahür ettiriyorum.

Ben insan bedeni içinde yaşayan sonsuz bilincim; düşünce, söz ve eylemlerle tezahür ettiriyorum.

Geçmişte yaşadığım her şeyin bilinçli ya da bilinçsiz kendi tezahürlerim olduğunu ve bunları değiştirebileceğimi şimdi fark ettim.

Ben uzakları yakın eden sonsuz bilincin bir parçasıyım, bunu sevgiyle kabul ediyor ve onaylıyorum.

Şimdiye kadar kendime yeterince değer vermediğim için kendimden özür diliyor, bundan sonra hak ettiğim değeri önce kendime vereceğime söz veriyorum.

Ben değerliyim, ben çok değerliyim; kendimi olduğum gibi kabul ediyor ve onaylıyorum.

İyi ki varım; iyi ki bu bedende dünyaya gelmişim.

Kendim ve hayat hakkında daima olumlu düşünürüm ve böylelikle sürekli olumlu şeyler tezahür ettiririm.

Her haliyle tezahür edenim. Bunun bilincinde mutlu ve huzurlu yaşıyorum.

Dış dünyamda gördüğüm her şeyin iç dünyamın yansıması olduğunu kabul ediyorum.

Ben kendi rüyasını yaşayan bilincim ve bu rüyayı pozitif yönde değiştirmek için tezahürleri pozitif yönde değiştiriyorum.

Hayatım her an güzelleştiği için şükürler olsun. Sağlığım için şükürler olsun.

Sevgi dolu ilişkiler yaşadığım için şükürler olsun.

İyi ki varım; var olan tek şey, benim gördüğüm her şey, benim yansımam. Hepsi benim iç dünyamın gölgeleridir.

Pozitif yönde değişip dönüştüğüm için şükürler olsun.

Ben sevgiyim; bunu yeniden hatırladığım için şükürler olsun.

Sevgiyle tezahür ettiren tüm olumlu düşüncelerim aklımdan geçer geçmez tezahür ettiği için şükürler olsun.

Her an kendimi daha çok sevmemi sağlayacak şeyler yaşadığım için şükürler olsun.

Şu ana kadar eski benliğimle takıntı haline getirip kendimi küçümsediğim her şeyden şimdi şu an sevgiyle özgürleşmeyi seçiyorum.

Ben kendine yeterli olanım; kendimi sevgiyle kabul ediyorum.

Sürekli olarak pozitife ve şükretmeye odaklıyım. Şükrettikçe artan mutluluğum için şükürler olsun.

Artık yeni ve pozitif bir benliğe sahibim.

Artık yeni ve pozitif tezahürlere sahibim.

Ben fiziksel vücuduma ve ruhuma sevgi ve özenle davranan bir varlığım.

Ben dünyanın en çekici insanıyım.

Girdiğim her ortamda dikkatleri üzerime çekecek zekaya ve eğlenceli kişiliğe sahip olduğum için şükürler olsun.

Bildiğim ve bilmediğim kaynaklardan sürekli hayatıma akan güzellikler için şükürler olsun.

Ben istediğim her şeyi hem kendim hem de bütünün hayrına çekebilen bir mıknatısım.

Aşkı iliklerime kadar hissedebileceğim bir ilişkim olduğu için şükürler olsun.

Kendimi seviyor, kabul ediyor ve onaylıyorum.

Ben her halimle tam ve mükemmelim.

Karşılaştığım her olayın beni istediğim yere götürdüğünü bilinciyle yaşıyorum.

Hayat bana daima kolaylık ve neşeyle gelir. Neşeyi, sevgiyi, huzuru, bolluk ve bereketi kabul ediyor; onların hayatıma gelişini onaylıyorum.

Her geçen an pozitif yönde değişip dönüşen bilincim sayesinde, hayatım daha da güzelleşiyor. Şükürler olsun.

Çevremde takdir edilip sevilen bir kişi olduğum için şükürler olsun.

Bu hayatın bir oyun, bir rüya olduğunu ve bu rüyanın kendi zihnimde, benden bana yaşandığını biliyorum.

Zihnim tezahürler için en büyük gücüdür. Onu doğru kullanmayı ve istediğim gibi bir hayatı şimdi şu anda tezahür ettirmeyi seçiyorum.

Etmeye giden yolda önüme açılan her olay, yeni ve pozitif tezahürlere sebep oluyor. Bunu biliyor ve bunun için şükrediyorum.

