Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

İçinden Geleni Söyle

Bu “Değer” kelimesi kadar hastalıklı ve nefret ettiğim bir kelime yok.
Tıpkı “Gerçek” kelimesi kadar güzel ve sevdiğim bir başka kelime olmadığı gibi..

“Değerleriniz sizin, gerçekler benim olsun..
Çünkü benim için en büyük değer gerçeğin ta kendisidir.” (Coolumsu)

Güya 2 saat önce uyuyacaktım yine olmadı. :emrah:

Forumda kalıcı değilim arkadaşlar korkmanıza gerek yok.. :D
Malum konu için girdim sadece, içimde kalan şeyler vardı.. ^^
Gidecek başka forum yok ki senin için.. Nasıl olsa banlanacan gittiğin yerde.. Biz alıştık banlı görmeye seni bi sen alışamadın banlanmaya.. Djdj

Gidecek başka forum yok ki senin için.. Nasıl olsa banlanacan gittiğin yerde.. Biz alıştık banlı görmeye seni bi sen alışamadın banlanmaya.. Djdj
Hiçbir zamanda alışamayacağım hak etmiyorum çünkü agshsjsjs :p

Aksine forum kurallarına çok uyan bir üyeyim ^^
İnsanlar hiç anlayamadılar beni yaaa. :p
Küfür etmem, multi üyelik açmam, foruma konu açarak katkı sağlarım. ^^
Bazen çocuksu konular açtığımda olur foruma hareket gelsin diye, ultra(!) zeki tipler bunların amacını anlayamadığında saçma sapan şeylerle de suçladılar beni, alakasızca troll, cinsiyetçi, provakatör vs vs gibi..
Bana uygun bir yer olmadığını anlarsam da zaten kendim bırakır, giderim.. :)

Dostum aslında çok yer de banlı değilim. 2 tanecik yer var sadece..
Bir bu malum forumda banlıyım o da konularım çalındı ne yapayım sessiz mi kalsaydım.. Arthur mesajlarımı bile üzerime geçirmiş. Ben bu kadar saygısızlığı ve düşüklüğü başka hiçbir forumda görmedim. Kalitesiz çok yer var ama böylesi yok.. Banlandığıma da üzülmedim zerre biliyordum, beni üzen Okyanus Kalbi’nin dostluğumuza ihanetidir..

Bir de yakın zamanda el değiştiren bir forumda banlıyım orada da banlı olup olmam zerre umurumda değil, daha okuduğunu bile anlayamayan bir adamın(!) forumunda üye olmamak, üye olmaktan iyidir.. Oraya da yine bu kızın neden olduğu meseleler yüzünden üye oldum.
Orada destina’da nick vermeden de bana bi sallamış. Saygı duyuyorum da. Onu da not ettim yani, bir gün denk gelirsem aynı sözünü yazacağım ben de ona.. Neyse.. ;)

İlk üye olduğum forumdaki olay farklı, ben kendim istemiştim sıfırdan yeni üyelikle devam etmek için.. :) Sonra bırakınca o öyle kaldı, gidip konuşsam açarlar da hiç dönmek istemiyorum. Beni dışlayanlarla ne yapabilirm ki

Qasem, Alperen61, Kojiro gibilerinin yönettiği forumlarda da banlı olmak zerre u umurumda diiil… Alsınlar başlarına çalsınlar ahshsjdk :D

3 sene bu tarz forumlara hiç girmedim zaten 2021-2024 arası.. Bu Okyanus için dönmüştüm, o forum açmasa inan hiç girmezdim. Girmediğim sürece hiç de dışarıdan takip etmedim. Keşke de dönmeseydim cidden, boş kavgalar dışında bir espirisi yok.. Takılmıyorum, hepsine üye olmamın tek nedeni de nickimi başka birisi çalmasın diye..

Çok da önemli değil cidden, küçük forumlar hep aynı insanlar ve beni sarmıyor artık.. Bir de emek değer görmüyor böyle yerlerde. Forum sahibine ne kadar yalakalık, o kadar rank mantığı..

