Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

İçinden Geleni Söyle

Bir ses diyor ki .. Kör ettiysem sebebi var ...
Kul gözlerini açtıracam diyor..
Açtırıyor en nihayetinde..
Gözü açılan kardeş ortalığın anasını s.. dağıtıyor..
Sonra yüce bir ses..
Ben sana demedim mi şerefsiz?
Ben onu o hale soktuysam var bir bildiğim diyor..
6 Şubatta görüşmek üzere ..

Siz bilmezsiniz tamircilik falan da var bu arkadaşta. Sevgilisinin arabasını falan tamir edermiş zamanında. Siz o kadar becerikli misiniz? Yok kıskanıyorsnuz sadece.:D

Forumu açarken bu tür şeyleri eğlence olarak kıtlamalık yapar insanlar diyordum.. Ana konu öyle oldu.. Demek'ki olacağı var mış.. Napalım kader'
:sigara:

Uzun uzun gazel okuyacağına kısa bir bildirge ile git haklı olduğunu tasdiklet..

Cavit ağa'nında başını yakacak.. Adam beyana dayalı bilir ne bilsin huyunu suyunu.. Arayamıyor çünkü o ' kız ulaş iyice batacaksın :)

Forum konusunda en önemli şey istikrar ve güvendir, konuların güvence altında kalıp silinmemesidir, bu yoksa ister en güzel tasarımı yap, ister en orijinal fikirle gel başarı sağlamak zordur. Bir de tabii pasta gibi düşünürsen diğer forumların durumu da etkiler.

Forum konusunda en önemli şey istikrar ve güvendir, konuların güvence altında kalıp silinmemesidir, bu yoksa ister en güzel tasarımı yap, ister en orijinal fikirle gel başarı sağlamak zordur. Bir de tabii pasta gibi düşünürsen diğer forumların durumu da etkiler.
Forumun en önemli şeyi üyedir.. İstikrarsız üyeler oldukca forum bir b.ka yaramaz.. İstikrarsız olan üye'de bir forum için bir b.ka yaramaz.. Üye forum sahibinin cebine para koymaz ama hep ister forumlar'da karşılıksız bu istekleri sağlar..
Ama biz o forumlar'dan değiliz 5 yıldır tanımayan zaten istikrarsızlık bağlamında yer olmuştur.. Forumlar mülk sahibi'nin karakteri ve kişiliğinden iz taşır.. Kişiselleştirme burada pasta oluyor işte afiyet olsun.. :D

Üye olmadığı bir yerin huzurunu nasıl bozabilir bir insan? Düzenle ekle düzenle ekle yarın son gün bekle..

Forumda'ki konumuz bu don kimin donu günlerdir.. Hey allahım ..

Üzerine fazla gidildiğini düşünüyorum. Başkalarının hataları da sizi daha iyi bir insan yapmaz ayrıca.
Sen de zamanında aylarca birilerinin kilosu, görüntüsü ile dalga geçip konular açtın. Sen birilerinin üstüne gidince kendine bunu söyledin mi? Gelip bana hala mod vs arkadaşım değilmişsin muhabbetleri yapıyorsun. Bilerek cevap vermedim. Evet ben senin arkadaşın değilim. Yeter da.

Sen de zamanında aylarca birilerinin kilosu, görüntüsü ile dalga geçip konular açtın. Sen birilerinin üstüne gidince kendine bunu söyledin mi? Gelip bana hala mod vs arkadaşım değilmişsin muhabbetleri yapıyorsun. Bilerek cevap vermedim. Evet ben senin arkadaşın değilim. Yeter da.
Bence de yeter cidden.
Ne güzel açık sözlü olmanı takdir ettim.

Çok alakasız şeyleri şuan birbirine bağlıyorsun. Bu konulara girmeyeceğim.
Ben burada niye yazıyorum, eğer gerçekten hastaysa bu kadar yüklenilmesi kötü şeyleri tetikler diye.. O yüzden hakkınında ararken bazı şeyleri aşmayacaksın.

Ben sözlük konusu açıyordum, alınan alınıyor beni ilgilendirmez.
Her konun bir hikayesi olabilir.. İlham kaynakları olabilir ama tutup nick yazarak hedef almadım kimseyi..

(Okyanus Kalbinin çok yanlışları var. Ancak senin forumunda o iki nickiyle de senden çok emeği vardır. Bunu da bil yani. Gerçek bu. Bu küçük forumlarda zaten emek, adalet, dostluk diye bir şey olmadığını zaten anladım. İlgilenmiyorum hiçbiriyle. Dedikodu, sanal aşk mevzuları dışında bir espirisi olmayan platformlar. Sondaki isim değişiyor sadece ama hepsi birbirinin zihniyet olarak copy paste oluşumlar kusura bakmayın. ForumKalbi, Forumluk, Forumtutkusu, Forumel, Forumadası, Forumdenizi, Trendforum, megaforum başka ne vardı? salla başka her ne varsa isim değişiyor … forum veya forum … sı de gidiyor ama bi özgünlük yok. Emeğe saygı yok. Konu başlıkları bile aynı hepsinde.. Belki forumsalı bir farklı yere koyabiliriz, takılan kişi profili açısından büyük ve eski olduğu için o kadarcık. Diğerlerinin bir farkı yok hepsinde hepimiz takılıyorduk. Forum sahibi olunca ne oluyor yani? Einstein filan mı oldum sanıyorsunuz kendini? Elon Dia, Dea Musk mısın? Neyse bu konuları yüzlerce kez konuşuldu uzatmak istemiyorum. )

Ama teşekkür ederim dürüst davrandığın için. Arkadaş değiliz okey. Sizin arkadaşınız, Kojiro, Onurcan, Ersin filan. Ben değilim. Zaten sen de Okyanus Kalbi de benim dostluğuma layık değilsiniz. Siz ince duygulardan anlamazsınız. Allah uzak etsin.

Herkese karşı tavrım net, sevmiyorsa muhatap olmam o kişiyle. Beni manipüle etmesin kimse. Sevmiyorsa, arkadaşım değilse arkadaşımmış gibi davranmasın. Sorun yok ne güzel.. Hiç umrumda değil cidden, herkes anlaştıyla mutlu olsun.. Ben sahteliğe gelemiyorum sadece.

Sen de benim arkadaşım değilsin, samimi bulmuyorum. Bundan sonra asla muhatap olmayız, olur biter. Sahte şeyleri gerçekten sevmiyorum.
Tamam bundan sonra arkadaşın gördüğün kişilerle mutluluklar o zaman sana. (Bu herkes için beni sevmeyenler, arkadaş görmeyenler, lütfen sevmediğini desin.)

Açık sözlülük netliğe bayılıyorum, teşekkürler.

Nokta.

Dia bundan sonra benim tek arkadaşım :D

Geri
Üst Alt