Şimdi şu anın öncesinde yaşadığım her şeyin bilinçli ya da bilinçsiz benim tezahürlerim olduğunu kabul ediyorum.

Artık ihtiyacım olmayanları sevgiyle bırakıyor ve kendime yepyeni, pozitif sevgi, aşk, huzur ve maddi manevi refah içinde bir hayat tezahür ettirmeyi seçiyorum.

Ben zerrenin zerresi olsam da, onun bir parçası olduğumu biliyor ve tüm tezahürlerimi ona teslim ediyorum.

Bu teslimiyet bana güven veriyor, çünkü ben onu sevgiyle deneyimlemeyi seçen eşsiz bir ruhum.

Kendimi tüm yaşadıklarım ve yaşayacaklarım ibaret olarak sevgiyle aşkla huzur ve mutlulukla değiştirdiğim için şükürler olsun.

İyi ki varım. Kendimi ve kendimdeki sevgiyi kabul ediyor ve onaylıyorum.

Ben sevgiyim, ben sevgi doluyum, ben aşkım. Ben aşık olunanı, ben sevenim, ben sevilenim.

Ben huzurum, ben huzuru yansıtanım, ben parayım, ben bolluk ve bereketim, ben ışığım, ben ışık saçanım, ben zenginim, ben zenginliğim.

Artık yeni bir insan olma vakti geldi. Kendi gücümü yeniden ele alarak muhteşem bir hayat yaşama vakti geldi.

Ben yeterliyim; kendime inanıyorum.

Her gün, her an öğreniyor ve gelişiyorum.

Yaşadığım her şey beni daha iyiye götürmek için basamaklardan oluşuyor ve ben bu basamakları sevgiyle tırmanıyorum.

İyi ki varım; kendi hayatımın en özel insanı benim.

İstediğim hayatı yaşama gücüne sahip olduğumu biliyor ve bu gücümü yeniden kullanmaya niyet ediyorum.

Ben sürekli ve sadece olumlu şeyler düşünen ve böylelikle olumlu şeyler tezahür ettiren harika bir insanım.

Önümde engel olarak gördüğüm her şeyin, kendi tezahürlerim olduğunu kabul ediyor ve onların yolumdan çekilmelerini tezahür ettiriyorum.

Bu andan sonra tüm hayatımda, bunun bilincinde olarak yaşamayı seçiyor ve bu saydıklarımı sürekli hatırlamayı seçiyorum.

Bu olumlamaları 21 gece boyunca uygulamanız, bilinçaltınızda güçlü değişimler yaratacaktır. Kendinizi bu süreçte tamamen teslim edin ve hayatınızın her alanında pozitif dönüşümler gerçekleştirin.

Sevgiyle Buluşmak Ruh Eşinizi ve Aşkı Çekmek için Çok Güçlü OLumlamalar
Hoş geldiniz! Bugün sizlerle birlikte, ruhunuzu besleyecek ve enerjinizi yükseltecek bir olumlama çalışması yapacağız. Kendinizi sesime bırakın, rahatlayın ve bu olumlamaları tüm kalbinizle hissedin.

Ben, evrende var olan en iyi şeyleri sevgiyle kabul ediyorum. Sevgiyi ve aşkı hayatıma kolayca çekmeye izin veriyorum. Şimdiye kadar bilinçli ya da bilinçsizce bana hizmet etmeyen tüm olumsuz kalıpları iptal ediyorum ve yerlerine bana ve çevreme fayda sağlayan pozitif enerjileri yerleştiriyorum.

Etrafım bolluk, bereket ve sevgiyle çevrili. Ruhumun derinliklerinden sevgi enerjisi yayıyorum ve bunun için şükrediyorum. Ben, sevgi dolu ilişkileri kendine çeken bir sevgi mıknatısıyım. Kalbimi sevginin sonsuz olasılıklarına açıyorum, kendimi seviyor, kabul ediyor ve onaylıyorum. Beni mutlu eden her türlü sevgiyi açık yüreklilikle kucaklıyorum.

Sevginin içimden akmasına, beni ve çevremdekileri mutlu etmesine izin veriyorum. Ruh eşimin hayatıma girmesi için gereken her şeye sevgiyle izin veriyor ve onu onaylıyorum. Hayatıma giren tüm derin, anlamlı ve mutlu eden ilişkileri sevgiyle kabul ediyorum. Şu andan itibaren, sevgiyi ve aşkı özgürce yaşamama engel olan her şeyi kaldırıyorum. Huzur, mutluluk ve aşk enerjisini kabul ediyorum. Ben, saf sevgiyim ve çevreme sadece sevgi ve bolluk enerjisi yayıyorum.

