Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Düşün'ki O Bunu Okuyacak Yada' Öyle Sanacaksın!

Sen ortalıkta o... Olarak gezdirirken kucaktan kucağa, 1 2 sene ortadan kaybolunca unutuluyor sanıyorsun. Eski sevgiline sırtını dayayınca cesaret gelmiş. Bak seninle nasıl oynuyorum. Eski sevgilin ile alakalı dediklerini aklınca sildin ama onlar sen silince silinmiyor. O soytarıya çok güvenme. Sonra ortalarda sextinglerinin ssleri dolanır yine.
Gevşek yayvan ağızlı psikolojik deli. Git ilaçlarını kullan

Bize çok yakın, seni bulacam Sami. :D Sosyal medyadan da bulurum. :p
Son parasıymış kıyamam. :cx;

TVty0Z.webp

Kardeşim vazgeçilmez değilsiniz.. Geçen sene örneğini gördük.. Kimse çivi çakmadı.. Sökerler o çiviyi

Oğlum siz nasıl bir tür o.ç yavşaksınız.. Bu kaç oldu sözüm olmasa yemin ederim sizi barındırmam tepem atınca sizi kendime etek giydirip karı yaparım yavşak.. Koduğumun tahta sandalye bacağı.. Ya aq beni sinirlendirmeyin o yüzümü görmek istemezsiniz yemin ederim pişman olursunuz

Gözümüze soktuğunuz hayatınıza sadece burunları sokmazlar emin olun.. Baştan aşşağıya rezillik abidesi' buralar toplumsal bir alan ayıktırayım..

100 milyon aile yaşam koçu gelse benim kadar profesyonel olamaz' çember felek ilişkisine ben gurup video çektim kafa hologramım da..

Bak hele hologram halo dayı mı o?

Ben bir seyirciyim izler yorumlarım performans sergileyen sizlersiniz

Kanadı kırık kuşa sormuşlar'
Cik cik cevabı değil gaag gaag duymuşlar

Eyyy avrupa senin yürüdüğün yollar da benim vesikalıklarım var.. Eyyy avrupa kadınları bulun beni! Sizi oyuna gettttireeeecemm

Kimse seni tanımıyor kimse seninle sohbet muhabbet etmemiş ama bütün konulara hakim olup herkes e atar gider yapıyorsun.. Bir beden de iki ruh olmaz o halde?

senden çok sıkıldım.

Geri
Üst Alt