Senin gibi yaptım konu tamamen başka mevzu iken; sen kendi meseleni 3 yıl geçmiş beni katarak dile getiriyorsun. Forum sahibi olunca bir halt olmuyor merak etme kendimi öyle görmüyorum. Senin kadar da takmıyorum, en çok takılmıyorum, umursamıyorum diyen sensin ama bi bak yazdıklarına ettiklerine o kadar takmışsın ki, alakasız yerde konular mod yapmadığıma geliyor. Ayrıca, sen benim yüzümden mod olduğun!! yerde gelip durmadan bana şikayet ediyordun. Sonra mesajları sildin mod olduğun için komple silemedin, yetkini aldılar. Ben sinirlenince bir şeyleri silen birine neden güveneyim. Arkadaş olmak başka ama o işler başka dedim. Seni hiç kandırmadım, hep açık açık istemiyorum dedim. Gelmiş sanki farklı bir şekilde yaklaşıp kullanmışım gibi davranıyorsun. Sana gel konu aç, duruma göre bakarız mı dedim? Emeğine konup sonra yapmadım mı? Forumda herkes gönüllü konu açıyor, kim olursa olsun, ne yaşanırsa yaşansın inkar etmedim. Durup durup emek şu bu diye aynı mevzuları ısıtıp ısıtıp önüme çıkarıyorsun.Bence de yeter cidden.
Ne güzel açık sözlü olmanı takdir ettim.
Çok alakasız şeyleri şuan birbirine bağlıyorsun. Bu konulara girmeyeceğim.
Ben burada niye yazıyorum, eğer gerçekten hastaysa bu kadar yüklenilmesi kötü şeyleri tetikler diye.. O yüzden hakkınında ararken bazı şeyleri aşmayacaksın.
Ben sözlük konusu açıyordum, alınan alınıyor beni ilgilendirmez.
Her konun bir hikayesi olabilir.. İlham kaynakları olabilir ama tutup nick yazarak hedef almadım kimseyi..
(Okyanus Kalbinin çok yanlışları var. Ancak senin forumunda o iki nickiyle de senden çok emeği vardır. Bunu da bil yani. Gerçek bu. Bu küçük forumlarda zaten emek, adalet, dostluk diye bir şey olmadığını zaten anladım. İlgilenmiyorum hiçbiriyle. Dedikodu, sanal aşk mevzuları dışında bir espirisi olmayan platformlar. Sondaki isim değişiyor sadece ama hepsi birbirinin zihniyet olarak copy paste oluşumlar kusura bakmayın. ForumKalbi, Forumluk, Forumtutkusu, Forumel, Forumadası, Forumdenizi, Trendforum, megaforum başka ne vardı? salla başka her ne varsa isim değişiyor … forum veya forum … sı de gidiyor ama bi özgünlük yok. Emeğe saygı yok. Konu başlıkları bile aynı hepsinde.. Belki forumsalı bir farklı yere koyabiliriz, takılan kişi profili açısından büyük ve eski olduğu için o kadarcık. Diğerlerinin bir farkı yok hepsinde hepimiz takılıyorduk. Forum sahibi olunca ne oluyor yani? Einstein filan mı oldum sanıyorsunuz kendini? Elon Dia, Dea Musk mısın? Neyse bu konuları yüzlerce kez konuşuldu uzatmak istemiyorum. )
Ama teşekkür ederim dürüst davrandığın için. Arkadaş değiliz okey. Sizin arkadaşınız, Kojiro, Onurcan, Ersin filan. Ben değilim. Zaten sen de Okyanus Kalbi de benim dostluğuma layık değilsiniz. Siz ince duygulardan anlamazsınız. Allah uzak etsin.
Herkese karşı tavrım net, sevmiyorsa muhatap olmam o kişiyle. Beni manipüle etmesin kimse. Sevmiyorsa, arkadaşım değilse arkadaşımmış gibi davranmasın. Sorun yok ne güzel.. Hiç umrumda değil cidden, herkes anlaştıyla mutlu olsun.. Ben sahteliğe gelemiyorum sadece.
Sen de benim arkadaşım değilsin, samimi bulmuyorum. Bundan sonra asla muhatap olmayız, olur biter. Sahte şeyleri gerçekten sevmiyorum.
Tamam bundan sonra arkadaşın gördüğün kişilerle mutluluklar o zaman sana. (Bu herkes için beni sevmeyenler, arkadaş görmeyenler, lütfen sevmediğini desin.)
Açık sözlülük netliğe bayılıyorum, teşekkürler.
Nokta.
Bana isim verip senin arkadaşların şunlar diye çocukça şeyler söyleme, hiç biri benim arkadaşım falan değil. Yıllardır mod meselesi kabak tadı verdi. Emeğine sağlık, teşekkür ederim. Bak inkar etmiyorum, teşekkür de ettim. Yani bitsin bu konu, sıkıldım. Kırmak istemedikçe zorluyorsun.
İyi geceler.
Son düzenleme: