Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Olumlu Motivasyon İçeren CÜMLELER {Mucizenin Olumlama Cümleleri}

PARAYI HAYATIMA KABUL EDİYORUM OLUMLAMALARI

🌹Paranın kötülük getirdiği düşüncesini iptal ediyorum.

Parayı seviyorum ve hayatıma kabul ediyorum.

🌹 Paralı insanların bencil ve çıkarcı olduğu düşüncesini iptal ediyorum.

Paralı insan olmayı kabul ediyorum. Zengin olmayı kabul ediyorum.

🌹 Para harcamanın şımarıklık ve bencillik olduğu düşüncesini iptal ediyorum.

Parayı doğru amaçlar için cömertçe harcamayı kabul ediyorum.

🌹 Pahalı eşyaların gereksiz ve israf olduğu düşüncesini iptal ediyorum.

Pahalı eşyalara ihtiyacım olunca alabilmeyi seçiyor ve kabul ediyorum.

Gün içinde enerji titreşiminizi hızla yükseltecek basit ama çok etkili bir çalışma
Elinizi kalbinizin üzerine koyun, kendi kendinize ve duyacağınız bir sesle söyleyin:

"Seni seviyorum.

Seni olduğun gibi kabul ediyorum.

Sen önemlisin ve değerlisin"
EVET EVET EVET

VE ÖYLEDE OLDU

ŞÜKÜRLER OLSUN

Negatif Enerji Bağ Kesme
Şimdi ve burada bulunduğum noktada ve anda Ben ………(isminiz)

Bugün ……….. tarihi itibariyle

kendimi, ruhumu ve benliğimi ilahi olana açıyorum. İlahi olanın beni baştan aşağı arındırmasına ve şifalandırılmasına izin veriyorum.
Üzerimdeki bütün tortulardan ve negatif enerji kalıplarından, üzerime yapışmış negatif enerji formlarından, enerji bedenlerime yapışmış olan bütün kanca ve çengellerden arındırmasına izin veriyorum. Enerji vampirlerinin bedenimde bıraktığı kancaları ve bağları kesip atıyorum.

Olumsuz yaratımların iptali

Ben …….(isminiz) Bu hayatımda kendimi hatırladığım en küçük yaşlardan itibaren bilerek veya bilmeyerek hayatımın herhangi bir anında ve alanında yaptığım bütün olumsuz konuşmaları ve yaratımları iptal ediyorum. Kendimi onlardan Özgür bırakıyorum. Bugün itibariyle ……. Tarihinde hür irademle vermiş olduğum bir karardır. Kayıtlara geçsin.

(Şifa oldu)

Bolluk ve Bereket İçin Olumlama Cümleleri

1. Zenginlik her gün etrafımı çevreliyor.

2. Hayatım her gün daha zengin ve daha bereketli oluyor

3. Para kolay ve zahmetsizce bana geliyor.

4. Zenginlik sürekli hayatıma akıyor.

5. Davranışlarım sürekli zenginlik, refah ve bolluk yaratıyor

6. Zenginlik ve bereket enerjisiyle uyum içindeyim.

7. Para için bir mıknatısım.

8. Refah ve bolluk bana çekiliyor.

9. Zenginlik hayatımın manası oluyor.

10. Hayatın bana sunduğu tüm servetlere açık ve alıcıyım.

11. Ben zenginim.

12. Her zaman fazla param var.

13. Bana parayı kendime çekiyorum.

14. Zengin biri olarak kendimi harika hissediyorum.

15. Zenginlik hayatıma ve hesaplarıma akıyor.

16. Bana sürekli artan miktarlarda büyük miktarlarda para geliyor.

17. Aldığım her şey için minnettarım.

18. Bugün servet, bereket ve refahı çekiyorum.

19. Cüzdanım ve banka bakiyem para ile doluyor.

20. Benim zenginliğim içimde parlıyor.

21. Finansal bolluk çığını yaratıyorum.

22. Ben refahlı ve zengin olmaktan alıkoyan her bloğu serbest bırakıyorum.

23. Zenginlik bana her yönden akıyor.

24. Maddi olarak bolluk ve para doğal olarak bana geliyor.

25. Her zaman finansal bolluğu yaşamaya izin veriyorum ve servetimi cömertçe paylaşıyorum.

26. Zenginlikler okyanustaki dalgalar gibi akıyor bana.

27. zenginlik ve bolluk düşüncelerini enerjime dahil ediyorum.

28. Hayatı kendi şartlarımla yaşayan zengin bir girişimciyim.

29. Zenginlik, bolluk ve refahı yayarım.

30. Zenginliğim, dünyaya daha fazla hizmet verdiğim için sonsuza dek artıyor.

Tüm *İLİŞKİLERİNİZ* için kullanabilirsiniz..

Bu ilişkinin ötesinde farklı olasılıkların nelerdir?

🌺 Bu ilişkinin ötesinde şimdi hangi farklı seçimlerim var?

🌲 Bu ilişkide takılı kaldım her yeri ve travma sonrası stres bozukluğunda takılı kaldığım her anla bağlantılı olan üçe katlama sıralama sistemlerini yıkıp yeniden oluşumunu tümüyle iptal ediyorum.

❤️ Bu duruma avantajıma nasıl çevirebilirim?

🌵 Hangi seçimleri yapıyorum ki ben aynı olayları yaşıyorum?

🌹 Bu ilişkinin ötesine nasıl geçebilirim?

🍁 Bu ilişklnin ötesinde neler mümkün?

💃 Burada görmeye gönüllü olmadığım ve benim için doğru olan nedir?

☘️ İkimizin arasındaki bu ilişki nedir?

🌿 Eğer hayatında kalmamı istiyorsan kalmamın fırsatını yarat, bana farkettir, bana bir işaret ver, gitmemi arzu ediyorsan benim için bu işi kolaylaştır.
🌻 Senin tarafından baksaydım ben ne görürdüm?

🥀 ilişkileri bloke etmenin değeri nedir?

❤️ Açığa çıkan her şeyi toplam kolaylıkla yıkıp yeniden oluşumunu iptal ediyorum.

Arınma

Şimdi ve burada; bütün planlarda, tüm zaman, mekan ve frekanslarda, tüm yaşamlarda, tüm nesillerimde bildiğim-bilmediğim tüm negatif kodların hizmet noktalarının iptal edilmesine niyet ediyorum.

Tüm zaman, mekan ve boyutlarda, geçmişimde ve geleceğimde bulunan negatif kodları, blokajları, düğümleri, çıkmazlarımı, tüm zaman, mekan ve boyutlardan bana aktarılan tüm ruh parçalarımı kabul ediyor ve bu vesile ile tüm bunlardan arınmaya niyet ediyorum.

Sor Bırak;

Aşılması imkansız gibi gördüğünüz bir zorlukla karşılaştığınız zaman kendinize;

HENÜZ GÖREMEDİĞİM ÇÖZÜM YOLU NEDİR?

Diye sorun ve enerjiyi serbest bırakın.

Frekansını Yükseltmek için

*Düşünceler* Tüm düşünce evrene bir frekans yayar ve bu frekans kaynağına doğru geri döner, o zaman eğer olumsuz düşünceleriniz varsa, cesaretsizlik, öfke, korku, hepsi size geri gelecek. İşte bu yüzden düşüncelerinizin kalitesine dikkat etmeniz ve daha olumlu düşünceler geliştirmeyi öğrenmeniz çok önemli.

*Çevre* Çevrenizdeki insanlar doğrudan titreşim frekansınızı etkiliyor. Etrafınızı neşeli, pozitif, kararlı insanlarla çevreliyorsanız siz de o titreşime girersiniz şimdi etrafınızı küfürlü ve karamsar insanlarla çevreliyorsanız dikkatli olun! Çünkü onlar frekansınızı düşürüyor olabilirler ve sonuç olarak çekim yasasını lehinize yürütmenizi engelliyor olabilirler.

- *Müzik* Müzik çok etkilidir. Eğer sadece ölüm, ihanet, üzüntü, terk edilme hakkında müzikler dinlerseniz tüm bunlar sizin titreşimlerinize engel olur. Dinlediğiniz müziğin sözlerine dikkat edin,titreşim frekansınızı düşürüyor olabilir. Ve unutmayın : Hayatınıza tam olarak titrediğiniz şeyi çekersiniz.

*Gördüğün şeyler* Talihsizlikleri, ölümleri, ihanetleri vs konu alan programları izlediğinizde Beyniniz bunu bir gerçeklik olarak kabul eder ve vücudunuza tüm kimyayı salgılar, titreşim frekansınız etkilenir. Sizi iyi yapan ve daha yüksek frekansta titreşim yapmanıza yardımcı olan şeyler görmelisiniz.

*Temizlik* İster evde ister işyerinde, zamanınızın çoğunu düzensiz ve kirli bir ortamda geçirirseniz bu aynı zamanda titreşim frekansınızı da etkileyecek. Çevrenizdekileri geliştirin, organize edin ve çevrenizi temizleyin. Evrene çok daha fazlasını almaya uygun olduğunuzu gösterin.

*Kelime*. Bir şeyler ve insanlar hakkında şikayet etmeye veya kötü konuşmaya alışkınsanız bu titreşim frekansınızı etkiler. Frekansınızı yüksek tutmak için şikayet etmeyin ve başkaları hakkında kötü konuşma alışkanlığını ortadan kaldırın. O zaman dramatik davranmaktan ve mağdur olmaktan kaçınacaksınız.

HUZURLU OLMAK

💖Kendimi seviyor ve onaylıyorum.

💖 Her şeyi olduğu gibi sevgiyle kabul ediyorum

💖 kendimi bağışlıyorum ve tüm sevgimle Özgür bırakıyorum

💖 kendimi koşulsuz sevgiye, yaşam sevincine ve hayatın getirdiklerine açıyorum

💖 hayata güveniyorum ve bağışıklık sistemim mükemmel çalışıyor

💖 tüm varoluşla kendimi bir hissediyorum

💖 Sevgi; kalbimi ,ruhumu ve bedenimi iyileştiriyor

💖 Ben sevgiyim

ben huzurum, Ben ışığım..

❤️💖💙 kendi hayrım ve kendi bütünlüğüm

icin;

Bugüne kadar beni üzen, beni kıran, tüm insanları affediyorum...

Kendimi seviyorum kendime olan tüm kızgınlıklarımı affediyorum .

Ben kalbimi Özgür bırakıyorum..

Barış Muslu’nun şahane tekniği; (Güncel travmalar için. Geçmişte yaşananların çalışma yapılması gerekiyor. Bu teknik anda yaşanan travmalar için)

Travmalarınızı onları yaşarken beyninizden temizleyin. Her travma hasta etmez, ama bazılarının size “yol, su ve elektrik” olarak dönmemesi için onları bir şekilde bir an önce çözün!

Bunu doğal yolla yapabilirsiniz. Bastırmak yerine sorunun üzerine giderek, sürüncemede bırakmadan konuyu, daha sonra hiçbir korkuya yer vermeyecek şekilde çözebilirsiniz.

Kötü bir olay yaşadığın zaman kimseye farkettirmeden köprücük kemiğinin ve yapabiliyorsan başını üstüne bir kaç parmağını vurarak aşağıdakine benzer cümleler kullan.
“HER ŞEY ZATEN GÜZEL OLACAK. BEN VE SEVDİKLERİM TAMAMEN GÜVENDE. BEN BU YÜZDEN KALBİMDEKİ, KARNIMDAKİ, BOĞAZIMDAKİ BU SICAK SOĞUK DUYGULARI BİRER BİRER SERBEST BIRAKIYORUM. VE ŞU AN YAŞADIĞIM DURUMU KABUL EDİYORUM. BU DURUMA TAMAMEN TÜM KALBİMLE TESLİM OLUYORUM. ÇÜNKÜ BEN TÜM GEREKENLERİ ZATEN YAPTIM. YARADANA GÜVENİYORUM VE YAŞAYACAKLARIMA TAMAMEN TESLİM OLUYORUM.”

5 Dakikalık EL EGZERSİZİ İLE DUYGULARINIZI İYİLEŞTİRİN
Yöntem, Jin Shin Jyutsu (Antik dönem japon felsefecisi ve sanatçısı) tarafından, fiziksel ve duygusal refahı dengede tutmak için keşfedilmiştir. Bu bir dokunma terapisidir. Ağrıyı hafifletir ve hayati enerjiyi dengede tutmaya yardımcı olur.
9256D2FF-DEBF-4D82-931E-1E7EA0369089.jpg

Ağrı kesicidir ve gevşemeye yardımcı olur.

Stres ve kaygı etkilerini azaltır.

Kan dolaşımını ve konsantrasyonu arttırır.

