Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

İçinden Geleni Söyle

Sen çok laf çeviriyorsun.. Mesken için demedim.. Banlandığın yer için durmadan konuş konuş diyen sen burda banlandığım yere gitmem diyorsun.. Şu'an banlandığın forumların %70 inde varsın ... Ben seni hep banlı görüyorum sonra yalvar yakar bir şekilde banın açılıyor galiba takılıyorsun.. Valla böyle giderse bende banlayacam .. Coolumsu diye konuşuyorum başka biri gibi davranıyorsun ben seni pek anlayamadım... Yazdıklarınla yaptığın eylemler örtüşmüyor.. Durmadan sen uçmuşsun sen unutmuşsun vs vs millete yazıp çiziyorsun.. Bu kafayla fazla ilerleyemezsin.. Tavsiyem yapay zeka ile konuş sen.. Sen ondan da akıllısındır anlat ona..

Şuan yasaklamıyorum sinirimi bozdun kişisel ban atmam ben prensip meselesi.. Sonra nasıl olsa bir sıkıntın çıkacaktır.. Hadi iyi uykular sana..
Laf çevirmekle alakası yok. :)
4 kere banladım dedin, olay öyle değildi. :)
Çünkü çok iyi hatırlıyorum. :)
Anlaşılmamaya alışkınım sorun yok.. :p
Allahtan başka kimseye yalvarmam, yakarmam.. :)

Yalnız şaka bir yana,
Gülümse ile ft için yaptığım konu ile ilgili sohbeti sen nasıl biliyorsun?

Gülümse ile olan konu farklı, o kızı da çok severdim ama o ban olayından sonra esksi gibi sevemedim soğuk geldi. İkşmizşn de birbirimize kırıcı davranışı yok ama mesafe girdi. Yoksa tam kafadar kızdı.

Ona yazdıklarımın dedikodusunu senle yapıyorsa, ama zaten forum dünyasında asla işim olmayacak insanların baş sırasına yazarım..Onla olan özel konuşmamı sen nasıl biliyorsun ayrıca? Özel mesajlarımı okuyordun yoksa senle benim dedikodumu mu yaptı?

Evet, haksız banlandığım yerlere geri hiç dönmedim dönmem de, aynı yönetim varken..

Kötü uykular..
Kaygılarımla..

@R5 ve @Charismax ben kimseyi ayırmam. O yüzden ikinizide uyarıyorum, saçma sapan muhabbetler döndürmeyin. Bende neyin ne olduğunu biliyorum ama diretmiyorum. İnsanlar dönek dün söylediklerine bugün söylemedim diyenlerle dolu. O yüzden o kişi öyle demiş, yok dememiş bunun tartışmasına girmeyin. Hele ki sırf kaostan beslenip gün yüzüne çıkanları hiç zikretmeyin. Sırf sen bak eşini savunuyor deme diye söylemiyorum. Yoksa kendi forumumda banlanan adamımı bilmeyecem.

Daha fazla uzatmayın bu konuyu.

Gülümse ile olan konu farklı, o kızı da çok severdim ama o ban olayından sonra esksi gibi sevemedim soğuk geldi.
Seni 4 kere banlamış biri olarak beni seviyosun o zaman.. Senin kızlara zaafın var.. Saçma sapan hareketlerin var.. Onu severdim bunu severdim ya sen kimsin abi? Nimetten fasulye misali.. Bu son abi yazma bana ..

Herkes birbiri ile dost ama arka planda kuyular kazılıyor..

Grubun yeni üyelerine MRB

Slm

Geri
Üst Alt