Geçmişin tüm yüklerini geride bırakıyorum. Artık sevgi, aşk ve zenginlik enerjisiyle doluyum. Yeni ve pozitif kişiliğimi sevgiyle kabul ediyor ve onaylıyorum. Varlığım için şükrediyorum. Kendimi her halimle seviyor, kabul ediyor ve onaylıyorum. Kendimi daha çok sevdikçe, hayatıma sevgi dolu ilişkiler çekiyorum.

Sevgi enerjisini yaydıkça, aynı güzel enerjileri tekrar kendime çekiyorum. Yaşadığım ve yaşayacağım tüm ilişkiler beni güçlendiriyor ve destekliyor. Ruhumu ateşleyen, beni mutlulukla dolduran sevgiyi hak ediyorum ve ona sevgiyle izin veriyorum. Ruh eşimin hayatıma ilahi zamanlamayla gelişine güveniyor ve sevgiyle yaşıyorum.

Her zaman huzur ve neşe dolu ilişkiler yaşadığım için şükrediyorum. Ben, her halimle tam ve mükemmelim. Kendimi sevginin kollarına bırakıyor ve onu sürekli deneyimlemeyi seçiyorum. Tüm olumlamalar hayatımda anında tezahür ediyor ve bunun için şükrediyorum. Gücümü her zaman sevgiden alıyorum. Beni mutlu eden, sevgi dolu ilişkiler yaşadığım için şükrediyorum.

Ben, kendimi ve çevremi sevginin ışığıyla aydınlatan bir sevgi feneriyim. Girdiğim her ortamda sevgi dolu bir atmosfer yaratıyorum. Varlığımı, eşsizliğimi ve hayatımı coşkuyla kutluyorum. Şu andan itibaren, şimdiye kadar yaşadıklarıma minnettar olduğum gibi, gelecekte de bana ‘İyi ki’ dedirtecek güzelliklere kendimi açıyorum. Ben, dünyanın en güçlü sevgi mıknatısıyım.

Beni ruh eşime götürecek olayların kusursuz şekilde dizilişine güveniyorum. İçimdeki sonsuz mutluluğu ortaya çıkaracak aşkı, sevgiyi ve huzuru doyasıya yaşayacağım. Geçmişte yaşadığım ve beni olumsuz etkileyen her şeyi sevgiyle serbest bırakıyorum. Ben, saf sevgiyim ve sürekli sevgi enerjisi yayıyorum.

Ruh eşimle aramdaki tüm engelleri şimdi kaldırıyorum. Birbirimize saygı duyduğumuz, derin ve anlamlı bir aşk ilişkisi için şükrediyorum. Hayatıma huzur ve mutluluk getiren tüm ilişkiler için minnettarım. Arkadaşlıklarım, dostluklarım ve tüm ilişkilerim sevgi üzerine kurulu ve her birinde sevgiyi derinden hissediyorum.

Şu andan itibaren, içimde büyüyen sevginin tüm çevreme yayılmasına izin veriyorum. Sevginin hayatıma neşeyle ve mutlulukla gelişini hayranlıkla izliyor ve onu sevgiyle kucaklıyorum. Aşkı derinlemesine hissedebileceğim bir ilişki yaşamak için önüme çıkan tüm engelleri kaldırıyorum.

Ben, olduğum gibi her halimle değerliyim ve bunu sevgiyle kabul ediyorum. Ömür boyu huzurlu ve mutlu bir aşk ilişkisi yaşamayı kabul ediyorum. Kendimi sevip kabul ettikçe, beni aynı şekilde seven insanları hayatıma çekiyorum. Sürekli sevgi ve aşk enerjisiyle besleniyor, bana aşık olan ve beni seven insanları kendime çekiyorum.

Ben sevgiyim ve sevgi olduğum için şükrediyorum. Aşkı hayatıma getiren olayların kusursuz ilerleyişine ve sezgilerime güveniyorum. Bulunduğum her ortamda yaydığım sevgi enerjisi için şükrediyorum. Hayata gülümseyerek bakan gözlere sahip olduğum için şükrediyorum.