Benim öyle bir rank merakım da yok bazılarının sandığı gibi ama modluğa her zaman takıldığım forumda başvururum. Forum sahibi bana güveniyor mu güvenmiyor mu diye.. Bir çeşit test yani.. ^^

Karşılıklı güven çok önemli gerçek dostluklar için.. Sevildiğimi hissedersem ben de seviyorum çünkü, güvenildiğimi hissedersem ben de güveniyorum. Bir de her şeye, her yaptığıma karışılmasından nefret ederim. Birisi yetki verdi diye kimsenin yalakası olmam. Zaten mod olduğum yerler de yaşadığım problemler de hep o yüzdendi.. Bana prensip olarak karşıyım zaten, multi üyelik ve küfür dışında gereksiz.

Eleştiriye açığım, birisi güzellikle bana şu yaptığın yanlış bunu düzelt dese onu da düzeltirim de, tavır çok önemli.. Ya bir de insanlar güzel yaklaşsalar bana, ben de onlara iyi yaklaşırım.. Otoriterlik bana göre diiil o tipleri de hıc sevmem. ^^

Bir de fikir özgürlüğüme karışmasınlar ya..
Bahsettiğim olumsuzlukların olmadığı bir forum bulayım takılacağım söz.. ^^
Konu olarak da her açtığım konunun sevilmesine gerek yok. Özgün olarak yazdığım yazıları, şiirleri sevin bana yeter onlar önemli..
Diğer açtığım konular yani gerisi makara, geyik, gündem, brain storm çünkü :p

Hakkınızı vereyim ama siz ikinizin forumunda bir çok yerden daha özgür hissediyorum kendimi :)

En azından burada forumda foruma cevap var asdfgjklshshs :D
Bu site genel forum ötesinde bir mantıkla açıldı.. İleride görürsün zaten... Ama bazen insanı çıldırtıyorsun.. Konularında haksız olduğun durumlarda bile kendine göre haklı takılıyorsun.. Birde değerler yani insanların bazı değerleri vardır inanç ideolji falan uç noktalara basıyorsun.. Normalde yasak bu yasakları biz koymuyoruz bizim yasaklarımız forum içi düzen için.. Diğer kurallar ülkemizin kanun olarak belirlediği yasaklar.. Bir çok şey görmezlikten geliniyor uygulamıyor kimse ama iş ciddiye binip kavga çıksa sıkıntı.. Misal bak tek link paylaşımını ben serbest bıraktım burası forum olur öyle şeyler normal.. Ama paylaştığın linkler sonuç olarak başka sitede girilen konular.. Örnek veriyorum @Destina ya sorularla islamiyet sitesinden link attın.. O attığın link doğru yada yanlış bir düşünce diyecek merci yok inanç meselesi bu o linkle olan bilgileride oranın üyesi oranın admini oranın bilir kişisi giriyor... Ben kendi fikrini yazan insanlardan yanayım başkasının fikrine katılsanda kendin olarak yaz.. Mesela o site gelip diyebilir.. Kardeşim kaldır benim linkimi kime sordun sen telif cart curt.. Hani diyoruz ya herkes kendi paylaşımından sorumlu diye .. Aslında öyle değil işte cuma günü malum burada bir işlem başlatacağım dedim başlattım e bilgilendirmede yapılıyor insanlara yani aslında işin özeti basitleştirdiğimiz şeyler başımıza bela olabilir.. Seni her yerde özgür bırakıyorlar senin yasaklanma banlanma sebebin insanları sıkmandan.. Valla ben senden küfür falan duymadım görmedim kaç senedir allah var.. Ama insanlara diretme şeklinde düşünceni dayatıyorsun.. Dur durağın yok sadece... Ne uğraşıcam lan banlarım deme hakkı site sahiplerinde vardır o'da mülk sahibi olduğu için.. Neyse uzun uzun yazıyorumda 3 4 gün sonra unutulacak.. Zaten malum konu için geldim dediğin olay herkesin malumu.. Millet içini döktü istesem kimseyi toplayamam biz hep diyoruz biz karı koca kendimize yeteriz gelenleride misafir ederiz diye .. Sana demek istediğim şey sakin ol laf üstünlüğü fikir düşünce üstünlüğü kazanacağım diye bunaltma insanları.. Diğer forumları bilmem ama meskende çok şikayet ediliyordun.. La ben seni sen benim moderatörüm ken banladım hatırlarsan ama sınırsız ban atmadım, sakin sakin.. Tamam serbest bırakıyoruz ama eşref eşşek saati olayı var bazen bizimde kontrolden çıktığımız zamanlar olacak .. Takıl takılda insanları bunaltma .. Yazık kimse sana bir'şey de demiyor alışmışlar ama bunalıyorlar.. :haha:

Dostum ben onu Destina’nın alıntı yaptığını göstermek için attım. Dea Dia bana neden özgün yazmadın dediği için, bir cevap..
Yapma yani reklam değil bu, ayrıca en sevmediğim FETÖ artığı, ağababası asalakların kurduğu bir sitenin reklamını yapacak halim yok ya.. Doğruluk yanlışlığı içn de değil yani agsshjsk

Sana tavsiyem ahiretini seviyorsan zehiri akide şekeriyle birlikte veren o sitede yazılanlara itibar etme ;)

Sen halen benim hangi fikir de olduğumu neyi savunduğumu anlayamadıysan.. :)
Bir şey demiyorum, bak Destina çok daha iyi anlıyor senden..
Daha iyi biliyor..

Karını örnek al…. :D
Senle şimdiye kadar hiç tartışmaya girmememin sebebi daha neyi savunduğumdan neyi eleştirdiğimden habersizsin ahsjsksğs

Dostum ben onu Destina’nın alıntı yaptığını göstermek için attım. Dea Dia bana neden özgün yazmadın dediği için, bir cevap..
Yapma yani reklam değil bu, ayrıca en sevmediğim FETÖ artığı, ağababası asalakların kurduğu bir sitenin reklamını yapacak halim yok ya.. Doğruluk yanlışlığı içn de değil yani agsshjsk

Sana tavsiyem ahiretini seviyorsan zehiri akide şekeriyle birlikte veren o sitede yazılanlara itibar etme ;)

Sen halen benim hangi fikir de olduğumu neyi savunduğumu anlayamadıysan.. :)
Bir şey demiyorum, bak Destina çok daha iyi anlıyor senden..
Daha iyi biliyor..

Karını örnek al…. :D
Sen kafayı yemişsin.. Ben mavi diyorum yok o kırmızı diyorsun.. La sen yapay zeka ile bu konuları tartışsana sen kendin bir'şey diyorsun kendi dediğine cevap verip bana ben demişim gibi davranıyorsun.. Sen allah mısın? Ahiretini seviyorsan tavsiyesi veriyorsun.. Demek istediğim bu sanane inançlardan :D

