Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

İçinden Geleni Söyle

Sözde beğenmeyenler ziyaretçi olarak sürekli F5 yapıyor, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. :T:
P ile yazdın bir dahaki postta berhiz yaz iki kişi desinler.. Daktilo nejla takısından sonra daktilo orhan diyecem.. Daktilo yazı analizcilerine çağrım var.. Beni kadavra olarak inceleyin..

El itini övüyor eyvallah tamam'da .. Senin it olarak gördüğün senden daha delikanlı .. O nolecekk..

Hepiniz birbirinize takacaksınız.. Sonra ben hepinize..

Şimdi diğer tarafta bu saatlere kadar hergün konu kasardı bu olaylar olunca orayı susturdu ses soluk yok. Şimdiki yerden yazıyor ki üstünden atsın bu durumu kafa burada olunca diğer tarafla uğraşamıyor doğal olarak. :D arsızlığı ve yüzsüzlüğü oscarlık. Çok giren biri değilim diyen italyan cressa 7 saat sonra bütün konuları yaladı yuttu destan döşedi ama sonra ortadan yok etti. Niye girmedi acaba birdaha. :D yav vallaha bunun kandırdığı kişiler yaşlılarmış daha iyi anladık. :D

Şimdi diğer tarafta bu saatlere kadar hergün konu kasardı bu olaylar olunca orayı susturdu ses soluk yok. Şimdiki yerden yazıyor ki üstünden atsın bu durumu kafa burada olunca diğer tarafla uğraşamıyor doğal olarak. :D arsızlığı ve yüzsüzlüğü oscarlık. Çok giren biri değilim diyen italyan cressa 7 saat sonra bütün konuları yaladı yuttu destan döşedi ama sonra ortadan yok etti. Niye girmedi acaba birdaha. :D yav vallaha bunun kandırdığı kişiler yaşlılarmış daha iyi anladık. :D
Küfür hassasiyeti olan bir kadın profili veriyor.. Oysa'ki benim üyeliğimle girip benim anneme küfür eden kadının sitesinde şuan' kendisi...
Bunlar hep menfaat ilişkisi.. Yarın bir'gün herkes yalnızlaşacak üzülecekler.. Biz iki kişi geldik iki kişi kalırız.. Katılan dostlarımız katılmayan misafirlerimizdir.. Düşmanlık anlayışımız bile kaliteli..
Ben heycan olsun diye yazmıyorum net bir'şeyler.. Yoksa eğlence biter..

Oysa'ki benim üyeliğimle girip benim anneme küfür eden kadın.
Burası zaten nasıl sahtekar ve aşağılık olduğunu gösteriyor, gösterdi. O yüzden her pislik beklenir. Site açanda kendi, kendisini övende, fake üyelikler alanda. Bunları yaptığı için karşı tarafı suçluyor hep. Şizofrenik vakalar çok ciddidir. Arsız ve yüzsüz. Herkese iftira atıp sonrada kendi kendini kaliteli insan ilan eden aşırı hasta birisi.

Geri
Üst Alt