Neville'in çalışmalarını keşfettikten sonra, belirli bir kişiyle bağlantı kurmanın ne kadar kolay olduğunu fark ettim. Düşüncelerinizi onlara iletmek oldukça basit ve bu, telepatik iletişim yoluyla gerçekleşiyor. Yaptığım araştırmalar, düşünce aktarımı kavramını daha derinlemesine anlamamı sağladı ve hayatımın her alanında büyük faydalar elde etmeme yardımcı oldu. Eğer siz de bugün bunu anlarsanız, yaşamınız üzerinde büyük bir etkisi olabilir.

Bu videoda, düşüncelerinizi belirli bir kişiye güçlü bir şekilde iletmenize yardımcı olacak bir teknik paylaşacağım. Bu yüzden videoyu sonuna kadar izlediğinizden emin olun, çünkü yarım bilgi, hiç bilmemekten daha kötüdür.

Bir kitap okurken şu öğretiyle karşılaştım: "Bilinciniz, zihninizin aynasından yansıyan ve düşündüğünüz kişiye uzayda yansıtılan ışıktır. Zihninizdeki öznel imgeyle zihinsel olarak konuşarak, zihninizin titreşmesini sağlarsınız. Titreşen zihniniz, kendisine yansıyan bilinç ışığını değiştirir ve bu değiştirilmiş bilinç ışığı, yönlendirildiği kişiye ulaşarak onun zihninin aynasında bir etki yaratır."

Bu bilgiyi ilk kez öğrendiğimde şok oldum! Çünkü daha önce belirli bir kişiye kızıp, onun hakkında kötü şeyler düşündüğümde, bu düşüncelerin onlara ulaştığının farkında bile değildim. Ancak bu bilgiyi uygulamaya başladığımda hayatımda her şey değişti.

Neville, her zaman bilincin tek gerçeklik olduğunu ve fiziksel dünyanın yalnızca içsel inançlarımızın bir yansıması olduğunu söyler. Yani, iç dünyanızda neye sahipseniz, bunu etrafınızdaki insanlara da yansıtıyorsunuz. Bu nedenle, insanlar hakkındaki düşüncelerimize dikkat etmek son derece önemlidir.

Gerçeklik, insanların sizin hakkınızda düşündüklerini nasıl algıladığınızla şekillenir. Eğer biri sizi görmezden geliyorsa, bu, zihninizde onun hakkında oluşturduğunuz kavram nedeniyle gerçekleşiyor olabilir. İnsanların size karşı davranışları, sizin onlar hakkındaki düşüncelerinize dayanır.

Belirli bir kişiyi nasıl tanımladığınız, onun size nasıl davrandığını belirler. Eğer birinin sizinle ilgilenmediğini, sizi sevmediğini veya sizi görmezden geldiğini düşünüyorsanız, bu düşünceler ona ulaşıyor ve kişi bunu kendi düşüncesi olarak algılıyor. Peki, böyle biri sizi arar mı ya da mesaj atar mı? Büyük ihtimalle hayır.

Bu durumu değiştirmek için basit ama etkili bir teknik paylaşmak istiyorum. Öncelikle içi su dolu bir şişe alın. Bu şişeye bakın ve içindeki suyla sevgiyle konuşun. Konuştuğunuz kişinin sizin hakkınızda ne düşünmesini veya ne yapmasını istediğinizi söyleyin. Örneğin:

"Özel kişi beni seviyor ve bunu bana gösteriyor."

"Özel kişi benimle konuşmayı seviyor."

"Özel kişi beni hediyelerle şaşırtıyor."

"Özel kişi benim hakkımda olumlu düşünüyor."

Bu sözleri söylerken içinizdeki sevgi dolu duyguyu hissedin. Daha sonra, bu sudan bir yudum alın. Sonrasında gözlerinizi kapatın ve özel kişinin de bu sudan bir yudum aldığını hayal edin. Bu tekniği birkaç kez tekrar edin ve sürecin tadını çıkarın.

Bu yöntem basit görünebilir, ancak oldukça güçlüdür. Eğlenceli bir uygulama olduğu için denemenizi öneririm. İnsanların, onlar hakkında düşündüğünüzü kelimenin tam anlamıyla yansıttığını unutmayın. Düşüncelerinizle çevrenizi olumlu yönde şekillendirin ve sonuçlarınızı paylaşmayı unutmayın!

Hayallerinizi Gerçeğe Dönüştürmenin Basit Bir Yolu

Hayal edin! Uykudan önce sadece birkaç dakikalık basit bir uygulamayla, hayallerinizi veya arzularınızı canlandırabilecek bir teknik var. Birçok insan hayallerine ulaşmak için çok çalışması gerektiğine inanır. Ancak, bu sadece kendi içindeki gücün farkında olmayanlar için geçerlidir. Daha da ilginci, bu inançla hareket edenler gerçekten de çok çalışmadan başarıya ulaşamazlar.

Aslında mesele hayallerin büyüklüğü veya uzaklığı değil, onlara ulaşma konusundaki inançlarımızdır. Kendimize, dış dünyaya ve mevcut gerçekliklere dayanarak, hayallerimize ulaşıp ulaşamayacağımıza dair söylediğimiz her şey, bilinçaltımız tarafından bir emir olarak algılanır ve dış gerçekliğimizi şekillendirir. Yani, hayallerimize giden yolda karşımıza çıkan engeller aslında kendi inançlarımızın bir yansımasıdır.

Bugün, kendinize koyduğunuz tüm sınırları aşmak ve hayallerinize giden yolu şekillendirmek için basit bir teknik paylaşacayım. Bu teknikle, kendi önünüze koyduğunuz kapıyı açabilir ve hayallerinizi içeriden yaşamaya başlayabilirsiniz.

Düşüncenin Gücünü Kullanarak Hayallerinize Ulaşın

Bizi düzenli takip edenler bilir ki, her videomuzda bir üssüt basamağa çıkıyoruz. Şimdi siz de bu basamağa çıkmaya hazır olun! Hayatta bazı insanlar istedikleri her şeye kolayca sahip olabilirken, bazıları çok çalışmalarına rağmen başarıya ulaşamazlar. Dışarıdan bakıldığında bu durum şans olarak algılanabilir, ancak aslında bu kişilerin bilinçaltı inançlarından kaynaklanmaktadır.

Size vereceğim bu teknik sadece birkaç kelimeden oluşmaktadır. Bu kelimeler, önünüzdeki kapıyı açarak sizi hayallerinizin ötesine taşıyacaktır. Tüm hayalleriniz için geçerli olan bu teknik, düşünce, his ve söz gücünü kullanarak gerçekliğinizi şekillendirmenizi sağlayacaktır.

Hayallerinizi Nasıl Gerçekleştirebilirsiniz?

Hayallerinizi Tanımlayın: Hayatınızda neyi değiştirmek istiyorsunuz? Daha zengin, daha mutlu veya daha başarılı mı olmak istiyorsunuz? Hayallerinizi belirleyin ve bu sınırların ötesine geçerek düşünün.

Hayallerinizi Yazıya Dökün: Bir deftere veya kaybetmeyeceğiniz bir kağıda hayallerinizi yazın. Bunu yazarken şu anki durumunuzu görmezden gelerek, sanki hayalleriniz gerçekleşmiş gibi yazın.

"Dönüm bahçesi içinde büyük bir villada oturduğum için şükürler olsun."

"İstediğim her şeyi rahatlıkla yapabildiğim maddi ve manevi gücüe sahip olduğum için minnettarım."

Her Gün Hayallerinizin İçinde Yaşayın: Hayallerinizi her gece okuyun ve günlük tutarak sanki gerçekleşmiş gibi yazmaya devam edin.

"Bugün sabah şu saatte uyanarak, şu marka aracımla iş yerime gittim. Akşam mutlu bir şekilde evime döndüm."

Uyumadan Önce Hayallerinizi Canlandırın: Yatağınıza uzanın, derin bir nefes alın ve yazdıklarınızı zihninizde canlandırın. Kendinize, "Hayatımı hayallerimin içinde yaşamak ne harika!" cümlesini tekrarlayarak uyuyun.

Bu teknik sadece hayal kurmak değildir; inançlarınızı değiştirerek gerçekliğinizi yeniden şekillendirmektir. Mevlana'nın sözleriyle: "Sevgiyi arıyorsan, önce sevgili ol." Kendinizi hayallerinizin içinde yaşarken görebildiğinizde, hayatınız da ona göre şekillenecektir.

Unutmayın, siz hem kapı, hem anahtar, hem de o kapıdan geçecek olan kişisiniz. Şimdi hayallerinizi yaşamaya başlamak için ilk adımı atın!

Geri
Üst Alt