Bağışıklık sistemini güçlendirir.

Cildi güzelleştirir ve cilt problemlerini azaltır.

Vücudun yenilenmesini arttırır.

Nefes solunumunu arttırır.

Toksinlerden arınmaya yardım eder.

BAŞ PARMAK:

Organlar: Mide ve dalak

Duygular: Duygusal baskı, endişe, üzüntü, keder, depresyon, anksiyete, stres, gerginlik,

Fiziksel Belirtileri: Mide sorunları, cilt hastalıkları, baş ağrısı

İŞARET PARMAĞI:

Organlar: Böbrek ve mesane

Duygular: Korku, zihinsel karışıklık, hayal kırıklığı,

Fiziksel Belirtileri: Sırt ağrısı, diş eti sorunları, sindirim problemleri,

ORTA PARMAK:

Organlar: Karaciğer ve kalın bağırsak

Duygular: Öfke, negatif düşünce, kızgınlık, sinirlilik, kararsızlık

Fiziksel Belirtileri: Baş ağrısı, adet sorunları, yorgunluk, kramplar, kan dolaşım sorunları

YÜZÜK PARMAĞI:

Organlar: Akciğerler ve Kalın bağırsak

Duygular: Anksiyete, endişe, reddedilme korkusu, olumsuzluk

Fiziksel Belirtileri: Cilt hastalıkları, sindirim ve solunum problemleri.

KÜÇÜK PARMAK:

Organlar: Kalp ve ince bağırsak

Duygular: Öz güven eksikliği, aile, güvensizlik, sinirlilik, yargılayıcı,

Fiziksel Belirtileri: Kan basıncı, boğaz ağrısı, şişkinlik.

Bu basit el egzersizini yapmak için;

> Elin her bölümü farklı bir organ ve ilgili duyguya bağlıdır. Yukarıdaki yazıda elin hangi bölümünde probleminiz olduğuna karar verebilirsiniz.

> İyileştirmek istediğiniz duygu durumu ve organ için o parmağa basılı tutun. Derin nefes alıp verirken, yaklaşık 3-5 dakika tutun.

> Eğer enerjiyi dengelemek ve vücut için uyum sağlamak istiyorsanız her parmağınıza yukarıdaki egzersizi tekrarlayın.

BAĞ KESME ÇALIŞMASI

(Bu çalışmayı yani meditasyon kısmını, kendi sesinizle telefonunuza kaydetmenizi, ardından yatağınıza uzanarak kendi sesinizle dinlemenizi tavsiye ederim).

Başka insanlarla ilişkilerimizde geçmişte yaşanmış olumsuz deneyimler ya da bazen onlarla ilgili beklentilerimiz, onları kaybetme korkumuz, bağımlılığımız gibi durumlar bizimle o kişi arasında görünmez bağlar oluşturur.

Fakat bu bağlar tıpkı bir insanı sararak öldüren sarmaşıklar gibidir; kimse kendisi olamaz, gelişemez, aradaki o bağlar; sevdiğimiz insanı da bizi kısıtlayan, gelişmekten-mutlu olmaktan alıkoyan, nedenini anlayamadığımız bizi aşağıda tutan bir “hal” içine sokar:

Zaman zaman şunu söyleriz: “Herşey yolunda, bir sorun yok, ama içim sıkılıyor.” yada “şunu yapmak istiyorum, içimde birşey sanki mani oluyor..” “evimi satmak istiyorum, satışa da çıkardım ama satılmıyor” Bunların hepsi gerçektir, yaşayanlar vardır ve durugörürler etrafımızdaki bu bağları görürler; bu bağ ister evimizle, ister sevgilimizle, ister çocuğumuzla olsun…

Hatta bazen kendi korkularımız, kendi yargılamalarımız, beklentilerimiz… Sebebiyle

Kendi kendimizi bile bağlarız. Yani en sevdiklerimizi yahut kendimizi İLERLEMEKTEN ALIKOYARIZ bilmeden…

Mademki ruh olarak büyümeye geldik… Büyüyelim ve sevdiklerimizin büyümesine “izin” verelim…

Evet, bu çalışma “o bağları” kesmek içindir; ilişkiyi bitirmek için değil. Fakat bitmesi gereken ilişkilere de izin vermeliyiz… Gitmesi gereken’e izin vermeliyiz.