Bu site genel forum ötesinde bir mantıkla açıldı.. İleride görürsün zaten... Ama bazen insanı çıldırtıyorsun.. Konularında haksız olduğun durumlarda bile kendine göre haklı takılıyorsun.. Birde değerler yani insanların bazı değerleri vardır inanç ideolji falan uç noktalara basıyorsun.. Normalde yasak bu yasakları biz koymuyoruz bizim yasaklarımız forum içi düzen için.. Diğer kurallar ülkemizin kanun olarak belirlediği yasaklar.. Bir çok şey görmezlikten geliniyor uygulamıyor kimse ama iş ciddiye binip kavga çıksa sıkıntı.. Misal bak tek link paylaşımını ben serbest bıraktım burası forum olur öyle şeyler normal.. Ama paylaştığın linkler sonuç olarak başka sitede girilen konular.. Örnek veriyorum @Destina ya sorularla islamiyet sitesinden link attın.. O attığın link doğru yada yanlış bir düşünce diyecek merci yok inanç meselesi bu o linkle olan bilgileride oranın üyesi oranın admini oranın bilir kişisi giriyor... Ben kendi fikrini yazan insanlardan yanayım başkasının fikrine katılsanda kendin olarak yaz.. Mesela o site gelip diyebilir.. Kardeşim kaldır benim linkimi kime sordun sen telif cart curt.. Hani diyoruz ya herkes kendi paylaşımından sorumlu diye .. Aslında öyle değil işte cuma günü malum burada bir işlem başlatacağım dedim başlattım e bilgilendirmede yapılıyor insanlara yani aslında işin özeti basitleştirdiğimiz şeyler başımıza bela olabilir.. Seni her yerde özgür bırakıyorlar senin yasaklanma banlanma sebebin insanları sıkmandan.. Valla ben senden küfür falan duymadım görmedim kaç senedir allah var.. Ama insanlara diretme şeklinde düşünceni dayatıyorsun.. Dur durağın yok sadece... Ne uğraşıcam lan banlarım deme hakkı site sahiplerinde vardır o'da mülk sahibi olduğu için.. Neyse uzun uzun yazıyorumda 3 4 gün sonra unutulacak.. Zaten malum konu için geldim dediğin olay herkesin malumu.. Millet içini döktü istesem kimseyi toplayamam biz hep diyoruz biz karı koca kendimize yeteriz gelenleride misafir ederiz diye .. Sana demek istediğim şey sakin ol laf üstünlüğü fikir düşünce üstünlüğü kazanacağım diye bunaltma insanları.. Diğer forumları bilmem ama meskende çok şikayet ediliyordun.. La ben seni sen benim moderatörüm ken banladım hatırlarsan ama sınırsız ban atmadım, sakin sakin.. Tamam serbest bırakıyoruz ama eşref eşşek saati olayı var bazen bizimde kontrolden çıktığımız zamanlar olacak .. Takıl takılda insanları bunaltma .. Yazık kimse sana bir'şey de demiyor alışmışlar ama bunalıyorlar.. :haha:
Verecek cevapları olmayınca, yazdıklarımı çürütemeyince banlıyorlar çok normal.. :)

Ben sözün gücüne inanırım. Onlar gücün sözüne inansınlar..
Mevzu ban değil, kalite mevzusu..

Hayata biraz felsefi bakmak lazım, felsefenin en güzel yönü fikir özgürlüğü ve eleştiridir..

Elinde tokmakla gezenlerin anlamayacağı bir derinlik bu.. Sen sıkıcılık de boşsssverrrr.. ;)

Verecek cevapları olmayınca, yazdıklarımı çürütemeyince banlıyorlar çok normal.. :)

Ben sözün gücüne inanırım. Onlar gücün sözüne inansınlar..
Mevzu ban değil, kalite mevzusu..

Hayata biraz felsefi bakmak lazım, felsefenin en güzel yönü fikir özgürlüğü ve eleştiridir..

Elinde tokmakla gezenlerin anlamayacağı bir derinlik bu.. Sen sıkıcılık de boşsssverrrr.. ;)
Yahu verecek cevapları yok değil o öyle değil.. Şeytana besmele çekiyoruz o yine yapacağını yapıyor ya hani.. Hah sende o mantıkdasın sana ne desek boş.. Cevap veriyorum bak sana .. Savunduğun düşünceler bana ters

Ben forum meskeninde hiç banlanmadım.. Dostum ben banlandığım bir yere dönmem.. Prensip.. ^^

Çok extrem bir şey olursa, site yönetimi değişikliği ya da özel üyelerce konu ancak belki..

Bak kendi forumunda beni banladığını sanıyorsun :)
Hafızan bitik senin..

Ben forum meskeninde hiç banlanmadım.. Dostum ben banlandığım bir yere dönmem.. Prensip.. ^^

Çok extrem bir şey olursa, site yönetimi değişikliği ya da özel üyelerce konu ancak belki..

Bak kendi forumunda beni banladığını sanıyorsun :)
Hafızan bitik senin..
Ben seni 4 kere banladım ilk banlanman moderatörken oldu furkan ( mayones ) ile tartıştın sen.. Adama şahsi ban attın onun banını açtım seni banladım.. Sen benimle kafa mı buluyon mehmet.

Ben seni 4 kere banladım ilk banlanman moderatörken oldu furkan ( mayones ) ile tartıştın sen.. Adama şahsi ban attın onun banını açtım seni banladım.. Sen benimle kafa mı buluyon mehmet.
Saçmalama ya gerçekten kafa uçmuş senin.. O olayı dün gibi hatırlıyorum dediğin gibi değil. Duruyorsa forumun banlanan üyeler geçmişine bak.

Saçmalama ya gerçekten kafa uçmuş senin.. O olayı dün gibi hatırlıyorum dediğin gibi değil.
Aga sen gerizekalı mısın? Beni yalancı çıkarıyosun.. Banlandığım yere bir'daha gitmem çekiyon.. Gülümseye yalvarıyordun banımı açsın konuş konuş diye şaka mısın abi sen ?

Aga sen gerizekalı mısın? Beni yalancı çıkarıyosun.. Banlandığım yere bir'daha gitmem çekiyon.. Gülümseye yalvarıyordun banımı açsın konuş konuş diye şaka mısın abi sen ?
Saçmalama ya ben Gülümseye forum meskeni İçin bir kere bile konuşmadım. Konuşmadım çünkü bir kez bile orada banlanmadım. O painin forumu için, orada da haklı olarak banladılar o yüzden dönmek istedim. Özür konum bile var.. Başka haklı olarak banlandığım bir yer yok. O da eleştirilerim için değil, farklı bir platformda konu açmıştım o forumla ilgili..

Myonez olayı da şu, Selly diye bir üye vardı forum meskeninde onla myonez bana taktılar ben şikayet ettim ikisini de senden banlamanı bekledim onları . Sen istiyorsan sen banla dedin ben de banlamadım. Sonra foruma küsüp modluğu bırakıp gittim olay bundan ibaret…

Sen her şeyi çorba etmişsin kusura bakma.. :)
Hafızan sıfır cidden..

Cidden aç forumun kayıtlarına bak o kadar eminim iddiaya bile girerim..

Beni banlasan cidden aramızın böyle olacağını mı sanıyorsun? :D
Beni banlayan kimseyle aramın iyi olması forumlarda mümkün değil asdfsdff …

Evet, yüzde yüz yanlış hatırlıyorsun.. ^^

Banda bir haklılık payı olursa dönmek için mesaj atabilirim ama haksız bansa o foruma bir daha hiç girmem. Bu prensibimden hiç taviz vermedim 8 yıldır.. :)

Saçmalama ya ben Gülümseye forum meskeni İçin bir kere bile konuşmadım. Konuşmadım çünkü bir kez bile orada banlanmadım. O painin forumu için, orada da haklı olarak banladılar o yüzden dönmek istedim. Özür konum bile var.. Başka haklı olarak banlandığım bir yer yok. O da eleştirilerim için değil, farklı bir platformda konu açmıştım o forumla ilgili..

Myonez olayı da şu, Selly diye bir üye vardı forum meskeninde onla myonez bana taktılar ben şikayet ettim ikisini de senden banlamanı bekledim onları . Sen istiyorsan sen banla dedin ben de banlamadım. Sonra foruma küsüp modluğu bırakıp gittim olay bundan ibaret…

Sen her şeyi çorba etmişsin kusura bakma.. :)
Hafızan sıfır cidden..
Sen çok laf çeviriyorsun.. Mesken için demedim.. Banlandığın yer için durmadan konuş konuş diyen sen burda banlandığım yere gitmem diyorsun.. Şu'an banlandığın forumların %70 inde varsın ... Ben seni hep banlı görüyorum sonra yalvar yakar bir şekilde banın açılıyor galiba takılıyorsun.. Valla böyle giderse bende banlayacam .. Coolumsu diye konuşuyorum başka biri gibi davranıyorsun ben seni pek anlayamadım... Yazdıklarınla yaptığın eylemler örtüşmüyor.. Durmadan sen uçmuşsun sen unutmuşsun vs vs millete yazıp çiziyorsun.. Bu kafayla fazla ilerleyemezsin.. Tavsiyem yapay zeka ile konuş sen.. Sen ondan da akıllısındır anlat ona..

Şuan yasaklamıyorum sinirimi bozdun kişisel ban atmam ben prensip meselesi.. Sonra nasıl olsa bir sıkıntın çıkacaktır.. Hadi iyi uykular sana..

Geri
Üst Alt