Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

İçinden Geleni Söyle

Burası zaten nasıl sahtekar ve aşağılık olduğunu gösteriyor, gösterdi. O yüzden her pislik beklenir. Site açanda kendi, kendisini övende, fake üyelikler alanda. Bunları yaptığı için karşı tarafı suçluyor hep. Şizofrenik vakalar çok ciddidir. Arsız ve yüzsüz. Herkese iftira atıp sonrada kendi kendini kaliteli insan ilan eden aşırı hasta birisi.
Allaha dua edecem akıl fikir versin diyecemde neden? Vardır yüce rabbimin bir bildiği bizi sınıyor imtihan. Gerçi onun çakmasının inancıda çakmaydı sözde ama yine allah falan diyor iyi iyi

Şimdi diğer tarafta bu saatlere kadar hergün konu kasardı bu olaylar olunca orayı susturdu ses soluk yok. Şimdiki yerden yazıyor ki üstünden atsın bu durumu kafa burada olunca diğer tarafla uğraşamıyor doğal olarak. :D arsızlığı ve yüzsüzlüğü oscarlık. Çok giren biri değilim diyen italyan cressa 7 saat sonra bütün konuları yaladı yuttu destan döşedi ama sonra ortadan yok etti. Niye girmedi acaba birdaha. :D yav vallaha bunun kandırdığı kişiler yaşlılarmış daha iyi anladık. :D
Ben biliyorum abi nasıl online oldu ama görünce. :haha:

İçin yine üşüyor..

bunlar nasıl insanmış böyle yazdıklarınızı okudukça kanım dondu, allah böyle kötü ve şerli insanlardan uzak etsin. Korkmamak elde değil banada tanımadan iftira atabilirler çamurları bulaşmasın. Bizim mahallede bir kadın vardı yanında bir tane adam kadın üstünü başını yırtıp çığlık atarak bana saldırdı diye bağırdı, görmesek inanacaktık allah korusun aynı bu kadına benzettim böyleleriyle uğraşılmaz.

:unsure:
Konu iyice karıştı.. Gerekli yerleri gerekirse ararım..

Ayyyy ercan bu neeee

Diyorum biraz uzak durayım forum dramalarından ama durmuyorlar. Yine neler olmuş İbrahim. Demedi deme İbrahim bunlar bizi de ekmek arası yer.

Bazılarına ne yaparsan yap değişmez, hâlâ çakallık peşinde, anlamadım tamam.
Ben sana komple sileyim diyorum boşver diyorsun.. Bende eğlenelim o zaman diyerek koz verip atışma sağlıyorum. Bitir de çok kolay isimleri cisimleri silinir ciddi diyorum 😪

Geri
Üst Alt