Gözlerinizi kapatıp bir kaç tane yavaş ve derin nefes alın, bedeninize gevşediğini söyleyin.

Sonra deyin ki:

“Sevgili …………(Bağ keseceğiniz kişinin adı)

Seninle yaşadığımız ilişki süresince bilerek yada bilmeyerek yaşattığım tüm zorluk ve sıkıntılar için senden özür dilerim. Lütfen beni bağışla.

Ben seni içtenlikle bağışlıyorum. Ve sevgiyle ya da zorlayarak bana öğrettiğin her şey için sana teşekkür ediyorum. Öğrenmem gerekenler için bana “rol arkadaşı” olduğun için teşekkür ediyorum. Aramızdaki bağları kesiyorum ve seni benden, beni senden özgür bırakıyorum.

Hayat Yolun ışık ve sevgi olsun her zaman…”

Bunu yapmak her geçen gün enerjinizi(auranızı) size ait olmayan ama sizi bağlayan, kapatan her türlü enerjiden temizleyecektir.

Bu da şu anlama gelir:

Yepyeni bir kader yaratma şansına sahip olacaksınız.

Öncelikle aile bireyleri, eş, çocuk gibi en yakın ilişkilerimizden başlayarak ilişki içinde bulunduğumuz herkes için tek tek yapılması tavsiye ediliyor. Ölmüş yakınlarımız için de…

Ve özellikle zor deneyim yaşadığımız kişiler için de…

Ta ki affettiğimizi hissedene kadar…

Şu hep hatırımızda olsun lütfen; biz bu çalışmayı öncelikle kendimiz için yapıyoruz; kendi ruhumuzu, hayatımızı, kaderimizi iyileştirmek için…

OLABİLECEĞİMİZ EN YÜKSEK POTANSİYELDEKİ KENDİMİZ OLMAK İÇİN…

Ve hayatımıza girmiş olan herkes rol arkadaşımız…

Oyun bittiğinde bunları konuşuyor ve tüm rol arkadaşlarımıza teşekkür ediyor olacağız.

AFFETME MEDİTASYONU

(Baştan sona sessiz bir ortamda sesinizi kaydedip, yine kendi sesinizle bu çalışmayı yapmanızı tavsiye ederim)

Rahatça oturun. Sakinleşin, içinize dönün nefesinize yönelin. İyice sakinleşin.

Üst bilincinizi altın bir ışık topu olarak düşünün ve yanınıza çağırın. Onu bir nefesle içinize çekin.

Şu andan itibaren, dünya bilincini çalışma bitene kadar bir kenara bırakın.

Şimdi kızgın olduğunuz kişiyi gözünüzün önüne getirin. Şu anda yaşıyor olsun ya da olmasın. Ona dikkatle bakın yüzünün tüm detaylarını hatırlamaya çalışın. Şimdi ona seslenin.

“Seninle paylaştığım tüm hayatlarımda bilerek ya da bilmeyerek yaptığım tüm yanlışlardan, zorluklardan ve sana yansıttığım öfke kızgınlık gibi tüm negatif duygulardan dolayı senden özür dilerim.

Lütfen bunu kabul et ve beni bağışla. Ben de seni sevgiyle bağışlıyorum. Şu andan itibaren seni kendimden kendimi senden özgür bırakıyorum. İkimizin de yolu Tanrısal ışık ve sevgi olsun.”

Kalbinizden sevgi enerjisini ona akıtın.

Şimdilik onu sevgiyle uğurlayın.

Sevgi enerjisini akıtmak icin derin bir nefes alın. En sevdiginiz insanı koşulsuz sevgi duyduğunuz bir kişiyi (çocuğunuzu) düşünün. Ve ona duyduğunuz muhteşem sevgiyi yani sevgi enerjisini omurganızdan bütün bedeninize yayın.

Tüm hücreleriniz bütün vücudunuz sevgi enerjisiyle dolsun. Derin bir nefes daha alın ve nefesi bırakırken iki göğüs arasından yani kalp çakranızdan bir kapak açıldığını ve sevgi enerjisinin pespembe bir ışık olarak bu kapaktan dışarı çıktığını imgeleyin. İstediğiniz kişinin üstüne bu pembe enerjiyi yollayabilir ve sevginin onu tamamen kaplamasını sağlayabilirsiniz. Onu sevdiğinizi söyleyerek kişiyi serbest bırakın.

SAÇLAR İÇİN OLUMLAMA

21 gün

*Saçlarım sağlıklı*
* Kafam tamamen sağlıklı saçlarla dolu.

* Saçlarım yeniden çıkıyor

* Saçlarım artıyor.

* Saçlarım her gün daha da artıyor.

* Saçlarım güçleniyor.

* Saçlarım kalınlaşıyor.

* Saç hücrelerim aktif.

* Melatonin üretiyorum.
* Düzenli olarak daha çok melatonin üretiyorum.
* Büyük miktarda doğal melatonin’e sahibim.

* Saçlarım doğal olarak yeniden çıkıyor
* Saçlarım en iyi haline geri dönüyor.

* Saçlarım sağlıklı ve kuvvetli.
* Saçlarımı seviyorum.

Saç dökülmesine Olumlama ;
Mükemmeliyetçiliğimi, insanları eleştirmeyi, yargılamayı, inatçılığımı, öfkelerimi, içimdeki gizli rekabeti, tümünü yıkıp yaratımını İPTAL EDİYORUM
Sizi görüyorum yüzde yüz sorumluluğu alıyorum

🌿Seni seviyorum

🌿özür dilerim

🌿lütfen beni affet

🌿teşekkür ederim
Kendimi olduğum gibi kabul ediyorum..

Herkesi olduğu gibi kabul ediyorum...

Destek almayı kabul ediyorum...

Kendimi onaylıyorum...

İşleri ve görevleri paylaşıyorum...

Bundan daha iyi nasıl olur🌸

✨BUGÜN YAŞAMIMA PARAYI DAVET EDİYORUM💵💴💰

Tüm bariyerlerimi indiriyorum …

Parayı hayatıma davet etmediğim her anı yıkıp yaratımını iptal ediyorum.
Pod&poc@povads

Ve her gün 10 kere…

💵Paramı alabilirmiyim lütfen?

💰Bugün para realitemde mucizelerin gerçekleşmesi için neler mümkün ?
💰Bugün para realitemi genişletecek hiç seçmediğim neyi seçebilirim?
💰Bugün parayla ilgili enerjimi nereye yöneltirsem bana daha fazla para kazandırır?

💰Bugün hayatıma derhal para katacak ne ekleyebilirim?
💰Bütün sonsuzluklar boyunca paranın genişleyen kaynağı olmak için ben ve bedenim hangi enerji alan ve bilinç olabiliriz?
PARA MOLEKÜLERİ benim için çalış çalış çalış 💫 💷💶💰💰💰💰💰💰💵💰💵💵💵💵💵💵💰💰

PARA İLE İLGİLİ OLUMSUZ KODLARIN SİLİNEREK OLUMLAMA YAPILMASI

SEVGİ, EVRENDEKİ EN ŞİFALANDIRICI DUYGUDUR VE TÜM ENERJİLER İÇİN EN GÜÇLÜ MIKNATISTIR.
Bu niyeti bugün en az 7 kere okumanızı hatta mümkünse 21 gün her gün bu niyetle çalışmanızı öneririm.

"Parayı sevgiyle affediyorum. Para ile ilgili tüm olumsuz inançlarım, duygularım ve düşüncelerim için kendimi de sevgiyle affediyorum. Bugüne kadar parayla aramda oluşan tüm olumsuz enerji bağlarının şimdi ve burada nazikçe kopmasını seçiyorum. Bugünden sonra para ile aramda güçlü bir sevgi bağının oluşmasına niyet ediyorum. Ben parayı seviyorum, her durumda ve her şekilde paranın harika bir şey olduğuna inanıyorum. Hayatımda ne kadar para olursa olsun onu seviyorum ve varlığı için şükrediyorum. Paraya karşı olan bu doğal sevgim parayı hayatıma daha fazla çekiyor ve hayatıma akan paranın miktarı arttıkça paraya olan sevgim de artıyor."

Bu niyeti 7 kere okuduktan sonra sürekli içinizden veya sesli olarak "Para sevgidir." olumlamasını yapın. Eğer zamanınız varsa gün içinde niyeti daha fazla okuyabilirsiniz ve arkasından para sevgidir olumlaması ile devam edebilirsiniz.

Para ile ilgili negatif kodların iptali ve olumlama 21 gün
Tüm zamanlarda, mekanlarda ve boyutlarda, Annemin karnından başlayarak bu yaşıma kadar devam eden, Çevrem ve ailem tarafından, bilerek ya da bilmeyerek alt ve üst bilincimde oluşturulmuş, para ile ilgili tüm negatif ve gereksiz kodlamaları, düşünce kalıplarını iptal ediyor, oluşan boşluklara sevgi, para ve bereket enerjisi dolduruyorum.
💰Mutluluğu ve zenginliği hak ediyorum.

💰Para bana kolaylıkla gelir

💰Hayatıma bolluğu davet ediyorum

💰Bolluğu, bereketi ve sınırsız zenginliği seçiyorum

💰En büyük kısmetler bana akıyor

💰Yaptığım işte tüm müşteriler beni seçiyor ve sevgiyle çok para ödüyorlar

💰Hayatıma akan bolluğa şükürler olsun

💰Zengin insanların düşünce yapısına sahibim

💰Zengin olmaktan keyif alıyorum

💰Yaptığım her iş bana daha çok para getiriyor

💰Para bana kolayca geliyor

💰Ben bir para mıknatısıyım

💰Yaratıcı fikirlerle doluyum

💰Fikirlerim, bana para getirecek projelere dönüşüyor

💰Rahatlıkla çalışıyor ve bol bol kazanıyorum

💰Hayat beni cömertçe ödüllendiriyor

💰İşlerim her gün iyiye gidiyor

💰Güzel şeyleri hak ediyorum

💰Önümde bir kapı kapanıyorsa on kapı açılıyor

💰Kazancım her gün katlanarak artıyor

💰Para güzel ve temiz bir şey

💰Zengin olmak gayet doğal

💰Zengin olmayı hak ediyorum

💰Ben zenginim

💰Paralı olmayı kendime yakıştırıyorum

💰Para kazandıracak işler karşıma çıkıyor

💰Fırsatlar, yeni müşteriler ayağıma geliyor

💰Para benim dostumdur

💰Ben ihtiyaç duyulan önemli biriyim

💰İşimde çok para kazanıyorum

💰Beklediğim Beklemediğim her yerden para geliyor

💰Zenginliğin frekansına uyumluyum

💰Para kazanmak çok eğlenceli ve kolay

💰Ne yaparsam yapayım sonunda yüklü miktarda para kazanıyorum

💰Zengin olmayı hak ediyorum

💰Parayı seviyorum

💰Para kazanmak bana yakışıyor

💰Para kolayca hayatıma akıyor

💰Parayı ve zenginliği hak ediyorum

💰Olumlu düşündükçe parayı kendime çekiyorum

💰Mutluluğu ve zenginliği hak ediyorum

💰Sınırsız zenginliği seçiyorum

💰En büyük kısmetler bana akıyor

💰Hayatıma giren bolluğa şükürler olsun

💰Ben bir para mıknatısıyım

💰Para bana kolaylıkla geliyor

💰Ben zenginliği hak ediyorum

💰Her nefes alışımda, para frekansım yükseliyor

💰Geçmiş ödemelerim hızla siliniyor, banka hesabım hızla para doluyor

💰Para bana sınırsız sonsuz kaynaklardan bollukla geliyor

💰Oldu oldu oldu şükürler olsun 🙏🏻

"Sevgili bedenim, seni çok seviyorum. Her halinle biriciksin, teksin. Olduğun gibi güzelsin, özelsin, bir tanesin, değerlisin, mükemmelsin. Bu zamana kadar senin ihtiyaçlarını göremediğim, sana kötü davrandığım, seni fark etmeden üzdüğüm, kırdığım için senden özür diliyorum. İyi ki varsın. "

Sevgili bedenim;

Seni Seviyorum,

Özür dilerim,

Lütfen beni affet,

Teşekkür ederim.

Bu zamana kadar bedenimle her ne yaşadıysam ve bedenimin bana "hastalık" olarak, "kırışıklık" olarak, "yaşlanma belirtileri" olarak, "kilo alamama / verememe" olarak tezahür ettirdiği her ne varsa tüm zaman ve boyutlardaki yaratımını godzilyon kez yıkıp yeniden oluşumunu
iptal ediyorum.
Ve öyle de oldu şükürler olsun🙏🏻

Geri
Üst Alt